Parmak izi okuyucuda bir problem yaşıyor musunuz? Bir de fotoğraf koyabşlir misiniz belli oluyor mu merak ediyorum? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Telefon düşüren birisi değilim hatta şu anda kullandığım telefonu dahi ilk eşim düşürmüştü, aldıktan 2 sene sonra. Ama insan yinede önlemini almak istiyor. Spigen kılıf ve kılıfın camı ittirmeye bir cam bakınacağım. Sabah telefon geldi, kargocu uykunun içine etti ama dün kargolandı bu sabah 8:20de ulaştı. Üstünde full kaplama jelatin var. Kılıf ve cam alana kadar idare edecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
wifi kullanıyorum hocam bu veri tasarrufu ayarı nerede ki? |
Bu sabah s10+ siparişi verdim, Led kapak kullanan var mı? Hoşuma gitti açıkçası. Bir de üzerindeki ekran filminin yerine başka bir koruyucu cam takmak gerekiyor mu sizce? |
hayırlı olsun cihazınız, üzerindeki ekran filminin yerine başka bir koruyucu cam takmak gerekmez daha iyiside bulunmaz, arka led yanar döner ışıkları ben kapattım pili harcamasın ve şeffaf olmayan sert lastik kauçuk kılıfla kullanıyorum böyle iyidir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
teşekkürler ultra hybrid modeli mi daha iyi yoksa crystal hybrid modeli mi biliyor musunuz? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 4 Ocak 2021; 13:35:29 > |
video çekmek yayınlamak açısından S10+ daha iyidir kamera farkı vardır, 5G nin ne olacağı belli değil ben daha 3g 4.5g alabilmiş kullanabilmiş değilim paketleri pahalı olduğu için adsl wifi ucuz bunu kullanıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürle hocam, LED kılıfa heves ettim. Alıyım atarım buraya |
Crystal hybrid daha slim ve kibar sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |