Şimdi Ara

Samsung Galaxy S 2 video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
142.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertgraph1979



    Perfomans gerçekten çok iyi ama tasarım rezalet, malzeme kalitesi içler acısı ve 1650 mah gibi bir pil ile pil ömrü acınacak halde.Samsungtanda bu beklenirde zaten.Android olarak konuşursak HTC Sensationın yanına bile yaklaşamaz bu telefon.




    Sen nasıl bir fanatiksin, sanırım seninde küçüklüğünde Samsung'la bir problemin olmuş, çekinme anlatabilirsin bizlere. Hepinize kapımız açık ;)
  • ıphone 5 bunu yer
  • quote:

    Orijinalden alıntı: filozof80



    böyle bir telefonda HDMI çıkış olmaması büyük bir eksik.




    Araştırma yapmadan yorum yapmakta büyük bir eksiklik olsa gerek.



    Hdmı çıkışını MHL Adaptor'ünden alıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: face1tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: silver021galaxy S 2 de ekran çözünürlüğüne değinilmiş ancak superamoled ekranların çözünürlüğe ihtiyacı dahi yok. benim elimdeki samsung wavein ekranını gören telefonundan soğuyor. iphone 4 e 400 basar elimdeki wave. kaldıki böyle muazzam bir telefon iphone u yanında oyuncak bırakır. mükemmel bir yapısı var. tasarım sıfır ancak özellikler çok fazla göz dolduruyor. Keşke HTC sensation kadar bir tasarım olsaydı. arka kapağın plastik değilde aliminyum kaplı olmasını tercih ederdim. sonuç itibariyle 1700 TL ye alıyorsun bu telefonu vede plastik olması insanda bir şüphe uyandırıyor sağlamlık konusunda. ancak ön yüzeye bakıldığında ekranın içi superamoled olduğundan benim bu şüphelerim tamamen ortadan kalkıyor. BU telefon kağıt ekran yani balyozla vursan iç ekranı kıramazsın. o derece yani. alıcak olanlarında bunu göz önünde bulundurmaları gerekir. TELEFONUN DİĞER ÖZELLİKLERİ. 500 GB satadisk bağlanıyor bağlanma süresi 0.29snTelefona HDMI bağlanabiliyor. Telefonda ALLSHARE özelliği mevcut. Telefonda bluetooth 3.0 mevcut vede anlık veri transferi yapabiliyorsunuz. Ayrıca adobe flash playerı hiç bir firmware update e ihtiyaç duymadan güncelleyebiliyorsunuz. Ehh daha nolsun bu aleti alanın ben netbooka yada notebooka ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Telefona MOUSE KLAVYE BAĞLAYABİLİORSUNUZ bence buda diğer bir artısı.
    bu konularda biraz daha bilgi verebilir misiniz, merak içindeyim?


    bunları samsungda denemedim ama arkadaşımın n8 de denedim. harici disk 1tb taktım maus takılabiliyor.400gb mp3 arşivim var telefonda hepsini dinlemek çok güzel bişi :D en kısa zamanda iphone 3gmi satıp bu tip bi telefon alma peşindeyimç




  • Telefon çok iyi ancak böyle bir cihaz için bu inceleme biraz zayıf kalmış, daha doğrusu biraz aceleye gelmiş gibi duruyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • iphone 4 karşılaştırması soran arkadaşlar buraya
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Genel olarak kısa ve öz bir inceleme fakat Galaxy SII çok merak edilen bir telefon olunca Kaan biraz daha uzun tutup tarayıcı ve benzeri önemli ayrıntıları daha ince detayına kadar gösterebilirdi diye de düşünülebilir.

    Madem bazı arkadaşlar daha iyi olabilirdi diyorlar şöyle bir şey yapalım. Aranızdan bazı arkadaşlar ofisimize gelsinler hem tanışmış oluruz, hem de Sensation, Galaxy SII ve LG Optimus 2x gibi telefonları yan yana değerlendirip yorumlarımızı bir videoda bir araya getiririz.

    Eğer bu öneriye olumlu bakıyorsanız ve haftaiçi yarım gününüzü böyle bir etkinliğe ayırabileceğinizi düşünüyorsanız kısa bir öz geçmişinizi mesutcevik@donanimhaber.com adresine e-posta ile gönderin Çarşamba günü bu işi gerçekleştirelim.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik




  • Htc sensetion' ı bile geride bırakıyor. Aşağıdaki linkte bulunan inceleme videosunu izlemenizi tavsiye ederim.http://pocketnow.com/android/htc-sensation-vs-samsung-galaxy-s-2
  • Flash Player 10.1 şu anda 64 bit web tarayıcınız için kullanılamıyor uyarısı aldım
  • Kaan, Mesut inceleme ve emek için teşekkürler.

    Telefonun çözünürlüğünün düşük olduğunu ve qHD olmadığını belirtmeniz yerinde olmuş. Ben süper amoled panel plus kullanılmasının düşük çözünürlüğü affetireceğine kesinlikle katılmıyorum. hala retina display in göze verdiği hisse ulaşabilmiş değiller. Birde cihazda iki tip işlemci ve görüntü işlemcisi olduğunu biliyoruz, incelemede çok kısa belirtmiştler.

    hangisi secilmeli, ülkemize hangi işlemcili paketler geliyor, bu konularda daha detaylı bilgilendirme yapılırsa sevinirim.

    bence biraz daha beklenmeli ve qHD li SAMSUNG'lar gelinceye kadar sabredilmeli diye düşünüyorum. eli kulağındadır, SUPER AMOLED PLUS, gercekten iyi bir teknoloji ama çözünürlüğün yükselmesi gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Arkadaşlar Merhaba,Genel olarak kısa ve öz bir inceleme fakat Galaxy SII çok merak edilen bir telefon olunca Kaan biraz daha uzun tutup tarayıcı ve benzeri önemli ayrıntıları daha ince detayına kadar gösterebilirdi diye de düşünülebilir.Madem bazı arkadaşlar daha iyi olabilirdi diyorlar şöyle bir şey yapalım. Aranızdan bazı arkadaşlar ofisimize gelsinler hem tanışmış oluruz, hem de Sensation, Galaxy SII ve LG Optimus 2x gibi telefonları yan yana değerlendirip yorumlarımızı bir videoda bir araya getiririz.Eğer bu öneriye olumlu bakıyorsanız ve haftaiçi yarım gününüzü böyle bir etkinliğe ayırabileceğinizi düşünüyorsanız kısa bir öz geçmişinizi mesutcevik@donanimhaber.com adresine e-posta ile gönderin Çarşamba günü bu işi gerçekleştirelim.Sevgiler,Mesut Çevik


    fikir iyi gerçek hayatta ne işe yaradıklarını inceleyin ama.rakamsal değerlerle değil uygulama sayısı değil.Aletin ne yapabildiklerini ne yapamadıklarını karşılaştırın.




  • HDMI çıkışı olmaması haricinde başka göze batan eksisi yok çok güzel bi telefon :*
  • Hd video donuk donuk gözüküyor ama video performansı süper deniyor incelemede anlamadım valla :))
  • bu fiyatlara telefon alınmaz
  • S2'ye normal bir telefon gözüyle bakarsanız tabiki bir telefone 1600-1700 tl verilmez ama gel gör ki S2 normal bir telefondan çok çok fazlası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylarca bu telefonu bekledim ve ilk ciktiginda aldim fakat hayal kirikligi yasadim pili 1 gun dahi gitmedi sonra aldigim yerden degistirdim ikincisinin pilide yine birgun gitmedi sonra yine degistirdiler 3. De pil 1 gun gitmeyi basardi fakat 3g kapali senkronizasyonlar kapali arka plan veri kapali gunde 2 3 saat telefon gorusmesi ekstra birsey yapmadan birgun dayaniyor kesinlikle alinacak bir telefon degil galaxy s bundan daha iyi bir cihaz performansi iyi olabilir fakat o kadar para veripte pilin psikolojinizi bozmasi kabul edilebilir degil kagit ustunde butun veriler gercegi yansitmiyor bataryasi fullken sarjdan cektim internet bankaciliginda birkac islem yaptim ortalama 10 dk surdu sonrasinda batarya %5 kayip vardi kesinlikle bataryasi yetersiz kabul edilebilir gibi degil hicbir fonksiyonunu kullanamiyorsunuz pil bitecek diye iphone fan degilim fakat samimi olmam gerekirse iphone 4 bundan donanim olarak olmasada hala daha iyi bir cihaz isinma sorunuda dogrudur sarjdayken internete baglaninca %49 lar varan isinma gordu telefon ince olmasina ragmen fazla buyuk galaxy s ile cok fark var resimlerdeki gibi degil keskin kenar yapisi elde surmasini zorlastiriyor ben iphone 4 e geri dondum hem uygulama zenginligi hem platform olarak androidin daha yol almasi gerek rootladim cihazi markete tam erisim sagladim fakat hala yeterli degil android market ozellikle turkiye icin app storedeki turkce applicationlarin hicbiri android te yok androidin en buyuk fiyakasi flash player destegi vermesinde fakat s2 umitle bekledigim bir cihaz olmasina ragmen batarya omru tam bir hayal kirikligi oldu amacim sadece aciklayici olmak s2 gercekten muthis cihaz fakat gercekci olmak gerekirse hala ios la yarisamaz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinak85

