Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] (753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: uruk33 , ErolÖzbay SGEFF Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.057
Cevap
393
Favori
874.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Samsung landfall diye araştırırsan Samsung güvenlik konusunda 0.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sende bi Apple ve WhatsApp istismar zinciri yaz arat bakalım, daha yeni ağustos 2025 oldu, samsung ta güvenlik sıfırmış, konuştu uzmanımız, Çinli telefonlarla karıştırma bu firmayı onlar telefonu yaparken kendileri bile koyar içine

• arkadaslar farkli bir sorum oalacak sizlere elimde samsung s23 ve xiaomi 14 var ikisindede android 16 var sanirim soruma gelecek olursam, facefake ,Remini,faceswap,vivavideo vs gibi uygulamalari android 14 de mod lu hacklanmis olarak sorunsuz kullaniyordum ama android 15 sonra mod lu hacklanmis olarak kuramiyoruz haliyle bir cok özelligi kapali geliyor ,kisaca bu tür uygulamalari android 15-16 vs da nasil calistirabiliriz ,tskler

Güvenli klasör bile başlı başına bir koruma değil mi ? Samsung özelinde. Sanırım diğer markalarda benzeri yok bu işin. Çinli bazı telefonlarda 2. kullanıcı bölümü var ama samsung güvenli klasör gibi şifreli değil sanırım. Hem veri hemde hırsızlık vb korumasında güvenli klasör nedeniyle samsung tercih edilebilir. Güvenli klasörde veri paylaşımı olayı daha kısıtlı olabilir mi acaba ?

Çok düşüş var cidden , işlemci yüksek hz de mi çalışıyor niye böyle oldu anlamadım  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şaka bir yana bende de 6 saatlere falan düştü S25 düz. İlk aldığımızda konudaki dostlar bilir 10 saati aşan ekran görüntüleri paylaşıyordum buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 14 Kasım 2025; 23:50:40 >
  • erenqwerty kullanıcısına yanıt

güncelleme kaynaklı heral bu kadar güncelleme almak iyi değil heral  

Ayrıca revanced, iptv pro, InShot gibi modlu uygulamaları hergün kullanıyorum S25'te ve tıkır tıkır çalışıyorlar.
    Ama diğer markaları telefon bile saymadığım için onlarda çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
    Kısacası samsungda android 16'da modlu uygulamalar çalışıyor.
    Diğer markaları bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenlik konusunda kullanıcıya da çok şey düşüyor bence. En başta apk ile yüklenen illegal uygulamalar. Yani özellikle bankacılık uygulamaları vb kullanıyoruz dolayısıyla telefonlara bu tarz illegal uygulamalar yüklemek çok riskli. Apple çok güvenli diyorlar da sonuçta veriler icloudda yedekleniyorsa onun da hacklenmesi imkansız değildir diye düşünüyorum. Burada firmalar ticari kazanç sağlamak için verilerimizi birileriyle paylaşıyor ve çoğunda da buna biz izin veriyoruz, izin vermesek uygulamaları çalıştıramıyoruz. Birinde Çinli firma alıyor verileri, diğerinde Amerikalı, bir başkasında da Koreli. Firmaların insafına kalmışız bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Ogretmen -- 15 Kasım 2025; 0:17:43 >
  • 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.