Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.514
Cevap
227
Favori
1.475.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malicinar

    quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.

    yedek parçası yok. herhangi bir sorunu olursa tamiri mümkün değilmiş gibi düşün... kronik sorun olarak ise bazı arkadaşlar ekran kenarında dokunmatik arızası yaşadılar, ücret iadesi yapıldı. bazı arkadaşlardan sensörleri çalışmayanlar da var. onlar ne yaptı bilmiyorum.

    ama telefon olarak iphone 6s'i paramparça eder. karar senin.

    Benim telefon 13 gündür deltada sağ edge ekranın dokunmatiğinin çalışmaması sebebiyle. İade istemiştim. Son durumunda Parça bekliyor yazıyordu. Telefonda görüştüm. Ben onarım istemedim ki iade istedim diye. Parça bekliyorlarmış da onarım olmazsa iade prosedürü ıvır zıvır keklemeye çalıştı. Dedim ki yok öyle bir dünya. Problem donanımsal, yani kullanıcı kaynaklı değil dedim, kanunen seçimlilik haklarımdan iadeyi talep ettim dedim, onarım yaparsa gönderirseniz, kargoyu teslim almam ve gerekli yerlere başvururum dedim, tamam efendim dedi kapattı ses seda yok. 20 iş gününün dolmasını bekliyorum. Zaten Kaymakamlıktayım tüketici hakem heyeti eliminn altında tek celsede karar çıkartırım valla Bilinçsiz tüketiciyi kandırıyorlar.

    Edit: İmla hataları

    Alıntıları Göster
    Benimki de aynı şekilde bekliyor. 05.07.2018 de kargoyu teslim aldılar. Halen parça bekleniyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: freeze-bee

    odinle yükleme yaparken home-csc seçince sıfırlamıyor telefonu sadece sistemi güncelliyor. ben o şekilde yükledim.
    Onu bilmiyordum. İndirdiğiniz romun home csc dosyasını mı seçiyorsunuz? Diğer dosyaları da seçtikten sonra yüklüyor mu güncellemeyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buroigil B kullanıcısına yanıt
    Aslında bize pek birşey söylemek düşmez ama bilgilenirme amacı ile yazmak istedim. sonuçta ürün sahibi istediği fiyatı istemekte serbest olur ama foruma yazıldığına göre yorum yapma ihtiyacı hisetim. bende 1 hafta 10 gün kadar önce gm5 plus cihazımdan tüketici mahkemesi kararıyla para iadesi aldım. migrosta baktım cihaza 2500 tl . netten 2.el araştırdım 2150 ile 1950 arası fiyat isteniyordu. 2 kişi görüştüm aynı gün içinde çünkü telefonsuz kalmıştım.. ilki ile 1950 liraya anlaştım fakat 3 gündür birisine söz vermiş gelmemiş almaya tekrar konuştuk cihazı ilk anlaştığı kişi geliyorum diyince ona verdim dedi . tamam dedik . diğer kişi konuştum onunlada biraz daha pazarlık yapma şansım olunca 3 aylık cihazı 1850 tl ye aldım. delta garantili herşeyi tam .. hatta bankadan para yatırma dekontuna kadar verdi alan kişi. sacede usb typc dönüştürücüsünü kaybetmiş onuda sıkıntı yapmadım. cihazda tertemiz sıfır gibi.. yani sonuçta cihaz 2400 2500 tl arasında sıfırı bulunuyorsa bu cihaza 2000 üstü istemek yada vermek mantıklı olmuyor bence.. sonuçta riske giriliyor 200 300 tl için bu riski almak saçma olur. 600 700 tl gibi fark olunca bu risk alınabiliyor..tabi dediğim gibi bunlar sadece bizim fikirlerimiz.birde satıcı arkadaş aldığımdan 50 tl ucuza veriyorum demiş parasıda değer kaybedince 300 tl zarar ediyorum yazmış.. sattığı ürünü sıfır kutusunda veriyormuş gibi konuşmuş bunuda çok doğru bulmadım açıkçası :) ..




  • Arkadaşlar bu son güncelleme ile ana ekrana da portre ve yatay dönme özelliği gelince sorma gereği duydum. Güncelleme gelince çok sevindim ama inceleyince hayal kırıklığına uğradım doğrusu.

