Şimdi Ara

samsung galaxy s3 donma sorunu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
6
Favori
108.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkiye icin guncel romu kur dene bence sorun yasamiycaksin temiz bir kurulumla. Yasarsin verdigim linkleri belge gostererek servise basvurmayi dene istersen belki degisim cikartabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psyshock

    Turkiye icin guncel romu kur dene bence sorun yasamiycaksin temiz bir kurulumla. Yasarsin verdigim linkleri belge gostererek servise basvurmayi dene istersen belki degisim cikartabilirsin.

    sagol brom ;) bir deneyelim bakalim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanet olası sorun bende de olmaya başladı olmadık yerde donuyo telefon.sabah kalktıgımda kendine restart atmış buluyorum mutlaka teli.cyanogenmod yükledim full wipe yaptım ama yok çözüm olmadı.telefon paralel ithalat servise versem kesin çözüm olacak mı yoksa yazılım yükleyip geri mi verecekler?

    edit:dumy file generator denen uygulamayı yapıyorum şimdi bakalım çözüm olacak mı
    edit2:dumyden onra bir de fransa romunu yükledim sorun yok 2 gündür.dumy mi çözdü sorunu fransa romu mu emin değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal90 -- 30 Ağustos 2013; 15:19:42 >
  • Galaxy s3 telefonlarda elle belleği silme seceneği var.Ben telefonumu alalı 1.5 ay kadar oldu telefondan gayet memnunum.Aktifde bir kullanıcıyım telefonu alıp cebinde gezdirenlerden değilim.Umarım aynı memnuniyetler senelerce kullanırım :)
  • dummy file generator benim cihaza da çözüm oldu gibi, daha 2 saat oldu ama. 1-2 gün denemek lazım.
    nerden geçtiysem s2'den s3'e, ne kitlenme vardi ne bişey;)
  • restart problemi çözüldü derken bu çıktı şimdi de, gerçekten uzak mı durmak lazım samsunglardan?

    yoksa android den mi? bıktım arkadaş bıktım.
  • Şu 2 gün içerisinde Samsung S3 alacağım ama biraz tereddüt etmiyorum değil?
  • walla bende hanıma bir tane almayı düşünüyorum şu sıralar . ancak konuyu okuyunca vazgeçmem gerekiyor sanırım diye düşünmeye başladım... s4 konusunu okumadım ama s4de de aynı sorunlar var mı acaba
  • Yok hocam samsung dan uzak durmak gerek bende de galaxy s3 var bu donma sorunu dahil sorunu bitmedi gitti kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • Arkadaşlar eğer s3 'e framaroot ile rootladıysaniz,
    Donmalar olabilir bende oldu.normal cf-root yapiniz.
    Eger hic root yapmadıysaniz yine donma ve reset sorunlariniz varsa üç tuş kombinasyonu ile wipe cacha ve factory reset yaparak kullanınız.Eger yine yaparsa donanim arizasidir.Garantiliyse dondugu anda videosunu çekip cd ye atip garantiye yollayinız.
    Garantisizse anakart arayisina baslamalisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donma sorunu bende tatilden sonra olmaya başlamıştı. çeşitli romlar yukledim sıkıntı devam etti. en son 4.1.1 tr yuklemiştim. 1 gun stabil kaldı. ertesi gun facebook yukledim. uygulama açılırken dondu. restart attım. açılmadı. samsung yazısında kaldı. rom atmayı denedim fail verdi. arkadaş box ile bağlanıp rom atmaya çalıştı olmadı. en son 700tl'ye 2. el bildiğimiz bir s3 aldık. 350'ye anakartını ben kullandım. 350'yede ekranı kırık olan başka bir arkadaş kullandı. sorun çözüldü. şu an sıkıntı yok. ama telefondan soğudum korkuyorum yine aynı şey olacak diye. tamirci arkadaşım dediğine göre bunlarda şarj voltajı çok önemli diyor. 0,1v fark bile bazen telefonun açılmasını engelliyormuş. sonuç olarak bunu tatilde iken araçda şarj için kullandığım 5tl'lik usb çıkışı veren cihaza bağladım. şu an orjinal şarj cihazı hariç bişey kullanmıyorum. tatile çıkarsamda orjinal araç şarj kiti alacağım.




  • Bende de donma sorunu vardı. Ne yaptıysam düzelmiyordu. En son aklıma hafıza kartını biçimlendirmek geldi. Onu denedim. O günden (Yaklaşık bir ay) beri donam sorunu olmadı.
  • lastrada kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık dört aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Yalnız hafıza kartı kullanacaksınız mutlaka önceden biçimlendirin.
  • Dummy file generator ne zaman ve nasil kullanilacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemania

    Arkadaslar ayni sorun bende vardi. Facebook uygulamasini kurmadan 1 hafta kikitlenmedi. Kurdugum gun hemwn kilitlendi. Facebooktan kaynakli sorun oldugunu dusunuyorum. Su anda facebook yuklu deil ve sorunsuz kullaniyorum. Bunu deneyen arkadaslarinda yorumlarini bekliyorum

    Günde 10/15 defa donan telefon facebook kaldirildiktan sonra 3 gunde 1 kere dondu.donma internette iken oluyor.benim telefonda problemin , hafızası ile alakalı olduğundan eminim..ram yetersizliği. ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fruer F kullanıcısına yanıt
    Ram donma yapmaz. Programdan atar. Arka tarafta acik biraktigini kapar vs ama telefonu kitlemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psyshock

    Ram donma yapmaz. Programdan atar. Arka tarafta acik biraktigini kapar vs ama telefonu kitlemez.

    Telefonu kitlemiyor zaten, belli bir sure (geçici olarak 10/15 dk)sonra çözülüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fruer


    quote:

    Orijinalden alıntı: psyshock

    Ram donma yapmaz. Programdan atar. Arka tarafta acik biraktigini kapar vs ama telefonu kitlemez.

    Telefonu kitlemiyor zaten, belli bir sure (geçici olarak 10/15 dk)sonra çözülüyor.

    Iste 10-15 dakikada surmez buna neden olan sorunlu anakarta sahip telefonlar ve bu kesin bir durum buna baska cozumler aramaya gerek yok internette bircok ornegi var bu durumun garantiliyse anakarti degisimi talep edin o gittikce kotulesicek cunku bir telefon ramden 15 dakika kesinlikle donmaz. S3 sds diye ararsan bircok sonuc goruceksin anakart degisiminde baska kesin bir cozumu yok.

    Tamamen uretim hatasi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 17 Ekim 2013; 12:27:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynı sorun bendede vardı formattan yeni rom yüklemeye kadar herşeyi denedim düzelmedi. yabancı bi forumda hiç bişey yapmadan bekleyin düzelir diye bi yazı gördüm. denedim. yaklaşık 40 dk donmus bi şekilde bekledi ve kendi kendine düzeldi yaklaşık bir haftadır kullanıyorum hiç tekrarlamadı.
  • Yaklaşık olarak 11 aydır S3 kullanıyorum. İki ay öncesine kadar kendi kendine yeniden başlatma, donma vb. hiçbir sıkıntısı yoktu. Daha sonraları ise başta haftada bir, sonraları ise haftada üç-dört sefer donma ve yeniden başlatma sorunu oluşmaya başladı.

    Hatta geçen gün şarja taktığımda baktım ekran açık ve tepkisizdi, bataryayı söküp takmadan düzelmedi. Bu olay beş-altı sefer filan tekrarlandı. Sinirden az daha telefonu kıracaktım.

    İnternette yaptığım araştırmada; bu durumun bana özel olmadığını ve bu problemden bir çok S3 kullanıcısının muzdarip olduğunu gördüm.
    Sonra buradaki arkadaşların deneme yanılma yöntemlerinden; YAZILIM GÜNCELLEME içerisindeki OTOMATİK GÜNÇELLEŞTİR' i iptal yöntemini uyguladım.

    Sonuç olarak son zamanlarda günde iki üç kere tekrarlanan yeniden başlatma, donma olayları üç gündür yok.

    Bu sorundan muzdarip olan arkadaşlara bir fikir olması açısından paylaşmayı uygun gördüm. Emeği geçen herkese teşekkürler.

    Son durum: Üç gün sonra donma ve kilitlenmeler tekrar başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atina06 -- 1 Aralık 2013; 12:49:26 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.