< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Böyle bir değişiklik yapıp, bunun tercihini kullanıcının yapması gerektiğini anlamiyorlar mı yoksa bilerek mi böyle değişiklikler yapıyorlar anlamak mümkün değil. Yahu ben satın alırken ekran gözüme güzel gözüküyor diye bakip aliyorum belki de, neden değiştiriyorsun ayarini arkadaş. Ingilizce biraz arastirmak istedim konuyu ama bir düzgün bilgiye de ulasamadim. Hatta sormasam burada bile konusulmadi. Demekki genel bir memnuniyet mi var, tek ben mi rahatsizim durumdan anlamadim ki 😄 Ben 10'a döneyim bari... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ortalama 31-33 derede civarlarında geziniyor benim cihaz. Ben de düz S20 kullanıyorum bu arada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hangi şehir nasıl gönderim sağlarsınız. |
|
Yorum bekliyorum ben de dusunuyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
s20 nin etrafında bir jelatin var bu koruyucu jelatin mi yoksa çıkarmak mı lazım ? |
Kılıf taktiginizda zaten buruşacaktir, nasil isterseniz, normalde alinca sökülüp atilan bir sey o. Ekrandaki koruyucuyu sökmeyin yeter, o oadar duzgununu bulmaniz zor cunku. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam ilk aldığım zaman kenarlarında yjelatin çok sıkı yapışmıstı çıkarmadım koruyucu herhalde diye, 1 aydır o şekilde kılıflı kullanıyorum sakıncası olur mu, bu jelatin altında da var |
Qi standartı olduğu için sorun yaşamazsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Hoparlör -- 22 Ocak 2021; 14:11:40 > |
Verdiğim cevabi tekrar okumanizi öneririm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Green tint varsa formatla duzelir mi bilmiyorum ama servise goturmeniz daha dogru olacak bence. Orada zaten format attik derler ilk olarak, en temizi onlarin attigi formatla kontrol edersiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba. Yaklaşık 1 aydır telefon arayışındaydım. 6 yıllık Xperia z2 telefonum artık miadını doldurduğu için, onun kalitesinde uzun yıllar kullanabileceğim bir telefon bakınıyorumdum. Mi 10t pro alacaktım ama maalesef henüz satışı yok, olduğu zaman da anlamamıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |