< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deae -- 16 Haziran 2024; 13:10:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 16 Haziran 2024; 13:51:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 16 Haziran 2024; 13:56:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Adaptif parlalık çıkabiliyor sadece 2600 nit'e, el ile o miktarlara çıkmanız bildiğim kadarıyla mümkün değil. Daha yüksek parlaklık için adaptif parlıklığı açıp, extra karartmayı kapatın. Extra parlaklık diye bir ayar hatırlamıyorum ben, telefona bakınca güncelleyeceğim yazıyı. |
Sanıyorum telefonun havalandırması ekranın üst kısmındaki ahize sesinin geldiği yerden oluyor |
2600 nit sadece HDR gibi içeriklerde ve ekranın bazı yerlerinde ulaşılıyor diğer türlü 2000 nit kullanıyor sanırım en fazla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
extra parlaklık ayarını bulamadım ben, nerede olduğunu tarif etme şansınız var mı |