Şimdi Ara

samsung galaxy s3 donma sorunu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
6
Favori
108.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam


    quote:

    Orijinalden alıntı: trcengizkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam


    quote:

    Orijinalden alıntı: trcengizkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

    S3 te ki rehber sorunu hala devam ediyor bu arada. 84kişi var rehberde ve 4saniye de açıyor. Yakında bir video çekip ekleyeceğim buraya. Bazıları inanmıyor.

    Marketten exdialer uygulamasını yükle

    Ne işe yarıyor hocam?

    Rehber uygulaması. Çok daha hızlı açılıyor.

    Hocam tabiki ek yazılımlarla daha hızlı olacaktır. Fakat benim belirtmek istediğim bunu neden Samsung yapamıyor. Facebook vs. Kişileri de yok.

    Bir suru programla iliskili bir rehber var ortada gmail, tango, whatsapp ve sizin yuklediginiz rehbere erisen diger uygulamalar. Orijinal rehberde kisilerin o programlardaki her hesabini her rehberi acista tariyor vs. Bundan gec aciliyor sanirim. 3. Parti uygulamalrda bunlar yok. Basiyorsun şak diye geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dropbox ve google plus resim leri upload yaptıgı için donuyor isterseniz bu iki programı silin bakın bakalım donma gitmiş mi :) buarada picasada varsa onuda silin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armanygio

    dropbox ve google plus resim leri upload yaptıgı için donuyor isterseniz bu iki programı silin bakın bakalım donma gitmiş mi :) buarada picasada varsa onuda silin :)

    Açıkçası telefon benim olmadığı için üstüne pek düşmedim. Gereksiz programlar silinince telefon kendine gelecektir tabiki. Bütün cihazlarda bu böyledir. Ama önemli olan orjinal kullanmak isteyenlerin bu tür donmalar yaşamasıydı benim için. Umarım s4 te bu sorun yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun aksama kadar gun icinde yaklasin 20 kere belki daha fazla donma yasayinca telefondaki rehber ve diger gerekli ogelerini yedekleyip fabrika ayarlarina donme karari aldim ve yaptim da. dun aksam saat 23.00 civarlarindan beri henuz hic bir donma yasamadim. tabi sorun gecti demek icin cok erken ama durumun akibetini paylasmaya devam edicem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acansur

    dun aksama kadar gun icinde yaklasin 20 kere belki daha fazla donma yasayinca telefondaki rehber ve diger gerekli ogelerini yedekleyip fabrika ayarlarina donme karari aldim ve yaptim da. dun aksam saat 23.00 civarlarindan beri henuz hic bir donma yasamadim. tabi sorun gecti demek icin cok erken ama durumun akibetini paylasmaya devam edicem.

    fabrika ayarlarına dönünce içindeki tüm program oyun siliniyo değil mi
  • Bu lanet olası telefonu alalı daha 1 ay oldu su donma kitlenme resetlenme sorunu beni çıldırttı. ilk başlarda birşey yoktu 4.1.2 ye geçtikten sonra kafayı yedi bu telefon kırıp atıcam az kaldı. android sürümünü nasıl değiştiricez bilen varsa söylesin ben onu denemek istiyorum. büyük bir ihtimal bu yüzden bu sorun.
  • Dunku samsung surumune ragmen halen donuyorsa ana kart sorunlu direk servise versenize bosuna ugrasmayin bircok kaynak var bunla ilgili ornek olarakta gosterirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ama rehberinden fotograflarina her seyi yedekleyebilirsin kolay bir sekilde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esatyakup

    Bu lanet olası telefonu alalı daha 1 ay oldu su donma kitlenme resetlenme sorunu beni çıldırttı. ilk başlarda birşey yoktu 4.1.2 ye geçtikten sonra kafayı yedi bu telefon kırıp atıcam az kaldı. android sürümünü nasıl değiştiricez bilen varsa söylesin ben onu denemek istiyorum. büyük bir ihtimal bu yüzden bu sorun.


    uygulama yöneticisinden samsung aps, samsung push servis ve chrome'u durdurmaya zorlayın, bende reset ve donma sorununu çözdü böyle yapınca.
  • fabrika ayarlarina donmemin 2. gunu hala herhangi bir donma takilma yok ustelik telefon bayaa kendine geldi.
  • Herkese tekrar merhaba. Çözümümü paylaşmak istiyorum. Arkadaslarin önceki mesajlarda bahsettiği gibi telefonu fabrika ayarlarina dondurdum. Kiesi son surume guncelleyip teli kies yardimiyla guncel versiyona yukselttim (orjinal romlu cihazim). Hemen virsuru programla doldurmayacagim ki donmaya ne sebep olmus anlayayim. Bu mesahi telden yaziyorum. Suana kadar donma olmadigi gibi cok da hizlibcalismaya basladi. Gmail dropvox whatsapp twitter samsung contacts kullandim tum gun hicbir sorun yok. Iki gunde bir program yukleyerek test edecegim. Samsung push update istiyor yapmiyorum.bilgi verecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wosiwosi

    Herkese tekrar merhaba. Çözümümü paylaşmak istiyorum. Arkadaslarin önceki mesajlarda bahsettiği gibi telefonu fabrika ayarlarina dondurdum. Kiesi son surume guncelleyip teli kies yardimiyla guncel versiyona yukselttim (orjinal romlu cihazim). Hemen virsuru programla doldurmayacagim ki donmaya ne sebep olmus anlayayim. Bu mesahi telden yaziyorum. Suana kadar donma olmadigi gibi cok da hizlibcalismaya basladi. Gmail dropvox whatsapp twitter samsung contacts kullandim tum gun hicbir sorun yok. Iki gunde bir program yukleyerek test edecegim. Samsung push update istiyor yapmiyorum.bilgi verecegim.

