Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 mi General Mobile Discovery mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
8.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 2sinin fiyatı aynı alacagım yerden hangisi daha iyi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FolloFush

Discovery tabiiki sorulması hata

Nasıl sorulması hata? Kesinlikle S2. Kullandığımdan demiyorum ama bu General Mobile'ın bi sorunu mutlaka çıkar ileride. Güç olarak aralarında fark yok gibi ve Samsung kalitesi var. Şimdi birisi çıkıp diyecek vay efendim elin Korelisi mi kazansın. Türkler daha iyisini yapsın. Onlara kazandıralım.

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

Discovery tabiiki sorulması hata

Nasıl sorulması hata? Kesinlikle S2. Kullandığımdan demiyorum ama bu General Mobile'ın bi sorunu mutlaka çıkar ileride. Güç olarak aralarında fark yok gibi ve Samsung kalitesi var. Şimdi birisi çıkıp diyecek vay efendim elin Korelisi mi kazansın. Türkler daha iyisini yapsın. Onlara kazandıralım.

+1.Hocam S2 5.0'A Kadar Güncelleme Alır + Hemde Çok Çeşitli Romlar Çıkıyor.Aksesuar Desteği Mesut Çevik'in Bahsettiği Sorunlarıda Dinlemeni Öneririm.Ama Discovery'de Güzel Telefon.

• Yorum kişisel tamam ama katılmayacağım. illa ki arızası çıkar demek yanlış. Samsung kullanıyorum ben de ama samsung kalitesini öne atıp daha iyi donanımlı telefonu geriye atmak yanlış. Samsung çok kaliteli de s4 başlığındakiler kasa acıklıgından şikayet ediyor. S3 un kalitesiz kasasından da cokca şikayet gelmişti. Ayrıca bu telefonların da ileride arızaları çıkabiliyor. Yani samsung sanki kusursuzmus gibl konuşmak anlamsız.

Sorunun cevabı ise Global Discovery al arkadaşım. Ben de S2 kullanıyorum ama yeni donanımı eskiye neden değişeyim.S2 efsanedir ama su durumda diğerini tercih etmelisin

@MustafaNr

S2 4.2.2 güncellemesinden sonra güncelleme almayacak. GM Discovery zaten son sürüm ile yani 4.2.2 ile geliyor ve 5 güncellemesi de alacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 2 Temmuz 2013; 12:00:16 >

Orijinalden alıntı: Midgardian

Yorum kişisel tamam ama katılmayacağım. illa ki arızası çıkar demek yanlış. Samsung kullanıyorum ben de ama samsung kalitesini öne atıp daha iyi donanımlı telefonu geriye atmak yanlış. Samsung çok kaliteli de s4 başlığındakiler kasa acıklıgından şikayet ediyor. S3 un kalitesiz kasasından da cokca şikayet gelmişti. Ayrıca bu telefonların da ileride arızaları çıkabiliyor. Yani samsung sanki kusursuzmus gibl konuşmak anlamsız.

Sorunun cevabı ise Global Discovery al arkadaşım. Ben de S2 kullanıyorum ama yeni donanımı eskiye neden değişeyim.S2 efsanedir ama su durumda diğerini tercih etmelisin

@MustafaNr

S2 4.2.2 güncellemesinden sonra güncelleme almayacak. GM Discovery zaten son sürüm ile yani 4.2.2 ile geliyor ve 5 güncellemesi de alacaktır.

bu yazdığım burada dursun. 2 ay sonra discovery kullanıcıları ideos x5 kullanıcıları gibi olucak görürsünüz.

edit: discovery'de s2'de resmi 5 güncellemesi almaz. ama s2'ye tüm sürümlerin rom'u çıkar. discovery'nin (veya blulife play) xda'da sayfası bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 2 Temmuz 2013; 12:14:21 >

• İlk android cihazım IDEOS X5 ti ve tek bir sorunu çıkmadı.S2 aldıktan sonra o telefonu kardeşime verdim o kullandı.Kardeşim telefonu değiştirince gittim arkadaşıma verdim şimdi de o kullanıyor daha 1 kere sorun çıkarmadı.X5 in ilk serisinde hiçbir arıza yoktu.Sonra gelen partide vardı o arızalar. Ben kendim hariç kuzenime ve 3 tandığımıa daha aldırdım ve onlarda da hiçbir problem olmadı.Hala canavar gibi çalışıyor hepsi. Ama yazdığınız yine de dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 2 Temmuz 2013; 12:19:20 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İlk android cihazım IDEOS X5 ti ve tek bir sorunu çıkmadı.S2 aldıktan sonra o telefonu kardeşime verdim o kullandı.Kardeşim telefonu değiştirince gittim arkadaşıma verdim şimdi de o kullanıyor daha 1 kere sorun çıkarmadı.X5 in ilk serisinde hiçbir arıza yoktu.Sonra gelen partide vardı o arızalar. Ben kendim hariç kuzenime ve 3 tandığımıa daha aldırdım ve onlarda da hiçbir problem olmadı.Hala canavar gibi çalışıyor hepsi. Ama yazdığınız yine de dursun.

peki

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Yorum kişisel tamam ama katılmayacağım. illa ki arızası çıkar demek yanlış. Samsung kullanıyorum ben de ama samsung kalitesini öne atıp daha iyi donanımlı telefonu geriye atmak yanlış. Samsung çok kaliteli de s4 başlığındakiler kasa acıklıgından şikayet ediyor. S3 un kalitesiz kasasından da cokca şikayet gelmişti. Ayrıca bu telefonların da ileride arızaları çıkabiliyor. Yani samsung sanki kusursuzmus gibl konuşmak anlamsız.

