Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1886. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.513
Cevap
327
Favori
1.700.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18841885188618871888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AGABEY kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yükledim ama ülkenizde kullanılamıyor diyor 😑 nasıl yaparım bunu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XrebeLLiousX

    Hocam ben de yükledim ama ülkenizde kullanılamıyor diyor 😑 nasıl yaparım bunu?

    Nice Lock kurman gerek. Good lock ülkemizde çalışmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 de kullanıyordum task changer'ı kesinlikle çok iyi bir özellik ama şuan ki haline o kadar alıştım ki kurcağımı sanmam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xraited

    Evkur faturalı 5 günlük cihaz aldım 3 gün sonra servise gittim arka kamera için cihaz değişimi istedim garantisi 6 ay önce başlamış sim takılmış dediler 40 günde 5 defa servise gittim uğraştım anakart bile değiştiler arıza düzelmeyince cihaz değişimi oldu. Bildiğinizi sandığınız şeyler her zaman doğru olmayabilir.

    Ben sıfır diye alınan cihazdan bahsediyorum. Siz 2. El cihaz almışsınız fakat daha eski çıkmış. 2. El cihazların süresini kanıtlamak görece zor. Kanıtlarsanız verin tüketici hakem heyetine, 6 ay da sürse para iadesi alırsınız..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S10+ için One U.I. 3.1 İsviçre sürümü halen internete düşmedi, root yapmadan csc nasıl değiştirilir onu da bulamadım :) Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? (Sim takmadan önceki İsviçre sürümünü flashladım, kurulumu yaptım ancak güncellemeyi görmedi.)

  • recovery ye girin oradan bootloader modunda yeniden başlatın direkt download mode açılır.

  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

    hiçbir cihazda böyle saçmalık yok. s21 serisi yeterince satmıyor tutup s20 güncellemesini bozamazlar geriye s10 serisi kalıyor, sırf s21 satışı artsın diye s10 güncellemelerini hem geç verip hem de bozuyorlar. yine diğer ülkeler yazılım çıkınca hemen alıyor Türkiye ise hep sonlarda bu konuda. Ben frija ile oneui 3.1 atacam samsung türkiyenin becereksizliği yüzünden aylarca yazılım beklemeye gerek yok.

  • kozgel K kullanıcısına yanıt

    İşin kötü tarafı şuan frija da da yok hocam 3.1 olan sürüm.

  • twilight_flame kullanıcısına yanıt

    benim düz s10 olduğu için isviçre yazılımı var onu indirip yükleyeyim.

  • Cidden kaç hafta oldu hala gelmedi 3.1 güncellemesi. Şubat ayı da gelmedi sanırsam 28 şubata girdik hala şubat güncellemesi yok. Marta girecez az kaldı 3.1 hala yok. Cihazda bir çok sorun mevcut gerek arayüz gerek yazılım konularında geri tuşu bile bazen en soldaki tuşu algılayıp çalışıyor nasıl desem geri çık diyorum bütün uygulamaları küçültüp açıyor ram temizleme ekranı geliyor yani...Cidden artık bu arayüz sorunlarından bıktım klavye de sanki bi değişmiş yazı yazarken bastığınız zaman tuşlara bastınızmı basmadınızmı göremiyorsunuz o çıkan hafif gri boya artık çok kısa görünüyor bu yüzden hangi tuşa bastınız bilmiyorsunuz çok aşırı yanlış yazmaya başladım. A11 baştan sona sorunlu arkadaş ya...

  • kozgel K kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam ben s10+ için bekliyorum :) sizin telefon için olması lazım dediğiniz gibi.

  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Jelatinlerini ben söktüm kutusunda duruyordu telefon. Faturasını da dükkan değil peynir ekmek gibi satan evkur kesmişti. Alan kişi kredi çekmek yerine telefonu alıp satmış böyle bir telefonu 1 saat inceleyip test edip aldım ben kullanılmış bir telefon almadım sizin düşündüğünüz gibi.. Hakem heyetine de başvurdum ama onu bekleyecek vaktim yoktu bana işimle ilgili acil lazımdı.
  • xraited X kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla telefoncudan aldınız. Üstünde jelatin de olsa başka şeyde olsa güvenlik bantları açıksa kesinlikle almayın o cihaz 2. El bile olabilir kutusundan tüm ambalajlarına her şey satılıyor çin de tekrar kaplamak çok zor olmamalı.

