Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II, iPhone 4 karşısında; Dikkat çekici görüntü kalitesi ve tarayıcı performansı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.114
Cevap
5
Favori
149.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • bende yukarıdaki karşılaştırmanın incelemesini yapsam acaba böyle haber değeri olur mu?

    her ay farklı model ve teknolojiye sahip cihazlar çıkarken arasında 1 yıldan fazla zaman farkı olan iki mobil cihazı karşılaştırmak ne anlama geliyor?

    çok basit, eski olan cihaz piyasaya hakim ve müşteri memnuniyeti doyum noktasında. doğal olarak karşılaştırılacak tek cihazda o oluyor.

    karşılaştırmayı yapanlarda mecbur her yeni çıkan cihazı, malum düşmanı bol kullanıcısı mutlu olan rakiple yapıyorlar.

    karşılaştırmayı yapan adam bunun farkında ama bir grup malesef elmayla armutu karıştırmakta ısrarcı.

    bazıları hala harici kart girişi neden yok, bluetooth veri transferi ne zaman çıkıcak gibi 10 yıllık hantal teknolojiyi arıyor.

    sen ne zaman iCloud neymiş öğrenirsin, verileri taşımak göndermek için aslında hiçbirşeye ihtiyacın olmadığını fark edersin o zaman bu cümleyi hatırlarsın.

    ama o zaman da Apple ya da o günkü lider firma gene senin anlamayacağın birşey çıkarır sende Cloud ararsın herşeyde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci

    arkadaşlar şunu sormak istiyorum,

    mesela metro fm sitesinde blackberry için bir application var iphone için ayro var, samsung a bu applicationu koysak çalışmayacak değil mi ?


    bu elimizi kolumuzu bağlıyor sanırım bu durumda

    Arkadaşım samsung yada android için böyle ivir zıvır app lere gerek yok..flash eklentisi olduğu için metro fm in kendi web sitesine gir ne istersen yap..ha laptop tan girmişsin ha android den hic bi fark yok..ister online radyo dinle ister online film izle..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: _Maxy_


    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: _Maxy_

    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: _Maxy_

    Neyse arkadaşlar S2 daha iyise biz de seneye iPhone 4'lerimizi satıp 2 tane S2 alırız.

    şu an ortalıkta 1000 tl ye ip4 kayniyorken seneye bekleme sat bence şimdi..o zamana galaxy s3 çıkar zaten..android ve samsung bu hızla giderse ip4 alacak adamda bulamazsın..

    O 1000TL dediklerin iOS 5 çıkınca iPod Touch görevi görecek olan simkilitli cihazlar. Sen bana garantili 1000TL'ye göster de 5 tane nakit alayım.

    2007 yılında çıkmış 2G temizliğine göre 350-400TL'ye gidiyor. Sen bana 2007'de çıkıp da bu fiyata olan bir Samsung gösterir misin? 75-100TL'ye onlarca var tabi. İkinci el değeri otomobilde de telefonda da önemli bir kriterdir.

    Apple cihazları her zaman alıcı bulur endişelenme sen. Bu benim ilk iPhone'um, hayatım boyunca Nokia kullandım ama asıl kalite, kullanılabilirlik ve stabilite nasıl olurmuş iPhone ile gördüm. Takıla takıla ilerleyen menüm de, olmayan renkleri gösteren ekranım da yok çok şükür.


    Güzel kardeşim elimde 3gs de var ip4 de var..bana turkiyedeki garanti olayından hic bahsetme..hele iphone unmu var yandin..ne zaman servise götursem kullanıcı hatası diye gözümün içine içine fahis fiyatlari soktular.o yüzden ben bütün telefonlarımı yurtdışından getiriyorum artik..yok garantiliymis yok değerini kaybetmezmiş boş işler..

    Değerini kaybetsin hic önemli değil ama benim ihtiyaçlarıma sonuna kadar hitap etsin..bunu iphone kullanıp ta sağlam bi android li cihaza geçince daha iyi anlarsın..galaxy s i aldıktan sonra oh be dünya varmış dedim..

    takıla takıla giden menü konusunda herhalde nokia dan korku kaldı sana..symbian gibi igrenc bi isletim sisteminden sonra iphone u mucize gibi görmen çok normal çünkü ayni duyguyu n95 ten 3gs e geçince bende yaşamıştım..

    Senin mantığına göre o zaman sadece değer kaybetmesin diye alışveriş yapalım..bumudur yani?? Su an git bi sıfır laptop al ertesi gün sat bakalım ne olacak..bu arabada da aynıdır..istediğin kadar değerini kaybetmeyen sıfır bi araç al bir ay sonra bile satsan bi dünya zarar edersin..

    Ayrıca bütün dünya galaxy s2 diye çalkalanırken hala iphone un dokunmatigi iyi ,takılmiyo, renkleri doğal gibi sıradan şeyler söylemen de komik..smartphone larin artık dokunmatik derdi kalmadı hepsi hemen hemen aynı kalitede..ayrıca ben sana menülerde ve folder açıp kapatirken kasım kasım kasilan bir sürü iphone 4 örneği gösteririm..