@MustafaNr

bu yazdığım burada dursun. 2 ay sonra discovery kullanıcıları ideos x5 kullanıcıları gibi olucak görürsünüz.

edit: discovery'de s2'de resmi 5 güncellemesi almaz. ama s2'ye tüm sürümlerin rom'u çıkar. discovery'nin (veya blulife play) xda'da sayfası bile yok.

Hocam bak zaten cihaz Blu Product diye bir firmanın sadece GM kendi logosunu basmış HUAWEI kalitelide olsa gerçekten çin malı fakat bu firma Amerikan firması vede IDEOS X5'te ne gibi bir sorun vardı Mikrofon sorunu vardı kabul bunun dışında öyle sorun sayılacak hiçbir kusuru yoktu bugün 1500 TL'lik telefonlarda kasa açıklığı ışık sızması varken bırakında 500 TL'lik geçen senenin F/P telefonundada bu sorunlar olsun be kardeşim

• quote:

İlk android cihazım IDEOS X5 ti ve tek bir sorunu çıkmadı.S2 aldıktan sonra o telefonu kardeşime verdim o kullandı.Kardeşim telefonu değiştirince gittim arkadaşıma verdim şimdi de o kullanıyor daha 1 kere sorun çıkarmadı.X5 in ilk serisinde hiçbir arıza yoktu.Sonra gelen partide vardı o arızalar. Ben kendim hariç kuzenime ve 3 tandığımıa daha aldırdım ve onlarda da hiçbir problem olmadı.Hala canavar gibi çalışıyor hepsi. Ama yazdığınız yine de dursun.

+1 benim 2 arkadasimdada hicbir sorun cikmamisti hocam

Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!"
  • GM Discovery

137 x 68.4 x 7.9 mm 125 gr
    LED-backlit IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
    720 x 1280 pixels, 4.7 inches (~312 ppi pixel density)
    4 GB ROM, 1 GB RAM
    Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot
    Bluetooth 4.0
    microUSB v2.0
    8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash(1080p@30fps) - 2 MP Ön
    Geo-tagging, touch focus, image stabilization, face and smile detection, HDR
    Android OS, v4.2.1 (Jelly Bean)
    4x 1.2 GHz Cortex-A7 Chipset : MTK MT6589
    PowerVR Series 5XT
    1800 mAh battery

Samsung Galaxy S2

125.3 x 66.1 x 8.5 mm 116 gr
    Super AMOLED Plus capacitive touchscreen, 16M colors (Corning Gorilla Glass)
    480 x 800 pixels, 4.3 inches (~217 ppi pixel density)
    16/32 GB storage, 1 GB RAM
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot
    Bluetooth v3.0+HS
    microUSB v2.0 (MHL), USB On-the-go
    8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash(1080p@30fps) - 2 MP Ön
    Android OS 4.1.2 - (4.2.2 Alacak)
    2x 1.2 GHz Cortex-A9 Chipset : Exynos
    Mali-400MP
    Li-Ion 1650 mAh battery

Sorularım :
    1-)GM Discovery 4.2.2 veya 5.0 güncellemesi alır mı?
    2-)Cortex A7 mi daha iyi Cortex A9 mu ?
    3-)MTK MT6589 mu daha iyi Exynos mu?
    4-)PowerVR Series 5XT mi daha iyi Mali-400MP mi ?
    5-)GM Discovery 1800 mAh aktif olarak kullanımda 1 günü geçirir mi ? (Wi-Fi ile bol internet veya oyun vb.)

Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hiroshima- -- 2 Temmuz 2013; 18:52:38 >

• Discovery

@MustafaNr

Discovery Offical olarak Android 5.0 alsın ben bileklerimi kesecem.

• Tamam
    5-)GM Discovery 1800 mAh aktif olarak kullanımda 1 günü geçirir mi ? (Wi-Fi ile bol internet veya oyun vb.)

• s2 alacağına discovery al daha karlı çıkarsın discovery de uygulamaları root yaptırmadan sd karta atabiliyosun oyunlarda mükemmel diyebilirim yağ gibi kayıyo menü de ve 4.2 sürümüyle geliyo telefon ayrıca 8 mp kamerayla hd video çekebilme özelliğide var yazılana göre 42 mb indirme hızına kadar çıkabiliyomuş ve internete s3 ten daha hızlı giriyor gezinmesi s3 ten daha hızlı kutunun içinde bir de ekran kruyucu veriyorlar 4 çekirdekli smart tv varsa evde o televizyona aktarıp oyun oynaya biliyorsun filimde izleye biliyorsun araştırdım da beachmarkstan s3 le hemen hemen aynı puanı almış s2 alıcağına dicovery al daha iyi edersin bi yerde okumuştum sanırım güncellemede gele bilirmiş genede sen bilirsin

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

Sorularım :
    1-)GM Discovery 4.2.2 veya 5.0 güncellemesi alır mı?
    2-)Cortex A7 mi daha iyi Cortex A9 mu ?

1- % 95 olasılıkla Hayır
    2- A7, güç yönetiminde daha iyi. A9 ise ham performans konusunda daha iyi.
    3- Tabiki MTK
    4- PowerVR Series 5XT

Arkadaşlar GM Discovery tabiki oyun perfermansı ve ham performans açısından s2 den iyi,fakat ileride sorunlarla karşılaşıcağınızda sıkıntı yaratır. En azından S2 bi zamanlar büyük bir şirketin amiral gemisiydi. Bu yüzden yazılım desteği olsun, yedek parça olsun,ses-video kalitesi olsun,malzeme kalitesi olsun,kamera kalitesi olsun S2 daha iyidir. Sonuçta alacağımız bir telefon. Tabi alan kişi sürekli oyun oynarım diyorsa tabiki Discovery.

• konu hort ama ya nası bu kadar emin olabiliyosunuz ? kesin çıkarır bak söylüyorum gibisinden?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.