Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE (N7000) [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun) (1378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.806
Cevap
134
Favori
1.312.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13761377137813791380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • secooo kullanıcısına yanıt
    100 lerce telefon kullanan biri olarak tecrübelerimi paylaşayım sizinle... sonuçta bu işin bir yerde duracagı yok... kapitalist sistem. al tüket öl mantıgı.
    bu arada forumdaki arkadaşlarıma sesleniyorum. note dan uzun vadeden stabil olma durumu ve performans beklemeyin. çünkü kanser olmuş bir işlemci takıldıgı için. ne yaparsanz yapın. o telefon her durumda kasacak donacak hata verecek. işlemci sorunlu. gönül isterdi ki :D s800 ve 3 gb rami bu telefona adapte edeyim ama kim ugrasacak :D yapılmışı var... bu yüzden sürekli rom yükleyerek silerek degerli vaktinizi harcamayın. ben şuanda aryamod v7 ile devam ediyorum gayet stabil ara ara sapıtıyor. onun sebebi ise batarya bitik...

    lg g2 kullandım ve malesef android tabanlı oldugu için bir yerden sonra yıgılmalar kasmalar vs oluyor. ve en kötü yani kapasitif tuş olmaması. bu tarz telefonları gercekten sevmiyorum.g3 te gercekten cıtayı yükseltmişler ama gel gör ki o paraya deger mi. 3 ay sonra bin lira deger kaybeder mi orası muallak. ekran ve malzeme kalitesi gercekten takdiri hakediyor. lg led tv konusunda başı çekiyor bunuda unutmamak gerekir.

    gelelim z2 ye. z ve z1 kullandım. sana dürüst olacagım android o telefonda bir başka geldi. sanarsın ios kullanıyorum. çok stabil kasma donma vs yok. ses ekran kamera ve malzeme kalitesi gercekten çok iyiydi. öte yandan stamina modu bence kusursuz. normal kullanımda çok az şarj tüketen ve bekleme modunda derin uykuya dalarak batarya dostu oldugunu unutmamak lazım. beni memnun etmeyen tek yönü z1 deki puslu kamera sorunuydu onuda son sürümde bir nebze olsun çözdüler. malum oled ekranları kullandıgımız için sony ekranları biraz yavan kalıyor. ama full hd kusursuz bir ekrana sahip oldugunu unutmamak lazım. n7000 kullananlar için z z1 kesinlikle tavsiye ederim. özellikle ses kalitesine hayran kalacaksınız.bu arada z bile alsanız fazlasıyla işinizi görür. z ile z1 arasında sadece işlemci ve ölçü farkı var. z2 almak isteyen olursa da bence z1 alsın aralarında aman aman bir fark yok. bilginize. z ve z1 kullanan birinin tavsiyesi :D

    htc kullanmadım sebebi ise hiç ısınamadım yavan geldi. ama bir ara htc one kullandım kısa oldu ama bence m8 göre daha kibar ve hoş. birde şu var malesef htcnin piyasası pek yok. malzeme ve ekran kalitesi çok başarılı.

    gelelim samsunga :D bende senin gibi arayışa girmiştim. en sonra sonyde karar kıldım z ile başladı z1 ile devam ediyor. gerçekten çok başarılı bir telefon. kullandıgın zaman beni anlayacaksın.
    arkadaşlar ne yazık ki samsung yazılım olarak çok vasat. 4.4.3 teki sorunları sony 2 hafta içinde çözerek 4.4.4 kusursuz hale getirdi. yazılım destegi olmadan telefon bir hiç unutmayın. bana göre sony bu konuda çok iyi. samsungun amiral gemilerinin bir çogunu kullandım. inanırmısınız note 2 note 3 s2 s3 s4 s5 vs. bir türlü note daki kullanımı ve tecrübeyi sunmadı. note 2 nin ekranı kötüydü kalındı. note 3 te çok uzun ve malzeme olarak çıt kırıldım duruyordu. düşme testlerinde öyle oldugunu gördüm.öte yandan s4 biraz kendime yakın buldugum zamanlar oldu. ama mubarek telefonda acayip akıllıydı herşeyi koymuşlardı :D
    ama rootlanmış bir s4 ün tadından yenmeyecegine eminim. bence s4 başarılı bir telefon. 2. alternatifiniz bu olabilir. ama sonyden sonra tabi :D