    Android samsung dayanışması müthiş yeniliklerle, ekran teknolojisiyle, hızıyla, stabilitesiyle ortaklığı kasıp kavuruyorken siz ios 5 i bekleyin belki androidin bildirim ekranı gibi bi kaç güzel özelliğini daha eklemişlerdir..Işler tersine döndü artık android yapıyo apple taklit ediyo..





    Türkiye'deki garantiye senin güvenmemen kullanıcıların garantisiz telefona yöneleceği anlamına gelmiyor. O senin şahsi tercihin. Sen garantisiz alıyorsun diye garantili cihazların fiyatının düşmesi ise söz konusu olamaz. Sen bunlara boş işler dediğine göre ya her yere rahat rahat saçabilecek kadar çok paran var, ya da ikinci el bölümüne hiç uğramıyorsun.

    İhtiyaçlarımıza cevap vermese zaten neden alalım? Sonuçta herkes bir bedel ödeyerek kendisine en uygun cihazı alıyor. Turkcell'de çalışan bir arkadaş LG Optimus almış. 1Ghz işlemciye sahip, senin sağlam olarak nitelendirebileceğin bir cihaz. Telefondan çok memnun ancak işletim sisteminin ağır olduğundan bahsediyor.

    Takılan menü ile ilk Nokia'da karşılaştım doğrudur. Daha sonra Teknosa, Darty gibi mağazalarda incelediğim Samsung ve Sony Ericsson cihazlarda karşılaşmaya devam ettim.

    Ben aldığım fiyata satmalıyım gibi bir şey yazmış mıyım? İkinci el değeri önemli bir kriter demişim, biraz daha açarsam; hem ihtiyaçlarını karşılayacak hem de büyük kayıplar yaşatmayacak cihazdır bu. Yoksa değerini hiç kaybetmeyen teknoloji olamaz zaten.

    Bütün dünyanın ne dediği benim için çok da önemli değil. Ha öyle bir çalkantı olduda ben hissetmedim demek ki orası da ayrı bir konu. iPhone'un dokunmatiği iyi diye nerede demişim? Capacitive ekran kullanan cihazların hepsinin teknolojisi aynı, tepki verme süresi işletim sistemine düşüyor ki bunu da en iyi başaran iOS. Renkerin doğal veya abartı olması nasıl sıradan oluyor onu anlamadım. Zaten akıllı telefonlarda maliyeti en yüksek donanım ekranı oluyor neredeyse. Samsung Led TV ve Sony Lcd TV kullanıyorum evimde. Samsung'un TV'de bile ne kadar abartı renkler gösterdiğine her gün şahidim. JB yapıp aşırı zorladıktan sonra ben sana her türlü kasılan cihaz gösteririm orada sorun yok.

    Android-Samsung dayanışması ne kadar iyi bunu zaman gösterir. iOS 5'i de iOS 6'yı da bekleyeceğiz. Umarım Android o zaman ortalarda olur da sizin Samsung'larınıza destek vermeye devam eder. Samsung'ların mesaj yazdığın andaki klavyesine ve ana ekrana bakıyorum da işler hiç tersine dönmüş gibi değil. Koskoca cihazda aynı iPhone'daki gibi altta ve ortada konumlandırılan basmatik tuş ise tamamen tesadüf olsa gerek.



    1) Turkiyedeki garantiden şimdiye kadar kim memnun kalmış bana bi örnek verirmisin..bu sadece telefon da değil tüm ürünlerde böyledir..Daha garanti anlayışı bizim ülkemizde oturmamışken ve butun kozlar kendini uyanık zanneden esnafların servislerin elindeyken neden garantili olsun diye 1000 tl lik telefona 2000-2500 tl vereyim..bırak iphone 4 ü hangi telefon bu kadar parayı hakederki??iphone 4 çıktığında 2500 tl lerde gezinirken ben almanyadan 1000 tl ye aldım..galaxy s tr de 1600 tl ye çıktıgı zaman almanyadan 900 tl ye aldım..Allaha şükür tık demedi cihazlar..

    2) Arkadaşın guzel bi tercih yapmış..Bende Almanyadan galaxy s i almadan önce burdaki turkcell e gidip cihaza baktım..Benım baktıgım cihazda aşırı kasılıyodu..Hatta iphone 4 çıktıgında da bakmıştım onda da belirgin kasmalar vardı..Bu bi ölçü olamaz..Oraya hergun yuzlerce insan gelip cihazların inciğini cıncığını çıkarıyorlar..Arka planda bi dunya çalışan uygulama kalıyor ve kapatmıyorlar bu gayet normal..

    3) Ekran olayına gelirsek şu anda en iyi ekran teknolojisi super amoled dir..yakında bu teknolojiyi monitorlerde tv lerde gormeye başlarız..retina ekranda hiç bi olay yok tek artısı yuksek cozunurluge cıkabilmesi..

