Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S III AKSESUAR KONUSU(KILIF,OTG KABLO,KULAKLIK V.B) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
21
Favori
42.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...12...2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

SAMSUNG GALAXY S III AKSESUAR KONUSU(KILIF,OTG KABLO,KULAKLIK V.B)

Bu ürünü aldım sorusu olan varsa sorabilir.Ürün gayet başarılı.
    SPIGEN Neo Hybrid Orange

Hocam ne kadara aldınız acaba? Ben hepsiburadada 55tlye buldum. Fiyat uygun gibi geldi bana.
    Birde cihaziniz beyaz ise uyum nasıl oldu acaba?

bende aynı rengini aldım hepsiburadadan 6 aydır kullanıyorum gayet başarılı fakat ürünü taktıktan sonra yandaki tuşların yumuşaması ve uyum sağlaması uzun sürüyor takılı kalıyor vs birde telefonu çok büyük gösteriyor s3 ün tüm inceliği gidiyor. bende var şuan bodyguardz veya clear coat falan body yaptırmayı düşünüyorum.

Ayni kiliftan aldim 2 gun kullanamadim. Dugme kisimlari cok kotu tasarlanmis ve kilif cok dar. Takilip cikarilmasi zahmetli. Tuslar takili kalabiliyor bu yuzden. Hafif dokununca bile islem yapmasina neden oluyor. Tavsiye etmiyorum.

Kilif hala elinizdeyse talip olabilirim hocam ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba... Yeni S3 sahibi sayılırım. Kılıf konusunda arayış içerisinde olan arkadaşlara azıcıkda olsa fikir verir belki diye beğendiğim kılıfları paylaşacağım.

1. Otterbox Defender serisi: En sağlam ama en pahalı kılıflardan. Ayrıca incecik S3 tank gibi oluyor :D Bu kılıfın içine giren S3'e birşeycik olmaz desek yeridir yani :D

120 - 130 TL arası fiyatları...

2. Otterbox Commuter serisi: Defenderin light hali gibi diyebiliriz :) Araştırmalarımda tuş takımından çok şikayet vardı, ama sağlam mı sağlam yani :) Alacaktım ama vazgeçtim. Belki ilerde... Tavsiye edermiyim, bilemiyeceğim. Sadece böyle bir kılıf olduğunu bilin diye yazıyorum.

http://shop.etatelecom.com/Urun/OtterBox-Commuter-Serisi-Samsung-Galaxy-S3-Siyah-pmu9.html

75 - 85 TL arası fiyatları...

3. Spigen Sgp Neo Hybrid Color serisi: Bu kılıfı telefonu telefon ile beraber sipariş ettim. Kılıf çok kaliteli ve güzel duruyor. Değişik bir materyal elde sağlam duruyor. Herkes kılıfı nerden kaça aldın diye soru yağmuruna tutuyor :D Kalitesi ilk bakışta belli oluyor. Ancak tek sorun ses ve tuş kilidi tuşlarının kendi kendine basması, hele ilk zamanlar canınızı sıkabilir. Benim sadece ses tuşlarında sıkıntı yaptı, ama 1 hafta sonra çok azaldı hatta kayboldu diyebilirim. Sanırım kılıf kendine biraz geç geliyor :) Neyse dün itibariyle biraderin beyaz S3 var ona verdim, çok istedi. Allah var telefonu beyaz olduğundan onun telefonuna daha çok yakıştı (benim tel siyah) Otterbox alacaktım ama aşağıdaki kılıfı aldım :) Fiyatı: 55 - 60 TL arası...

http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-samsung-galaxy-s3-i9300-neo-hybrid-color-series-beyaz-kilif-ekran-koruyucu-hediye/productDetails.aspx?productId=telkilsgp09367&categoryId=16102&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d16102%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_maxdisplaynrvalues_brand%3d-1%26fh_secondid%3dtelkilsgp09367%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bspigen20sgp%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967_16102%257d%26fh_refview%3dlister

4. Speck Candyshell serisi: Evet Otterbox commuter alacakken gözüme çarpan bir kılıf oldu ve satın almaya karar verdim. Bugün vatandan aldım. Zarif ama koruyucu duruyor gibi geldi. Siyah telefona böyle kılıf gider dedim ve aldım, farklı renkleride var kılıfın. Parasını verip telefonuma taktıktan sonra biraz hayalkırıklığı yaşadım. Resimlerde göreceğiniz üzere silikon ile sert plastik birbirine isteksizce kavuşmuş gibi duruyor, malesef işçilik hoşuma gitmedi benim. Ama koşarken belli olmaz derler ya o hesap oldu siyah kapatıyor. Ama kapatmadığı tek şey parmak izleri ve çeşitli lekeler. Çok fena iz, nem vb tutuyor :) Alanı uğraştırır, sil babam sil :D Neyse aldık bir kere. Tavsiye edermiyim derseniz etmiyorum. Spigen markasının kalitesinden çok uzak bence bu kılıf. Aynı Markanın pixelskin modeline bakabilirsiniz aynı fiyat, yalnız pixelskin direk silikon plastik yok. Fiyatı : 40 - 50 TL arası

http://www.vatanbilgisayar.com/speck-14710-14710-candyshell-galaxy-s3-silikonlu-kilif--(grisiyah)/productdetails.aspx?I_ID=63567
    pixelskin:http://www.vatanbilgisayar.com/speck-14708-14708-pixelskin-galaxy-s3-silikonlu-kilif--(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=63565

