Şimdi Ara

Samsung Galaxy S 2 video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
142.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Niye telefonu begenen herkeste - var birileri fena kiskanmis



    Android 2.4 diye bir surum daha cikmadiki telefonda 2.4 olsun muhtemelen yeni nexus cikinca oda cikar



    SGS sahibi biri olarak SGS 2 ile degistirmeyi dusunmuyorum



    Youtube da bir suru karsilastirmali test var gidin biraz oradan bakin madem size yeterli gelmedi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ermeydan



    Bence bu kadar performansı ön plana çıkmış bir telefonun flash video oynatırken atlama yapması kabul edilebilir gibi değil. Bana göre telefonun en büyük eksiği bu.




    Avrupada test edilen hiç bir telefonda video oynatırken takılma yok aynı sayfada 5-6 video açılırken bile, ama ne hikmetse bu video da takılmalar oldu bunuda belirtiler zaten.



    Tanıtım yapıyorsan ilk baş versiyonunu söyle telefonun, Şu an en az 4 güncelleme aldı Galaxy S II, bunları yaptılar mı acaba ? Verin arkadaş bana telefonu, bundan daha güzel bir tanıtım yaparım.
  • Editör arkadaş belliki telefonu uzun süre kapatmadan yapmış incelemeyi. Yoksa merak etmeyin hd videolarda falan takılma olmuyor. Neredeyse 3 hafta oldu telefonu alalı, bir kez bile donma takılma olmadı. Özellikle HD flash videoları adam gibi oynatabilen tek telefon budur yanlış bilgi vermeyelim.
    İnceleme cidden vasat olmuş bu kez. Isınıyor diye ortaya bir laf atıldı şimdi akıllarda kaldı bu laf. Yahu tabiki her telefon gibi ısınacak. 42 derecenin üzerini görmedim kimse merak etmesin o kadar yoğun kullanımda dahil. Telefonun çok ısınıyor gibi gözükmesinin sebebi çok ince olmasıdır. Ayrıca ısınan bölge sadece kameranın alt kısmı. Yani telefon komple ısınmıyor.
    Bu arada malzeme kalitesine laf edenler bir zahmet telefonu eline alıp sonra konuşsunlar. Adi plastikten yapılma değil, çok sağlam ve oldukça şık bir plastik kullanılmış. En ufak oynama dahi yok kasasında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rabbitweed

    iphone 4 ile karsilastirmali ekran ,tarayici ve reader testleri yokozellikleri detayli incelenmemis ama buna ragmen donanimhaber odullerini almisCok basarisiz ve kotu inceleme.Ben samsung turkiye olsam,urunumuzu yeteri kadar tanitamamissiniz diye bu video incelemeyi yayindan kaldirtirdim


    inceleme kötü olmuş ama yani hayırdır nerden neyi kaldırtıyo samsung ben orayı ayıkamadım ?
  • S2'yi kullanmamış, eline almamış hatta mağazada bile görmemiş hatta ve hatta rüyasında bile görmemiş arkadaşlar çıkıp burda ahkam kesiyor yok neymiş muşamba gibiymiş yok dandik miş yok bilmem neymiş

    ya bi gidin Allah aşkına önce cihazı elinize bir alın ondan sonra yorum yapın.
  • Perfomans gerçekten çok iyi ama tasarım rezalet, malzeme kalitesi içler acısı ve 1650 mah gibi bir pil ile pil ömrü acınacak halde.

    Samsung'tanda bu beklenirde zaten.
    Android olarak konuşursak HTC Sensation'ın yanına bile yaklaşamaz bu telefon.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertgraph1979



    Perfomans gerçekten çok iyi ama tasarım rezalet, malzeme kalitesi içler acısı ve 1650 mah gibi bir pil ile pil ömrü acınacak halde.Samsungtanda bu beklenirde zaten.Android olarak konuşursak HTC Sensationın yanına bile yaklaşamaz bu telefon.