    4) Samsunga gelen desteğin zayıf oldugunu düşünenler hayal dunyasında yaşayanlardır..Resmi surum gelmedi varsayalım ki her ay yeni bir surum cıkıyor, 3.şahıslar tarafından bir dunya rom lar yapılıyor..cihazla istedigim gibi haşır neşirim..varmı böyle bi guzellik ozgurluk..ios da boyle bi şansın yok olmayacakta..steve in eline bakmak zorundasın..

    5) Son olarakta yok klavye yok ana ekran yok tus takımı aynı gibi komedilerle gelmeyin artık..Senin mantığına göre ekranı üçgen yapacaklar,ortadaki basma tuşuna telefonun arka kapagına yerleştirecekler,klavye şekli iphone a benzemesin diye ufo gibi bi şekil verecekler..bumudur yani?? Blackberry nin nokia yı mahkemeye verip süründürmesi lazım o zaman..Maasallah nokia bi ara paso Blackberry gibi modeller çıkardı..

    Sen samsunga gelecek desteği dusunme Android in yalın hali bile muthiş ozelliklerle dolu..guncelleme gelmesede olur..İos u bekle bakalım belki flash eklentisi filan gelecektir..yada bluetooth u serbest bırakacaklardır..Belki bi kaç widget filan koyarlar o çin telefonlarında bile bıktıran dandik ana ekrana..


    Ben gayet memnun kaldım, direkt kendimi örnek vereyim. Sırf hor kullandığım için boşluk olan N95 kızağını 2 kere, N96 kızağını bir kere garantiden değiştirdim. Hangi firmadan aldığına bağlı, merdiven altı garanti veren firmalardan beklentin olursa daha çok beklersin. Genpa, KVK gibi kuruluşlar genelde sorun çıkarmazlar, en azından bana denk gelmedi. Almanya'da şu an 629€ görünen cihazı ilk çıktığında nasıl 1000TL'ye aldın merak ettim. Türkiye'de 24 Eylül'de çıktığında kontratsız 16GB 1634TL idi 2500TL değil.

    Turkcell'de incelediğimiz cihazlarda kurcalayanlar sadece Samsung'u kurcalamıyor. Aksine ülkemizde marka hayranlığı olduğu için iPhone elden düşmüyor yani arka planda çok fazla açık uygulama kalıyor. Ama ben iPhone'u incelediğimde herhangi bir kasılma görmedim Samsung'un aksine.

    Ben ekran teknolojisi ve geleceği hakkında bir yorum yapmadım, sadece renklerin doğal olmadığından bahsettim. Az enerji tüketen ekran elbette gelecekte kullanılan ekran olacaktır.

    Samsung'a gelen destek zayıf olmayabilir ama bu ne kadar devam edecek? Şu an hâlâ 3GS'e Apple tarafından destek veriliyor, yani bu yıl çıkacak 4S ya da 5 ile 3GS aynı işletim sistemini kullanabilecek var mı bundan ötesi? 3. şahıslar tarafından yapılan geliştirmelere kalırsak yandık, kimse babasının hayrına yapmıyor mutlaka bir çıkarları var. iOS'ta JB yaptıktan sonra (ben tercih etmesem de) pek çok yeniliğe açık oluyor.

    Benim mantığıma göre tabi ki ekranı üçgen yapmayacaklar. Ama sen bana iPhone 2G çıkmasaydı Samsung böyle bir tasarım yapar mıydı onu gönülden bir söyle önce. 1 veya 2 nesil sonra Apple home tuşunu kaldırınca Samsung ardından aynı hareketi yapacak. Ondan sonra da çıkar dersiniz; "basmatik tuşu kaldıracak tabi, ekranı mı kaldırsaydı?" Ufo gibi garip şekiller vermesine gerek yok, direkt kopyalamak yerine birazcık kafalarını yorsalardı belki çok daha kullanışlı bir klavye ortaya çıkabilirdi. Başka dokunmatik cihazlarda ben bire bir iPhone klavyesine rastlamadım nedense.

    iOS'u bekliyorum zaten. Aklınıza bile gelmeyecek daha neler çıkacak ta Samsung ve emsalleri kopyalamaya çalışacak bakalım. Flash falan gelmesin, hiç ihtiyaç duymuyorum doğrusu. Hangi programı istesem, hangi siteye girsem iPhone kullanıcılarını düşünüp ya program yapmışlar ya da sitelerinin mobil versiyonlarını hazırlamışlar sağolsunlar. Bluetooth ile sağdaki soldaki arkadaşımdan müzik aktarımı, fotoğraf aktarımı yapmadığım için ona da ihtiyaç duymuyorum. Bilgisayara şimdilik USB ile bağlanıyorum, iOS 5 ile hem USB kabloya hem de bilgisayara ihtiyacım kalmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxy_ -- 11 Temmuz 2011; 18:55:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Decabol



    bende yukarıdaki karşılaştırmanın incelemesini yapsam acaba böyle haber değeri olur mu?

    her ay farklı model ve teknolojiye sahip cihazlar çıkarken arasında 1 yıldan fazla zaman farkı olan iki mobil cihazı karşılaştırmak ne anlama geliyor?

    çok basit, eski olan cihaz piyasaya hakim ve müşteri memnuniyeti doyum noktasında. doğal olarak karşılaştırılacak tek cihazda o oluyor.

    karşılaştırmayı yapanlarda mecbur her yeni çıkan cihazı, malum düşmanı bol kullanıcısı mutlu olan rakiple yapıyorlar.

    karşılaştırmayı yapan adam bunun farkında ama bir grup malesef elmayla armutu karıştırmakta ısrarcı.

    bazıları hala harici kart girişi neden yok, bluetooth veri transferi ne zaman çıkıcak gibi 10 yıllık hantal teknolojiyi arıyor.

    sen ne zaman iCloud neymiş öğrenirsin, verileri taşımak göndermek için aslında hiçbirşeye ihtiyacın olmadığını fark edersin o zaman bu cümleyi hatırlarsın.

    ama o zaman da Apple ya da o günkü lider firma gene senin anlamayacağın birşey çıkarır sende Cloud ararsın herşeyde.

    Bütün verilerimi bilgisayarıma stok yapmak gibi bi kolaylık varken neden icloud gibi saçma bi özellik kullanayim ki??

    Internete yükle de ordan geri al da falan da filan da..bunun için kotasiz ve hızlı internetin olması lazım..olme esegim olme..apple kontrolü elinden bırakmamak özgürlükleri kısıtlamak için daha ne saçmalıklar çıkaracak çok merak ediyorum..

    Ayrıca bunu yapan bi dünya web sitesi var..android in flash i sağolsun hic sorunsuz her siteye giriş yapıyoruz..

    bu arada 1 sene önce çıkan bi cihazı son teknoloji bi cihaz la aşık attiranlara söylemen lazım dediklerini..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şunu da unutmamak lazım ki ip4 bir yıl önce lanse edilen ve o zamanın lideri olan bir telefon ve hala da birçok alanda liderliğini koruyor, ip4 lanse edildiğinde acaba samsungun en iyi telefonu hangi özellikleri taşıyordu? ayrıca yeni lanse edilen s2 ile 1 yaşındaki ip4 ün kıyaslanıyor olması bile apple ın kalitesini doğrular nitelikte... en doğru kıyaslama için ip5 i beklemek ve denk adil bir kıyslama yapmak daha doğru olur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: Decabol



    bende yukarıdaki karşılaştırmanın incelemesini yapsam acaba böyle haber değeri olur mu?

    her ay farklı model ve teknolojiye sahip cihazlar çıkarken arasında 1 yıldan fazla zaman farkı olan iki mobil cihazı karşılaştırmak ne anlama geliyor?

    çok basit, eski olan cihaz piyasaya hakim ve müşteri memnuniyeti doyum noktasında. doğal olarak karşılaştırılacak tek cihazda o oluyor.

    karşılaştırmayı yapanlarda mecbur her yeni çıkan cihazı, malum düşmanı bol kullanıcısı mutlu olan rakiple yapıyorlar.

    karşılaştırmayı yapan adam bunun farkında ama bir grup malesef elmayla armutu karıştırmakta ısrarcı.

    bazıları hala harici kart girişi neden yok, bluetooth veri transferi ne zaman çıkıcak gibi 10 yıllık hantal teknolojiyi arıyor.

    sen ne zaman iCloud neymiş öğrenirsin, verileri taşımak göndermek için aslında hiçbirşeye ihtiyacın olmadığını fark edersin o zaman bu cümleyi hatırlarsın.

    ama o zaman da Apple ya da o günkü lider firma gene senin anlamayacağın birşey çıkarır sende Cloud ararsın herşeyde.

    Bütün verilerimi bilgisayarıma stok yapmak gibi bi kolaylık varken neden icloud gibi saçma bi özellik kullanayim ki??

    Internete yükle de ordan geri al da falan da filan da..bunun için kotasiz ve hızlı internetin olması lazım..olme esegim olme..apple kontrolü elinden bırakmamak özgürlükleri kısıtlamak için daha ne saçmalıklar çıkaracak çok merak ediyorum..

    Ayrıca bunu yapan bi dünya web sitesi var..android in flash i sağolsun hic sorunsuz her siteye giriş yapıyoruz..

    bu arada 1 sene önce çıkan bi cihazı son teknoloji bi cihaz la aşık attiranlara söylemen lazım dediklerini..



    sanırım iCloud 'un ne olduğunu çok net bilmiyorsunuz..

    verilerini bilgisayarında stoklamana kimse karışmıyor..

    sundukları, o bilgisayarına stokladığın verileri istediğin yerde cebindeki ya da çantandaki mobil cihazdan hızlıca ulaşabilmek ve çevrende paylaşmak istediklerine gönderebilmek.

    herneyse.. herkes kendi bildiğini sevdiğini kullansın..

    saygılar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Decabol


    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: Decabol



    bende yukarıdaki karşılaştırmanın incelemesini yapsam acaba böyle haber değeri olur mu?

    her ay farklı model ve teknolojiye sahip cihazlar çıkarken arasında 1 yıldan fazla zaman farkı olan iki mobil cihazı karşılaştırmak ne anlama geliyor?

    çok basit, eski olan cihaz piyasaya hakim ve müşteri memnuniyeti doyum noktasında. doğal olarak karşılaştırılacak tek cihazda o oluyor.

    karşılaştırmayı yapanlarda mecbur her yeni çıkan cihazı, malum düşmanı bol kullanıcısı mutlu olan rakiple yapıyorlar.

    karşılaştırmayı yapan adam bunun farkında ama bir grup malesef elmayla armutu karıştırmakta ısrarcı.

    bazıları hala harici kart girişi neden yok, bluetooth veri transferi ne zaman çıkıcak gibi 10 yıllık hantal teknolojiyi arıyor.

    sen ne zaman iCloud neymiş öğrenirsin, verileri taşımak göndermek için aslında hiçbirşeye ihtiyacın olmadığını fark edersin o zaman bu cümleyi hatırlarsın.

    ama o zaman da Apple ya da o günkü lider firma gene senin anlamayacağın birşey çıkarır sende Cloud ararsın herşeyde.

    Bütün verilerimi bilgisayarıma stok yapmak gibi bi kolaylık varken neden icloud gibi saçma bi özellik kullanayim ki??

    Internete yükle de ordan geri al da falan da filan da..bunun için kotasiz ve hızlı internetin olması lazım..olme esegim olme..apple kontrolü elinden bırakmamak özgürlükleri kısıtlamak için daha ne saçmalıklar çıkaracak çok merak ediyorum..

    Ayrıca bunu yapan bi dünya web sitesi var..android in flash i sağolsun hic sorunsuz her siteye giriş yapıyoruz..

    bu arada 1 sene önce çıkan bi cihazı son teknoloji bi cihaz la aşık attiranlara söylemen lazım dediklerini..



    sanırım iCloud 'un ne olduğunu çok net bilmiyorsunuz..

    verilerini bilgisayarında stoklamana kimse karışmıyor..

    sundukları, o bilgisayarına stokladığın verileri istediğin yerde cebindeki ya da çantandaki mobil cihazdan hızlıca ulaşabilmek ve çevrende paylaşmak istediklerine gönderebilmek.

    herneyse.. herkes kendi bildiğini sevdiğini kullansın..

    saygılar

    Icloud un ne olduğu iyi biliyorum..o yüzden yazdım zaten bunu yapmak için bi dünya boş kullanım alani veren site var..cep te kullandığın internet hızıyla ne derece sağlıklı olur ??

    beğenmediğiniz flash eklentisi sayesinde zaten ben bu özelliği android de kullanabiliyorum..icloud un yeni bi icat gibi abartilmasi apple in isguzarligi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Orijinalden alıntı: _Maxy_


    Orijinalden alıntı: engurlu


    Orijinalden alıntı: _Maxy_


    Orijinalden alıntı: engurlu


    Orijinalden alıntı: _Maxy_

    Orijinalden alıntı: engurlu


    Orijinalden alıntı: _Maxy_

    Neyse arkadaşlar S2 daha iyise biz de seneye iPhone 4'lerimizi satıp 2 tane S2 alırız.

    şu an ortalıkta 1000 tl ye ip4 kayniyorken seneye bekleme sat bence şimdi..o zamana galaxy s3 çıkar zaten..android ve samsung bu hızla giderse ip4 alacak adamda bulamazsın..

    O 1000TL dediklerin iOS 5 çıkınca iPod Touch görevi görecek olan simkilitli cihazlar. Sen bana garantili 1000TL'ye göster de 5 tane nakit alayım.

    2007 yılında çıkmış 2G temizliğine göre 350-400TL'ye gidiyor. Sen bana 2007'de çıkıp da bu fiyata olan bir Samsung gösterir misin? 75-100TL'ye onlarca var tabi. İkinci el değeri otomobilde de telefonda da önemli bir kriterdir.

    Apple cihazları her zaman alıcı bulur endişelenme sen. Bu benim ilk iPhone'um, hayatım boyunca Nokia kullandım ama asıl kalite, kullanılabilirlik ve stabilite nasıl olurmuş iPhone ile gördüm. Takıla takıla ilerleyen menüm de, olmayan renkleri gösteren ekranım da yok çok şükür.


    Güzel kardeşim elimde 3gs de var ip4 de var..bana turkiyedeki garanti olayından hic bahsetme..hele iphone unmu var yandin..ne zaman servise götursem kullanıcı hatası diye gözümün içine içine fahis fiyatlari soktular.o yüzden ben bütün telefonlarımı yurtdışından getiriyorum artik..yok garantiliymis yok değerini kaybetmezmiş boş işler..

    Değerini kaybetsin hic önemli değil ama benim ihtiyaçlarıma sonuna kadar hitap etsin..bunu iphone kullanıp ta sağlam bi android li cihaza geçince daha iyi anlarsın..galaxy s i aldıktan sonra oh be dünya varmış dedim..

    takıla takıla giden menü konusunda herhalde nokia dan korku kaldı sana..symbian gibi igrenc bi isletim sisteminden sonra iphone u mucize gibi görmen çok normal çünkü ayni duyguyu n95 ten 3gs e geçince bende yaşamıştım..

    Senin mantığına göre o zaman sadece değer kaybetmesin diye alışveriş yapalım..bumudur yani?? Su an git bi sıfır laptop al ertesi gün sat bakalım ne olacak..bu arabada da aynıdır..istediğin kadar değerini kaybetmeyen sıfır bi araç al bir ay sonra bile satsan bi dünya zarar edersin..

    Ayrıca bütün dünya galaxy s2 diye çalkalanırken hala iphone un dokunmatigi iyi ,takılmiyo, renkleri doğal gibi sıradan şeyler söylemen de komik..smartphone larin artık dokunmatik derdi kalmadı hepsi hemen hemen aynı kalitede..ayrıca ben sana menülerde ve folder açıp kapatirken kasım kasım kasilan bir sürü iphone 4 örneği gösteririm..

    Android samsung dayanışması müthiş yeniliklerle, ekran teknolojisiyle, hızıyla, stabilitesiyle ortaklığı kasıp kavuruyorken siz ios 5 i bekleyin belki androidin bildirim ekranı gibi bi kaç güzel özelliğini daha eklemişlerdir..Işler tersine döndü artık android yapıyo apple taklit ediyo..





    Türkiye'deki garantiye senin güvenmemen kullanıcıların garantisiz telefona yöneleceği anlamına gelmiyor. O senin şahsi tercihin. Sen garantisiz alıyorsun diye garantili cihazların fiyatının düşmesi ise söz konusu olamaz. Sen bunlara boş işler dediğine göre ya her yere rahat rahat saçabilecek kadar çok paran var, ya da ikinci el bölümüne hiç uğramıyorsun.

    İhtiyaçlarımıza cevap vermese zaten neden alalım? Sonuçta herkes bir bedel ödeyerek kendisine en uygun cihazı alıyor. Turkcell'de çalışan bir arkadaş LG Optimus almış. 1Ghz işlemciye sahip, senin sağlam olarak nitelendirebileceğin bir cihaz. Telefondan çok memnun ancak işletim sisteminin ağır olduğundan bahsediyor.

    Takılan menü ile ilk Nokia'da karşılaştım doğrudur. Daha sonra Teknosa, Darty gibi mağazalarda incelediğim Samsung ve Sony Ericsson cihazlarda karşılaşmaya devam ettim.

    Ben aldığım fiyata satmalıyım gibi bir şey yazmış mıyım? İkinci el değeri önemli bir kriter demişim, biraz daha açarsam; hem ihtiyaçlarını karşılayacak hem de büyük kayıplar yaşatmayacak cihazdır bu. Yoksa değerini hiç kaybetmeyen teknoloji olamaz zaten.

    Bütün dünyanın ne dediği benim için çok da önemli değil. Ha öyle bir çalkantı olduda ben hissetmedim demek ki orası da ayrı bir konu. iPhone'un dokunmatiği iyi diye nerede demişim? Capacitive ekran kullanan cihazların hepsinin teknolojisi aynı, tepki verme süresi işletim sistemine düşüyor ki bunu da en iyi başaran iOS. Renkerin doğal veya abartı olması nasıl sıradan oluyor onu anlamadım. Zaten akıllı telefonlarda maliyeti en yüksek donanım ekranı oluyor neredeyse. Samsung Led TV ve Sony Lcd TV kullanıyorum evimde. Samsung'un TV'de bile ne kadar abartı renkler gösterdiğine her gün şahidim. JB yapıp aşırı zorladıktan sonra ben sana her türlü kasılan cihaz gösteririm orada sorun yok.

    Android-Samsung dayanışması ne kadar iyi bunu zaman gösterir. iOS 5'i de iOS 6'yı da bekleyeceğiz. Umarım And

    629 € olan galaxy s2..ben galaxy s den bahsettim..

    3gs e destek verse ne olur ki son versiyonu yükledim telefon sapitti aşırı yavaşladı..öyle bi beklenti zaten saçma..bi ekran kartı aldığını düşün 5 sene boyunca son çıkan oyunlari en iyi performansta çalıştırmasını bekleyemezsin..

    O onu taklit ediyo olayına girersek içinden çıkamayız..apple dokunmatik olayında tabiki devrim yaptı..o yüzden n95 ten 3gs e geçtim ama daha iyi bi teknoloji daha iyi bi işletim sistemi varken ve ios yerinde sayarken neden iphone da takılıp kalayım ki..he bakarim iphone 5 hardware olarak tüm tellerin üzerinde ve kısıtlamasız bi sistemli model olursa o zaman düşünürüm..Android i geçeceğini hic zannetmiyorum ama bakıcaz..

