Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1476. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.514
Cevap
327
Favori
1.701.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14741475147614771478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khanstern

    Kapaklı kılıflar pek tarzım değil ancak bu cihazda led bildirim olmadigi ve goodlook 2020 uygulamasiyla gelen on kamera etrafi bildirim isigi da cok kisa yandigi icin ledli kapakli kilifi dusunebilirim ama araba tutucusunda navigasyon vs icin gerekli olursa telefon iste kapakli kilif sorun cikartabilir gibi geliyor :)

    Bu arada aklinizdaki kilif icin pdateknoloji.com sitesine de bir bakin derim daha once alisverisim oldu orijinal samsung aksesuari bulunan bir site daha once piyasada bulamadigim orijinal aksesuarlari ordan tedarik etmistim.. gerci hala site duruyor mu bilmiyorum uzun zamandir bakmadim ancak bir sansinizi deneyebilirsiniz :)

    Alıntıları Göster
    biliyorum o siteyi hocam oraya da baktım oradada yok . Telefonun dediğiniz gibi kırılmaz camlar ile uyumsuzluğundan dolayı kapaklı kılıf düşünüyorum aslında ekranı korumaya yönelik. Olmadı Aliexpressten de birşeley bakabilirim en son göz gezdirdiğimde pek güzel birşey bulamamıştım :)




  • mehmetinho M kullanıcısına yanıt
    Hocam Samsung sitesinde değişim için S10'a en yüksek indirim bedeli 4500 ₺ gözüküyor. Siz 5200 ₺ yazmışsınız. Nasıl farklı bir fiyat aldınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraxlive B kullanıcısına yanıt
    Valla ben spigen kılıfla kullanıyorum sadece. İki gün üstüste düşürdüm. Birincisinde kaldırıma düşürdüm iki köşeden sertçe çarptı. İkincisinde yine betona direk ekran üstüne pat diye yüksekten düşürdüm. Ne kılıfta ne telefonda en ufak bir çizik dahi yok. Sağlam bir spigen modeliyle ekran koruyucuya pek gerek yok gibi geliyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Camlar kolay kolay çizilmiyor hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • queer Q kullanıcısına yanıt
    Hocam ben lite modelini 3 ay kullandım sattım. Plus çok daha şık duruyor. Plusun şarjını daha deneyemedim tel dün geldi,ama s10 lite benim kullanımımla 5-6 saat ekran süresi veriyordu. Kamera olarak plus çok daha güzel çekiyor. Lite nin kamerası baya bi kötüydü. Arka kapakta çok kötü duruyordu plastik. İşlemci litenin daha iyi ama o telefon bu telefondan daha fazla ısınıyordu. Kardeşimdede vardı s10 lite beraber almıştık oda aynı şekilde baya bi ısınıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar s10 plus için çalışan iyi bir gcam varmı önerebilecepiniz ?
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam bende s8 plus kullanıyorum s10 plus düşünüyorum fiyattan ötürü ama s20 plus ta aklımı çeliyor 120 hz den dolayı fakat malum fiyat yüksek bir sorum olacak size memnunmusunuz telefondan her anlamda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukkk47 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anlık bir sıkıntı görünmüyor. Şarjıda daha ilk günü olmasına rağmen fena gitmiyor. Bir kaç güne kalmaz dahada oturur. Telefon çok premium duruyor vede çok ince kibar bir telefon. S10 lite kullanmış biri olaraktan bence s10 liteden daha güzel bir cihaz. ve fiyatıda şu anki piyasaya göre gayet başarılı. Gönül isterki s20 ultra veya note 20 ultra alalım ama malum fiyatlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 26 Eylül 2020; 10:12:9 >
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz yeni olduğu için mi böyle bilmiyorum ama her şey full ayarda ve mobil veri kullaniyorum ekran süresi 9 saat demek kıssam 12 saatleri görecek :)

    Youtube izledigim bideolarda 1440p hdr10+ test videolarıydı


    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]


    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. İnternette exynos işlemcisi yüzünden s10+'a laf atan yerden yere vuran çok ısınıyor diyen çok kişi var. Öte yandan lite için ısınıyor diye görmemiştim yorum senden öğrendim, o halde s10 plus daha mantıklı seçim olacak. Şuanda da zaten fiyatı komik bir şekilde lite'den daha ucuz.
  • s10e kullanıyorum. son güncellemeden sonra şarj sıkıntım olmaya başladı. gayet memnumdum. güncellemeden sonra hızlı bir şekilde bitiyor şarjım. bi önceki sürüme geçme imkanım var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S10 plus ilk ciktiginda aldim bu son guncellemeden sonra temiz kurulum yaptim ama cod de inanilmaz isiniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edge ekran sorunum vardı 2 gündür reset attım cihaza şarjını %100 e kadar fulledim şuanlık bir sıkıntı yok %10 batarya yiyor arka planda 1 günde. Bi bakın isterseniz durum benimki gibi mi ?
  • striders kullanıcısına yanıt
    Anladım cam çok daha kaliteli dokunma hissiyatı veriyor orjinal jelatinini söktükten sonra farkettim daha premium hissi var. Umarım çizilmez çünkü jelatin veya cam bulmak çok zor çok dandik markaların var biraz araştırdım spigen de bitmiş ondan alacaktım... İyi bir kılıfla kullanmak şart ama arkası çizilebiliyor kamera modülleri daha hassas öne göre..
  • Youtubeden baktım da çok kaba çok kalın bir o kadar da dayanıklı duruyor. Günlük kullanımda olmaz bana odun kütüğü gibi taşıyorsun cebinde
  • Arkadaşlar merhaba
    bildiğiniz üzere s10 plus hepsiburada 5300tl satıcıda hepsiburada burdan almak istiyorum fakat,çok şükür s20 alacak bütçemde var ama sizce üste daha cok para verip s20 almaya değermi?
    Ayrıca satıcının hepsiburada olması bilmediğimden dolayı soruyorum güvenilirmi? Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fergusonnn

