Pixel telefonlarda baslamis desteklemeye ama samsungda henuz cikmadigi icin daha desteklemiyor malesef. Denemesem icimde.kalirdi o kesin :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Güzel cevabınız için teşekkür ederim. Kablosuz şarjda ısınma ve buna bağlı olarak aşırı ısınmadan şarj kesme sorununu ve kamera da ısınmasını çok duyduk bunlar hakkında ne diyorsun. Kablosuz da bişey yok demişsin ama hiç denk geldin mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos66 -- 15 Kasım 2020; 2:36:24 > |
Merhabalar S20 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Kırılmaz cam ve kılıf olarak ne önerirsiniz. Vatan'da 100 liraya telefona uygun kesip takıyorlarmış yaptırıp memnun kalan var mı ? Kılıf için ise önceki yorumları okuduğumda koruyucusu kaldırdığını söylemiş bazı arkadaşlar. Bilgilendirirseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hangi versiyon? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben huawei appstore u kurdum ordan acr yi indirip kurdum ve sorunsuz kullanıyorum pro ya geçemiyorsun ama pro sadece google play store da geçerli o da malum sorun yaratıyor, s20 + kullaıyorum. |
Uzerinde gelen koruyucu yeterli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostum verdiginiz bilgiler yanlış. Nerden duydunuz bunları bilmiyorum. Ios un beklemede cok düşük pil tükettiği dogru sadece. Beklemede pil tüketimi Android değil, Exynos işlemci problemi ama yinede arkadaşın yazdığı kadar %10 vs böyle bir durum yok bende. Snapdragon varyantlarda böyle bir problem yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
keşke bizlerede exynox değilde snapdragonlu cihazlar satılsa resmi olarak :( |
Attığınız konuya bakmadım açıkçası ama adb ile bu işlem yapılabiliyorsa yapmanızda bir sıkıntı yok. ADB ile çok işim oluyor benim yeni telefon kurulumlarında örneğin. Sistem dosyalarını silme, manuel animasyon/pencere/geçiş hızı atama, ADB iznine gerek duyan uygulamalar vs vs. Garantiyle rootla falan bir alakası yok ADB'nin. |