    Takip ediyorum kardeş mesajlarını.
  • Samsung Galaxy S3 denen donuk aleti almak gibi bir gaflete düştük bir kere!

    YENİ ALACAKLAR VEYA DÜŞÜNENLER VARSA UZAK DURSUNLAR!!!

    Orjinal olarak 8 ay önce teknosa'dan aldığımız telefon 1 haftadır telefonda hiçbir değişiklik yapmamış olmama rağmen donmaya başladı. Dosyaları temizleyip ilave yüklenen facebook vb uygulamaları kaldırdım. Ancak donma problemi devam ediyor. Root vb bahsedilen işlemlerin hiçbirini yapmadım. Yapmam da.. Ki gereksiz yere niye vakit kaybediyim niye nasıl root atılacağıyla uğraşayım. Samsung'un böylesi bir soruna çözüm üretmesi gerekir. Bence herkeshttp://www.samsung.com/tr/support/model/GT-I9300MBATUR-support/ask-and-answer/write-question?page=MY.SAMSUNG.LOGIN&bvdisplaycode=7463-tr_tr&bvappcode=qa&bvproductid=GT-I9300MBATUR-support&bvpage=http%3A%2F%2Fanswers.tr.samsung.com%2Fanswers%2F7463-tr_tr%2Fproduct%2FGT-I9300MBATUR-support%2Fsubmitquestion.htm%3Fformat%3Dembedded%26sessionparams%3D__BVSESSIONPARAMS__%26return%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.samsung.com%252Ftr%252Fsupport%252Fmodel%252FGT-I9300MBATUR-support%252Fask-and-answer%26user%3D__USERID__%26authsourcetype%3D__AUTHTYPE__&bvcontenttype=QUESTION_SUBMISSION&bvauthenticateuser=false adresinden Samsung'u soru bombardımanına tutsun.. Farkına varsınlar..

    Üretmezse atar geçerim. Daha da Samsung almam-aldırmam...




  • bilinen bir sorun ve hatalı cihazlardan kaynaklı servise götürüp ana kart değişimi talep et son türkiye sürümüde halen çözmezse
  • Arkadaslar merhaba yukarida kendi cozumumu paylasmistim ve bunun ustunden 10 gun gecti halen donma problemi yasamadim. Size kullandigim programlari da yazayim. Facebook twitter message me whatsapp banjo tango viber chrome gmail rehberim de de 300 den fazla numara var hic bir sıkıntı yasamiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: morgann

    Arkadaslar merhaba yukarida kendi cozumumu paylasmistim ve bunun ustunden 10 gun gecti halen donma problemi yasamadim. Size kullandigim programlari da yazayim. Facebook twitter message me whatsapp banjo tango viber chrome gmail rehberim de de 300 den fazla numara var hic bir sıkıntı yasamiyorum...

    Deneyelim bakalım sizin yöntemi.
  • selamlar, bu sorunu ilk yaşadığımda bana özel sanmıştım ama hem yurtiçinde hem yurtdışında birçok kişi yaşıyormuş.
    son 1-2 aydır süregelen bir sorun, bu sürede OS güncellemesi hatırlamıyorum ama samsung push'dan şüpheleniyorum.
    dün bu uygulamadaki güncellemeleri kaldırınca uzun süre donma olmadı. bugün tekrar dondu, açtığımda push'un güncellendiğini gördüm.
    sorun bu uygulamanın son güncellemesinde olabilir.
  • Yazamadim arkadaslar kusura bakmayin malum istanbulda savaş veriyoruz. Facebook ve twitter da yukledim ve gelismeleri takip etmek ve insanlari bilgilendirmek icin telefon elimden düşmüyor. Hic donmadi. Yedekleyin fabrika ayarlarina dondurun. Gerekli degilse sadece rehberinizi alin. Yeniden kurulum yaparken samsunga bilgi gonder. Google konumumu kullansin yada bunun gibi checkboxlari sakin isaretlemeyin. Sync ayarlarindan google pics secenegini kaldirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung push güncellemelerinin iptali veya notif'lerin kapatılması... bir süre işe yaramış gibi oluyor sonra yine donuyor.
    samsung nasıl olur da bu konuda resmi bir çözüm yayınlamaz hayret. sorunu yaşayan birkaç kişi değil ki...
    o kadar çok soğudum ki s3'den...
  • merhaba,
    cihazı medineden almıştım, türkiye güncellemesini yüklememin bir yolu var mı?
    fabrika ayarlarına dönmeme rağmen sorun düzelmedi.
    teşekkürler,
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.