Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Note 9'u erkenden piyasaya sunmaya hazılanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Teknoloji devi Samsung'un her yıl Ağustos sonunda tanıtımını yaptığı Note serisini bu yıl daha erkene çekmeyi planladığı belirtiliyor. Sektörün güvenilir kaynaklarından Kore Herald'ın raporuna göre Samsung, Galaxy 9 ve 9+'ın satışlarından memnun değil ve Note 9'u erkenden piyasaya sürerek iPhone X'la rekabette kalmak istiyor.

    Galaxy Note 9'da parmak izi sensörü arkada olacak


    Samsung'un her yıl Haziran ayında üretimine başladığı OLED panelleri, bu yıl Nisan ayına çekmesi de bu olasılığı güçlendiriyor. Tüm bunlar göz önüne alındığında Samsung Galaxy Note 9 bu yıl Temmuz ayında veya Ağustos başında raflarda olabilir. Şirket bu hamle ile akıllı telefon satışlarını yükseğe çekmeyi planlıyor. Şimdi de Samsung Galaxy Note 9 ile ilgili detaylara geçelim.


    Samsung'un çalışmalarını sürdürdüğü yeni Galaxy Note 9 modelinin, Note 8'e oranla biraz daha büyük bir ekranla gelmesi beklenirken, Note 9'un ekrana entegre edilmiş bir parmak izi okuyucuya sahip olmayacağı belirtiliyor. Samsung henüz böyle bir teknoloji geliştirmediği için tıpkı Galaxy S9 modelinde olduğu gibi parmak izi okuyucu sensör cihazın arkasında konumlandırılacak. Şirket, son zamanlarda piyasaya yeni modeller sunmada aceleci davransa da, Galaxy S9'un satışlarının beklenen seviyede olmaması şirkete başka bir alternatif bırakmıyor.








  • Piyasa doyuma ulaşıyor. Ürünlerin hepsi aynı artık.

    ilk başlarda işlemci güçsüzdü yazılım oturmamıştı kasıyordu. Artık 3 yıllık telefonlar, orta seviyeler bile kasmıyor. Yeni telefonların getirdiği kas gücü de AR VR gibi uygulamalar için gerekli ama onlar da yaygın değil.

    Tasarımda radikal değişim çok zor. 2 yılda bir değişiyor. Bu da insanların her yıl yeni telefon almasını sorgulatıyor?

    2 yıl geçtikten sonra da fiyatlar inanılmaz artmış oluyor. Sadece TL bazında değil Dolar bazında da fiyatlar arttı.

    Çok fazla alternatif model ve marka var.

    Akıllık telefonların ilk yıllarda sunduğu, çoğu gimmick özelliğe insanlar doydu. Bugün eline alan mail internet whatsapp facebook için kullanıyor. Bunun için iPhone x ya da s9+ a gerek yok.

    Geçenlerde yazdığım gibi üreticiler yanlış yere odaklanıyorlar. Ellerindeki iyi kamerayı daha iyi yapacam diye harcadıkları parayı, 3000mah lik pilin yerine nasıl 6000mah pil sığdırırım diye harcasalar daha çok dikkat ve müşteri çekerler.

    Eskinin yeterli hızdaki cpu gpu larını yeni teknolojiyle daha verimli şekilde üretip sunsalar maliyetleri düşürürler.

    Daha bir sürü özellik sayılabilir. Ama firmaların takip ettikleri yol bunlardan ibaret değil maalesef. Kötü yoldan öğrenecekler ne yapalım.
  • Biraz küçük yap bunları, insan kullanacak insan...



    Ekranı biraz daha büyüyecek kısmını okuyunca bu aklıma geldi. Ekran oranı zaten kürek olmuş daha ne kadar uzatacaksınız anlamadım ki....

  • Maalesef artık cepte taşınacak halden çıktı bu cihazlar bayanlar icin sorun yok koy çantayla devan et ancak erkekler icin sorun olduğunu düşünüyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 9'da S9+'ın Kalemlisi gibi olursa yine yüksek satışlara ulaşamaz. Zaten Note serisi alacak kişi Note 8 aldı.

    Note 9'u erken tarihe çekmek yerine adam akıllı yenilikle gelmesi gerekiyor. Bunu anlayamadı Samsung...

  • Eger ekran buyuyecekse alirim,yoksa note8 kullanmaya devam.

  • Anlaşılan note 9'da da bir yenilik olmayacak.

  • ee samsung artık yeter tum som serılerin hepsi birbirine benziyo.Yeni farklı ne var artık piyasa doydu.Tabi yenileri alan olur mutlaka



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 29 Mart 2018; 21:27:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasa doydu artık o yüzden. her sene note serisi artı galaxy serisi çıkarmak yerine aradaki süreyi biraz daha arttırıp daha kayda değer yeniliklere karşımıza çıksa satış rakamları da artar.

  • Her sene aynı şey. Yıl sonuna doğru "Galaxy S serisi erken çıkacak." Yaza yaklaşırken "Note serisi erken çıkacak." Bıkmadınız kardeşim be.

  • s8 daha yeni çıktı zaten.s9 da ne kadar üstüne koyuldu ki? üstüne üstlük fiyatı da pahalı.yapması gereken bu sene es geçmek olmalıydı hatta! s8'e indirim yapılarak iyi satış rakamlarına ulaşır,s9'un getirdiği bu düşük geliri her türlü o şekilde de alırdı. note 9'u erkene çekerlerse daha da büyük hata olur

  • S1 s2 note2 note3 note5 almıştım çok şükür xioami yi fark ettim bir dahada o paralara tlfn almam

  • Sorun sadece Apple'da değilmiş demek. Samsung dahil birçok firma inovasyon sıkıntısı çekmekte ama Apple bu konuda tartışmasız lider.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung'un en büyük kozu Note. Çünkü muadili yok. Bu yüzdende satmaya devam edecek. Diğer firmalarda telefonun üstüne çentik saçmalığıyla uğraşacaklarına kalemli telefon olayına girselerdi belki çok daha yerinde olurdu.

  • Adamların çözümü S9 la yaptığı hatayı tekrarlamak ahaha Sıfır yenilikle piyasaya sürersen kimse almaz zaten, einstein olmaya gerek yok. Kac sene oldu hala ekrana entegre edemedin parmak izini...

  • Note 10 haberi bekliyorum yarına samsungda laçka oldu iyice..

  • s7 edge kullanıyorum bu telefon bozulana kadarda başka telefon almayı düşünmüyorum. bence samsung telefon üretmeyi bırakıp bazı büyük fabrikalarını bellek üretimine yönelendirsin. Piyasaya telefon değil bellek lazım

  • Her yeni Samsung telefonu çıkma sürecinde aynı haber yapılıyor. Galaxy S4 erken çıkıyordu. Ordan bir başladı, her modelden önce aynı haber. En son S9 Ocak'ta çıkıyordu. Mart sonunu buldu. İnanmayın yani :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fırıncı küreği gibi telefon. İçine ne donanım koyarsa koysun elime oturmayacağı için hiç bir zaman almayacağım.

  • Samsung sürekli model çıkardığı için satışların azaldığını anlamıyor sanırım. Şaka gibi yeni modeli dahada erkene alıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstüne birşey koymuyor arkadaş noldu bu samsunga böyle sony gibi oldu kapat şu 2 seriden birini yada zamanı uzat ek özellik falan koy ne bilim öne parmak izi koymucaksa note8 den ne farkı olcakki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.