    kusura bakma ama rezil bir yorum.. eline aldın kullandın mı ? içler acısı diyor ya :D sensation'dan daha iyi bir telefon olduğunu sadece ben değil herkez söylüyor cevap vermek bile hata ama neyse.
  • bende alacam ya :D
  • son 2 haftadır videolar, özellikle hd videolar açılmıyor
  • bu ürünler çok güzel ama hiçbir üretici pil için birşey yapmıyor sabah çıktığımızda akşam eve kadar idare etse razı olur hale geldik ve bu telefondada aynı şey var 1 gün gidiyor denmiş ama eminim 1-2 ay içinde gün ortasında kalacaktır telefon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silver021

    galaxy S 2 de ekran çözünürlüğüne değinilmiş ancak superamoled ekranların çözünürlüğe ihtiyacı dahi yok. benim elimdeki samsung wavein ekranını gören telefonundan soğuyor. iphone 4 e 400 basar elimdeki wave. kaldıki böyle muazzam bir telefon iphone u yanında oyuncak bırakır. mükemmel bir yapısı var. tasarım sıfır ancak özellikler çok fazla göz dolduruyor. Keşke HTC sensation kadar bir tasarım olsaydı. arka kapağın plastik değilde aliminyum kaplı olmasını tercih ederdim. sonuç itibariyle 1700 TL ye alıyorsun bu telefonu vede plastik olması insanda bir şüphe uyandırıyor sağlamlık konusunda. ancak ön yüzeye bakıldığında ekranın içi superamoled olduğundan benim bu şüphelerim tamamen ortadan kalkıyor. BU telefon kağıt ekran yani balyozla vursan iç ekranı kıramazsın. o derece yani. alıcak olanlarında bunu göz önünde bulundurmaları gerekir. TELEFONUN DİĞER ÖZELLİKLERİ. 500 GB satadisk bağlanıyor bağlanma süresi 0.29snTelefona HDMI bağlanabiliyor. Telefonda ALLSHARE özelliği mevcut. Telefonda bluetooth 3.0 mevcut vede anlık veri transferi yapabiliyorsunuz. Ayrıca adobe flash playerı hiç bir firmware update e ihtiyaç duymadan güncelleyebiliyorsunuz. Ehh daha nolsun bu aleti alanın ben netbooka yada notebooka ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Telefona MOUSE KLAVYE BAĞLAYABİLİORSUNUZ bence buda diğer bir artısı.


    bu konularda biraz daha bilgi verebilir misiniz, merak içindeyim?




  • Yakında Haberlere Cıkacaksız Köprü Sapıgı Diye :D Bi kerede başka yerde çekin şu telefonla videoları
  • ya arkadaşlar samsung yetkilisine bizzat sordugum bir soruyu ve cevabını size söylym ve bu knuya açklık gtreym...soru:samsung galaxy s2nin çözünürlügü nedn dşuk nye 540 960 dgl dye sordugumda cevap olarak:bize söyledikleri super amoled teknolojisi bu teknoloji sayesnde çözünürlügù ne kadar 800 480 olsada daha yüksek bir çözünürlük gbi grükür 2.cisi...tam uyumluluk oyunların bir cogu 800 480 çzünürlügunde oynanmak içn optmze edlmştr...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andulin266

    quote:

    Orijinalden alıntı: ErmeydanBence bu kadar performansı ön plana çıkmış bir telefonun flash video oynatırken atlama yapması kabul edilebilir gibi değil. Bana göre telefonun en büyük eksiği bu.
    Avrupada test edilen hiç bir telefonda video oynatırken takılma yok aynı sayfada 5-6 video açılırken bile, ama ne hikmetse bu video da takılmalar oldu bunuda belirtiler zaten.Tanıtım yapıyorsan ilk baş versiyonunu söyle telefonun, Şu an en az 4 güncelleme aldı Galaxy S II, bunları yaptılar mı acaba ? Verin arkadaş bana telefonu, bundan daha güzel bir tanıtım yaparım.


    Ben de videoda ne varsa ona göre yorum yaptım zaten. Farklı bişey demedim.
  • güzel telefon ama Kaan'ında dediği gibi çözünürlük 960*540 olsaymış hiçbir eksiği kalmıcakmış..
  • tegra2 ve vasat çözünürlük fiyatı söylendiği gibi 1700tl seviyesinde olacaksa tek kelimeyle astronomik! 300 tl daha ucuza 960x540 yüksek çözünürlüğe sahip adreno 220 gpu lu htc sensation almak çok daha mantıklı olacaktır.
  • tegra2 versiyonu yalnizca amerikda olucak exynoslu versiyonuda htc sensationdan daha performansli ayrica telefonun sadece ekran cozunurlugune bakib kotu diyemeyiz pil tasarrufu,dokunmatik tepkime suresi,gun altinda gorunum bakis acisi ,ekran inceligi vs oarak her tur sensationdaki ekrani eziyor
  • böyle bir telefonda HDMI çıkış olmaması büyük bir eksik.
  • Samsung ve Apple bu işi biliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdmi cikisi yok amma onunla hemen hemen ayni islevi goren mhl portu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.