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhagezer -- 17 Mayıs 2013; 22:16:53 >
    by donanimhaber.com

• İlaveten uygun ama marka ve kalite arayanlar için tavsiye edebileceğim bir ürün 31-TL:
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/belkin-f8m398cwc00-samsung-galaxy-s3-gripsheer-yarisaydam-siyah-kilif/productdetails.aspx?I_ID=61458

Genel olarak belkin'in diğer ürünlerinede göz atabilirsiniz:
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=belkin

+++ Telefonunuzun rengini söylerseniz renge görede direk link vererek kılıf tavsiye edebilirim. Hani en azından bir kişinin fikrini almış olursunuz beğenmesenizde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhagezer -- 17 Mayıs 2013; 22:26:57 >
    by donanimhaber.com

• Arkadaşlar bu ürüne ne diyorsunuz ? Aranızda kullanan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evivva

Ekran koruyucu önerileriniz var mı parlak olması gerek. 10-30 TL arası olursa iyi olur :)

Alıntı ile cevap verirseniz sevinirim

Kardeş ben bu ürünü tavsiye ederim, hem de şiddetle...

Telefonun tepesinden başlayarak ve selo bant yardımı ile yavaş yavaş yapıştırırsan hiç kabarcık olmuyor. Fabrikasyon yapıştırılmış gibi... Normal ekran jelatinlerinden daha kalın en az 3 misli, parmak izi de bırakmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeT AtA

quote:

Orijinalden alıntı: Evivva

Ekran koruyucu önerileriniz var mı parlak olması gerek. 10-30 TL arası olursa iyi olur :)

Alıntı ile cevap verirseniz sevinirim

Kardeş ben bu ürünü tavsiye ederim, hem de şiddetle...

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s3-buff-ultimate-ekran-koruyucu-84710852

Telefonun tepesinden başlayarak ve selo bant yardımı ile yavaş yavaş yapıştırırsan hiç kabarcık olmuyor. Fabrikasyon yapıştırılmış gibi... Normal ekran jelatinlerinden daha kalın en az 3 misli, parmak izi de bırakmıyor...

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Yurt dışından beklemek yerine bundan aldım.

http://www.arabulvar.com/puregear--galaxy-s3-slim-shell-seffaf/?pr=610839&wk=1

hangi modeli bekliyordunuz hocam? memnun musunuz bu kılıftan?

MSI GE620DX-822XTR
    CPU: Intel Core i5-2450M || RAM: 6GB DDR3-1333MHz || HDD: 500GB 7200 RPM WD Scorpio BLACK
    GPU: 2GB nVidia GeForce GT635M GDDR3 (128 bit) (144shaders) || Display: 15,6" Full HD LED Backlight
    Audio: THX Studio PRO &amp; 4Hoparlör Premium Sound Technology || Ağırlık: Pil dahil sadece 2,4kg
    Her Zaman Beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Yurt dışından beklemek yerine bundan aldım.

http://www.arabulvar.com/puregear--galaxy-s3-slim-shell-seffaf/?pr=610839&wk=1

hangi modeli bekliyordunuz hocam? memnun musunuz bu kılıftan?

Memnunun bir kez düştü telefon 70-80 cm mesafeden betona bir sorun olmadı. Güzel kılıf.

• beyler sgp neo hybrid kılıf aldım. kılıf aşağıda.. yorumlara baktım orjinal dediler ancak içinden jelatin çıkmadı yanında paket halinde koymuşlar. sizin aldığınız orjinalse içinden ne çıkıyor..

• Bir iki hafta içinde telefonu alıcam kılıfsız kullanmak istemiyorum bu ürün Türkiye'de satılmıyor mu arkadaşlar?

• Çiçeği burnunda S3 sahibiyim, telefonuma kılıf, kapak vb. almak istiyorum. Beklentilerim cihazın kalınlığını arttırmaması, zaten yeteri kadar büyük ve düşmelerde çizik falan çok umrumda değil de sık rastlanan ekran kırılması olayını engellemesi.

http://www.hepsiburada.com/liste/case-4u-samsung-galaxy-s3-i9300-kilif-03-mm/productDetails.aspx?productId=telkilcs4u93003mm&categoryId=16102

Bu ürün koruma olarak nasıldır, yeterli gelir mi?