    gelelim elimizdeki note lara :D nedense ben bu telefonun şuanki çıkan modellere göre fazlasıyla ihtiyaçlarımızı karşıladıgını düşünüyorum. ve destek olursa 5 sene daha götürecegini düşünüyorum. note 4 ünde iyi birşey olacagını sanmıyorum. su geçirmezlik nabız ölçer koyacaklar 2500 tl yapacaklar hepsi bu. malesef elimizdeki telefonların batarya bozma problemi var. bunun sebebide işlemci yüzünden. size tavsiyem gece yattıgınızda telefonu kapatıp şarja takınız bu şekilde işlemciyi devreden çıkararak bataryanın daha saglıklı şarj olmasını saglayacaksınız.

    ne yazmışım be...
    gelelim sonuçlara...
    note dan sıkılan ve yetersiz gören arkadaşlara sesleniyorum. alacagınız telefon elinzdekinden daha iyi olmayacak malesef. kasa farklı olacak ama yazılım aynı. samsung için tabi.
    değişmek isteyenler olursa da z veya z1 le tanışmalarını tavsiye ederim. bana hiçte androidmiş hissi vermedi. sanki ios kullanıyor gibiydim. kaliteli malzeme ekran kamera ve yazılımı kusursuz bence.
    ve bir dipnot sahibinden de aratma yaparsanız sony z z1 z2 nin ne kadar az satıldıgını göreceksiniz. alan satmak istemiyor çünkü :D :D
    bu arada note dan iosa geçmek isteyenler olabilir. attan inip eşşege binmeye kalkarsınız. ios bana göre kusursuz en stabil sistem. ve bir eşi yok. bana göre en yakın android sürümü sonylerde. ama gelin görün ki biz biraz meraklı oldugumuz için sagını solunu kurcalamayacagımız için ios bize çok basit ve sıradan geliyor. benim kanaatim eger sorun yaşamak istemiyorsanız bayanlara ios ürünlerinden alın :D benden söylemesi...

    bu arada 3. tavsiyem nexus 5 ve g2 olabilir. bunlarda gerçekten omurgalı cihazlar. kapasitif tuşların olmadıgını unutmayın.

    umarım sizlere fikir verir.görüşmek dilegiyle. etiketlerseniz cevap veririm...
    bu arada n7000 için en istikrarlı rom aryamod v7 gibi geliyor. sorunsuz ve hatasız çalışan. yüklemede hata yapanları bilemem tabi.
    kitkat için n7000 hazır degil malesef...




  • rusya romu kardeşim. 455. sayfada açıklamalı kurulumu mevcut.
  • note 2 lerde bu hatayı ortadan kaldırdılar. heralde samsungda anlamamıştır neden böyle birşey yaptıgını. sd kart okumaz hızı normal bellegine göre birazcık hızlı. aynı hızı bende yaşadım.

    bu arada paylaşım için teşekkürler saglıklı bilgi...
  • secooo kullanıcısına yanıt
    bu arada nokia atlamışım :D ne günlerdi be hey gidi n gageler 3300 lar... farklı olmak güzeldi be... lumia 1520 tavsiye edeim. işletim sistemi seni korkutmasın yılların devi emin ol çok memnun kalırsın. tek sıkıntın uygulama belki olabilir ama sanmıyorum. bunu 2. tercihim olarak düşün. ona göre karar verebilirsin. bana göre n7000 candır gerisi heyecandır :D :D :D
  • Telefonun kasmaların en büyük nedenlerinden biride tarayıcıdır. şu bilgiyi size aktarayım. chrome mobil üzerinde telefonu çok yoruyor. kasmalara gebe yani. alternatif olarak dolphin veya baidu yi tavsiye ediyorum. aralarında hız farkı var. chrome kaldırdıgınızda telefonun rahatladıgını göreceksiniz. altta google play hizmetlerini sürekli çalışır vaziyette bekletiyor...
  • Hic isime yaramiycak bunlar ama eline koluna saglik ne yazmissin be :D eski kablolu sarj nasil oluyo yau anlayamadim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKeysii -- 20 Temmuz 2014; 6:00:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zigmo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumunuz için. Benim telefondan yana sıkıntım yok,hala seviyorum telefonumu ama dediğiniz gibi işlemci sorunlu.
    Bugün alacağım telefonla ekstra farklı bir şey yapmayacağım. Note zaten bana fazlasıyla yetiyor. Fakat işte telefonu stabil hale getireceğim diye uğraşıp duruyorum.
    Ve bu uğraşlar içinde de bataryanın ömrünü kısaltıyoruz. Bu kullandığım 3. orjinal batarya ve onunda ömrü doldu artık ekranı titretmeye başladı.

    Aryamod benim telefonuma V5 ten sonra pek yaramadı. Daha öncede dediğim gibi romlar telefon seçiyor bence. CM yüklüyorum tamam gayet hızlı,ama arada verdiği kapanmaya zorla hataları en kritik durumlarda seni sıkıntıya sokuyor.
    TW tabanlı romları kuruyorum,onlarda Samsung uygulamalarını kaldırırken artık başka ne yapıyorlarsa belli süre sonra sapıtıyor. Telefon resmen şişiyor,klavyeyle yazı yazamıyorsun,kasım kasım kasılıyor.
    Bugüne kadar telefonumda kullandığım en uzun süreli rom MIUI rom olmuştur. O kadar sorunsuzdu ki,2 ay falan kullandım en ufak bir takılma falan olmamıştı. Zaten görsel olarak bir şölen bence bu romlar. Ama o da güncellemelerden sonra sapıtmaya başladı.
    Velhasıl telefonumu çok seviyorum kullanırken falan o kadar alışmışım ki boyutlarına diğer telefonlar bana tuhaf geliyor. Ama gel gör ki o kadar kurcalamadan sonra telefonun ayarını bozduk

    Telefon tavsiyeleriniz için de birkaç şey yazayım.
    En baştan şunu söyleyebilirim ki şuan bu telefonların hiç birisi bu paraları hak etmiyor. Kaldı ki dediğim gibi yeni telefon aldığım da ekstra farklı bir şey yapmayacağım. Fakat işte almışken iyisi olsun diyoruz. Sonuçta insanoğlu doyumsuz.
    Sony,çok almak istedim ama adamlar 6 ayda bir amiral gemi çıkartacağız dediler. Bana göre saçma,çünkü telefon ülkemize ulaşana kadar yeni modeli çıkacak ve senin alacağın telefon bi nevi eski duruma düşecek.
    LG G3'ün 32 Gb lık versiyonunu çok aramıştım ama bulamamıştım. İyi ki de bulamamışım diyorum şuan. Bahane oldu almamak için.
    HTC çok pahalı. Hoş diğerleri de çok ucuz sayılmaz ya. Ama Sense arayüzü için bile alınmaya değer bir telefon bence.
    Aklım hala Lumia 1520 de. İlk çıktığı günden beri takip ediyorum telefonu. Hatta konularına bile defalarca yazmışımdır. Ama onda da işletim sistemi beni biraz düşündürüyor alışabilirmiyim diye. Çünkü androidde alışmışız telefonun orasını burasını kurcalamaya,kapalı bir sisteme geçince bocalarmıyım diyorum.

    Neyse uzatmayayım daha fazla. Şuan telefonun iyice cılkı çıkana kadar kullanmaya devam. Sonra düşünürüz artık ne alacağımızı

    Değerli yorumlarınız için tekrar teşekkürler hocam.
    Saygılar.




