Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.836
Cevap
119
Favori
817.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sudafed

    Arkadaşlar s20 almayı düşünüyorum ama tek çekincem batarya oyun oynamam insta yok kamera nadir kullanırım whatsapp telefon görüşmesi ve browser kullanırım genelde.

    Günü çıkarır mı sizce.

    Merhabalar. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Sabah 07:00 de şarjdan alıyorum. Akşam 19:00 gibi eve geliyorum. Çift hat kullanıyorum. Gün için mail,1 saatden fazla telefon görüşmesi, whassap.storyel, hızlı okuma egzersizleri vss. bir çok uygulama kullanıyorum. Akşam eve geldiğimde %40 dan aşağı hiç şarjla gelmedim. 1 günü rahatlıkla çıkarıyor. Gönül rahatlığıyla al harika telefon.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cetinfb88

    Mobil internet kullanirken 4.5g ile 3g kullanmak batarya acisindan fark ettiriyor mu ? cunku 4.5g de su gibi gidiyor batarya

    Telefon sürekli 4,5G çekemiyor. Kimsenin telefonu sürekli 4,5G çekmiyor zaten. Bu iphone'da da samsung'ta da böyle. 3G ve 4,5G arasında gidip geliyor. Bu sırada da bir ona bir buna derken baz istasyonuyla ve pil ile beraber bu üçlü sevişiyor. Haliyle o sırada pili lıkır lıkır içiyor.

  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    aynen hocam 3g ye aldim bende o yuzden. farkta yok zaten 3g dede hızli sekilde aciyor herseyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her telefon başlığında olduğu gibi burada da şu batarya süresi muhabbeti bir türlü bitmek bilmiyor. Bizim Türk forumlarında var bu genelde yabancı forumlarda bu kadar uzun uzadıya batarya süreleri konuşulmuyor.


    Yahu arkadaşlar bıkmadınız mı ? Samimi soruyorum bıkmadınız mı ? Herkesin telefon kullanımı birbirinden farklı, herkesin telefonundaki uygulamalar farklı. Nasıl batarya sürenizi birbirinizle kıyaslayıp bir sonuca varmayı planlıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.


    Bu forumda telefonla 3-4 saat oyun oynayıp ardından ısındı diye buzluğa atıp,soğutup tekrar oynayıp ve ''bataryası çok zayıf bu telefonun'' vs. diyenleri gördü bu gözler.


    Lütfen artık şu batarya tartışmasına son verelim de daha faydalı şeyler konuşulsun. Arada konuşulan faydalı konular da batarya tartışmalarından kaynayıp gitmesin.


    Sürekli aynı sorular bi bıkmadınız ''telefon günü çıkartır mı ???'' yahu günü çıkartmayan telefon mu kaldı piyasada ? şaka mısınız ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 30 Ekim 2020; 20:15:42 >




  • Arkadaşlar selamlar. S20 cihazım için Android 11 Beta 3 sürümünü yüklerken yüzde 94 de adb: failed to read command: No error şu uyarıyı verdi ama telefon açıldı ve güncellendi. Ben bu uyarıyı verdiği için bir daha yüklemek istedim dosyayı ama 4 defa denedim üçünde yüzde 49 da bu sefer bu uyarıyı verdi. 4. de ise yine yüzde 49'da Total xfer: 1.06x böyle diyerek telefon yeniden başladı. Sorun nedir sizce?


    Edit: 3 defa daha denedim ve yüzde 49 da bu yazı çıkıp telefon yeniden başlıyor. Ama güncelleme yüklenmiş gözüküyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 30 Ekim 2020; 22:22:58 >
  • Arkadaşlar bu uygulamar arka planda çok fazla çalışmıyor mu sizcede ?

    Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duz s20 6559 tl akg y400 Bluetooth kulaklik hediye malum sitede almak isteyenler bakabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar s20+ mı yoksa iPhone 11 mi daha iyi suan iphone 7 + apple watch 4 ve airpods kullanıyorum s20+ tasarım olarak çok hoşuma gidiyor iphone 11 ile kıyaslayan birisi var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmz56 R kullanıcısına yanıt

    banada mantıklı geliyor almayı düşünüyorum, hepsiburada güzel kampanya

  • erhankaragozlu E kullanıcısına yanıt

    Isınma sorunundan bahsedenler var sizde nedir durum? Kamerayı açınca hemen ısınıyor deniliyor hatta bir süre sonra ısındı uyarı alanlarda varmış. Siz reddit ayarları ile mi kullanıyorsunuz telefonu yoksa geldiği gibi mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz S20'lere güncelleme geldi mi,geldi ise ne gibi fafklılıklar var,inceleyen oldu mu arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umut K.

    Arkadaslar s20+ mı yoksa iPhone 11 mi daha iyi suan iphone 7 + apple watch 4 ve airpods kullanıyorum s20+ tasarım olarak çok hoşuma gidiyor iphone 11 ile kıyaslayan birisi var mı

    Hocam ekosistemi oturtmuşsunuz. S20 gerçekten çok iyi ama sizin yerinizde olsam ekosistemi bozmam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut K. kullanıcısına yanıt

    7'den 11'e geçince çok fark olmayacak. Siz kullanımda ne amaçlıyorsunuz ona bakın. Telefonu tv'ye laaak diye yansıtayım, telefona bilgisayardan kolayca dosya transferi yapayım, sd kart takıp hafızayı çoşturayım, menü görünümünü istediğim gibi kişiselleştirebileyim diyorsanız; android sizin için daha iyi bir seçenek. Fotoğraf konusunda değil ama video konusunda şu an ios tarafı daha iyi. iphonedo'nun dediği gibi 3 kamera lensini de 4k ve diğer ayarlarda kullanabilmek güzel; s20'de 4k çekimde tek kamera kullandırtıyor. Çok gerekli mi derseniz, tamamen göreceli bir kavram, bence gerekmiyor. Ekosisteme çok takılmayın, hangisinden daha iyi faydalanabiliyorsanız onu kullanın. Ekosistem, bana göre fanboyluk.

  • Arkadaşlar merhaba. İphene 6s kullanıcısıyım 5 senedir sorunsuz kullanıyorum her güncelemede de telefon yenileniyor sanki ama artık değiştirme vakti geldi. İpheone 12pro veya s20 plus düşünüyorum. S20 plus baya aklımı çeliyor. Sizce geçiş yapsam 4-5 sene iphone gibi yukarıda belirttiğim şekilde sıkıntısız kullanabilirmiyim. Tavisyelerinize ihtiyacım var ne önerirsiniz acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 yanındayım, s10 plustan beri forumdayım şimdi 20 plus başlarda bende yazdım ama pek bişey değişmeyince bıraktım, isterdim ki bu forumda ilginç kolaylıklar,başımıza gelen sorunlar konuşulsun ama nafile, hatta gençlere araba kullanmaktan örnek verdim anlasınlar diye :) , adam telefondan pubg oynayıp ısınmasından ve şarjın bitmesinden bahsediyor :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

    Benim kulaklık geldi şimdi arka kısmı bu şekilde

    Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokbiloz

    Arkadaşlar selamlar. S20 cihazım için Android 11 Beta 3 sürümünü yüklerken yüzde 94 de adb: failed to read command: No error şu uyarıyı verdi ama telefon açıldı ve güncellendi. Ben bu uyarıyı verdiği için bir daha yüklemek istedim dosyayı ama 4 defa denedim üçünde yüzde 49 da bu sefer bu uyarıyı verdi. 4. de ise yine yüzde 49'da Total xfer: 1.06x böyle diyerek telefon yeniden başladı. Sorun nedir sizce?


    Edit: 3 defa daha denedim ve yüzde 49 da bu yazı çıkıp telefon yeniden başlıyor. Ama güncelleme yüklenmiş gözüküyor.

    hata senden kaynaklı değil genel olarak kurarken o hatayı veriyor ama sorun değil güncelliyor. güncelleme tamamlandıktan sonra güncellemek istediğinde %40-50 lerde hata veriyor çünkü aynı sürüme güncellemeye çalışıyorsun. güncelleme şuanda kurulu sende.





  • Arkadaşlar kalem hiç önemli değil benim için. Sizce Note 20Ultra mı? Yoksa S20 Ultra mı almalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Ben olsam Note 20 Ultra alırdım gücüm yetseydi tabii :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RickTheSizzler R kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam bilgilendirme için.

  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.