Şimdi Ara

Samsung Galaxy R yenilenmiş olarak geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akıllı telefon üreticisi Samsung, bundan birkaç yıl önce piyasaya sürdüğü Galaxy R modelini tekrar pazara sunmak istiyor. Cihaz isim olarak Apple'ın iPhone XR'ını andırsa da ona rakip olmayacak ve  Galaxy J'nin potansiyel bir ardılı olarak konumlandırılacak.

     


    Orta ve alt segmente hitap edecek


    Samsung bu haberleri henüz resmi olarak doğrulamadığı için detaylar konusunda çok fazla bir bilgi mevcut değil. Ancak söylentiler Güney Koreli şirketin Galaxy S serisine oranla daha uygun ve düşük maliyetli bir cihaz geliştirdiği yönünde. Yani Galaxy R modeli orta ve alt segmente hitap eden bir akıllı telefon olacak.


    Snapdragon 450
    yonga seti ile güçlendirilmesi beklenen cihaz, sonsuz ekran da dahil olmak üzere, daha üst sınıf Samsung cihazlardaki özelliklere de sahip olacak. Galaxy R'nin çıkış tarihi henüz belli olmasa da söylentiler 2019'un ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceği yönünde.

      







  • Yurt dışından aldığı telefonu iki katından daha pahalıya satmak. Türkiye' de sattığı bir telefondan aldığı parayla hem masrafını çıkarıyor hem de ikinci telefonun parasını da çıkarmış oluyor. Bu resmen fırsatçılık.

    Yeni iphone fiyatları ülkemizde açıklandığında fiyatları düşürecekler ama o zamana kadar bu fiyattan satacaklar.

    Teknoloji siteleri neden bu konulara ağır eleştiriler yapmıyorlar, neden ilgili mecralara bu konularda uyarılarda bulunmuyorlar anlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borukuzen -- 9 Kasım 2018; 20:54:49 >
  • Galaxy S2 ile R arasında çok büyük farklar yoktu. Hatta R o zamanın en güçlülerinden olan Nvidia Tegra chipsetini kullanıyor diye hatırlıyorum. Galaxy R serisini Snapdragon 4xx yada ona yakın bir güçte chipset ile çıkartmak pek hoş olmaz bence.

  • Vaktiyle Galaxy R tercih edenler de vardi, tegra 2 ve tegrazone sayesinde daha iyi oyun oynatiyordu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.