    Aylarca bu telefonu bekledim ve ilk ciktiginda aldim fakat hayal kirikligi yasadim pili 1 gun dahi gitmedi sonra aldigim yerden degistirdim ikincisinin pilide yine birgun gitmedi sonra yine degistirdiler 3. De pil 1 gun gitmeyi basardi fakat 3g kapali senkronizasyonlar kapali arka plan veri kapali gunde 2 3 saat telefon gorusmesi ekstra birsey yapmadan birgun dayaniyor kesinlikle alinacak bir telefon degil galaxy s bundan daha iyi bir cihaz performansi iyi olabilir fakat o kadar para veripte pilin psikolojinizi bozmasi kabul edilebilir degil kagit ustunde butun veriler gercegi yansitmiyor bataryasi fullken sarjdan cektim internet bankaciliginda birkac islem yaptim ortalama 10 dk surdu sonrasinda batarya %5 kayip vardi kesinlikle bataryasi yetersiz kabul edilebilir gibi degil hicbir fonksiyonunu kullanamiyorsunuz pil bitecek diye iphone fan degilim fakat samimi olmam gerekirse iphone 4 bundan donanim olarak olmasada hala daha iyi bir cihaz isinma sorunuda dogrudur sarjdayken internete baglaninca %49 lar varan isinma gordu telefon ince olmasina ragmen fazla buyuk galaxy s ile cok fark var resimlerdeki gibi degil keskin kenar yapisi elde surmasini zorlastiriyor ben iphone 4 e geri dondum hem uygulama zenginligi hem platform olarak androidin daha yol almasi gerek rootladim cihazi markete tam erisim sagladim fakat hala yeterli degil android market ozellikle turkiye icin app storedeki turkce applicationlarin hicbiri android te yok androidin en buyuk fiyakasi flash player destegi vermesinde fakat s2 umitle bekledigim bir cihaz olmasina ragmen batarya omru tam bir hayal kirikligi oldu amacim sadece aciklayici olmak s2 gercekten muthis cihaz fakat gercekci olmak gerekirse hala ios la yarisamaz


    1.2 ghz işlemci + dalvik vm üzerinde android işletim sistemi bataryamı bırakır sömürür. Hiç umrumda deil millet versin 1700TL sini alsın bişiy diyince kıskanıyoruz oluyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step
    Arkadaşlar Merhaba,

    Genel olarak kısa ve öz bir inceleme fakat Galaxy SII çok merak edilen bir telefon olunca Kaan biraz daha uzun tutup tarayıcı ve benzeri önemli ayrıntıları daha ince detayına kadar gösterebilirdi diye de düşünülebilir.

    Madem bazı arkadaşlar daha iyi olabilirdi diyorlar şöyle bir şey yapalım. Aranızdan bazı arkadaşlar ofisimize gelsinler hem tanışmış oluruz, hem de Sensation, Galaxy SII ve LG Optimus 2x gibi telefonları yan yana değerlendirip yorumlarımızı bir videoda bir araya getiririz.

    Eğer bu öneriye olumlu bakıyorsanız ve haftaiçi yarım gününüzü böyle bir etkinliğe ayırabileceğinizi düşünüyorsanız kısa bir öz geçmişinizi mesutcevik@donanimhaber.com adresine e-posta ile gönderin Çarşamba günü bu işi gerçekleştirelim.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    mesut abi seni bulmuşken bir kç soru sormak istrm..galaxy s2 de çözünürlügn dşuk olması farkdlr mi bu 1. Sorumdu dgr sorum ise elnizde tegralı bir cihaz varsa ondan birkaç oyun açıp chainfre3d ile samsungada birkç tegrali oyunu atıp aradaki kalite farkını bna söylyeblrmsn ltfn mesut önemli tegra oyunları super onun içn acl cevap beklyorum...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: filozof80



    böyle bir telefonda HDMI çıkış olmaması büyük bir eksik.




    Biraz daha incele sonra yorum yap istersen. Kullanıcıları da yanıltma. HDMI görüntü TV'lere aktarılabiliyor. Ancak Hdmi portundan değil. OTG ile.
  • Plastik değil gorilla glass
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.