Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.132
Cevap
25
Favori
99.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Suana kadar sahip oldugum en stabil olmayan ve problemli telefon.

    Rom oneriniz var mi arkadaslar birde romlu deniycem yoksa cikaricam elden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son çıkan rus romunu deneyebilirsiniz.
  • Telefonuma Russia Romunu yükledikten sonra 1 hafta sorunsuz bir şekilde canavar gibi çalıştı ve 1 hafta sonra telefon aniden kapandı ve bir daha açılmadı. Samsung yazısında kaldı. Bende Romda sıkıntı var diye Türkiye Android 6 Orjinal romu yükledim düzelir diye yine aynı açılmadı. Sonra tekrar odin ile Türkiye 5.1.1 romunu yükledim sonuç aynı dün telefonu Vodafone üzerinden garantiye yolladım bu rom yüzünden başıma sıkıntı çıkar mı acaba ? Sonuçta rom yükledim ama bazı yerlerde Orjinal romda sıkıntı çıkarmıyo diye okudum
  • knox artmamışsa sorun olmaz ancak 6.0.1 gerçekten çok kötü... Bende öngördüm yani bu 6.0.1 in telefonu pert edeceğini o yüzden 2 gün önce 5.1.1 e geri döndüm.. 6.0.1 de telefon hem çok ısınıyordu hemde çeşitli buglar vardı..

    bu arada romu attıktan sonra wipelaman gerekiyordu... yoksa 5.1.1 açılmıyor direk 6.0.1 in üstüne kurduğunda..
  • Rom attıkdan sonra dediğin işlemleri uyguladım hocam. Bakalım sorun çıkarıcaklar mı çıkarırlarsa da mecbur para ile yaptırırım o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhan3535

    En son çıkan rus romunu deneyebilirsiniz.

    Yaklaşık 4-5 ay süreden fazladır Rusya romu kullanıyorum hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRV35

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilhan3535

    En son çıkan rus romunu deneyebilirsiniz.

    Yaklaşık 4-5 ay süreden fazladır Rusya romu kullanıyorum hocam.

    Rusya romunda ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz ? Ben de 1 aydır rusya romunu kullanıyorum ve parmak izi sıkıntısı hariç bi sıkıntı yaşamadım. Parmak izini kullanmıyorum şimdilik. Bana sorunsuz stabil bi rom gibi geldi.
  • Telefonu nu 6.0 a güncelledikten sonra gear s i otomatik bağlanmadığı için şikayetçi olan arkadaşlar var ise gear s i fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde otomatik bağlanma sorunu kalmıyor. Test edildi onaylandı. Ayrıca her ne kadar Android platformu ios platformuna göre daha az stabil olsa bile note edge den şikayetçi olan Arkadaşları anlayamıyorum ve note edge dahil note serisinin en iyi ve fonksiyonel telefonlar olduğunu iddia ediyorum, note edge mden çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctunc66 C kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kapattım parmak izini birde böyle deniyeyim bakalım ana ekrana dönüş ve kasma olmaz umarım.
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    Buradaki bazı kişilere bakınca telefonun çöp olduğuna inanacağım, aynı telefonu kullanıyor olmam ve hiç bir sorun yaşamam nedeniyle bunun bir şans işi mi? Yoksa kullanıcıların kendi hataları ile oluşan sorunlar yüzünden mi? Yada başka nedenlerle mi kaynaklandığını bulmak zor diye düşünüyorum?
    Bence telefon piyasada alınabilecek en iyi telefonlardan biri.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tam 14 aydır bu telefonu kullanıyorum ancak buradaki bazı arkadaşlar gibi hiç sorun yaşamadım acaba sorun kimde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün telefonda basit bir güncellemeden sonra şöyle bir hata alıyorum:
    quote:

    Unfortunately, Cocktailbar service has stopped

    Artık telefon kullanılmaz halde. Bu uyarı ekrandan hiç gitmiyor. Üzerindeki "OK" tuşuna basınca uyarı kapanıp hemen geri geliyor. Başka bir işlem yapmaya pek vakit kalmıyor. Çok yavaş olarak uyarı tekrar gelene kadar olan bu yarım saniye aralığında menülerde dolaşabiliyorum. Anladığım kadarı ile edge paneli ile ilgili bir sorun. Çünkü edge panelin ayar sayfasını açamıyorum hemen kapanıyor. Bazı forumlarda belirtilen sorun var sanırım: Panellerden birinde bir bozukluk var dosya bozuk ya da indirilirken bozuk geldi ya da panelin geliştiricisi güncellemeyi bozuk yükledi.
    Sonuç olarak edge panel ayarlarını açamıyorum. Dolayısı ile bu panelleri disable edemiyorum. Telefon kullanılmaz halde. Samsung sayfasından canlı destekte fabrika ayarlarına döndürün diyorlar. Saçmalık. Bütün uygulamalar ayarlar bilgiler herşek gidecek.
    Herhangi bir önerisi olan var mı?

    Bilgi:
    Model: N915f
    Android: 6.0.1 marshmallow (2-3 hafta önce güncellendi. Bu sorun ise yeni çıktı)

    NOT 1: Sorunu çözmese de şöyle bir geçici çözüm buldum. Panellerden üzerinde "Home" yazan paneli pasifleştirdim. Aslında tüm panelleiri pasifleştirdim ama bir tane mutlaka aktif olmalıymış. İlk sıradaki üzerinde yıldız olan dışında tüm panelleri pasifleştirdim. Sorun ortadan kalktı. Tabi edge özelliği de işe yaramaz oldu. En azından artık uyarı vermiyor ve telefon kullanılabilir oldu. Bu ayarları yapabilmenin tek yolu telefonu restart edip pin kodunu girer girmez panel üzerinden ayarlara girmeniz. Hem de çok hızlı bir şekilde. Çünkü biraz geç kalırsanız telefon belirtilen uyarıyı tekrar vermeye başlıyor ve ayarlara artık giremiyorsunuz.
    NOT 2: Test ettim. Sorun kesinlikle bu "Home" panelinden kaynaklanıyormuş. Aktifleştirince sorun yeniden başlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keenblade -- 12 Temmuz 2016; 18:53:27 >




  • Son gunlerde yazi yazarken cok takilmaya baaslamisti dun guncelleme geldi 1 adet duzeldi simdi yoksa sikici olmaya baslamisti .
  • Marsmallow u ilk yüklediğimde umutlanmıştım telefon düzeldi diye ama bu telefon adam olmaz bunu anladım. Son günlerde yine takılmalar başladı durduk yere touchwiz yeniden başlatılıyor, telefon yeniden açılmış gibi oluyor parmak izi yerine şifre girmemi istiyor. Arama geliyor cevap veremiyorum çıldırıyorum. Wipe yaparak yükleme yaptım ve androidde yeni değilim. Bu sorunlar sadece bende olsa sıkıntı bende diyeceğim ama sorunların aynısı başka arkadaşlarda da var. Note 3 ümü özledim. Satmaya da kıyamıyorum yedek bataryası kılıfları falan var.
  • Arkadaşlar bu telefonu çok beğendim ve açıkcası ancak paramı biriktirdim ve sıfır cihaz almakta istemiyorum satmak isteyeniniz varsa satın almak istiyorum, eğer herhangi bir sıkıntısı yoksa ve fiyatı da uygun bulursam kesin alacam bilginize !
    pm ile ulaşın
  • AnarchistDeist kullanıcısına yanıt
    parmak izi ile alakalı sıkıntı bende de vardı mecburen parmak izi okuyucuyu kapattım. launcher olarak touchwiz yerine nova kullanıyorum ve resmen akıyor. novayı tavsiye ederim çokta güzel kisişelleştirelebiliyor.
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    Parmak izinin bazen sorun çıkardığını biliyorum ama bütün sorunların sebebi olduğunu da sanmıyorum. Nova da zaten satın almıştım ama kullanmiyordum. Touchwizi seviyorum. Ama deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar n915f model telefonuma bugün 360 mb civarı bakım güncellemesi geldi herkes kontrol etsin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Siz güncellediniz mi? Nasıl bir güncelleme?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Hangi ülkenin romunu kullanıyorsunuz. ?
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.