    Ayrıca telefon faturası 6 ay önce kesilmişse garantisi o zaman başlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 28 Şubat 2021; 13:36:33 >
  • Bu sorun beni delirtecek
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt

    Sizin cihaz için de var. Xda s10 oneui3 beta konusunda fotadaki indirme bağlantısı var. Oradan indirip dosya adını update.zip olarak değiştirip revovery kısmında yükleyebilirsiniz. Yüklemeden önce cihazı sd karta atmış olun recovery kısmında apply update from sdcard kısmından yüklenir. Baştan belirteyim bu şekilde yükleyebilirsiniz ama bazi kisiler hata alıyor konusunda mevcut oraya bakabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DinDjarin

    csc değişmeyecek AUT firmware ile normal yükleme yapılıyor. home csc dosyası seçilerek. hem de telefon sıfırlanmamış oluyor

    bunu biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? s10e kullanıyorum G970FXXU9EUA4 bu yüklü.. fabrika ayarlarına dönmeden G970FXXU9FUBD buna nasıl geçebilirim?


    cihazımın

    aktif csc kodu XEZ

    fw csc kodu DBT




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Anderson -- 28 Şubat 2021; 13:51:7 >




  • Herkese Merhaba,

    Sadece bende mi yoksa herkeste mi var bilmiyorum ama bir bug daha farkettim.

    Önceden video izlerken yada müzik açıkken Dolby Ses açıp kapatınca çok fark ederdi. Dolby açıkken ses daha yüksek ve yayılarak çıkardı. Kapattığım anda sesin şiddeti azalır ve tek noktadan geldiği anlaşılırdı.

    Şuan kapatıp açıyorum ama hiç bir değişiklik olmuyor 🤦🏻‍♂️ ses eskisi kadar güçlü de gelmiyor diyorum A11 yüklediğimden beri. Şuan dolby çalışıyor mu çalışmıyor mu anlayamıyorum bile..

    Kontrol edebilirmisiniz herkeste aynı mı? Resmen rezillik kepazelik dibe vurmuşluk Samsung adına.

    Cihaz S10+

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    normalde ben de ses azalmıyor diyordum ama dünden beri ben de bunu fark ediyorum ve sürekli deniyorum ama üstten bakmasam açık mı kapalı mı neredeyse anlayamıyorum dolby atmos
    S10 plus
    Sadece dikkatli dinleyince fark ediliyor açık veya kapalı olduğu
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

    Hangi firmware yüklü bilmiyorum ama ben son sürüm TR romu frija dan indirip CSC seçerek tekrar kurardım. (Rom'dan firmware kaynaklı sorun olabilir). Telefonu tamamen resetleyip uygulamaları tekrar kurmak gerek. Bu sorun bende var mı diye sürekli aynı uygulamadan bakıyorum. Hiç boşta iken 42 dereceleri bulmuyor. Ya uygulamalar arka planda işlemciyi çok fazla kullanıyor ya da senkronizasyon hatası falan oldu Samsung ya da Google senkronize etmeye çalışıyor sürekli telefon durmadan tam güçte çalışıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AGABEY kullanıcısına yanıt
    Android 11 Ocak güncellemesi yüklü hocam temiz kurulum ile geçmiştim
    indirip yükleme işlerinden hiç anlamam zaten görme problemi var beni uğraştırır ayrıca elimdeki bilgisayar çok eski Google'a bile zor giriyor
    Birkaç arkadaşı daha aynı sorun var
    Normalde 32 ile 36 arasında çalışan cihaz birdenbire yanmaya başlıyor

    Dün kuzenim gelmişti biraz video montajı falan yaptık 1,5 GB'lık videoyu işlerken bile 37 iyi geçmedi
  • 
Sayfa: önceki 18841885188618871888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.