  • telefon firmaları bir yerden sonra apple gibi usb şarj aletleri ürettiler. birde bunların direk şarj aletleri olanlar var. ekte de resimleri mevcut. benim tavsiyem normal şarj aleti. usbli olanlar değil. güya apple yakalarız. şarj olma sürelerini aynı yaparız demişler. ama 2 saatte şarj eden bir usb samsung şarj aleti görmedim :D




  • secooo kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek. bende n7000 ni çok seviyorum. ama bu telefonun işlemci beni deliiii ediyor... :D :D :D

    zaten yanlış hatırlamıyorsam samsung ilk ex.işlemci denemelerini bu telefonda yaptılar. ve gelin görün ki bu telefonun birde snap. versiyonlu olanları var. onunda kapasitif tuşları farklı.
    snapdragonlu bir telefon her zaman exynos a on basar. bu arada sony için endişelenme. diğer telefonlarda 8 ayda bir elimizde oluyor. kısaca sen kullanmak için alacaksın. 2. el temiz bütcen varsa z1 mor renkle başlamanı tavsiye ederim :D yoksa da z ilede başlayabilirsin. z1 in temizi 1200 tl. z ise 800 tl. hemde garantili telefonlar.


    http://www.youtube.com/watch?v=3LATKGVNG-Q

    karşılaştırma videosu.

    ve ekteki resimdeki bariz farkı...
    http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-GALAXY-Note,Samsung-GALAXY-Note-LTE/phones/6116,6779



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zigmo -- 20 Temmuz 2014; 14:30:32 >




  • Yeni çıkacak BlackBerry Passport'a da dikkat çekmek istiyorum.
    1e1 ekran boyutu, 1440*1440 çözünürlük, tüm android uygulamalarını çalıştırabilme yeteneği, dokunmatik algılayıcılı fiziksel klavye...
    İlginç bir telefon olacağa benziyor. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardicli2000

    Beyler,

    Galaxy Note'un performansından çok memnunum ancak yeterli depolama alanı sunmuyor, istediğim kadar uygulama yükleyemiyorum diyorsanız sizler için güzel bir çözümle karşınızdayım.

    Galaxy Note'un 16 GB'lık hafızasında Samsung tarafından, uygulamalar için 2 gb, dahili depolama için de 11 gb yer ayrıldığını hepimiz biliyoruz. Dahili hafızanın kapasitesini azaltıp uygulama birimi için ayrılan yeri arttırabiliriz. Ancak, şimdiden uyarmak istiyorum. Bu işlem sonucunda telefonunuzda ne kadar veri varsa silinecektir.

    İlk olarak yapmamız gerekenler xda geliştiricileri tarafından hazırlanmış 4, 6 ve 8gb veri alanına sahip data bölümü oluşturan pit dosyalarını indirmek olacak. Burada iki seçeneğimiz var. Telefonumuzda /preload olarak adlandırılan ve hiçbir işe yaramayan 500 mb bölümün silindiği çözüm ve bu bölümün aynen kaldığı çözüm. Sayısız denemelerim sonucunda en güvenilir yolun /preload bölümüne dokunulmamış çözüm olduğunu gördüm. Yeni oluşan dahili hafızayı formatlama konusunda 3 gün sorun yaşadım ve nihayetidne sorunu anlatacağım şekilde çözdüm. Bu nedenle size önerim:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2593013&d=1393017643 linkindeki dosyaları indirmeniz olacak.

    İşlem için Stock bir Samsung Rom ve Odin'e de ihtiyaç duyacağız. Geliştirici herhangi bir Samsung rom un özüm olacağını, flash işleminden sonra telefonu açtığımızda dahili hafızayı bilgisayar üzerinden formatlayabileceğimizi söylüyor. Ama ben bunu yapamadım. O nedenle o kadar emin olamıyorum. Ayrıca format konusunda benim gibi sorun yaşayan bir çok insan var. Anlatacağım çözüm ise sorunu tamamen ortadan kaldırıyor. Bunun için şu dosyaları indiriyoruz:
    XXKL8:https://mega.co.nz/#!Fsp0GChA!cL5hXRC6b3Q7SLmAgGHHsTtbcN44obzEUehowopeChI (4 dosyalı GB Romu. Her türlü sorun için güzel bir çözüm olacaktır.)
    Odin3 v3.04:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1148059&d=1340384913

