Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kral012 , volnes , Th3_SpiRitLEsS , mavigokyuzu12 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 31 Misafir (6 Mobil) - 29 Masaüstü6 Mobil
5 sn
15.981
Cevap
389
Favori
857.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de 3-4 hafta öncesine kadar mobil veride bile 32 derece civarında geziyordu. Şu an wifide bile 36 civarında dolanıyor mobil veride 38-40 görüyor. Havaların ısınmasıyla alakalı sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S24 plus.
    Yarı gölge yarı güneşte bir saat üzerinde telefon konuşması yaptım sıcaklık 36 derece.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Derece:

• tr.m.wikipedia.org
    Termodinamik kanunları - Vikipedi
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Termodinamik_kanunlar%C4%B1

Arkadaslar şuan ülkenin ortalamasi 30 derecelerde. Guney ve dogu illerimiz daha da sicak. Cok cok cok kisaca şunu soylemek istiyorum kullandiginiz cihazin bulundugunuz ortamdan daha soguk calismasi sogutmak icin herhangi bir extra cozum kullanmadiginjz surece imkansiz. Yani ortam 30 dereceyken cihazin isisini transfer icin herhangi bir çözüm kullanmadiysanjz 29 derece de calismasi imkansiz. Bu yorumu sadece s24 icin degil bu sartlardaki tum mekanik ya da elektronik cihazlar icin soylenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi kendimden şüphe etmeye başladım. Benim cihaz sorunlu mu acaba 😔 Hiç ısınma vs yaşamıyorum. Servise göndersem mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deae -- 16 Haziran 2024; 13:10:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deae kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Saatlerdir kızım oyun oynuyor çok sıcak yerdeyim elime hiç sıcaklık gelmiyor. S24+ bu arada telim

• Isınmanın s24 le bir alakası yok. Herhangi bir telefon alın benzer dereceleri göreceksiniz. Hem hava sıcak hem de vücudumuz sıcak. Telefonu sogutabilecek bir mekanizma yok. Dün S23e kurulum yaparken cayır cayır yanıyordu sd8gen2.

Hatta Watch6 kurulurken sıcaktan kendini kapattı.

• Deae kullanıcısına yanıt
    Bence sen acilen itfaiyeyi arayıp direk servise gönder
    Valla şaka bir yana bugün bir saatten fazla tek kişi ile görüşme yaptım. (Tek tek adadığım enaz 20 kişi hariç)
    Elimde ısı ile alakalı bir his gelmedi.
    Isındığını hiç hissetmedim.
    Ki manisada oturuyorum egenin en sıcak illerinden biri.
    Yani ısıyı falan farketmedim şeffaf kılıfla kullanıyorum.
    Arama bittikten hemen sonra ölçtüm 36 dereceydi.
    Bence gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 16 Haziran 2024; 13:51:7 >
  • Geçen sene ayni yorumlar s23 konusunda da vardı girin bakın temmuz ağustos ayında yazılanlara, hatta iPhone konusunda girin bakın şikayetler hep aynı Eylül ayı itibaren rahatlayacaksiniz. Hatta güncelleme filan denk gelirse bende ısınma sorunu kalmadı diyeceksiniz

Şuan bulunduğum yerde hava 31 derece ve ısınma vs yok ancak cuma günü hava 42 dereceydi ve telefon hissedilir şekilde sıcaktı

Aslında en önemlisi cihazın kasasinin alüminyum olması çok hızlı ısınıp çok hızlı soğuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 16 Haziran 2024; 13:56:43 >
  • Önceki telefonum iphone 13 tü. O da sıcak havalarda veya aşırı kullanımda cayır cayır yanıyordu. Ama tek bir fark var. İphone sıcaklığı ahize bölgesinde olmuyordu. Samsung cihazlarda ahize bölgesinin ısınması rahatsız ediyor sadece. Bunun dışında S24+ hem performans hem de ısınmasına rağmen çok kısa sürede serinlemesiyle çok memnun kaldığım bir cihaz oldu.

• fet_ay kullanıcısına yanıt
    Anakart yerleşimi yüzünden oluyor

• İyi bayramlar,selamlar arkadaşlar.
    Adaptif parlaklık kapalıyken parlaklığı full yapıyorum hatta ekstra parlaklık da açık ekran modu canlı onda da en fullde ayarlar.Ancak ne hikmetse parlaklık full görünürken ekran parlaklığı düşüyor.Kamera karşılaştırması yaparken 2600 nit ile ekran p15'ten daha doygun ve parlak olması gerekirken daha az parlak ve soluk görünüyor.Sebebini bilen var mı?

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Adaptif parlalık çıkabiliyor sadece 2600 nit'e, el ile o miktarlara çıkmanız bildiğim kadarıyla mümkün değil. Daha yüksek parlaklık için adaptif parlıklığı açıp, extra karartmayı kapatın. Extra parlaklık diye bir ayar hatırlamıyorum ben, telefona bakınca güncelleyeceğim yazıyı.

• fet_ay kullanıcısına yanıt

Sanıyorum telefonun havalandırması ekranın üst kısmındaki ahize sesinin geldiği yerden oluyor SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

2600 nit sadece HDR gibi içeriklerde ve ekranın bazı yerlerinde ulaşılıyor diğer türlü 2000 nit kullanıyor sanırım en fazla

• Adaptifi açtığım zaman otomatik kısıyor genelde güneş altında arttırma sağlıyor.Ben max parlaklığı denemek istediğimde (ayarlarda ekstra parlaklık seçeneği de açık) adaptifi kapatıyorum.Bu seferde kendi kendine (ki yapmaması gerekiyor) parlaklık sonda olmasına rağmen ekranı kısıyor tekrar bakıyorum ancak parlaklık fullde görünüyor.r2 Members sayfasında bir çok kişi adaptif kapalıyken ekranın tam parlaklığa ulaşmamasından ve kendiliğinden kısılmasından şikayetçi.Yazılımsal bir şey ama buna ne sebep oluyor tam olarak bilmiyorum ekstra karartma da kapalı bu arada.

@Mokıta@keyboard772

• Öncelikle herkese hayırlı bayramlar.

Smarttag2 kullanan var mı, başka cihazların Bluetooth'u açıksa mı cihazın yeri veya zamanı güncelleniyor?

extra parlaklık ayarını bulamadım ben, nerede olduğunu tarif etme şansınız var mı

• Wifi ile çok güzel gidiyor bataryası ama nedense mobil veri kullanırken 4 5 saati geçmiyor.

• Mokıta kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.