Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1085. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.471
Cevap
326
Favori
1.698.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Mağazalardaki teşhir ürünlerinde sabit bir görüntü yerine ekrana sürekli değişen görüntüler veya telefonla ilgili videolar vs koydukları için ekran yanığı oluşmasını önlüyor veya geciktiriyor olabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam yine de sürekli çıkan yazılar falan kalıcı olarak kalıyordu ve cihazlar alev gibi ısınıyordu teşhirdekiler. Bir de ekran kapanmasın diye ayarlı olduğu için adamın biri kurcalıyor telefonu mesela, bırakıyor öyle demo görüntü çıkmıyor uzunca bir süre. Onları bile toplasan aylar içinde son parlaklıkta elbet bir şeyler olması lazım diye düşünüyorum. Ya da çakallık edip teşhir ürünlerini değiştiriyorlar
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Kullanıma göre hocam. Benim s8+'ı çok fazla kullandım. Gün içinde 2. Şarja taktığım çok oldu. İnstagramın alt menü ile navigasyon tuşları ekrandaydı. Eşimin s8+ı nda hala hiç sıkıntı yok. Navigasyon tuşları bile yok ekranda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Bana şu saat itibari ile android 10 resmi yazılım geldi indiriyorum. Fransa romu soracak olanlara
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydınlar,

    Android 10'da bende maalesef 100'de 100'den, 100'de 90'a bir tık daha hızlı düşüyor bende şarj. Dün temiz kurulum yapmıştım sıfırdan. 2 kez Wipe/Cache yaptım. Soft Resette yaptım. Hatta pil optimizasyonunu da yaptım.


    Telefon S10 plus.
  • Samsung Klavye ayarlarında sesli giriş dili olarak Türkçe yer almıyor. S10+ Android 10 Final Release (DBT)
  • Pilin oturmasını bekleyin hocam. Birkaç şarjdan sonra biraz daha iyileşir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alidarkstone kullanıcısına yanıt
    daha öncede yoktu bildiğim kadarıyla
  • extense E kullanıcısına yanıt
    Türkiye mi kardeşim. Yani telefon türkiye bölgesi mi ve güncelleme turkiyeyemi geldi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3r3nl3r06 3 kullanıcısına yanıt
    Bana şu saat itibari ile android 10 resmi yazılım geldi indiriyorum. "Fransa romu soracak olanlara"

    demiş arkadaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3r3nl3r06

    Türkiye mi kardeşim. Yani telefon türkiye bölgesi mi ve güncelleme turkiyeyemi geldi ?
    Hayir bilhassa yazdım. Fransadan alınma. Fransiz romu yüklü icinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raif efendi kullanıcısına yanıt
    Whatsapp bende de aynı şekilde. Garip bir şekilde şarj tüketiyor.
  • whatsapp son güncellemede şarj sorunu oluşturmuştu diye biliyorum. ben 2.19.244 sürümündeyim, android 9 sıkıntı yok.

    sürüm düşürüp deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici hakem heyeti için zaten emsal karar var, hocam. Yüzde 90 lehinize karar verir. Benim kullandığım note 8 için garanti işlemlerine delta servis bakıyordu. Servis raporundaki yanlışları dilekçeye aktarın sorun olmaz. Sonra Bilirkişiye gidiyorsunuz, gerekli resimleri çekiyor. Ben götürdüğümde durumu anlattığımda gülmüştü. Karar ne olur dediğimde aşağı yukarı sonuç bellidir dediydi, bu tür durumlarda. Bir de bana gelen sonuç tebligatında başvuru nedeni sözleşmeden dönme yazıyordu bunu da belirtirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Hocam kardeşimde A7 2017 var. O zaman en mantıklı telefon oydu o sene, hemde su geçirmez model falan olunca onu almıştık. Ama işte tek korkum ekran yanığı olmasıydı. Bu zamana kadar hiç şikayeti olmadı, zaten ben de telefonuna zırt pırt bakmadığım için haberim yoktu. Ben telefonu alınca yazın onun telefonunda bir iki işlem yapmak için istedim. Ekran tertemizdi, bir de parlaklığa pek dikkat etmez kafasına göre kullanır.

    Ona güvenerek ben de bu sene samsung'a geçtim. Bir de teşir ürünlerine baktım, teşirdeki ürünlerde hep yanıklar olurdu. Bu sene S10 serisinde ve note 10 larda hiç yanık görmedim mağzalarda. Eğer zırt pırt değiştirmiyorlarsa telefonları yanık problemi yok gibi.

    Ama yine de ben oto parlaklık kullanıyorum ve ekran parlaklığını köküne kadar açmıyorum ne olur ne olmaz diye. 2 sene kaskom var gerçi ama olsun tamir görmesin telefon Yani yanığa karşı yapılabilecek en güzel şey sürekli tam parlaklıkta kullanmamak. Bunun dışında eğer olacağı varsa oluyor ama s10 serisindeki ekranla bu sorunu çözmüş gibiler.
    Netflix'ten film,dizi izlerken son parlıkta sıkıntı olmaz değil mi? Sonra tekrar adaptif parlıklığa dönerim. Yani artık bir ürün zor alınıyor, malum ülke durumları.
  • Arkadaşlar selamlar, ben de hanımın telefonu yenilemeyi düşünüyorum. Şu an J7 Prime kullanıyor, cihaz bayağı bi ağırlaştı ve kamerasının yetmediğini söylüyor. Büyük ekran kullanmayı sevmiyor, aklımda S10 serisi var. Ya düz 10 ya da S10e alayım diyorum. Sizce S11 beklesek s10 fiyatları düşer mi, acele etmeli miyim. Yoksa bekleyip s11 in boyutlarına göre onu mu tercih edeyim.
  • Hakan.Kayikci34 kullanıcısına yanıt
    Eşinizin pil takıntısı yoksa eğer ben s10e öneririm ama imkanınız varsa düz s10 daha iyi tercih olacaktır. S11e'nin bile en az 6.3 inç boyutunda olacağı söyleniyor.

    Bu ülkede paranız varsa hemen alacaksınız hocam, beklediğinizde fiyatlar yeni modeller çıkmasına rağmen fırlayıp gidiyor. Kendimden örnek vereyim; ben s10e cihazımı 4000 liraya aldım internet üzerinden 3 ay önce, şimdi aynı cihaz 4500 bandında seyrediyor üstelik note 10 serisi çıkmasına rağmen.
  • sagropa kullanıcısına yanıt
    Görebildiğin parlaklığa ayarla hocam, gerçi zaten hareketli görüntü olduğu için onda son parlaklık çok problem yaratacağını sanmam. Ben yine de bir iki tık aşağısında ayarlııyorum parlaklığı yeterli geliyor normal oda ışığında. Ama tabi çok aydınlık ortamlarda yetmeyecektir :D
  • Beyler selamlar tekrar, google photos uygulamasına yedekleme yapacağım ama sadece bir klasör yedeklensin istiyorum (örneğin sadece ekran görüntüleri albümü) bunu ayarlama seçeneği var mı ben göremedim de?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben media markttan 4500'e almıştım ağustos sonu , şimdi media marktta 5500 TL
  • 
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.