    Yeni bölümleri oluşturduğumuzda telefonu rootlamamız ve custom recovery yüklememiz gerekecek. Bunun için de SpeedMod kerneli öneriyorum.
    SpeedMod:http://vln01.helochat.com/tourist/speedmod-kernel-n7000-jb-k5-5-Odin.tar (Kernel JB detekli. Bunu yükledikten sonra telefon açılmayacaktır. Sorun değil.)

    Telefonumuzda istediğimiz değişiklikleri yaptıktan sonra yükleyeceğimiz Custom Romu ve gerekli dosyaları hafıza kartında hazır bulundurmakta fayda var. Bu sizin tercihinize bağlı.

    Şimdi yapılacaklara geliyoruz.

    1. Telefonu download mod a alın. Vol up basın.
    2. Yeni indirdiğimiz XXKL8 Rom dosyalarını zip içerisinden çıkarın ve Odin ile aynı klasöre koyun.
    3. İndirdiğimiz pit dosyasını da bu klasöre koyun.
    3.5 Odin3(.ini) dosyasını çift tıklayarak açın. [ButtonOption] kısmında yer alan UMS/PATCH=0 kısmını UMS/PATCH=1 yapın. Kaydedin ve kapatın.
    4. Odin’i sağ tıkla/ yönetici olarak çalıştırın.
    5. Re-partition işaretleyin.
    6. PIT tuşuna basarak yeni indirdiğimiz “n7000 16gb variant – 6gb data.pit (tercihe bağlı)” dosyasını seçin.
    7. PDA tıklayın ve “CODE_N7000XXKL8_CL840182_REV02_user_low_ship.tar.md5” dosyasını seçin.
    8. PHONE tuşuna tıklayarak “MODEM_N7000XXKL8_REV_05_CL1089796.tar.md5” dosyasını seçin.
    9. CSC tuşuna basın ve “GT-N7000-MULTI-CSC-OXAKL8.tar.md5” dosyasını seçin.
    10. UMS tıklayın ve “UMS_N7000XXKL8_CL840182_REV02_user_low_ship_16GB.tar.md5” dosyasını seçin.
    11. BOOTLOADER boş kalacak.
    12. Starta basın ve bekleyin.
    13. İşlem bitince ve PASS yazınca kabloyu bilgisayardan çıkarın.
    14. Telefon açılınca Ayarlar/Depolama kısmına gelin ve Hafızayı biçimlendirin.
    15. Telefonu tekrardan Download Moda a alın.
    16. Odin'de reset tuşuna basın.
    17. PDA e basarak SpeedMod K5-5.tar dosyasını seçin.
    18. Start a basın. İşlem bittiğinde kabloyu çekin ve ekranda N7000 logosu (sarı ünlemin olduğu yer) çıktığında pili çıkarın.
    19. Hafıza kartını telefona takın.
    20. Recovery Moda girin.
    21. Format data/factory reset, format /cache, format /dalvik-cache, format /system, format /preload, format /data işlemlerini yapın.
    22. Yüklemek istediğimiz Rom CM ise CM uyumlu bir kernel yükleyin ve advanced menüsünden rebbot recovery yapın. TW temelli bir Rom yükleyeceksek doğrudan install zip seçeneğinden yükleyin.

    İşlem tamam. Anlaşılmayan nokta olursa sorulara açığım.