    Şöyle ki; ana ekranın yan dönmesi özellikle arabada kullanırken çok işe yarıyor şahsi görüşüm tabiki. Navigasyon için yan olarak ön panelde duruyor telefon arama yapmak veya menüde bişey bulmak böyle çok kolaylaştı taki arama yapana kadar. Çünkü arama tuşuna basınca ekran yine dik konuma geçiyor. Bunu niye atlamışlar anlamadım gitti.

    Yaklaşık 8 yıllık yedek olarak evde duran S3 de bile var bu özellik. Varmı benim bilmediğim bir ayarı falan bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. İyi forumlar hayırlı cumalar herkese...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademdemiryas -- 20 Temmuz 2018; 13:2:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note alanlar bille 4700den alip 3700 civarlarina kadar satıyorlar bu cihaz 2150 2300 arasi alanlar yanlis anlasilmasin sakin letgoda baktim dolar yukseldi ayagina aldigi fiyattan vermeye calisiyorlar satan abimize pazarlik umidi ile yazdim ama burda 50 lira kaybettim falan yazinca vazgectim bu cihazi 2400 e alibiyosa 1800 1700 e elden cikarmak mantiksiz degil aslinda dusurursem temiz ayarinda almak isterim tabi 1800 1900 bandinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    Indirdiginiz romun içinden iki tane csc dosyası çıkıyor. Boyutları aynı yanlış hatırlamıyorsam. Bir tanesinin ismi direk csc olarak başlıyor. Diğeri home_csc olarak başlıyor. Home ile başlayanı seçerseniz verilere dokunmuyor.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkata0661 T kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben note fe sahibi vs değilim ama genel olarak okuyordum yorumları..gayette keyifliydim..şimdi sizin yorumu okuyana kadar ve okuyunca kan beynime sıçradı açıkçası..nasıl böyle bir düşünce yapısı kurabiliyorsunuz anlayamıyorum..



    2.el bir mal satılırken alındığı dönemki değil satıldığı dönemki fiyat seviyesi göz önüne alınır..yukarda bir arkadaş izah etmiş honda civic araba fiyatı ile..gayette güzel anlatmış..yani olması gereken mantıkta budur..



    Bir örnekte ben vereyim..oturduğum daireyi 7 sene evvel 80 bine aldım..şimdi apartmanda bir satılık var 350 istiyor..karşımda sıfır bloklar yapıldı 400 küsürlerdeymiş fiyatlar duyduğuma göre..yani ben şimdi daireyi satacak olsam ilk aldığım fiyat olan 80 bini baz alıp artı olarak yıpranma payınıda düşürüp 50bine filan mı satmam lazım ?



    Kendi malınızı bu mantıkla mı satıyorsunuz siz ?? Eğer böyle satıyorsanız ben bütün eşylarımı sizden alayım..hakikaten herşeyimi sizden alayım yani..



    Arkadaş o dönem verdiği 1800 lira şuan tl'nin değer kaybı ile 2100 oldu diyor..daha ne desin..??



    Şaka gibisiniz hakkaten şaka gibisiniz..ölücülüğünde sınırı olsun..utanmasanız 1800 değilde 800e ver diyeceksiniz..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaş yanlış anlamadıysam, 1800-1900 veririm demiş.

    telefonu şu anda hb 2359 tl'ye satıyor. sanıyorum kampanya var.

    eee kaç veririm diyecekti ki? ölücülük bunun neresinde anlamadım?
  • Bos muhabbete giriyor iste birakin sicrasin kan beynine insallah mantik bulunan loba coktan sicramis belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonum serviste ekran değişimi sebebiyle. Muhtemelen ekranı değiştiremeyecekler tüketici hakem heyeti başvurusu, kararın çıkması, firmanın ücret iadesi vs. derken çok uzun bir süreç var önümde. Yeni bir telefon almam gerekiyor. Bakıyorum internete dönüp dolaşıyorum, yine bu telefonda kalıyorum. Sizce ne yapmalıyım aynı telefondan alayım mı bir tane daha. Yoksa huawei p20 de mantıklı gelmiyor değil. Önerisi olan varsa lütfen söylesin..
  • sıfırı 2400-2500 lira bandında piyasada bulunan herhangi bir ürün için 2100 lira ikinci el fiyatı bana göre de makul değil. fakat koşullar gerçekleşirse satın alınan fiyatın üzerine de satış yapılabilir. aldığın fiyattan daha yüksek fiyata satamazsın mantığına itiraz etmiş arkadaş. verilen örneklere de hepimiz şahit oluyoruz. en nihayetinde arz talep meselesi zaten. size ait bir malı istediğiniz fiyattan satışa çıkarmakta özgürsünüz sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeze-bee -- 20 Temmuz 2018; 15:15:41 >
  • Arph kullanıcısına yanıt
    geçen hafta sonu moto z. 1199 liraya satılıyordu gittigidiyorda teknosa mağazasında. snapdragon 820 işlemcili bir amiral gemisi için çok iyi fiyat. vatanda da 1299 liraydı. batarya handikapı olmasa alırdım muhtemelen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arph