    Hangi siteye girsen tabiki iphone için app goreceksin..sebebi çok kolay..ise yaramaz denilen flash eklentisi olmadığı için telefonu çöplük gibi app doldurmak zorundasın..yoksa o siteden faydalanamazsın..ben laptop tan nasıl rahat her siteye giriyorsam android de de o kadar rahatım..bankaymis ,online müzik sinemaymis , Uçak biletiymiş, yemek sepetiymiş ivir zıvır app lere gerek duymuyorum..

    Ios5 te yenilik diye bekledigin kablosuz veri aktarımını ben çoktan dır yapiyorum..hatta telefonumdaki film leri fotolari müzikleri hic bi kablo bağlantısı yapmadan tv den izliyorum dinliyorum..

    Bence ios un çok yol katetmesi lazım..yenilik diye getirdikleri özellikler android için eskimiş özellikler oluyo nedense..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İphone 4 ün ekran parlaklığı bariz kısılmış . Full olarak açık olsa superamoled bütün ekranlar son derece sönük kalır yanlarında. Sanırım test eden sgs 2 nin yanında sönük kalmasından korkmuş iphone 4 ün parlaklığını kapamış. Bariz kasıt var.

    Alet güzel ama canlı gördüm kesinlikle çooook büyük . Artık ayar kaçmış durumda.Cebe girme olayı bitmiş. Ufak bilgisayar moduna geçmiş. İşlemci dışında bir artı göremedim bariz.

    O YÜZDEN HALA BENİM İÇİN KRAL İPHONE4.
  • Ben anlamıyorum ne bu telefon kavgası ? İsteyen istediğini beğenir ve kullanır. Bir cihaz başka bir cihazdan kötü dahi olsa kişinin sırf o cihazı sevmesi bile kullanması için bir sebeptir. Kimi N8 kullanır kimi HTC kimi Samsung veya Iphone kullanır. Elbette hepsinin birbirinden farklı olarak çok iyi yönleri vardır yada yoktur.

    Benimde SII videoda hoşuma gitti. Ama dün Electroworld'de kullandığımda ısınamadım. Sevemedim yani ne yapayım isterse dünyanın en iyi telefonu olsun sevemedim işte. Şimdi ben o özellikler olduğu halde beğenmediğim için o telefon kötümü olmuş oluyor ? Aşın artık bunları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 12 Temmuz 2011; 1:31:43 >
  • Bu incelemeyi yapan adamın tarafsız olduğuna inanıyor musunuz? Adamı subscribe yapan binlerce kişi var. Bu tür youtube hesaplarına büyük firmalar tarafından para ödeniyor reklam yapması için. Appleı bilen bilir. Samsung Galaxy S II çok güçlü bir telefon. Donanımsal olarak iPhone 4'ten kat kat daha iyi. Kullanım kolaylığı ve uygulama desteğinde ise iPhone çok başarılı. Bu farkı videolardan anlayamazsınız. 2 telefonu da elinize alıp test etmelisiniz.
  • Arkadaşlar youtube a girin galaxy s2 vs iphone 4 screen yazın bütün videoları izleyin..Hadi bu video da iphone un ekranını kısmışlar da hepsindede mi kısmışlar ?? Yapmayın Allah aşkına adamlar yapmış işte..şu an galaxy s2 den daha iyisi daha ötesi varsa söyleyin bilelim..
  • Youtube da izlemiştim. Elemanın telefonu suya düşüyor daha doğrusu koca bir bardak çaya. Applestore a gidiyor 200 dolar(usa da) karşılığı eski tel i alıp yenisini(refurbished) veriyorlar. Telefonu kullanan yıllık 100 dolarlık(e amerika) mobile me servisinide kullanıyor. Yeni telefonu aldığında mobile me şifresini girip restore yi aktif ediyor. Telefon daha kapıdan çıkmadan eski telefonundaki haline dönüyor.
    Icloud u sd kartla karşılaştıran arkadaş için yazdım bunu.
    1 - Cloud servisleri telefonunuzu kaybettiğiniz veya benzer olaylardaki telefonla birlikte bozulacak cihazlarla karşılaştırmayın. Eğer bilgilerinizin içinde devlet sırrı olacak bilgi yoksa rahatlıktır bu. Apple yavaş yavaş insanları daha kolay ve daha basit olacak cloud servislere yönlendiriyor. Yok sd karttı yok pc ye bağlan backup aldı kurtuluyor ios kullanıcıları. BASİT VE KOLAY OLAN HER ZAMAN DAHA İYİDİR BENCE. Bunu anlamanın en kolay yolu 3 yaşından küçük bir çocuğa veya 80 yaşından büyük birine bir ios lu birde androidli cihaz verin. Sonuçları izleyin. Teknolojik olarak çok üstün dediğiniz cihazların nasıl bir kenara fırlatıldığına şaşıracaksınız. Bende hem android hem ioslu cihazlar var elimde bir sürü çeşit işim nedeniyle ve özel kullanımım için. Ios lu cihazları kullanırken kendimi çok rahat hissediyorum. Bu buna uygunmu acaba çalışırmı düzgün gibi garip meseleler olmuyor.
    2 - Şu applestore 1 tanede olsa istanbula açılsada servis kalitesi görsek biraz. Örnek olay hiç unutmam bir arkadaş Genpa nın garanti dışı demesini kabul etmeyip apple la haberleşip ürünü değiştirtmeyi sağlıyor bir şekilde. Ama Genpa bu bizi bağlamaz deyip değişimi yapmıyor. (Tamamaen başkasının bir yazısından alıntıdır benim başıma gelmedi). Ama açıkçası Genpa servis konusunda yıllardır her işim düştüğünde servisin cevabı gelmeden gidip başka cihaz aldığım güvenilir!!!!!!!!!!!! bir firmadır. Bir gün güzel ülkemizde servis sektörününde düzeldiğini görmek umuduyla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teslaman