Buradan yeterli olmaz cevabını alırsam mecburen kalın bir silikon kapak alıp takıcam, kaç gündür strese girdim her gören koruma takmayıp kullandığımı görünce şaşırıyor.

EDİT : Bu arada cihaz mavi renk, öneri de bulunursanız da sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaner123 -- 12 Haziran 2013; 3:46:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

Çiçeği burnunda S3 sahibiyim, telefonuma kılıf, kapak vb. almak istiyorum. Beklentilerim cihazın kalınlığını arttırmaması, zaten yeteri kadar büyük ve düşmelerde çizik falan çok umrumda değil de sık rastlanan ekran kırılması olayını engellemesi.

http://www.hepsiburada.com/liste/case-4u-samsung-galaxy-s3-i9300-kilif-03-mm/productDetails.aspx?productId=telkilcs4u93003mm&categoryId=16102

Buradan yeterli olmaz cevabını alırsam mecburen kalın bir silikon kapak alıp takıcam, kaç gündür strese girdim her gören koruma takmayıp kullandığımı görünce şaşırıyor.

çizilmelere karşı koruyabılır ama düşme sonucu olusabılecek darbelerde yetersız kalabılır, bu kılıfı kullanan gormedım ben..
    karar sizin..

MSI GE620DX-822XTR
    CPU: Intel Core i5-2450M || RAM: 6GB DDR3-1333MHz || HDD: 500GB 7200 RPM WD Scorpio BLACK
    GPU: 2GB nVidia GeForce GT635M GDDR3 (128 bit) (144shaders) || Display: 15,6" Full HD LED Backlight
    Audio: THX Studio PRO &amp; 4Hoparlör Premium Sound Technology || Ağırlık: Pil dahil sadece 2,4kg
    Her Zaman Beklerim.

• arkadaşlar bu kılıfın s3 için olanı var mı ?

• quote:

quote:

Çiçeği burnunda S3 sahibiyim, telefonuma kılıf, kapak vb. almak istiyorum. Beklentilerim cihazın kalınlığını arttırmaması, zaten yeteri kadar büyük ve düşmelerde çizik falan çok umrumda değil de sık rastlanan ekran kırılması olayını engellemesi.

çizilmelere karşı koruyabılır ama düşme sonucu olusabılecek darbelerde yetersız kalabılır, bu kılıfı kullanan gormedım ben..
    karar sizin..

darbelere karşı ne önerirsiniz? Yurtiçi olduktan sonra internetten de getirtebilirim, yurtdışı çok geç olur.

Bir de buff ekran jelatinlerinin videolarını izledim, telefonun dik olarak düşmesine karşı da ekranı koruyacak mıdır tavsiye edermisiniz?

• quote:

quote:

quote:

karar sizin..

darbelere karşı ne önerirsiniz? Yurtiçi olduktan sonra internetten de getirtebilirim, yurtdışı çok geç olur.

Bir de buff ekran jelatinlerinin videolarını izledim, telefonun dik olarak düşmesine karşı da ekranı koruyacak mıdır tavsiye edermisiniz?

silikon kılıflar (kaliteli olanlar) genelde zaten ekrana kadar sarıyor yani teli ekran alta gelecek şekilde koydugunuzda arada 2-3 cm bosluk kalıyor ekran cızılmıyor.

dustugunde de o cıkıntılar koruyabılır ekranı dıye dusunuyorum..

ben neo hybrid aldım spigen bugun geldi güzel yanı fena degıl kalınlastı bıraz tel ama çok guvenlı suanda :D

MSI GE620DX-822XTR
    Her Zaman Beklerim.

• quote:

Bu kiliflar telefonu tam anlamiyla korumaz bende kullandim sadece cerceve cizilmelerini onler

• Arka kapağa ekran koruyucu satılıyor mu?

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Arka kapağa ekran koruyucu satılıyor mu?

Arka kapağa ekran koruyucu derken jelatin mi soruyorsun hocam? Evet satılıyor onu soruyorsan.
    Mevcut Araçlar: Chevrolet Captiva 7K 2.0d 163PS (2012), Chevrolet Cruze Sport Plus SR 1.6 117 PS (2014), Peugeot Partner Tepee Prem. Style Pack. 1.6 115 PS (2014), Isuzu D-Max 3.0 TDI (2009), Renault Master 2.3 125 PS (2017)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu_54

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Arka kapağa ekran koruyucu satılıyor mu?

Arka kapağa ekran koruyucu derken jelatin mi soruyorsun hocam? Evet satılıyor onu soruyorsan.

Aynen, link verebilir misin? Bu arada, telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm, bariz bir şekilde rahatlama geldi.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.