Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 hangi renk almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu sitede yeniyim umarım konuyu doğru yere açmışımdır yanlış açtıysam kusura bakmayın..

Konu başlığında da belirttiğim gibi s3 ün hangi rengini almalıyım çok kararsızım!.. Aslında en başta titan gri rengine karar vermiştim taki mavi ve beyaz rengi yan yana görene kadar. Uzaktan bu iki renge bi baktım sanki mavi renk s3 deil de farklı bi modelmiş gibi geldi gözüme küçük geldi nedendir bilmiyorum. Mavi küçük görünüyorsa gri de öyle küçük gibi gelir diye tereddütteyim. Dün o kadar mağazaya gittim hiç bi yerde gri sini bulamadım en sonunda teknosaya gittim gri rengi yokmu dedim depoda son bi tane var dediler, adamlar benim için depodaki son gri s3 ü çıkarttılar teşir ürünü yaptılar :) Orda ki elemanla biraz sohpet ettim, dedim beyazla gri arasında kaldım sence hangisini almalıyım dedim. O da dedi ki beyazın arka kapağını açarken boyasında kabarcıklar olusuyo dedi. Orda calısan baska bi elemanın beyaz note2 si varmıs onu gösterdiler kapak ta örümcek ağı gibi bişey olusmus açarken. Bide beyazda sararma oluyo dediler. Yani gri ye karar verdim gibi ama sizlerinde yorumunu görmek istiyorum.

Bide telefonu yurt dışından getirtecem, telefona Türkiye'den kasko yaptırabilirmiyim bununla ilgili bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OfisSistem -- 12 Şubat 2013; 1:31:34 >

• Ben olsam mavi derdim ve kasko bence yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu
  • Ben mavi kullanıyor um ama keşke beyaz alsaydım diyorum

11 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S4 bu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyaz hakkında onları söyleyen arkadaşlar yeni bir element uydurmuşlar :)

Bende de beyaz Note 2 var, sararma falan olmadı. Hele örümcek ağı hiç kaplamadı :)

ben de de beyaz s3 var sırf beyaz diye kapağında atom bombası patladı inanır mısın :D

yemeyin böyle palavraları arkadaşlar beyaz teknoloji rengidir en ilgi çeken de odur.

Orijinalden alıntı: udjat

Beyaz hakkında onları söyleyen arkadaşlar yeni bir element uydurmuşlar :)

Bende de beyaz Note 2 var, sararma falan olmadı. Hele örümcek ağı hiç kaplamadı :)

vala kardes kendi gözlerimle gördüm bende şaşırdım görünce, o kadar para verdigin telefonun o hale gelmesi can sıkıcı. internette aradım böyle bi fotograf buldum.

Samsung Galaxy SIII kapak

bana gösterdikleri bundan çok daha belirgindi hemde daha büyüktü bu yine belli belirsiz bişey. şu an cok kararsızım beyaz çok çekici geliyor, gri fena degil, mavi cok itici geldi, siyah telefonun havasını söndürüyor. beyaz almak istiyorum ama bende öyle bi sorun yasarsam diye korkuyorum. ama belkide bu sorun diger renklerdede oluyordur koyu oldugu icin farkedilmiyodur. ama beyazda cok dikkat cekiyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OfisSistem -- 12 Şubat 2013; 2:16:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.