    Arkadaşlar telefonum serviste ekran değişimi sebebiyle. Muhtemelen ekranı değiştiremeyecekler tüketici hakem heyeti başvurusu, kararın çıkması, firmanın ücret iadesi vs. derken çok uzun bir süreç var önümde. Yeni bir telefon almam gerekiyor. Bakıyorum internete dönüp dolaşıyorum, yine bu telefonda kalıyorum. Sizce ne yapmalıyım aynı telefondan alayım mı bir tane daha. Yoksa huawei p20 de mantıklı gelmiyor değil. Önerisi olan varsa lütfen söylesin..
    huawei'dir, xiaomi'dir iyi hoş da... 2 sene sonra satmaya kalktın mı alıcı bulabilecek misin, bulursan kaç verecek düşünmek lazım...

    ama iphone, samsung vs. her zaman alıcısı olan telefonlar. birine 5 kişi talip olur, diğerine 1 kişi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freeze-bee

    geçen hafta sonu moto z. 1199 liraya satılıyordu gittigidiyorda teknosa mağazasında. snapdragon 820 işlemcili bir amiral gemisi için çok iyi fiyat. vatanda da 1299 liraydı. batarya handikapı olmasa alırdım muhtemelen.
    Moto z tasarım olarak çok geride kalmış hocam. Bir firma hala nasıl bu kadar kötü tasarıma sahip telefon çıkarabilir aklım almıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.

    huawei'dir, xiaomi'dir iyi hoş da... 2 sene sonra satmaya kalktın mı alıcı bulabilecek misin, bulursan kaç verecek düşünmek lazım...

    ama iphone, samsung vs. her zaman alıcısı olan telefonlar. birine 5 kişi talip olur, diğerine 1 kişi...

    Alıntıları Göster
    Bu kaçıncı telefonum olacak bilmiyorum ama, bugüne kadar bir kere bile kullandığım telefonu satmak nasip olmadı. Yani ben telefonu hiç bir zaman ileride satarım mantığıyla satın almadım. Telefon değiştirme sebeplerimde hep ya arızalandı yada yere düştü kırıldı, miladı doldu diye yaptırmadım. Yani 2. elde ki durumu, telefon seçerken göz önünde bulunduracağım kriterlerden biri değil.




  • Arph kullanıcısına yanıt
    haklısınız tasarım konusunda. parmak izi okuyucusunun bulunduğu alan tamamen atıl durumda. ince olması ve moto modları yüzünden denemek isterdim yine de şahsen.
  • Mutlaka okuyun..........

    Çoğu kişinin başına gelen telefon düşüp orjinal kılıf açılıp ekranın kırılma olayı benimde başıma gelmişti. Ama küçük bir çatlak ve herşey çalışıyordu. Ben HEPSİBURADA aracılığıyla DELTA servise yolladım kullanıcı hatasını ama çatlak büyümeden ve daha fazla hasar vermeden gönderiyim ve ücretini ödeyim dedim. Bana iki gün önce DELTA servis döndü ve 1600 tl fiyat istedi tamir için. Sinirden deli oldum o an. Resmen soygun sizin yaptığımız dedim. Belkide ellerinde parça yok kabul etmeyeceğim fiyat söyleyip beni vazgeçirtmeye çalışıyorlar diye düşündüm ve elinizde ekran var mı dedim var dediler.... ben doğal olarak istemiyorum yapılmasını dedim ürünü istedim. Sonrada HEPSİBURADA yı aradım olayı anlattım fahiş fiyat önerdiklerini bunu denetleyen bir sistemin olmadığını SÖZDE İTHALAT GARANTİLİ HEPSİBURADAYA GÜVENİP ALDIK AMA SİZİN TELEFONLA BİR ALAKANIZ YOKMUŞ OLAY ANLAŞTIĞINIZ GARANTİYLE BİTİYORMUŞ YANİ HEPSİBURADA DEYİP GÜVENİP ALMAK MANTIKSIZMIŞ. Hepsiburadanın yazdığı """Servis işlem süreçlerine ve kararlarına firmamızca müdahale edilememektedir.""""

