Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.360
Cevap
170
Favori
370.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usersercan

    Selam arkadaşlar iPhonex den samsung galaxy note 9 geçilirmi sizce ?
    X den note9 a geçtim çok memnunum. X hala duruyor 2. Telefon olarak kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

    X den note9 a geçtim çok memnunum. X hala duruyor 2. Telefon olarak kullanıyorum.

    Alıntıları Göster
    Özel ve iş olarak ayırıyor musunuz yoksa arada sırada değişimli mi kullanıyorsunuz Ben de elimdeki cihazı satmak istemiyorum ama bir yandan da cihaz fazlalığı olacak sanki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 20 Ağustos 2018; 11:47:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba. Bugün telefon alacağım. Eleye Eleye 2 telefon arasında kaldım. P20 Pro ve Note 9...

    Sizlerden ricam Note 9'un eleştirilecek yanlarını yazmanız. Kullanıcılar olarak sizlerden alacağım cevaplar çok önemli. Note 9'un eksik yanları nelerdir? Objektif bir şekilde cevap vermenizi rica ediyorum.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 20 Ağustos 2018; 11:49:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ß@R!$

    Bu arada farklı kulvarlar ama tereddütte kalanlar için pili o çok övülen P20 Pro dan daha iyi gidiyor 👍
    @ß@R!$ merhaba, sen p20pro yu takas/değişim/buyback mi yaptın Emaar Samsung da kaça saydılar, yada elden falan mı sattın kaça gitti, hani 2. el piyasası ne alemde onun için sordum.

    Satmadıysan eğer kıyaslarsan sana zahmet gece çekimlerinde ayrıntılı kıyas yapabilirmisin NOte9 ile. Sattıysanda az çok eğer ayrıntılı baktın ise fece çekimlerine onu kıyaslarmısın.

    P20pro dan çok daha iyi derken aynı kullanım tarz ve şartlarınfda bunu diyebildiysen iyiymiş. Pilleri sarjları başa baştır diye düşünüyordum. İyi ki yazmışsın.
  • Burdan kimse birşeyler yazmadı sorum için ama Note 9 almaya karar verdim. Bugün almayı düşünüyorum. Elinde 750 TL lik hediye çeki olan ve kullanmayacak kimseler var ise, vermek isteyen olursa çok sevinirim.



    Saygılarımla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 TL hediye çekim geldi :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 500 liralık hediye çekini yolladılar, bekleyen arkadaşlara haber veriyim dedim.
  • Arkadaşlar selam dün note 9 teslim aldım on sipariş ile vermiştim ama iade etmek istiyorum on sipariş verdiğim için 30 gün kampanyası yapmışlar süreçleri ve nasıl yapılacağını bilen var mı??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişimizi verdik hayırlısı ile bayram sonrası alırız inşaallah


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manovar M kullanıcısına yanıt
    Pm atildi kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Örnek çekimlerime devam ediyorum. Hepsi Otomatik modda çekildi. Hiçbir efekt uygulaması yoktur.











  • Ben 3 senedir iphone kullanan biriydim. En son 8 Plus kullandım. Iphone o çok güçlü işlemcisine rağmen sunmadığı özelleştirme ve denetim yüzünden hesap makinesinden halliceymiş. Takıyorum usb'mi, şarkımı, videomu, belgelerimi aktarıyorum. Çekiyorum fotoğrafımı, kalemi ile ince ayar verebiliyorum. Acayip memnunum. Bir daha hiçbir apple ürününü evime sokmayacağım. Bana göre değilmiş. Ben denetim istiyorum, özgürlük istiyorum. İŞE YARAMASINI istiyorum. Benim alete emir vermem lazım, aletin bana değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KYDzhoPPHRBZO

    Arkadaslar merhaba,

    Samsung Emaar magazasindan satin almalarda yapi kredi ile 18 ayda odeme yontemi kullanilabiliyor mu acaba?
    Sadece Samsung Online da geçerli diye biliyorum, Emaar da sanırım başka bir finans ( ING BANK kredi idi sanırım) gecerliydi diye anımsıyorum. Değişmedi ise.

    0216 469 6066 yı arayıp
    1- Emaar
    2- Bağdat caddesi

    2 sinide arayıp sorabilirsin kesin bilgi için. @ck1991
  • Değişim zamanı uygulaması note 8 telefonuma tahmini cihaz bedeli olarak 4000 TL verdi. Samsung. Com satın alma linkinden açıklamada ise maksimum eski cihaz bedeli 3500 TL diyor. Anlamadım bu işten birşey. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
    4000 lira verirlerse hemen alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 20 Ağustos 2018; 14:56:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung emaar dan buyback yapıp kalanı ing ile taksitlendiren oldu mu? Merak ettiğim onda da yapı kredi de olduğu gibi krediyi kapatınca daha uyguna alma durumu oluyor mu? Deneyen, soran oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar turkcell mağazalarında note 9 ilginç şekilde satılmıyor kontratla. Sorulduğu zaman elimizde ürün yok gibi kaçamak cevaplar veriliyor. Malum 1 Eylülde taksitlendirme 6 ya düşeceği için stok mu yapıyorlar nedir anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker

    Samsung emaar dan buyback yapıp kalanı ing ile taksitlendiren oldu mu? Merak ettiğim onda da yapı kredi de olduğu gibi krediyi kapatınca daha uyguna alma durumu oluyor mu? Deneyen, soran oldu mu?
    Ingde oyle bir durum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGatakan

    Ben 3 senedir iphone kullanan biriydim. En son 8 Plus kullandım. Iphone o çok güçlü işlemcisine rağmen sunmadığı özelleştirme ve denetim yüzünden hesap makinesinden halliceymiş. Takıyorum usb'mi, şarkımı, videomu, belgelerimi aktarıyorum. Çekiyorum fotoğrafımı, kalemi ile ince ayar verebiliyorum. Acayip memnunum. Bir daha hiçbir apple ürününü evime sokmayacağım. Bana göre değilmiş. Ben denetim istiyorum, özgürlük istiyorum. İŞE YARAMASINI istiyorum. Benim alete emir vermem lazım, aletin bana değil...
    Hocam eski androidçi ve 2 senedir zoraki iphone’cu biri olarak hep bir geçiş için teşvik arıyordum böyle yorumları okumak istiyordum. Sanırım beni de kafalamayı başardın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar 500 tl üstü bir ürüne, 500 tl hediye çeki sonrasını kredi kartıyla alamıyor muyuz? Aşağıdaki ürün için kodumun geçersiz olduğunu söylüyor sistem? illa dandik 499'luk şeylerden mi alacağım anlamadım?
    https://shop.samsung.com/tr/samsung-ikili-kablosuz-hizli-sarj-cihazi-siyah

    Edit : ARadım Samsung'u, mail adresiyle hediye kodu sanırım eşleşiyor. Haliyle ben alışverişi başka mail adresiyle yapmıştım. Ama şöyle bir saçmalık var. Ürünü alırken girdiğim mail adresiyle hesap açmak istiyorum bu adres var diyor, şifremi unuttum bari onu söyle diyorum böyle bir mail ve kullanıcı yok diyor. Samsung'dakilerde bir an kaldılar, merkeze gitti bakalım durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 20 Ağustos 2018; 17:15:31 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker

    Samsung emaar dan buyback yapıp kalanı ing ile taksitlendiren oldu mu? Merak ettiğim onda da yapı kredi de olduğu gibi krediyi kapatınca daha uyguna alma durumu oluyor mu? Deneyen, soran oldu mu?
    Ben Lansman günü o karmaşada öyle sandım işleme başladım ama o gün 6500 TL telefondan sadece 3000Note8+500Buyback desdeği= kalan 2999 TL yi kredi kartına tek çekim yaptılar. İsim de hatalıydı neyse dedim şimdi yoğunlar falan dedim kendimce çıktım. ( Lansman günü bir sıkıntı taksitte vardı diye duydum)

    Ertesi gün sabahtan gittim bomboş, dünkü işlemi iptal edelim dedim bana net şekilde sizin kredi kartınıza 7 İŞGÜNÜ sonra geçer bilesiniz dediler tamam dedim. İptal ettik.

    Bu sefer Note9 8/512 7500 için başladık alışverişe 3000+500note8 için düşüp geri kalan 3999 TL yi bölelim dedim gene olmadı.

    Satıcılar size kredi kartına taksit, ING kredisi vs deselerde KASA da birden herşey değişiyor. Ama şöyle diyim yalan söylemiyorlar ama herkeste TİCARİ KREDİ KART da YOK YANİ. Kısaca ticari kredi kartı olanlara takist olabilir ondan emin değilim. Çünkü Buyback yapınva olmuyor üstünü nakit isteriz oluyor.

    Ben aslında iptal edip gidip online işlermlerden 18 ay YKB finas ile satın alacaktım falat online işlemlerde hep bir sıkıntı sorun yaşadığımdan neredeyse Tüketici mahkemesi hatta dava bile açmalık olacağımdan , türlü rezilliklerden sonra kendimce zarar etsemde EMAAR SAMSUNG DENEYİM MAĞAZASINI tercih edeceğim dedim ve ordan aldım.

    Bu arada Buyback harici ING kredisi ile alınca krediyi erken kapamaya üsteki caziplik eğilde daha cuzi bir indirim yapılmış diye yazmışlardı üst postlarda @sky__walker net rakam yazmışlardı. Ama cazip değil idi. Birkaç sayfa içinde bulursun ama değecek birşey değil. Yapıkredi 18 ay ile online almak en iyisi ama Buyback veya 500 Tl veya 750 Tl extra hediyesinde olmuyor.

    Not: biliyoruum çok teferruatlı yazıyorum, bazıları sıkılıyor ama ayrıntı iyidir açık olmak iyidir. Okuyana teşekkürler. Maksat bilgi deneyim tecrübe paylaşlımı.




  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.