Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.808
Cevap
456
Favori
1.471.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11741175117611771178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır kapatmayın, durum çubuğunda mobil veri açıkken HD+

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]simgesi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 5 Ekim 2025; 22:28:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt

hayır yok hocam

• Call assist tek kelime harika bir özellik Pakistan'daki arkadaşımı whatsapp tan aradım sesleri anlık olarak çeviriyor tek sorun türkçe olarak sadece kadın sesi gidiyor umarım erkek sesi de eklerler.

Sim kartınızı farklı telefonda deneme şansınız varsa deneyin hd simgesi görünüyorsa hd arama açıktır. Sizin şu an muhtemelen açık olmadığı için sesleri kaliteli şekilde alamıyorsunuz. Sorun bunla alakalı değilse o zaman servis yolu düşünülebilir.

Pil sağlığı %93
    Şarj döngüsü 674

Her ne kadar baz modellerin şarj perfomansını yeterli bulmasam da pil perfomansı neredeyse ilk zamanki gibi. Dramatik bir düşüş hissetmedim.

Oyun oynamıyorum hızlı şarj sürekli açık. Genel olarak geceleri şarja takıp uyuyorum. Pil koruması kapalı. Gün içinde 2-3 defa şarj taktığım günler olabiliyor.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Bu ekrana nasıl erişiyoruz hocam?

Adım 1: *#9900# çevirin. SysDump açılacak (Kod çalışmıyorsa Otomatik Engelleyiciyi kapatıp tekrar deneyin)

Adım 2: Run dumpstate/logcat'e dokunun (2-3 dakika sürecek, sabırlı olun, bitene kadar bekleyin, bittikten sonra tamam'a tıklayın)

Adım 3: Copy to sdcard(include CP Ramdump)'e dokunun (Biten kadar bekleyin, ardından tamam'a tıklayın, şimdi menüyü kapatabilirsiniz)

Adım 4: Şimdi PlayStore'a gidin ve LogLog Uygulamasını Yükleyin

Adım 5: Uygulamayı açın, sağ alt köşedeki simgeye tıklayın, Dahili depolama alanınıza gidin, log adında bir klasör olacak, Klasörün içine girin, dumpState_S921 adlı dosyayı bulana kadar kaydırın ve dokunun. (Not: Burada kafanız karıştıysa, dumpState_'den sonraki S921 benim model numaram. Sizin durumunuzda model numaranız orada olacaktır, yani dumpState_<yourModelNumber> gibi, umarım anlamışsınızdır.)

Adım 6: Günlük dosyasının içindeyken, üstte bir arama seçeneği olacak, mSavedBatteryAsoc'u arayın

Bu kadar, mSavedBatteryAsoc Pil yüzdenizi gösterecek ve mSavedBatteryUsages Pil döngüsü sayınızı söyleyecek. BatteryUsages'da gösterilen sayı 33248 gibi olacak, bunu 332.48 pil döngüsü sayısı olarak alabilirsiniz.

NOT: Reddit forumundan alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 6 Ekim 2025; 17:53:11 >

Teşekkür ederim 🙏

• arkadaslar batarya %20 altı hızlıca bitiyor garantisi nevcut fatura yok birde kasada ezikler var 2. el almıştım şehir dısına gönderecem garantşye izmire nasıl bir yol izliyorsunuz kasa değişimi vs yaparlar mı daha önce gönderen arkadaşlar yönlendirirse sevinirim

• Samsung servisine gönderecekseniz fatura önemsiz. Garanti bilgilerinizi internetten de sorgulayabilirsiniz. https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-check-my-warranty-information//

Kasa değişimi bazı cihazlarda ekran değişince zorunlu oluyor. Özellikle edge ekranlı modellerde. Ama S24 serisinde ekranda amoled yanıkları varsa kasa değişmiyor diye biliyorum. Benim de garanti bitmesine 7 ay kaldı pil zayıflamaya başladı. Yıl başından sonra pil öldü, şarj soketi tam oturmuyor diye götüreceğim. S21+'ta da aynısı yaptım. Ekranda da yanık var demişti (ki ben fark etmemiştim) ekran da değişmişti. Garanti varsa telefondan başka bir şey istemediler. Bu işlemi şimdiye kadar 3 kere yaptırdım yılbaşından sonra 4.kez yaptıracağım. Garanti bitmeden pil ve şarj soketi gibi sarf malzemelerini yeniletmekte fayda var. Sonrasında da ya bir aile üyesine veriyorum ya da satıyorum.

Case: Corsair Graphite 760T | MOBO: Gigabyte Z790 UD LGA1700 | CPU: Intel® Core™ i5-14600KF @ 4 GHz | CPU Cooler: Corsair H115i RGB Platinum | RAM: GSKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 @ 6400MHz CL32 |
    PSU: Corsair AX860 80+ Platinum | GPU: MSI RTX 3080 GAMING X TRIO GDDR6X @ 1815 MHz 320-bit | SSD: Adata XPG Spectrix S40G 512 GB-Samsun 980 1TB-Exceria Pro 2TB | HDD: 3TB Seagate SV35 7200RPM - 4TB Seagate Skyhawk 5900 RPM | Display: Asus VG258QR
    RΛZΞR: Blackwidow ELITE | Mamba CHROMA 16K | Kraken V3 Pro | Goliathus Extended Chroma

17 aylık S24+

Pil sağlığı %96

Şarj döngüsü 550

Çıktı. Ben bu kadar yüksek bir değer beklemiyordum açıkçası.

Case: Corsair Graphite 760T | MOBO: Gigabyte Z790 UD LGA1700 | CPU: Intel® Core™ i5-14600KF @ 4 GHz | CPU Cooler: Corsair H115i RGB Platinum | RAM: GSKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 @ 6400MHz CL32 |
    PSU: Corsair AX860 80+ Platinum | GPU: MSI RTX 3080 GAMING X TRIO GDDR6X @ 1815 MHz 320-bit | SSD: Adata XPG Spectrix S40G 512 GB-Samsun 980 1TB-Exceria Pro 2TB | HDD: 3TB Seagate SV35 7200RPM - 4TB Seagate Skyhawk 5900 RPM | Display: Asus VG258QR
    RΛZΞR: Blackwidow ELITE | Mamba CHROMA 16K | Kraken V3 Pro | Goliathus Extended Chroma
  • 16 aylık S24+

Pil sağlığı %97

Şarj döngüsü 429

Pil sağlığı 98

Pil döngüsü 299

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALONE06 -- 7 Ekim 2025; 14:19:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam volteyi kapatınca bu hışırtılar mekanık sesler gidiyor açınca tekrar geliyor. yani hd plus aramada var bu sorun

ASUS

MEGANE 4 GTLİNE
  • vcihan kullanıcısına yanıt

Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz hocam

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.