Bakış açısıyla alakalı bir durum var. Bir arkadaşım Sony telefon kullanıyordu. Telefon arama yaparken kasıyordu ve iPhone SE 2020 aldı. SE 2020 mi vivo X100 Ultra mı desem, SE 2020'yi seçer. Ne olursa olsun Android telefon almam diyor. Biz değersizleştirirsek böyle olur. Ben S24'ün hissiyatını ve malzeme kalitesini çok başarılı buldum. iPhone 13 ve 14 Pro'dan daha iyi hissediyorum. Media Markt'ta 15 Pro ile yan yana tuttuğumda çok daha ucuz ve oyuncak gibi kalıyor 15 Pro. Benim fikrim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (597. sayfa)
-
-
Apple in 120 hz ile s24 un 120 hz ekrani arasindada fark var mesela s24 daha akiskan mesela samsungun kotu yanlarini hep soyluyorsunuz bu guzel ancak 15 prodaki sorunlardan hic bahsetmiyorsunuz hep iyi yonlerini goruyorsunuz girin 15 pro forunu nekadar problemleri oldugunu gorursunuz zaten lutfen biraz objektif olalim sorunsuz telefon yoktur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 15 Pro ile S24 rakip telefonlar. Yazımda, bir tuttuğum bir yerde yok. Aradaki fiyat farkını vermenin hiçbir mantığı da yok. "Ben para konuşmam, ödediğim hesaba bakmam. Paranın benim için değeri yok." diyorsanız, iPhone sizin için yerine göre daha iyi bir ürün olabilir. Bakın burada bile yerine göre diyorum çünkü S24'ün iPhone 15 Pro'ya göre avantajlı olduğu yerlerde var. En başta parmak izi okuyucu büyük rahatlık.
Ki yazımda da belirttiğim gibi, konu sadece para değil. Türkiye'de yaşayan bir insan parasını abd'ye kaptırmamalı. Bu bilinç çok daha önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 18 Haziran 2024; 15:37:52 > -
An itibariyle her ikisine de sahip ve aktif kullanıyor olarak S24 evet geçmiş Samsung cihazlara göre güzel olmuş ama ekran dışında hiçbir açıdan 15 Pro'ya denk değil doğrusu...
Sosyal medya uygulamaları 15 Pro'ya göre oldukça kötü... Bunun yanında hemen hiçbir uygulama ne kullanım ne akıcılık bakımından IOS'un yanından geçemez...
Banka uygulamaları zaten android cihazlara doğrudan güvenlik açığı gözüyle bakıyor... Her şey bir yana Face ID varken güvenlik için parmak izi kullanmak işkence doğrusu...
S24 fiyat performansı güzel cihaz, o kadar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 18 Haziran 2024; 17:12:30 > -
21-22-23-24 ve aynı anda 11-13-14-15 kullandım/ kullanıyorum
Hardware konusunda kafa kafaya ekran ağırlık incelik derseniz Samsung, ses haptic ve şıklık derseniz Apple.
Software konusunda Apple in bir dayanağı stabilite vardı o kaleyi de büyük ölçüde kaybetti. son iki senedir habire tuhaflıklar oluyor android i aratmiyor hatta bana göre android işletim sistemi daha akıcı ve kullanışlı.
Eko sistem açısından evet Apple inanılmaz stabil ve geçmişken android ayağında bu işin kralı Samsung olmasına rağmen yeni yeni aynı stabiliteyi yakalamaya başladı.
fakaaaaaat ios=ankesörlü telefon. Bu kadar kapalı bir eko sistem olamaz. Kendinizi kilit altında hissediyorsunuz alternatif bir olaya girme sansiniz yok. En basiti ulan sene olmuş 2024 nfc kullanmak yok? neden? Ülkemizde Apple pay yok. Apple beyler açmıyor diğer ödeme kuruluşlarına nfc çipini. Ha suçlu TC derseniz bu konuda ayıp etmiş olursunuz çünkü evet TC yasakçı bir zihniyete sahip olabilir ama Apple da aynı derecede yasakçı zihniyete sahiptir.
Günlük olarak Samsung 24+ kullanıyorum ikinci hattım iPhone 15 pro da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy -- 18 Haziran 2024; 17:43:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Normal hiç bir kullanıcının hiç bir şekilde fark edemeyeceği ince detayları kendinizce yorumlayarak bir sonuca varmışsınız ama gerçek kullanıcı deneyimi ile hiç bir elle tutulur yanı yok yazılanların. iPhone seviicilik bambaşka bir ruh hali..
An itibariyle bende gemini aktif oldu. Biliosunuz gemini Turkiye de indirilebilir degildi uygulama olarak. Bugun Asistana tiklamamla Geminiye gecmek istermisiniz secenegi belirdi ve gectim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de geçiş yaptım ama hey google ile uyandırıp hava kaç derece vs sorduğumda kilit açmamı istiyor. Çok saçma olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geri bildirimlerinizi bekliyoruz hocam
-
Konsol kismi web ile ayni uygulamaya girince direkt chat paneli aciliyor. Onun disinda Asistan uygulamasini kullanmadigim icin arada ne farklilik olustu bilemiyorum.
Daha 13 gününüz var gibi
😂😂
Normal kullanıcı Instagram kullanırken (diğer pek çok uygulamayı yazmıyorum bile) akıcılık farkını anlayamıyorsa bu seviyede cihazları hiç eline almasın, neyine onun 15 Pro ya da S24, Galaxy A01 falan yeter ona zaten...
-
1 aydır Gemini Türkiye'de aktif ve indirilebilir durumda.
Bende ulkenizde kullanim disi yaziyordu bircok kullanici da olsugu gibi kademe kademe actilar demekki
teknoburadaGüle güle Exynos: Galaxy S25 Serisi İçin Sevindiren Gelişmehttps://www.teknoburada.net/gule-gule-exynos-galaxy-s25-serisi-icin-sevindiren-gelisme/
-
Evet olabilir 1 aydır ben kullanıyorum çok da bir numarası yok, Siri'nin yanında daha çok yolu var.
Sosyal medya uygulamaları genel olarak berbat. Özellikle Instagram hiç stabil değil ve çok hatası var. iOS'ta önbellek temizleme olmadığı için uygulama boyutu gün geçtikçe artıyor. En azından Android'de bu yok. Face ID ise çok kullanışlı evet ama S24 parmak izi kullandıktan sonra çok daha hızlı ve kullanışlı olduğunu anladım. Telefona direkt bakmadan açabilmek daha rahat bence. Banka uygulamaları için neden böyle bir şey dediniz anlamadım.
İyi mi kötü mü olduğunu göreceğiz. 8 Gen 4 çok güç tüketeceğini söylüyorlardı ve S25 için pil aynı olacakmış. Bu nasıl etkiler bilemiyoruz. Tabii ki performans testlerinde çok daha iyi bir sonuç alınabilir. Ben 2400'den memnunum yani telefonda oyun veya ağır render yapmıyorum. Günlük kullanımda takılmasın, verimli olsun yeterli. 8 Gen 4 harcanacak parayı (çok daha pahalı olacakmış) kamera ve diğer donanımlara harcayabilirler bence. 2500 de oldukça iyi olacaktır (belki kendileri üretmek yerine TSMC'ye verebilirler.)
En basiti örnek vermek gerekirse Enpara uygulaması s24 üzerinde iphone 6steki enpara.Gördüğümde şaşırmıştım.Ios uygulamaların gelişmişliği ve akıcılığı açısından çok daha iyi Android'e kıyasla.Tabi burda Samsung'un suçu kendi işletim sistemini yaratmaması.Haricinde bu denli kötü optimizasyonlar Android sisteminin noksanlığı.
Note zamanlarından kalma android tarafı kendini geliştirmiş,Samsung kendi cihazlarına optimize etmiş akıcılık konusunda gayet iyi ancak yine de ip15 pro gibi bir cihaz olamaz.Fiyat performans cihazıdır s24.Tercih etme sebebimiz (genelde) buydu zaten.iP 15pro s24 ile aynı rakamlara satılsa arkadaşın dediği gibi büyük çoğunluk ip seçecektir.Bazılarınıza abes gelecektir belki ancak telefonun kutusunda bile yıllardır değişmeyen (samsung taraflı) bir kalite farkı mevcut.Şuan ki düşüncem s24'ü olur da değiştirirsem ip14 pro ve sonraki pro serileriyle olur.Düz 60hz ekrana tekrar dönmem.Bu sebep dahi baz model iPhone almamaya sebep.Apple aşırı sınırlayıcı özellikle nfc pay konusunda ve diğer tüm android sisteminin vermiş olduğu özgürlükler açısından ancak bu özgürlüğü verdiği taktirde güvenlik durumu nasıl olur onu bilemeyeceğim.@keyboard772
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X