    Arkadaşlar merhaba
    bildiğiniz üzere s10 plus hepsiburada 5300tl satıcıda hepsiburada burdan almak istiyorum fakat,çok şükür s20 alacak bütçemde var ama sizce üste daha cok para verip s20 almaya değermi?
    Ayrıca satıcının hepsiburada olması bilmediğimden dolayı soruyorum güvenilirmi? Teşekkürler
    Hocam s10 plus i bende hb den aldim note 20 ultra bile alacak gucum var cok sukur ama cok gereksiz olurdu aradaki fark.. playstation 5 birikim hesabina aktardim aradaki farki sizde oyun oynama hevesi yoksa dolar alip yatirimlik saklayabilirsiniz ya da;

    S20 paranin tamamini harcamayi dusunuyorsaniz ve saatiniz + kulakliginiz yoksa s10 plus , galaxy watch ve buds ile guzel bir kombinasyon olusturabilirsiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 26 Eylül 2020; 14:59:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba 10 gün önce s10+ aldım samsungun gittigidiyor hesabından 5500 tlye yükseliverir korkusuyla. çünkü hb 5700e çıkarmıştı o ara ama ben aldım önce bir gün sonra 5400 şimdi de 5200 küsurlara kadar indi canım sıkıldı. kartım nano kart değil henüz geçemedim telefona ama kurulumu yapmış ve kurcalamış bulundum. düşen 200 tlnin yanında bir de çantada ayrı gözde taşıdığım halde ekran koruyucusu baya çizik içinde kalmış hemen bu baya canımı sıktı. bu normal mi öncelikle? çünkü forumda 1 senedir kullanıyorum ekran koruyucusu ile diyenleri okudum. bir günde geldiği hal hiç hoş değil şu an tadım kaçtı yani. iade etsem alırlar mı bu durumda? mesaj attım samsunga ama oto mesajla cevao verdikleri için sorum cevapsız kaldı. hasarsız telefonuzu gönderebilirsiniz diyorlar da o çizikleri ve telefonun açılmış olmasını hasardan sayacaklarsa hiç kendimi yormayayım. benim telefonum android 10 ile geldi. ağustos 2020 üretimi gözüküyor bu doğru olabilir mi bir de? geçen senenin telefonunu hala üretiyor olabilirler mi? bilmiyorum kafam karıştı. en son 7 sene önce telefon almıştım çok uzak kalmışım bu işlerden.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sbtay

    merhaba 10 gün önce s10+ aldım samsungun gittigidiyor hesabından 5500 tlye yükseliverir korkusuyla. çünkü hb 5700e çıkarmıştı o ara ama ben aldım önce bir gün sonra 5400 şimdi de 5200 küsurlara kadar indi canım sıkıldı. kartım nano kart değil henüz geçemedim telefona ama kurulumu yapmış ve kurcalamış bulundum. düşen 200 tlnin yanında bir de çantada ayrı gözde taşıdığım halde ekran koruyucusu baya çizik içinde kalmış hemen bu baya canımı sıktı. bu normal mi öncelikle? çünkü forumda 1 senedir kullanıyorum ekran koruyucusu ile diyenleri okudum. bir günde geldiği hal hiç hoş değil şu an tadım kaçtı yani. iade etsem alırlar mı bu durumda? mesaj attım samsunga ama oto mesajla cevao verdikleri için sorum cevapsız kaldı. hasarsız telefonuzu gönderebilirsiniz diyorlar da o çizikleri ve telefonun açılmış olmasını hasardan sayacaklarsa hiç kendimi yormayayım. benim telefonum android 10 ile geldi. ağustos 2020 üretimi gözüküyor bu doğru olabilir mi bir de? geçen senenin telefonunu hala üretiyor olabilirler mi? bilmiyorum kafam karıştı. en son 7 sene önce telefon almıştım çok uzak kalmışım bu işlerden.
    Hocam cihazda sorun yoksa 200tl için uğaşa değeceğini sanmıyorum çünkü bu sefer gelen cihazda başka bir arıza vs olur canınızı sıkar .. ayrıca kargocular fırlatıyor iadeye giderken birsey vs olur kaybolur çalınır kırılır , bazen yenilgiyi , zararı kabullenmekte kazanmak olabilir çünkü burası Turkiye :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 14741475147614771478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.