cihazı yeni mi almıştınız? yeni aldıysanız ilk birkaç gün ısınma olması normaldir hocam. ben de aynı sorunu yaşamıştım çünkü. 1.haftadan sonra ısınma vs kalmadı cihazda. |
Evet güzel kardeşim. Alalı 5 saat oldu. Güncelledik. Format attık. Şarjını ettik. Kullanıyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 6 Ocak 2021; 23:0:18 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Beyler önceden 4.5G yi kapatmıştım bir şey denemek için. Az önce açamadığımı fark ettim. Mobil ağ menüsü altındaki 4.5G satırı silik. Müdahale edilemiyor. |
Yine S20 Plus alırdım hocam. Ama bu tamamen kişisel bir tercih, eğer ben çok oyun oynayan birisi olsaydım kesinlikle uzak dururdum mesela. Benim için öncelikler kamera ve yazılım stabilitesi/kalitesi, dolayısıyla S20+'dan yana kullandım/kullanırdım tercihimi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani, cihaz öyle alev alev olmuyor o kadar zorlamama rağmen. Oyunu mobil veride oynarsam bi tık ısınıyor fakat wifi üzerinden oynarsam hiçbir problem yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben bu ısınma olayını anlamadım, ben de ısınma yok 1 saat falan oyun oynasam bile öyle ısınma olmuyor |
hocam oyun esnasında bende de ısınma yok daha doğrusu ısınma ile ilgili bir durum yaşamdım şu ana kadar düz s20 |
hocam türk telekom kullanıyorum söyle bir sorunum var, türk telekom telefon değiştirdiğin an hemen telefonu tanımıyor ve 4.5g wifi aramalarını aktive edemiyorsun. benin önce ki telefonum s8 di hala türk telekomunun sisteminde s8 kullanıyor gözüküyorum ve wifi arama aktive olmuyor |
speigen kılıfla kullanıyorum orjinal koruyucu yandan kaldırmaya başladı, kaldırdıkça elimle yapıştırıyorum tekrar sanırım sizin aldığınız koruyucu kılıfla uyum sağladı ? |
Arkadaşlar 3-4 gündür telefon 15-20 dk kadar kullanılmadığında parmak izi ile açılmıyor. illa çift tıklayarak uyandırmam gerekiyor. Sorun neden kaynaklıdır. |
Spigen ile uyumlu diye satiyorlar ama ebat olarak orjinalinden daha ufak degil o yuzden orjinali kaldiriyorsa bunu da kaldirabilir. Orjinali kadar olmasa da idare eder ama... Yanlardan tüy toplamasini takmazsan kötü diyemem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar 3-4 gündür telefon 15-20 dk kadar kullanılmadığında parmak izi ile açılmıyor. illa çift tıklayarak uyandırmam gerekiyor. Sorun neden kaynaklıdır. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
evet değişim ücreti varmış. telefonla aradıktan sonra sms de gönderdiler. Turkcell bayilerine gidip e-sim'inizi satın alabilirsiniz yazıyor mesajda. Ücretli olduğu için ve bana şu aşamada bir faydası olmayacağı için almadım. Fiyatı da bilmiyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 8 Ocak 2021; 0:48:11 > |