|
Bildirim
Başka firmalar bu ağırlıklara katlanabilir telefon yapıyor, şu sözde büyük telefon üreticileri bu tarz takozlar yapmaktan utanmıyorlar. |
Sızdırıldığı söylenen özelliklerin haberine başka haber kaynaklarından da baktım hiç birinde ekranın Full hd+ olacağı yazmıyor. Donanım haber gene göstermiş ayrıcalığını :))
|
Ufaktan yuvarlatılmış köşeler ve düz ekran. Tam istediğim gibi.
Edit: ekranın Full Hd+'a düşeceğini düşünmüyorum orada bir hata var gibi. S24u ile çok yakın çözünürlük olacaktır. Yalnız muhtemelen yine 8 bit olacak kendine küfür ettirecektir bu yönden. |
Aynı haber, farklı başlık.
|
Küçücük ekranda 4k nın anlamı ne? :) ironi falan mı yaptınız?
|
Full hd değildir arkadaş yanliş yazmiş olabilir:))
|
Başka firmalar bu ağırlıklara katlanabilir telefon yapıyor, şu sözde büyük telefon üreticileri bu tarz takozlar yapmaktan utanmıyorlar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 9 Ocak 2025; 16:29:40 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FullHD+ ? |
|
Öyle bir şey yapsalar büyükler kadar küçükler de satın alınır. Nedense en büyük modeline veriyorlar hep donanım özelliklerini küçük telefonları çok fazla önemsemiyorlar. |
Full Hd+ çıkmaz, yanlış sızıntıdır. Benim S22 Ultra bile 3088 x 1440 çözünürlükte. 2k + oluyor bu da. 3 nesil sonraki telefonda geri mi gidecek? |
Yine aynı konudan 54154132567406768457 tane açılmış forum adminleri gerçekten hiç şaşırtmıyor forum önce allaha sonra yine allaha emanet |