|
|
|
|
|
samsungun yapması gereken şey işlemci tarafında bütün ülkelerde snapdragonlu satması ve note serisini bitirip s serisinin fiyatını daha uygun hale getirmesi. anca iphone ile öyle mücadele eder |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flaperon -- 23 Ocak 2021; 19:24:3 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 24 Ocak 2021; 1:36:6 > |
|
|
Samsung sanırım gerizeklaı note adı bile bir başka 2015 de note 4 aldım 2018 note 8 şimdide note 10 plus aldım 2 ay önce kardeşimde note 9 var bunun tadını alan her zaman kalemi kullanmasanda tadı başka oluyor.eğer böyle birşey olacaksa samsung cidden biter.seneye en iyisi note 20 ultra almak olacak kardeşim ve benim için.ama sanırım kalem galaxy fold için olucak içinde.dğerlerinede dışardan gelicek. umarım samsungun bu haberi yalandır ve gerçekse bile bu yanlıştan döner zaten yapsa bile 1 sene sonra döner < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adamın dibisin yazdıklarının altına imza atarım bu kararı alsalar max 1 seneye geri adım atarlar.böyle birşey olamaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Boyle bir söylenti yillardir var gerçekleşirse samsung a donup bakmam daha. Herhangi bir Çin markası bile isimi görür. Note gibi samsung uzeri marka değeri taşıyan bir modeli niye kaldırır ki akil almıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tek telefon çıkarması gerekirdi S serisinden ve Note serisinden. Sadece 1 tane düz S21, sadece 1 tane Note 20 vs... ama her özelliği üst düzey olacak. Öyle ultra, lite olaylarına girmeyecekti. Ek: düşündüm de, eğer üst düzey bir telefon yapacaksa, üst düzey bir servis hizmeti de vermesi gerekecek, ama mevcut Samsung servisleriyle bu iş olmaz, "kenarı çizik, rengi soluk, düşmüş bu, sizin hatanız" tarzı basit numaralarla bu işi yürütemezler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engins -- 24 Ocak 2021; 8:46:26 > |
Kesinlikle katılıyorum. İşin albeni kısmında android tarafının en prestijli telefonu note serisiydi. |