Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
52
Favori
38.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 256 GB versiyonu şu an Teknosa MediaMarkt gibi yerlerde 33.500 liradan bulunuyor. Son zamanlarda hep bu fiyat mıydı yoksa black friday sebebiyle mi bu fiyata düştü? yani yakın zamanda yeniden fiyatı artar mı? almak için acele mi etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qTr -- 2 Aralık 2025; 8:54:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qTr

Ekran koruyucu öneriniz var mı? Marka veya link?

Önerim yok ama kamerayı kapatmayan bir koruyucu alın hocam, ön kamera performansını çok kötü etkiliyor koruyucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieselQuattro -- 2 Aralık 2025; 11:14:0 >
  • DieselQuattro kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun.

• qTr kullanıcısına yanıt
    Sağolun, size de. Honor 400-a56-s24fe derken s25fe'yi almış oldum.

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

ben sadece teknoloji bakmıyorum reis ayrıcalıkta bakıyorum sunum da bakıyorum.

porsiyona garibanlar bakar. ben sunuma da bakıyorum tarza da bakıyorum. birbirine benzeyen tasarımda hiçbir şey vadetmeyen sıkıcı cihazlar.

bak mesela galaxy fold 7 şimdiye kadar en çokk satan fold oldu neden? çünkü bu sefer tasarım dediler.

np3 cihazin arkasi ucubeye benziyor, ucube bir tasarim yapalim, freak bir sey, dikkat cekelim, millet "o ney lan oyle" desin, satariz baba, bu freak tasarim sattirir demisler kesinlikle.zaten isim bile oyle, freak isim, nothing phone ne gercekten.. boyle seylerle telefon alinmaz. dogru duzgun, sorun cikartmayacak, markalara yonel bence.. apple ve samsung disinda telefon sorun demektir ustelik bir de freak markalarla daha cok sorun yasarsin elbette..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Aralık 2025; 14:37:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.White199

s25fe si özellikle instagramda aşırı ısınma yapan varmı ? ve ısınma ile birlikte şarjı çok hızlı düşüyor daha ilk günden

Samsung telefonlarda, kutudan cikarttiktan sonra, 1 hafta kadar, ciddi isinma olur. Ayarlar, pil menusunde, "kullanim aliskanliklari ogreniliyor" gibi bir yazi gorunur, cihaz arkaplanda surekli islem yapiyor, o yuzden cok fazla isinir. Bu ayari kapatmanin bir yolu yok, cihazin isi bitince isinma ortadan kalkacak. Yani o yazi kalkinca, cihaz normale donecektir. O yaziyi takip et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Aralık 2025; 14:42:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung Galaxy S24 Fe Uyumlu Kolay Uygulama Aparatlı Fiyatı
    https://app.hb.biz/OKWMbPuKuzBb

Not: Maalesef ön kamera için boşluk yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazinem33 -- 3 Aralık 2025; 0:16:54 >
  • Hazinem33 H kullanıcısına yanıt
    Ben de dün bu ekran koruyucu sipariş etmiştim. Bu akşam geldi. Hizalama aparatı yok. Biraz dikkatli ortalayıp yapıştırdım. Hem kalın hem kaliteli duruyor. Parmak izini ben de sizin gibi daha önceden tanımlamış olmama rağmen hiç sorunsuz çalışmaya devam etti. Sanırım optik okuyucu olmasından kaynaklı sorun çıkartmıyor.

Bu modelde de ön kamera yerinde boşluk yok.

amzn.eu
    Rongep Samsung Galaxy S25 FE için Ekran Koruyucu 9H Sertlikte Anti-Static Temperli Cam Görüntü Kalitesini ve Dokunmatiği Etkilemeyen S25fe Cam Çizilme ve Darbelere Karşı Ekranı Kaplayan S25 FE Koruma
    https://amzn.eu/d/iZxHgZq

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

Cuma akşamı N11 den satın aldım ben, 31.000 - 400 banka puanı ile 30.600 maliyet oldu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Birşey dikkatimi çekti. S25 FE LTPO panel değil diye söyleniyor. Fakat ben Geliştirici Modunu açıp oradan ekran tazeleme hızını gösteren özelliğini açtım ve ekran ayarlarından AOD u her zaman gösterecek şekilde ayarladım. Ekranı kapattığımda ekran tazeleme hızını -- şekilde gösteriyor. 60 ya da 120 olmuyor. Aynı durum ekran açıkken Ayarlar a girip ekranı hiç aşağı yukarı kaydırmadığımda yani ekranda herhangi bir hareket yapmadığımda da -- şeklinde oluyor. Yani bu durumlarda ekran tazeleme hızı 120, 60 veya 30 lara değil direkt 1Hz ye yada 0 a düşüyor. Bu durumda ekranın LTPO olduğu anlamına gelmiyor mu? :)

-- göstermesi 1Hz ya da 0 olması anlamına gelmez ki. 1Hz ise 1Hz yazmalı. 3Hz 5Hz yazıyor mu mesela? En düşük kaç Hz yazıyor?

gsmarenada tam da bu nedenle ltpo dedi ama emin olamadılar. ekran ltpo gibi davransa da LTPS.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.