    Ben anlamıyorum ne bu telefon kavgası ? İsteyen istediğini beğenir ve kullanır. Bir cihaz başka bir cihazdan kötü dahi olsa kişinin sırf o cihazı sevmesi bile kullanması için bir sebeptir. Kimi N8 kullanır kimi HTC kimi Samsung veya Iphone kullanır. Elbette hepsinin birbirinden farklı olarak çok iyi yönleri vardır yada yoktur.

    Benimde SII videoda hoşuma gitti. Ama dün Electroworld'de kullandığımda ısınamadım. Sevemedim yani ne yapayım isterse dünyanın en iyi telefonu olsun sevemedim işte. Şimdi ben o özellikler olduğu halde beğenmediğim için o telefon kötümü olmuş oluyor ? Aşın artık bunları.


    Konudaki en mantıklı yorumlardan biri. İsteyen herkes istediği telefonu almakta özgürdür. Ama bazı arkadaşlar sanki parasını kendileri veriyormuşçasına insanlara aşırı yönlendirmeler yapmak istiyorlar. Kendilerinin beğenmedikleri modelleri alanları da aptal yerine koyuyorlar. Telefon tercihi kişiseldir, burada öneri veren arkadaşlar değil, telefonu alan arkadaş aylarca kullanacak telefonu. O yüzden kişi hangisini beğeniyorsa, alsın onu kullansın kardeşim, kimseyi de alakadar etmez. Gördüğünüz gibi bu konuda da atışmalar dizboyu. Kimsenin kimseyi ikna edemeyeceği aşikar, çünkü buraya yazan insanlar telefonlarını sevdikleri için yazıyorlar, iPhone 4'ünü seven birini belki de işlemci ilgilendirmiyor, ya da SGS 2 seven birini Apple'ın App Store'u ilgilendirmiyor olabilir. Arkadaşın dediği gibi, aşalım artık bunları...




  • Super Amoled + şakası yok
  • Retina ekranda çözünürlük yüksek ama çok soluk ekranı var. Super Amoledde ise hem çok yüksek çözünürlük hemde ekranı çok parlak
  • Arkadaşlar,

    Iphone'un bataryasını kendi başımıza değiştiremiyoruz mecbur servise götürmemiz lazım

    Doğru mu ?

    Samsung'un bataryasını kendimiz tak değiştir yapabiliyor muyuz nokia'lar gibi ?
  • İphone 4 diyorum tasarım harikası valla galaxy s2de çok güzel fakat bu kadarda büyük cihaz yapılmazki kardeşim kullanıcıyıda düşünmek lazım.Ben şahsen galaxy2yi toplum içinde çıkarmaya utanırım valla aşırı dikkat çekici derecede büyük
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrax-38

    İphone 4 diyorum tasarım harikası valla galaxy s2de çok güzel fakat bu kadarda büyük cihaz yapılmazki kardeşim kullanıcıyıda düşünmek lazım.Ben şahsen galaxy2yi toplum içinde çıkarmaya utanırım valla aşırı dikkat çekici derecede büyük


    amerikalılar ne der her zaman ?

    büyük iyidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci

    arkadaşlar şunu sormak istiyorum,

    mesela metro fm sitesinde blackberry için bir application var iphone için ayro var, samsung a bu applicationu koysak çalışmayacak değil mi ?


    bu elimizi kolumuzu bağlıyor sanırım bu durumda

    Arkadaşım samsung yada android için böyle ivir zıvır app lere gerek yok..flash eklentisi olduğu için metro fm in kendi web sitesine gir ne istersen yap..ha laptop tan girmişsin ha android den hic bi fark yok..ister online radyo dinle ister online film izle..


    Metro fm'im resmi sitesine girdin ve flash ile dinledin; ekranın açık kalması gerek miyor mu? Ben denedim ekran kapanınca ses de gidiyor.
    Kastım ekran açık olduğu sürece pil lıkır lıkır gider.

    Ayrıca AndroidTurk diye bir app mevcut. Hiç web sayfasına girmeye gerek yok bence. Appi açmakla metro fm çalmaya başlama süresi toplam 3 saniye.




  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.