< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 2 Aralık 2020; 23:55:43 > |
Nazr değmesin ben pilimden çok memnunum eski s10 uma göre inanılmaz derecede iyi. 5 saat 52 dk ekran süresi almışım pilim %24 te daha saat 12 yi geçti. |
Samsung kendi sitesinde çift çim diye belirtmiş ama ülkeye göre değişir diyor Türkiyede satılanlar tek hat olarak satılıyor tek imei var zaten cihazın sim tepsisi değişip çift hat olması çok mümkün değil sanki çift hat özelliği olan cihazlarda sd kart yerine sim takılıyor ama konu hakkında sonuca ulaşmış gerçek bilği sahibi üstadlar vardır muhakkak.Benim tek sorunum da şuan çift sim olayı banada lazım maalesef bir sonuç alırsanız özel olarak veya buradan etiketleyerek cevap verirseniz sevinirim 🙏🙏 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarra.35 -- 3 Aralık 2020; 2:31:28 > |
Hard resete üşeniyorum yedekleme geri yükle vs uzun iş. wipe Cache yapmıştım tekrar yaptım bakalım belki işe yarar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Annemin Vestel V3 cihazında bile bildirim ledi mevcut. Yani o kadar basit bi sistem aslında. Giriş sınıfı bi cihazda bulunan özelliğin amiral gemi modellerinde olmaması çok komik ve vahim |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 3 Aralık 2020; 13:30:9 > |
|
|
odindeki User data kısmı boş kalıyor dimi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|