@akcaveliahti https://forum.xda-developers.com/s10-plus/how-to/oneui-3-0-exynos-galaxy-s10-oneui-3-0-t4189957?_gl=1*kmbnz6*_ga*YW1wLS14NGR4cDR1LXJ1Tm9pdFQ4dXp2clE. bu konudan beta indireceksiniz one ui 3.0 yuklemek için. @mapuza maalesef size yardımcı olamam vaktimde yok, ne yaptığınızı bilmeden yapmak risklidir. isterseniz kendiniz üstteki xda linkine bakarak yapabilirsiniz. (özel mesajlara yanıt veremiyorum o sebebten buradan cevapladım sizi) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dr. Fone programını bilgisayarınıza yükleyerek yapabilirsiniz... Ücretli bir uygulama ama başka yollarla da bulabilir misiniz bilmem... |
One Ui 3.0 Beta ya geçemek için bu yol işe yarar mı acaba? Önce csc yi btu yapsak google phone uygulaması ile. sonra da samsung members uygulaması ile beta programa katılsak yeni gelen betaları da ota ile alabilir miyiz? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 29 Kasım 2020; 13:8:36 > |
Hocam selamlar. Open camera kurdum ancak 60fps bir türlü çekmiyor, ayarlardan full hd 60fps seçtiğimde desteklemiyor diyor, camera api2 seçince kayda başlıyor ama ekranda yine 30fps çektiği görünüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 29 Kasım 2020; 14:24:8 > |
Mesajdan pek bişey anlamadım ama, anladığım kadarıyla 30fps üzeri çekimi sadece samsungun kendi kamera uygulaması yapabiliyor? Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 29 Kasım 2020; 14:22:25 > |
Arkadaşlar merhaba.İPhone a geçeceğim için elimdeki Akg Type-C Active Noise Cancelling özellikli kulaklığı satıyorum.Ses kalitesi çok başarılı bir ürün ve sorunsuzdur.Samsung Tr garantisi devam ediyor.Ürün aşağıdaki linkteki üründür: https://shop.samsung.com/tr/eo-ic500b-gurultu-engelleyici-type-c-kablolu-kulaklik-siyah Fiyat olarak :400 TL istiyorum.Kulaklık uçları dezenfekte edilmiştir. |
Evet güncelleme sonrası oldu malesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kamera deliği açık mı kapalı mı cekimi az da olsa bozar gibime geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kasım güncellemesi hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dediğiniz gibi yaptım hocam. Derya denizmiş bu uygulama. Güvenli midir bilemedim ama görsel açıdan inanılmaz kapılar açıyor :) |