< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Herkese esenlikler, 2016 Hazirandan beri S7 Edge kullanıyorum herhangi bir sıkıntım olmadı şu ana kadar hala memmunum,fakat mevcut telefonumu eşime vermeyi ve kendime yeni bir cihaz almayı düşünüyorum.4k-5k arası genellikle Çinlilerin çöplerini çok sık görmeye başladım.S10+ da batarya deneyimi nasıl, S7 Edge'den geçen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. |
_____________________________ |
s10e 4000 olsa alacağım 1.5 sene önce 4000 idi gerçi o zaman almadık şimdi kıymete bindi :D |
_____________________________ |
n11'in hediye çekleri kafamı karıştırıyor. Acayip kararsız kaldım şu an. Eğer n11 hediye çekini kullandırırsa daha ucuza gelecek. Kaldım öyle |
Maalesef kullanılabilir limitim düşük seviyelerde :D Ah keşke american express kartımız olsaydı Şimdi tekrardan n11'e bakıp hesap yaptım, arada bariz bir fiyat farkı oluşuyor. Tamamiyle hediye çeklerinin kullanım skalasına bağlı. Umarım akıllı telefonları skalanın içinde tutarlar |
![]() Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Siyah MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1 |
sizce s10+ bu fiyata alınmalı mı yoksa 1000 daha çıkıp iphone xr mı almalı uzun kullanım açısından pil de sıkıntı var diyorlar s10+ için ben pek oyun oynamam ama |
benim de kafam karıştı 5000 fena değil aslında n11 de kuponla nasıl olur bilmiyorum. ama sanırım n11 i bekleyeceğim, birde aklımda note 10 lite var, 5000 e kadar çıkıp çıkmamakta biraz kararsızım. :( |
Yenilenmiş cihaz olabileceği de göz önünde bulundurulmalı. Ama öyle bi durumda olsa belirtirler diye düşünüyorum. Gerçi insanoğlu çiğ süt emmiş, her bişey beklenir. Pfff kafam çok karıştı Bide 3 gün sonra trendyolun kampanyası başlıyor, onu da işin içine katınca iyice kafa allak bullak oluyor |