Benim için 2 günlük. Yeni aldım daha, o yüzden 2 günlük dedim :) şu an bile 7 saat ekran sürem var, şarj %10. 96 hz modu + fhd ekran + güç tasarrufu ile kullanıyorum. |
Demeya 😕 hangi cihaza seçeceğiz ki. S20 bakma sebebim boyutunun kibar ele tam oturması ve android genişliği. iPhone dan geçeceğim bu özelliklerde yakışmadı. Bu boyutlarda da cihaz yok bilemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İkisi de parlaklık full seviyede. Birini kısıp diğerini açacak değiliz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S20 Manuel parlaklıkta 397 nit. https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s20-review-2083p3.php Reno 3 pro Manuel parlaklıkta 522 nit https://m.gsmarena.com/oppo_reno3_pro-review-2075p3.php S20 nin parlaklığı mauelde zaten düşük. Parlaklıktanda fark ediyor renkler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kararlı çıkacak da, benim program tanıyacak da, oohooo... Benim isim zor ya 😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
samsung alışveriş sayfası bitmiş .aldığım cihaz 3gündür kargo edilemedi neyi bekliyorlar anlamıyorum |
bu arada s20+ kozmik siyah+buds+(siyah) =7999 liraya aldım samsung un sitesinden ve +500lira para iadesi var yani 7500 liraya gelmiş oluyor hediyesi ile birlikte zaten buds+sitesinde 1000lira diğer sitelerde 800lira civarında fiyat bana uygun geldi ah birde ürünü sevk etseler |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beyler kayıtsız cihaz alsam malum yöntemlerle olayı çözsem cihazda herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ? |
Dostlar, cihaz %100 olup şarjdan çektikten ortalama 1-2 dk içerisinde hemen 99'a düşüyor. Eski cihazımda 100 olup bir 30 dk daha tuttuğum zaman en az 30 dk gidiyordu o şekilde. Hemen 99, 98 şeklinde düşmesi normal mi? Cihaz düz S20 bu arada. |
Merhabalar,bende gece yatmadan telefonu uçak moduna alıyorum ve istisnasoz her sabah 9% şarjdan yiyor,eaki S8'imde bu oran %3 bilemedin %4 idi,bu konuda banada yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim abiler.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
%9 çok fazlaymış. Benim cihaz wifi açık halde %2 civarı harcıyor 8 saatte. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
düz s20 kullanıyorum. geceden sabaha %4-5 arası düşüyor herşey kapalı olduğu halde. hatta şarjı tam doldururken cihazı restart edip şarjdan çıakrdım. yine %4 düştü. |
Bu cihazda ilk %10 çok ölü. 100 ile 90 arası çok hızlı düşüyor nedense, sonradan toparlıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |