Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III'ün öne çıkan özellikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
39.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arrowmaster

    Galaxy Note = Designed for animals
    Galaxy nexus = Designed for animals
    Galaxy S II = Designed for humans
    Galaxy S III = Designed for animals

    SII sahibi detected

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense S2 kullanicilarinin %90'i buyuk tepki verdi
    S3'e



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 9 Mayıs 2012; 22:49:09 >
  • I phone neyi var s3 pek.tutulmaz reklam hepsi ayarladiklari ortama bak ne komik s3 var alin bak ozellikler kardesim ne gerek var 3310 cikarken bolemi olmustu sen gercekten adam gibi bsey yap bak nasil alyo millet adam gibi bi tam yapin eksik.eksik birakiyolar.bi sonraki tel planlari hep
  • Bu "pentile ekran" meselesi nedir tam olarak.. Yani bazı arkadaşların dediği gibi ekran kalitesi çok ciddi anlamda düşüyorm? Eğer aşırı dikkatle bakıldığında yada bir kısım testler uygulandığında farkedilecek bir kalite farkı varsa bunu devamlı dillendirmenin bir esprisi olduğunu zannetmiyorum.. (Bana kalırsa bir çoğumuzun kullandığı süper amoled ve super amoled + ekranlar gerçekten mükemmel.. 4S'in ekranıda öyle.. Ama devede tüy misali bir fark var aralarında..)

    Ben bir ekranda iki şeye dikkat ederim:

    1) Siyah rengin kalitesi (tam siyah olacak)
    2) görüntülerin noktaları belli olmayacak.. (ppi değeri dedikleri şey bu heralde..)

    Bu ikisinde sorun yoksa S3'ün ekran sorunu olacağını sanmıyorum...

    Selametle..
  • guzel telefon fakat param olsa iphone alirdim ve aldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenilik kalmamış gibi gidip mesaj yazarken bezince kulağımıza götürünce direk arıyor diye bir özellik çıkarmışlar. kimsenin alışacağını bile sanmıyorum 1 dokunmayla geri gelip 1 dokunmayla da aramaya basmayla yapılabilecek birşey. yemin ediyorum ne kadar gereksiz şey varsa düşünmüşler. sanki kağıt gibi telefonlar, katlanan, direk göze birşeyler yansıtan telefonlar falan yapmışlar gibi çıkardıkları yeniliklere bakarmısınız. sırf yenilik yaptık demek için ve apple'ı araklamak için çıkarmışlar. hep yarım yarım özellikler. ekrana bakmayınca kapanan ekranı n'apayım ben ekrana bakınca açılan ekran yapmak gibi yolun ortasında duran yapılmayı bekleyen bir yenilik varken gidip ne yapıyorlar. bir gereksiz işler müdüründen yenilik tavsiyeleri almışlar da bunları yapmışlar herhalde.. yok yani samsung'u takdir etmeye çalışıyorum ama ol-mu-yor. monitorlerini tvlerini hatta beyaz eşyalarındaki yenilikleri beğeniyorum ama telefon alanında apple tarafından ezilmişlikten midir nedendir bilmiyorum acınalacak hallere düşüyorlar. svoice a ve tipe ise zaten hiçbir şey diyemiyorum...




  • Başta çıkan kadın The Gadget Show'u sunan kadın :))
  • Ben de bir android kullanıcısıyım ve çok da seviyorum. S3'ün ekranı büyük, görüntü kalitesi iyi, tasarımı hoş, güçlü, parası olana güzel bir sözüm yok. Ancak şu S3 reklamı hiç hoşuma gitmedi, sanki devrimsel şeyler yapmışlar gibi anlatıyorlar. Altı üstü Siri'yi çalmışlar ve Google Play'de kolayca bulunabilecek programları satmadan önce telefona yüklemişler. Bunları çok yeni şeylermiş gibi şaaşalı şekilde tanıtmanın anlamı nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xhromex

    quote:

    Orijinalden alıntı: ersins58

    quote:

    Orijinalden alıntı: draconist

    quote:

    Orijinalden alıntı: jibe

    iphone un sirisini bile araklamışlar yahu hahahahahah yahu apple ortaya bir şey atıyor onun peşinde geziyor firmalar bir kerede şaşırtın bizi yahu bu arada telefon gerçekten en iyi fotoyu seçiyormuş gördük hahaha

    Siri Apple'ın icadı değil, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup yorum yaparsanız böyle komik duruma düşerek başka birinin mesajı altında ezilir kalırsınız, ayrıntılı bilgi için:
    www.sri.com

    Tamam siri apple in icadı değil ama apple koydu diye hemen sende koymana gerek yok birazcık modern çalma oluyor ve samsung cok yapıyor bunu

    android e siri geleceği aylar önce konuşuluyordu. applecılar boş konuşuyor hala

    Konuşuyor monuşuyor diyorsunda hep nedense Apple önce sunuyor ve popüleştiriyor sonra diğerleride bunu modern çalma yapıyor sende iyi biliyorsun Samsungu severim evdeki tvlerim Samsung ama maalesef telefonda çok araklama yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anlayan arkadaşlar fiyat tahmininde bulunabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deagles48

    iP4S olayından sonra özellikler gayet tatmin edici hiç olmazsa elde tutulabilecek bir değişiklilik yapmışlar onu yapamayanlarda var lütfen az görmeyin bu kadar yeniliği Wifi charger ve yansıtma teknolojisinden video'da hiç bahsedilmemiş

    bahsedilmez tabi Wifi charger ne ki onlara göre bi elma değil sonuçta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sariugur

    öncelikle "designed for humans" olayı gerçekten abes, gönderme yapıcam diye multi milyarlık şirketin düştüğü, aklı sıra yaptığı kelime oyununa bak?!?

    evet işlemcisi güçlü, hız ve verim olarak gerçekten güçlü bir cihaz ki yazılımsal olarak geliştilmiş ki onunda tegra3 gücünden daha üstün olacağını sanmıyorum... optimizasyonu zayıf, gecikmiş güncellemeler sayesinde cihazın ömrüde kısa kalacaktır. ama Allah aşkına geri kalanları övmeyin bari... koca ekranı olupta hala hafif dediğiniz aletin heryeri plastik ucuz çizilmeye müsait kıyrıtık malzemeden yapılma, neyin ağır olmasını bekliyorsunuz ki?

    kablosuz şarj olayıda sen telefonu öyle ön odada yanında tutucan öyle havadan şarj olucak gibi öve öve bitiremiyorsunuz nedense?? adamlar kablosuz şarj adaptörü yapmışlar, bir nevi dock yani. sen ya o parçayı fişe takıyorsun yada onun pilini doldurup telefonu ona takıyorsun öyle şarj oluyor cihaz fiş kablosunu prize takmadan. buda ucuz bir hareket insanları sırf gazlamaya yönelik...

    ekran dediğinizde pentile bir ekran, ppi değeri falan diye tutturmicam ama amoled-super amoled-plus vs. hiçbiri iphone 4/4s'teki netliği ve parlaklığı verebilmiş değil. videodan incelemeden bahsetmiyorum, bizzat diğer birçok telefonla kıyaslayınca anlarsınız sizde.

    hayatında pentile ekranlı telefon kullandın mı çok merak ediyorum veya S3 te kullanılan ekranı görme şansın oldu mu?




  • Mesut bey, daha evvel Samsung Galaxy S2 HTC Sensation ve LG Optimus 2 içind etaylı bir inceleme yapmıştınız. Umarım S3 HTC one X Sony Xperia S arasında da özellikle ekran ve kamera kalitesi açısından da detaylı bir inceleme yaparsınız. Sony hariç diğerleri 8 mp ama yinede kamera kalitesi MP ile doğru orantılıdır diyemeyiz. Bir de Panasonic Elugayı çok merak ediyorum. Acaba sıralamada iyi bir yer edinebilir mi?
    Şimdiden teşekkürler...
  • Mesut abi, s3 elinize geçtiğinde, en yakın rakipleri olarak lanse edilen, htc one x ve sony xperia s ile karşılaştırmasını bekliyoruz. zaten yapacaksınızdır, bizimki nacizane hatırlatma :) teşekkürler şimdiden.
  • İşlemcisi yapılan bazı testlerde tegra 3 ü geride bırakan bir cihaz ama tasarım daha agresif olabilirdi cihazın wave 2 bile daha asi bir duruşa sahip !
  • Açıkcası baya gösterişli bir lansman olmuş pek uzun sürmesede kısa ama öz :))
  • Güzel telefon ama su anda kullandigim cihazima kendimce 2 sene ömür bictim su iki sene icinde degil galaxy 3, 10 ciksa almam parami sokakta bulmadim nfc cikartmis ne ala memleket her tarafta tikir tikir nfc islemi yapiyoruz sanki bunu yeni özellik diye tanitmasi ayip su firmanin internet mail olayinda cok alternatif tel var tek fark uygulamalardaki hizi bence .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadrag

    Bu "pentile ekran" meselesi nedir tam olarak.. Yani bazı arkadaşların dediği gibi ekran kalitesi çok ciddi anlamda düşüyorm? Eğer aşırı dikkatle bakıldığında yada bir kısım testler uygulandığında farkedilecek bir kalite farkı varsa bunu devamlı dillendirmenin bir esprisi olduğunu zannetmiyorum.. (Bana kalırsa bir çoğumuzun kullandığı süper amoled ve super amoled + ekranlar gerçekten mükemmel.. 4S'in ekranıda öyle.. Ama devede tüy misali bir fark var aralarında..)

    Ben bir ekranda iki şeye dikkat ederim:

    1) Siyah rengin kalitesi (tam siyah olacak)
    2) görüntülerin noktaları belli olmayacak.. (ppi değeri dedikleri şey bu heralde..)

    Bu ikisinde sorun yoksa S3'ün ekran sorunu olacağını sanmıyorum...

    Selametle..

    Aslinda psikolojik oyle cok da bisey farketmiyor ,burda amac maliyeti dusurmek ,mikroskop ile bakildiginda tum pikseller esittir bunduruma rgb diyorlar fakat yuksek ppi da maliyet dusurmek icin esit buyuklukte pentile dizilim ile uretiyorlar buda bazi pikselleein varla yok arasi cizginprofil oluyor amoled lerde bunu yesil renk nasipnaliyor ,yesil pkseller zayif kaliyor tabi hepsi degil kirmizi mavi derinliginin yaninda yesil renk sonuk kaliyor ,s2 ile pentileyi birakmisti samsung ama s3 ile yine bu hileye basvurmus




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaruK_26

    quote:

    Orijinalden alıntı: thek

    Bu designed for humans da ne oluyor? Öncekiler veya diğerleri designed for animals mı yani?
    Orada bariz bir şekilde saçmalamışlar.O cümleyi devamlı kullandılar tanıtım boyunca.



    eşşek olmayın samsung kullanın demek istemişler heralde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: w0rM

    quote:

    Orijinalden alıntı: FaruK_26

    quote:

    Orijinalden alıntı: thek

    Bu designed for humans da ne oluyor? Öncekiler veya diğerleri designed for animals mı yani?
    Orada bariz bir şekilde saçmalamışlar.O cümleyi devamlı kullandılar tanıtım boyunca.



    eşşek olmayın samsung kullanın demek istemişler heralde

    eşşek değil koyun olmayın demek istemişlerdir. ilk öngösterim videolarındaki koyunlar gibi sürü psikolojisiyle hareket etmeyin özgür olun demek istemişlerdir diye düşünüyorum.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.