Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10+ ve S9+ karşı karşıya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S10 Plus gerçekten hoş bir cihaz. Samsung yazılımsal olarak One Ui ile birlikte çok başka bir noktaya geldi. Artık olayın yazılım olduğunu nihayet anladı. Şu dakikadan sonra Samsung'un eğilmesi gereken nokta büyük firmaların sosyal medya platformları ile iyi bir optimazyon sağlanması bu da yavaş yavaş aşılıyor gibi. Telefon nezlinde konuşacak isem gayet dolu ve güzel bir telefon olmuş özellikle yüz tanıma şu an herkes tarafından fazlasıyla övülüyor.
  • Benim için ses kalitesi önemli bir husus. Mağazada yaptığım denemede s9 kulaklık ses performası s10 dan daha iyi geldi bana.

  • Eskimis 1 yillik telefonun ekrani ile niye kiyaslaniyor anlamis degilim. Esit sartlarda olmayan iki cihaz. Biri yeni oteki eski.. Olmamis.

  • Almak için bir sebep göremiyorum. Alt modeller üst modelleri aratmıyor artık 8,9 ayda bir model çıkarıyorlar verilen onca paraya yazık

  • Heyecanlandırmadı beni bu cihaz. S9+ zaten çok rahat yeter. Kötü bir cihaz değil tabi ama yenilik getirmiyor artık telefonlar.

  • Bu Samsung un ekranları oldum olası bana yapay ve kötü geliyor hele ki saçma sapan edge ekran olayı ayrı bir sorun hayır başka firmalarda taklit ediyor işin kötüsü. Ekran neden kötü diye sorarsanız Lg ekranlarına ölümcül eleştiri yapan kitle Samsung un mağazalardaki ekranlarına hiç mi bakmıyor resmen katman katman iz yapıyor uzun süre görüntüde kalan bir görsel kalıcı olarak ekranda kalıyor. Arayüzünde gezinirken dikkat ettiğim şey yeni modeller dahil ikonlar falan hep bulanık bulanık hiç keskin değil... Eski led teknolojileri daha keskin görüntüler sunarken samsung amoled ekranlar bana garip geliyor. Kendi fikrim herkesin fikrine saydı duyarım.

  • cemus kullanıcısına yanıt
    Bu tek Samsung ekranlarının değil, genel olarak Amoled teknolojisinin sorunu. Bu sorun çözülmeden de Amoled mükemmel bir teknoloji diyemeyeceğim. Ha görüntü olarak çok iyidir, beğenirim ama aldığım telefonda bir yıl sonra kullandığım uygulamaların izlerini hoş olmuyor.
  • PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    Onun sebebi sizin bütcenizdir.rahat olun s9 alın oda güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 12 Mart 2019; 13:52:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Birader sen resmen atış yapıyorsun . Nerdeyse 10 sene oldu bende amoled yanık sıkıntısı olmadı .olan vardır ama lcd ekranların bozulma oranından fazla olduğunu zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiginiz iz kalma olayi Ghost Screen olarak gecer ya da Turkce icinde ekran yanmasi. Ancak Samsung'a laf ederken Lg'nin telefonlarinda bu sorunun daha kronik oldugunu unutuyorsunuz sanirim? Ek olarak keskinlik konusunda: ekranlarin cozunurlukleri varsayilan olarak fhd+ olarak geliyor tam cozunurluk kullanilmiyor. Tavsiyem qhd olarak degistirip yeniden bakmanizdir. Gayet net ekranlar, parlakliklari piyasanin en iyisi ve pikselleri ayri ayri kontrol edebilmesi icin daha gercek siyah elde ediliyor diger teknolojilere oranla. Tek sikintisi beyazlari iyi degil ancak o da benim gozume batan bir nokta degil. Ekranin kivrimli olmasini da seviyorum daha bir 3 boyutlu goruntu izlenimi veriyor ve daha sik duruyor tabi bu zevk meselesi bu konuda bir sey diyemem. Ancak netlik ve ekran yanmasi konusunda haksizlik yapiyorsunuz. Piyasadaki bir kac Oled ekran ureticileri arasinda telefonda en iyi panelleri kullanan marka Samsungtur!

  • @burakesan Samsung S9+ kullanırken bloatware yaptın mı hiç? Yaptıysan yada yapmadıysan neden?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 12 Mart 2019; 16:1:32 >
  • "Birader sen resmen atış yapıyorsun." derken neye dayanarak söylüyorsunuz anlamadım ben bizzat girdiğim Samsung mağazalarında şahit olduğum daha yepyeni cihazlar üzerinden yorum yapıyorum. Satış mağazasında daha kullanılmamış cihazlarda bu sorun kabak gibi görünürken siz ise hiç görmediğimiz kendi cihaz üzerinden savunma yapıyor gene görmediğimiz başka ekranlar daha çabuk bozuluyor diyorsunuz.Bu taraftan bakarsak benimde size atıyorsunuz demem gerek sanırım. İlk kullanıcı olarak denediğim almaya gittiğim bir cihazda bu problemin olduğunu görerek almak bana akıllıca gelmiyor. Özetle bu benim fikrim dedim zaten maksat polemik yaratmak değil.

  • Ben şu an ne s10 ne de s9 alacak değilim. İnanmıyorsanız bizzat gidip kendiniz test edin. Marka fanatikliği anladım da model fanboyu olarak ilk tanıdığım kişisiniz.


  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemus

    "Birader sen resmen atış yapıyorsun." derken neye dayanarak söylüyorsunuz anlamadım ben bizzat girdiğim Samsung mağazalarında şahit olduğum daha yepyeni cihazlar üzerinden yorum yapıyorum. Satış mağazasında daha kullanılmamış cihazlarda bu sorun kabak gibi görünürken siz ise hiç görmediğimiz kendi cihaz üzerinden savunma yapıyor gene görmediğimiz başka ekranlar daha çabuk bozuluyor diyorsunuz.Bu taraftan bakarsak benimde size atıyorsunuz demem gerek sanırım. İlk kullanıcı olarak denediğim almaya gittiğim bir cihazda bu problemin olduğunu görerek almak bana akıllıca gelmiyor. Özetle bu benim fikrim dedim zaten maksat polemik yaratmak değil.
    Yazdım oraya işte 10 yıllık kullanım tecrübeme dayanarak konuşuyorum 15 dakkalık samsung dükkanı ziyareti tecrübesine dayanarak konuşmuyorum.aradaki farkı idrak edebilirsek olay ortaya çıkar sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük konusunda haklı olabilirsiniz denemedim zaten anlamda verememiştim muhtemelen ayarı düşüktü özellikle s10e modelinin ekranında çok sırıtıyordu fakat ekran yanması konusunda s9 plus vardı demo modunda olmasına rağmen inanın diğer görüntüler katman katman ekranda net bir şekilde kalmıştı daha satış mağazasında buna şahit olmak ilerisi için soru işareti oluşturuyor. Amoled üreticilerinin buna çare bulması gerek tvlerdeki oled de bu teknolojinin ne kadar güzel ve ilerisi için gelecek vadettiğini zaten görüyoruz ama telefonlar şu an aynı durum söz konusu değil bence.
  • Cihaz alırken 10 sene kullanarak mı alıyoruz yoksa mağazalardaki cihazları inceleyerek mi?
  • Neden kiyaslanmasin? Zaman faktorunun ekranlara etki ettigi tek nokta Ghost Screen( ekran yanmasi) durumudur onun disinda kullanimla birlikte performans degeri mi dusuyor ekranin? Gayet mantikli bir kiyaslama ki Samsung yeni panellerini kullaniyor Hdr teknolojisini kullaniyor e haliyle bir onceki jenerasyonla kiyaslanmasi ve kiyaslanirken kulanilmis bir telefon olmasi sikinti olmaz! Soz konusu mesela batarya testi olsaydi size hak verirdim ancak boyle bir durum soz konusuysa gayet makul.

  • S10e bile s9 plustan iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Hala mağaza masalı anlatmaya uğraşıyorsun geç bu işleri yav .insanaları salak yerine koymaya çalışma alackasan almayacaksan leke atmaya uğraşma.samsung dediğin firma yıllık 200 milyat dolar para çeviriyor hem telefon satmaya uğraşacaklar hemde millet baksın diye dükkana ekranı yanık cihazlar koyacaklar. Bukadar mı salak bu insanlar??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.