Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra, dünyanın en hızlı Android telefonu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S23 Ultra, dünyanın en hızlı Android telefonu oldu
    Samsung’un Galaxy S23 serisi bilindiği üzere Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy işlemcisi ile donatılmış durumda. Bu yonga, Qualcomm'un Samsung akıllı telefonlar için özel olarak ürettiği özel bir yonga ve orijinal Snapdragon 8 Gen 2’den önemli ölçüde daha hızlı. Görünüşe göre Galaxy S23 Ultra, bu avantajı başarılı bir şekilde kullanıyor.



    Galaxy S23 Ultra, Android'in yeni kralı 



    Golden Reviewer, Twitter'da paylaştıklarına göre Galaxy S23 Ultra, Geekbench 5'in tek çekirdekli işlemci testinde 1600 puan, çok çekirdekli işlemci testinde ise 5311 puan almayı başarıyor. Bu değerler daha önceki herhangi bir Android akıllı telefonda gördüğümüz puanlardan daha yüksek.






    Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy’nin nimetlerinden faydalanan Galaxy S23 Ultra, aynı zamanda başarılı da bir soğutma performansı sergiliyor. Daha önceki haberlerimizde de değindiğimiz gibi Galaxy S23 serisi, ısıyı daha iyi bir şekilde dağıtmak ve üst seviye performansı daha uzun süre sürdürebilmek için önceki nesle oranla daha büyük bir buhar odasına sahip.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S23 Ultra, Elon Musk'ı şaşırttı



    Aktarılanlara göre Galaxy S23 serisi, önceki nesle göre 2 kat büyük buhar odalarına sahip. Buna ek olarak özel Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, 3.2GHz yerine 3.36GHz frekansında çalışan hız aşırtmalı prime CPU çekirdeğine ve 680MHz yerine 719MHz frekansında çalışan Adreno 740 GPU’ya sahip. Bunlar birleşince güçlü bir cihazın ortaya çıkmaması ise imkansız.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s23-ultra-fastest-android-smartphone/







  • İşin komik tarafı genelde çok parası olan pek almıyor, dediğiniz gibi kredi çekip falan almaya çalışanların çoğu yoksulluk sınıfına giren, özendikleri için almaya çalışanlar. Yine dediğiniz gibi telefonla para kazananlar var, onlar hariç, benim etrafımda çalıştığım ne milyonluk adamlar var, hala ceplerinde S8 S9 falan var. Iphone sa da eski iphone lar. Hatta kenarı köşesi kırılmış halde kullanan cidden milyonluk insanlar var. Hiç biri takip dahi etmiyor. Sorsam şimdi onlara en son iphone modeli ya da samsung modeli kaç diye bilmez bile. Fiyatını söylesem, yuh ona o para verilir mi derler. Ki bu dediklerim Mercedes'e biniyor, 40-50 tane falan evleri var.
    Yüksek hızlı depolama ve belleklerden sonra artık amiral gemisi telefon almak gerçekten mantıksız. Sıradan bir kullanıcı için pc toplarken i5 13400 almak yerine illa i9 13900k almak ne kadar saçma ise telefonlar için de aynı durum geçerli. Kamerası ile vlog vs para kazanan profesyonelleri ayrı tutmak kaydı ile örneğin yine samsung tarafında mesela a73 modeli, s23 serisinin normal bir kullanıcı için sunduğu her şeyi fazlasıyla sunuyor zaten. Parası olan elbet en iyisini alsın ancak çevremde kredi çekip telefon alanları gördükçe üzülüyorum açıkçası
  • Alınabilir bir fiyat dengesi olsa düşünmeden alınabilirdi.

  • toplam antutu puanı kaç,zaten işlemci seviyesi yüksek tabbiki alacak performans.tlf çok pahalı ve ağır oyuncular için bile ağır bilek kalmaz uzun süre kullanımda.köşeli tlf cebe sığmaz yaz geliyor şortu aşağı indirir.

  • Bu geegkbench yaptığı testleri masaüst pc Mac OS aynı paradigmalarda mı değerlendiriyor yani kıstaslar aynı mı bu puana bakıcan diğer platformlardaki testleride kıyaslayabilir miyiz.

  • Apple A16 Bionic ile karşılaştırıldığında tek çekirdekte hala oldukça geride ancak çok çekirdekte farkı kapatmış gözüküyor.
    Başarılı.

  • Yüksek hızlı depolama ve belleklerden sonra artık amiral gemisi telefon almak gerçekten mantıksız. Sıradan bir kullanıcı için pc toplarken i5 13400 almak yerine illa i9 13900k almak ne kadar saçma ise telefonlar için de aynı durum geçerli. Kamerası ile vlog vs para kazanan profesyonelleri ayrı tutmak kaydı ile örneğin yine samsung tarafında mesela a73 modeli, s23 serisinin normal bir kullanıcı için sunduğu her şeyi fazlasıyla sunuyor zaten. Parası olan elbet en iyisini alsın ancak çevremde kredi çekip telefon alanları gördükçe üzülüyorum açıkçası

  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    İşin komik tarafı genelde çok parası olan pek almıyor, dediğiniz gibi kredi çekip falan almaya çalışanların çoğu yoksulluk sınıfına giren, özendikleri için almaya çalışanlar. Yine dediğiniz gibi telefonla para kazananlar var, onlar hariç, benim etrafımda çalıştığım ne milyonluk adamlar var, hala ceplerinde S8 S9 falan var. Iphone sa da eski iphone lar. Hatta kenarı köşesi kırılmış halde kullanan cidden milyonluk insanlar var. Hiç biri takip dahi etmiyor. Sorsam şimdi onlara en son iphone modeli ya da samsung modeli kaç diye bilmez bile. Fiyatını söylesem, yuh ona o para verilir mi derler. Ki bu dediklerim Mercedes'e biniyor, 40-50 tane falan evleri var.

  • Parası olan tabiki en yenisini kullansın ama ters mantık var parası olmayanlar 5 6 ay çalışıp koşuyor peşinden gerçi oda niye parası olmadığını açıklıyor

  • Eskiden 1 maaşla pat diye alırdık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene sonra 2. el alınabilir .):

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar çok pahalı malum vergiden ve kur fiyatından dolayı...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.