Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.360
Cevap
170
Favori
370.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker

    Orda kaç yazdığının bir önemi yok. Sistem maks 3.500 tl olarak izin veriyor ve 1.000 tl yi düşüyor ödeme yaparken. Bu düştüğü sizin kendi cihazınızın bedelinin 1.000 tl si yani.

    Şöyle izah edeyim, 6.500 tl cihaz - 1.000 tl düştü = 5.500 tl

    5.500 tl - 2.500 tl (note 8 in kalan bedeli) =3.000 tl daha sizden çıkar.

    Alıntıları Göster
    Anladım sağolun. Teşekkürler. O zaman şimdilik kalsın. S10 veya note 10 için düşünülebilir. Eyvallah...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    Evet yaptım
    Parmak izi geç açılıyor hocam bende siz de de böyle bi sorun oluştu mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradaisu. -- 19 Ağustos 2018; 4:9:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ithalatçı garantili şekilde 4500 lere bulabilir miyiz? note 8 i şuan 4000 civarında
  • weezer009 kullanıcısına yanıt
    Maalesef imkansız piyasaya 1000 dolardan giriş yaptı hadi toptan alımı indirimi vs ne olursa olsun karlarından vazgecmeyip çok daha yüksek fiyata satacaklardırbki kurlar sebebli bahanelerde var. Ama hani olurda çift hatlı note9 5bin olsun ben hemen alırım. 8/512 6bin olsun 2 tane alırım. Ki samsung TR mağaza satışlarında 9 eylül önsatış lansman kampanyası sonrası kura göre zam veya ayar yapmayı planlıyor ki Samsung Emaar mağazasında 8/512 önsiparişi i almamışlar günlerce.

    İthalatcı garantililerin durumunu burda yetkin arkadaşkar yaklaşık fiyat vereceklerdir ama dediğin fiyat çok zor gibi. Tabi doların çok düşük zamanında yüklü toplu indirimli iskontolu alıpta dediğin caziplikte satarlarsa ne âlâ.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siigle kullanıcısına yanıt
    Cihazın bedelini sen telefonu satın aldıktan sonra gönderecekler diye biliyorum. Note 8 den 9’a belki geçmek için acele etmeye gerek yok ama 3500-4000 bin veriyorlarsa ben olsam verirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ENDERES-5441

    Note 9 da ekranın 1inc büyümesi sonucu 521 ppi olan değer 516 ppi değerine düşmüş bu üretim gereği normal birşeymi yoksa daha da iyi olabilirmiydi teknik bilgim yok ama gözün seçebileceği kadar değildir diye düşünüyorum ben note 9 daki duvar kağıtlarını sevmedim başka koyu renk bir duvar kağıdı ile denedim keskinlik iyi geldi sanırım buda fark ettirir ancak ben ilk Note 8 çıktığı zaman almıştım benim cihazımda da başka bir cihazla yan yana getirdiğim de fark ettiğim kırmızı ekran sorunu yüzünden emaarda anında değişim ile yenisini almıştım ilk parti cihazlarda oluyor demek bende çok ince detaylara takılıp kontrol eden araştıran biriyim insanın elinde olmuyor
    Ben inceledim. Bir matlik solukluk goremedim note 9 da. Keskinlige iyice bakabilmek icin buyutec lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paradaisu. kullanıcısına yanıt
    Yok normal, bir açıp kapatın telefonu güncelleme sonrasında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metmax

    Kimse kimseyi burada kandırmayı yahut yanıltmaya çalışmıyor. Ben yıllardır çok daha parlak bir ekrana alışkınım ve Note9 bana bir tık daha mat geldi. Gidip satış şubelerine siz de iki cihazı yan yana koyun gözleriniz ile görün. Çok büyük uçurum bir fark var mı yok tabii ki de. Ama bugüne kadar alışa gelinmiş o parlaklık da yok ama cihazda. Bunu mutlaka belli bir amaç ile yapılmıştır doğrudur da. Üreticilerin buna mutlaka mantıklı bir cevabı vardır. Ben 3 değişik satış merkezlerine gittim ve Note9 & Note8 i denedim ve satıcılar da bunu onayladı ve yeni fark ettiler evet bir tık daha mat . Mat derken parlaklık daha keskin değil. Matlıktan kasıt bu aslında. Herkesin beğenisi farklı. Bazılarımız daha kesin ışık sevebiliriz ayrıca.
    Arkadaş kıyas yapmış her iki telefonu ve fotoğraflamış, ellerine sağlık ufak bir ton farkı orada da görünüyor. Ama fotoğrafta değil de çıplak göz ile bakılınca daha net anlaşılıyor. Bir de bu kötü bir şey değil ayrıca. Sadece parlaklık biraz torpillenmiş. Kaldı ki belki ayar ile ilgili bir durum da olabilir. Ben Note 8 ve Note 9 yan yana alınca satıcıya jelatini mi çıkarmadınız her hangi ekran koruyucu mu var cihazda dedim hatta hemen dikkat çekiyor aslında. Cihaz kesinlikle ve kesinlikle çok çok iyi. Sadece ekrandaki olayı öğrenmek istedim. Belki ekstra bir arayı var. Satıcı 2K ekrana aldı ama durum değişmemişti. Belki farklı bir ayarı var bilemiyorum ama forumu okuyan arkadaşlar için de yanlış yönlendirilme olmasın sakın. Bu tamamen renkler ve zevkler meselesi. Ben bu bir tık matlığı sevemedim ve gözüme hemen çarptı ve belki de bu sebepten dolayı cihazı satın almayacağım. Ama bu benim fikrim. Benim bir tık az olan parlaklığı gözüm algılıyor ama siz bunu fark etmiyor dahi olabilirsiniz. Sadece aranızda bunu fark eden varsa ve her hangi bir ayar gerektiren bir durum mudur diye öğrenmek istedim o kadar.
    Dediğiniz gibi bu biraz da kisisel zevk meselesi. Son birkac aydir Samsung S9 ve Note 8'i sattigim icin ucuz diye aldigim Moto Z ve kamerasi icin Pixel 2 XL'i ayni anda kullaniyorum. Moto Z'de beyazlar asiri parlak ve kirec gibi, renkler fiskiriyor ve Pixel 2 XL mat (sanki ekran baski kagit uzerindeymis gibi)

    Telefonlari degistirdigimde duruma gore ikisinin de ekrani hosuma gidiyor. Moto Z uzerinde web sayfalarinda ve forumlarda gezmek cok keyifli. Yazilar bembeyaz zemin ustunde keskin cizgiler seklinde gorunuyor. Ancak bir sure sonra gozler kamasmaya basliyor. Ekran parlakligini kisinca ise ayni keyfi vermiyor.

    Pixel 2 XL'de ise resimlere bakmak, film seyretmek cok keyifli. Gozu yormuyor, dedigim gibi sanki kagit ustundeymis gibi ve renkler ekrana gomulmus hissiyatinda oluyor.

    Muhtemelen Note 9'da Pixel 2 XL'deki yaklasim uygulanmis ve gozu daha az rahatsiz eden bir ekran var. Phabletlerde medya tuketimi cok oldugu icin dogru bir yaklasim olarak kabul edilmistir.

    Benim Samoled ekranlarda tek sevmedigim sey beyaz tonu. Bakalim Note 9'daki beyazlar nasil olmus. Elime aldigimda bakacagim ilk sey o olacak. Hala soluk, pembemsi ve derinlerde duruyor gibi ise uzulurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asksarabi -- 19 Ağustos 2018; 7:54:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İphone 8+ ile değişim düşünmüyor değildim, dün mediamarkt' de inceledim bu düşünceler yok oldu. Kamerasına baktım renkler yine doygun, gerçek renkleri vermiyor samsung, bunun dışında fazlaca büyük.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    İphone 8+ ile değişim düşünmüyor değildim, dün mediamarkt' de inceledim bu düşünceler yok oldu. Kamerasına baktım renkler yine doygun, gerçek renkleri vermiyor samsung, bunun dışında fazlaca büyük.
    Dalgamı geçiyorsun hocam iphone 8+ neree note9 nere.. 8+ tarihi eser gibi duruyor note9 un yaninda. Bu arada 6 aydir iphonex kullaniyorum note9 u 2. Telefon olarak aldim şirket hattimi ipx e taktim note9 u hususi kullaniyorum.. ikiside elimde şuan note9 varken ne ipx e ne 8+ a dönüpte bakmam bile. Ekranı yeter gözlerim agrimadan saatlerce bakabiliyorum ekrana..iphone eziyet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Cihazın bedelini sen telefonu satın aldıktan sonra gönderecekler diye biliyorum. Note 8 den 9’a belki geçmek için acele etmeye gerek yok ama 3500-4000 bin veriyorlarsa ben olsam verirdim.
    Anladım. Teşekkürler. Ben biraz daha düşüneyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alan arkadaşlar cam taktınız mi ekrana? Ne kadara yaptırdınız



    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Mağazadan aldım kulaklıklarıda hemen yanında verdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArkadaşlR kutudan çıkan AKG kulaklık ile İconx i kullanmayacam satmayı düşünüyorum kaça satsam iyi
  • dp1980 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dahil tüm mağazadan alan forumdaş arkadaşlar a mağazada hemen verilmedi siz hangi il hangi mağazadan aldınız acaba ilginize teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeMiVaR

    ArkadaşlR kutudan çıkan AKG kulaklık ile İconx i kullanmayacam satmayı düşünüyorum kaça satsam iyi
    Kulakligin sifiri 150 kulakligi max 100e satarsin iconx de 400 falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LED View kılıf hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanışlı ve aç-kapaya dayanıklı bir şey mi acaba?
  • asksarabi kullanıcısına yanıt
    Note 9 da beyazlar tam beyaz degil. Solgun beyaz. Biraz maviye kacmis bir tonu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Merhaba 😊

    Kod bu

    *#15987#

    Note8 de Türkiye garantili cihazlarda deger 0'dı. İthalatçı garantili cihazlarda deger -9'du. Bir arkadaş gerçek beyaz degeri 0'dır demişti. Pekcok arkadaş degeri 0 yaptı.

    Fakat ben tek tek denedim. 0'da ekranı pembemsi görüyorum. Bu nedenle - 9'da kullanıyorum... Hem gözü de hic yormuyor...

    Ayrıca benimle aynı görüşte olan bir kaç arkadaş daha 0 da ekranın pembemsi oldugunu belirtmisti...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cudana -- 19 Ağustos 2018; 12:0:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün ekrana cam taktırdım ama ortası yapışmayan cinstenmiş sert basmak gerekiyordu ben de çıkarıp attım sinir oldum. Alıştım koruyucusuz kullanım hassasiyetine. Acaba hepsi mi öyle Note koruyucularının?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 19 Ağustos 2018; 12:49:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.