    Eee siz karışmıyorsanız size güvenip neden aldık ki.. telefon alırken sormamız gereken soru şuymuş DELTA ya güveniyormuyuz.

    Hepsiburada müşteri hizmetlerinden BURAK Bey bana yardımcı olmaya işlemleri takip etmeye çalışıyor bakalım nasıl gelişecek olay....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • quote:

    Orijinalden alıntı: coturhoca

    Mutlaka okuyun..........

    Çoğu kişinin başına gelen telefon düşüp orjinal kılıf açılıp ekranın kırılma olayı benimde başıma gelmişti. Ama küçük bir çatlak ve herşey çalışıyordu. Ben HEPSİBURADA aracılığıyla DELTA servise yolladım kullanıcı hatasını ama çatlak büyümeden ve daha fazla hasar vermeden gönderiyim ve ücretini ödeyim dedim. Bana iki gün önce DELTA servis döndü ve 1600 tl fiyat istedi tamir için. Sinirden deli oldum o an. Resmen soygun sizin yaptığımız dedim. Belkide ellerinde parça yok kabul etmeyeceğim fiyat söyleyip beni vazgeçirtmeye çalışıyorlar diye düşündüm ve elinizde ekran var mı dedim var dediler.... ben doğal olarak istemiyorum yapılmasını dedim ürünü istedim. Sonrada HEPSİBURADA yı aradım olayı anlattım fahiş fiyat önerdiklerini bunu denetleyen bir sistemin olmadığını SÖZDE İTHALAT GARANTİLİ HEPSİBURADAYA GÜVENİP ALDIK AMA SİZİN TELEFONLA BİR ALAKANIZ YOKMUŞ OLAY ANLAŞTIĞINIZ GARANTİYLE BİTİYORMUŞ YANİ HEPSİBURADA DEYİP GÜVENİP ALMAK MANTIKSIZMIŞ. Hepsiburadanın yazdığı """Servis işlem süreçlerine ve kararlarına firmamızca müdahale edilememektedir.""""

    Eee siz karışmıyorsanız size güvenip neden aldık ki.. telefon alırken sormamız gereken soru şuymuş DELTA ya güveniyormuyuz.

    Hepsiburada müşteri hizmetlerinden BURAK Bey bana yardımcı olmaya işlemleri takip etmeye çalışıyor bakalım nasıl gelişecek olay....
    Öncelikle geçmiş olsun dostum. Ama malesef durum böyle senin nerden aldığının garanti ile alakası yok .. ister operatörden ister mağazadan istersen netten al . Satan kişi değil cihazı getiren firma bakar garantiye. Örneğin turkcel den samsung yada apple alınca türkcell sorumlu olmuyor garanti ve servis sürecinden .. Ama bu gibi firmalardan alınca özellikle netten alışveriş yaparken bilindik firmalardan alışveriş yapmanın faydası başka. Saçma sapan ürünlerin gelmesi açık kullanılmış yada imei sıkıntısı çıkma ihtimali düşük. Ama malesef burası türkiye garanti ve servis her koşulda her markada hep sıkıntılı.. tekrar geçmiş olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • metalinca M kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınız Samsung Türkiye garantili bir ürün için olsa sonuna kadar katılırdım. Ama maalesef ithalatçı garantili üründen bahsediyoruz. Riske girmekten bahsetmişiniz, asıl sıfır ürün alırken riske giriyorsunuz hepsiburada gibi firma bile açılmış, kılıfı alınmış, kurulum yapılmış, kullanılmış ürün gönderebiliyor. Yeni alındığında sensör çalışmama, edge dokunmatik sorunu... Bir sürü şey okuduk burda... Ben sırf bu yüzden 100-150 TL fazla vererek Migros'tan aldım, kutuyu yanımda açtılar, beraber kontrol ettik. Tüm testlerini yaptım sorunsuz bir kaç aydır kullanıyor.
    Yani bizim telefonun test edilip onaylananı makbuldür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.