    Kolay gelsin yeni telefonunuz hayırlı olsun

    Hocam xda'da ki dosyalar silinmiş yardımcı olurmusun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provezza. -- 20 Temmuz 2014; 16:16:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: secooo

    Triangle away diye bir program vardı bu ünlemi kaldıran. Belki o zaman bu programı kullanıp kaldırdıysanız ve daha sonra stock rom yükleyip tekrar root yaptıysanız ondan olabilir.

    root ve rom yüklemeden başka bır sey yapmamıştım. neyse araştırayım en iyisi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: |Mavera|

    quote:

    Orijinalden alıntı: ardicli2000

    Beyler,

    Galaxy Note'un performansından çok memnunum ancak yeterli depolama alanı sunmuyor, istediğim kadar uygulama yükleyemiyorum diyorsanız sizler için güzel bir çözümle karşınızdayım.

    Galaxy Note'un 16 GB'lık hafızasında Samsung tarafından, uygulamalar için 2 gb, dahili depolama için de 11 gb yer ayrıldığını hepimiz biliyoruz. Dahili hafızanın kapasitesini azaltıp uygulama birimi için ayrılan yeri arttırabiliriz. Ancak, şimdiden uyarmak istiyorum. Bu işlem sonucunda telefonunuzda ne kadar veri varsa silinecektir.

    İlk olarak yapmamız gerekenler xda geliştiricileri tarafından hazırlanmış 4, 6 ve 8gb veri alanına sahip data bölümü oluşturan pit dosyalarını indirmek olacak. Burada iki seçeneğimiz var. Telefonumuzda /preload olarak adlandırılan ve hiçbir işe yaramayan 500 mb bölümün silindiği çözüm ve bu bölümün aynen kaldığı çözüm. Sayısız denemelerim sonucunda en güvenilir yolun /preload bölümüne dokunulmamış çözüm olduğunu gördüm. Yeni oluşan dahili hafızayı formatlama konusunda 3 gün sorun yaşadım ve nihayetidne sorunu anlatacağım şekilde çözdüm. Bu nedenle size önerim:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2593013&d=1393017643 linkindeki dosyaları indirmeniz olacak.

    İşlem için Stock bir Samsung Rom ve Odin'e de ihtiyaç duyacağız. Geliştirici herhangi bir Samsung rom un özüm olacağını, flash işleminden sonra telefonu açtığımızda dahili hafızayı bilgisayar üzerinden formatlayabileceğimizi söylüyor. Ama ben bunu yapamadım. O nedenle o kadar emin olamıyorum. Ayrıca format konusunda benim gibi sorun yaşayan bir çok insan var. Anlatacağım çözüm ise sorunu tamamen ortadan kaldırıyor. Bunun için şu dosyaları indiriyoruz:
    XXKL8:https://mega.co.nz/#!Fsp0GChA!cL5hXRC6b3Q7SLmAgGHHsTtbcN44obzEUehowopeChI (4 dosyalı GB Romu. Her türlü sorun için güzel bir çözüm olacaktır.)
    Odin3 v3.04:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1148059&d=1340384913

    Yeni bölümleri oluşturduğumuzda telefonu rootlamamız ve custom recovery yüklememiz gerekecek. Bunun için de SpeedMod kerneli öneriyorum.
    SpeedMod:http://vln01.helochat.com/tourist/speedmod-kernel-n7000-jb-k5-5-Odin.tar (Kernel JB detekli. Bunu yükledikten sonra telefon açılmayacaktır. Sorun değil.)

    Telefonumuzda istediğimiz değişiklikleri yaptıktan sonra yükleyeceğimiz Custom Romu ve gerekli dosyaları hafıza kartında hazır bulundurmakta fayda var. Bu sizin tercihinize bağlı.

    Şimdi yapılacaklara geliyoruz.

    1. Telefonu download mod a alın. Vol up basın.
    2. Yeni indirdiğimiz XXKL8 Rom dosyalarını zip içerisinden çıkarın ve Odin ile aynı klasöre koyun.
    3. İndirdiğimiz pit dosyasını da bu klasöre koyun.
    3.5 Odin3(.ini) dosyasını çift tıklayarak açın. [ButtonOption] kısmında yer alan UMS/PATCH=0 kısmını UMS/PATCH=1 yapın. Kaydedin ve kapatın.
    4. Odin’i sağ tıkla/ yönetici olarak çalıştırın.
    5. Re-partition işaretleyin.
    6. PIT tuşuna basarak yeni indirdiğimiz “n7000 16gb variant – 6gb data.pit (tercihe bağlı)” dosyasını seçin.
    7. PDA tıklayın ve “CODE_N7000XXKL8_CL840182_REV02_user_low_ship.tar.md5” dosyasını seçin.
    8. PHONE tuşuna tıklayarak “MODEM_N7000XXKL8_REV_05_CL1089796.tar.md5” dosyasını seçin.
    9. CSC tuşuna basın ve “GT-N7000-MULTI-CSC-OXAKL8.tar.md5” dosyasını seçin.
    10. UMS tıklayın ve “UMS_N7000XXKL8_CL840182_REV02_user_low_ship_16GB.tar.md5” dosyasını seçin.
    11. BOOTLOADER boş kalacak.
    12. Starta basın ve bekleyin.
    13. İşlem bitince ve PASS yazınca kabloyu bilgisayardan çıkarın.
    14. Telefon açılınca Ayarlar/Depolama kısmına gelin ve Hafızayı biçimlendirin.
    15. Telefonu tekrardan Download Moda a alın.
    16. Odin'de reset tuşuna basın.
    17. PDA e basarak SpeedMod K5-5.tar dosyasını seçin.
    18. Start a basın. İşlem bittiğinde kabloyu çekin ve ekranda N7000 logosu (sarı ünlemin olduğu yer) çıktığında pili çıkarın.
    19. Hafıza kartını telefona takın.
    20. Recovery Moda girin.
    21. Format data/factory reset, format /cache, format /dalvik-cache, format /system, format /preload, format /data işlemlerini yapın.
    22. Yüklemek istediğimiz Rom CM ise CM uyumlu bir kernel yükleyin ve advanced menüsünden rebbot recovery yapın. TW temelli bir Rom yükleyeceksek doğrudan install zip seçeneğinden yükleyin.

    İşlem tamam. Anlaşılmayan nokta olursa sorulara açığım.

    Kolay gelsin yeni telefonunuz hayırlı olsun

    Hocam xda'da ki dosyalar silinmiş yardımcı olurmusun?

    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2860219&d=1405803902

    Buyur hocam. Geliştirici 10 ve 12 gb da eklemiş. Bu nedenle link değişmiş.




  • SlimSaber ve C-Rom'u deneyen var mı acaba?
    Yorumları alabilir miyiz?
  • Arkadaslar 4.4.4ten stok roma dondum tekrar.ama telin hafizasinda eski romdaki programlarin artik dosyalari kaldi.Wipe yaptim fabrika ayarlarina sifirladim bicimlendirmeyi de secmistim olmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayara usb depolama olarak bagla ve o şekilde biçimlendir. başka çözümü yok. bende de aynı sorun olmuştu. o şekilde çözdüm.
  • ayarlar diğer usb bağlama modundan telefona bilgisayara baglayıp. bilgisayardan biçimlendirirsen sorunu çözersin. başka bir çözüm yolu yok. telefondan veya wipe yapınca hiç bir etkisi olmuyor.
  • zalades Z kullanıcısına yanıt
    ayarlar diğer usb bağlama modundan telefona bilgisayara baglayıp. bilgisayardan biçimlendirirsen sorunu çözersin. başka bir çözüm yolu yok. telefondan veya wipe yapınca hiç bir etkisi olmuyor.
  • Hocam CM 10.1.3 yükledim. Bu da cidden muazzam hızlı.
    Yalnız doğru gapps dosyası 20130812 olanıymış.
    Tüm arkadaşlara tavsiye ederim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 21 Temmuz 2014; 18:08:18 >
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    ilk yüklemede her rom hızlı... ama asıl sorun kullanımdan sonra ki stabil olması. biraz kullandıktan sonra telefon şişmeye başlıyor. kasmalar donmalar vs vs. umarım performans alırsınız. gerekli linkleri paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 13761377137813791380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.