Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.360
Cevap
170
Favori
370.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Türkiye garantili Dual Sim Modeli Note 9 ile Türkiyeye gelir mi?

    Gelmezse zaten tek umut paralel ithalatçılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihat.tezer

    Henüz Note 9 için buyback rakamları ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı. Paylaşıldığında buradan bilgisini veririm.

    "Bir Emaar Samsung Çalışanı :)"
    Yarın saat 18 de gelmeye çalışayım bari, artık o güzel samsung kahvesinden de içeriz.

    haberlerinizi bekleriz. en ufak bir doğru bilgi bile işimize yarayacaktır malum bilgi kirliiği ve yalan yanlış haberler can sıkıcı hal alıyor, dikkat ederseniz son paylaşımlarımda az yorum çok link ve paylaşım yapıyorum kafa karışıklığına maal vermemek adına.

    Hani olurya birilerinle karşılaşabilme ihtimali mümkün ( özelden isteyen olursa telefon numaramıda veririm , siz teknoloji dostlarıyla selamlaşmaya sevinirim)
    muhtelelen yarın 18 civarı oralardayım, sırt çantam olucak gri/ Ciştroen c4 cactus arabamı sattım obndan yadigar kalan sırt çantasıyla dolaşıyorum eskiden araba dolaştırıdı şimdi ben sırt çantasını yayn dolaştırıyorum) , gözlüklüyüm, kel gibi kısacık saçlarım var, muhtemelen şortla dolaşan bir tipitip görürseniz benim GoGo diyin zaten adımdan daha çok ona tepkide bulunuyormuşum :P

    bu arada bilen bir cevaplasın değişim buyback kampanyasında kutu , kablo , fatura, sarj aleti falan olmasına gerek yok diye duydum doğrumudur. sadece cebinizdeki telefonu verip yenisinimi ön sipariş ediyorsunuz ? kuralları şartları nedir .




  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Yarın görüşmek üzere o halde :)

    Note 8'de de yaptığım gibi net ve doğru bilgileri buradan aktaracağım.

    Buyback konusunda tek istediğimiz cihaz. Kutusu kablosu faturası sizde kalabilir.

    Ön siparişte buyback nasıl işleyecek henüz net bilgiye sahip değilim. Yarın netleştiğinde buradan yazarım.
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    DH de ilk yillarimda bende fanligimi fanatiklige cevirmis satin aldigim cihazin eksi yanlarini goz ardi etmeyi birakin resmen aksini savunurdum . Biraz da pistim gercekleri red etmeyerek ... Aslinda olay bakis acisi objektif mutlak olamaz kisi ama cabalamak olmustur o gunlerden buguneye kadar .


    Kamera konusunda Samsung farkli teknolojiler kullanmakta Samsung kendi aslinda Kamera konusunda AR-GE si iyi ve cabaliyorlar ama her seferinde bambaska teknolojiler ile karsimiza cikiyor son yilarda gece detay yakalama odaklandi elbette baska parametrelere de odaklandilar. Sony kameraalrin cizgisinde oldu hedef olarak ama hicbir zaman Sony i gecemedi de . Ilginc olan kamera sensoru Sony den olsa da yazilimsal yani kamera firmware i ( algoritmalari kendisine gore elden gecirmesi ile kendisine hayran biraktiracak bir kitle olusturdu AMOLED ekrana layik abartili canli renklerde footograf cekimi halen S9 Plus a akdar devam ediyor )


    Note5 ustun olabilir ben de eskimiz o cihazimla test edemedim genel olarak ama eminim birkac senaryoda ustunlugu vardir ama bir butun olarak Note8 daha ustun.

    S9 Plus kamera firmware i umarim daha cok optimize edilmistir lakin S9 Plus tan biliyorum kamerasi artilari bir yana eksi kisimlari da coktur ilk aklima gelen los veya karanlik mekanlardaki isiklandirma varsa o isiklarin etrafindaki huzmeleri cok bariz olmasi patlak isik denilen olay her seferinde olusmasi ... F1.5 olmanin bir dezavantaji olsa gerek ama yazilimla yani kamera firmware i optimize pekala edilebilirdi ama edilmedi ... Note 9 da nasil oalcak merak ediyorum ...


    Ekrani S9 Plus ve S9 lardaki gibi 2 farkli turtden AMOLED sorunu var ve yazilimla da cozulmemistir biri Color Banding oteki ise Black Crush her ikisi de bence 10 bit pentile olmayan bir ekran paneli ile cozulebilir malum 8 bitlik ve pentile altpiksel teknolojiis ile yillardir devam etmektedir tek dayanagi daha verimli ekrna ve daha uzun sure dayanmasi ... Ama bu teknoloji esasli gelismedi son yillarda Diamond Pixel diizlimindne ote bir gelistirilmisligi yok. S9 Plus parlaklik ve baska degerleri S8 hatta S7 Edgeden daha da vasat kalabilmektedir bunlari S9 Plus Anakonusunda kaynaklari cesit cesit vermisimdir ...



    Eskisini getir yenisi al kampanyasi bence 4000 TL den baslamali ... SAmsung tavsiye edilen Note8 fiyati 5500 TL ... Note9 da tahminim 8000 TL olabilir . Telefonlara gecen yila gore toplamda vergi olarak %40 zam gelmistir . Buna ek olarak Dolar kurundaki artis . Suanki fiyatlandirma Dolar icin 5 TL degil de 4 veya 4.5 uzerinden anlasilmistir derim. Elbette bunun yansimasi ilerde fiyat dusmesi yerine sabit kalarak hatta dolar daha da artarsa belli bir peryottan sonra Ocak 2019 da gereken oranda zam da alabilir . Uzmanlara gore Dolar 7.5 TL yi gorecek ama ne zaman olacagi belli degil belki 1 yil sonra belki 5 ay sonra . Bunlar da etkileyecektir ...


    Akilli Saat ile kampnaya ayagina ellerinde kalmis stok mallari tuketmede ise yarayabilir benzeri durum Gear S3 Frontier da olmustu bendeki Note5 vardi Emaar SAmsung ta en ideal ve hizli hazir teslimat sebbeiyle tercih etmistim .


    Samsung kampanyali satacaktir kendileri icin caziptir lakin o kampanyali cihazlar verecegine 1 alana 1 bedava gibi yapsa hem satislari artirmis olur .

    Ya da kampanyali urunlerin bedeli on siparislerden dusulup ciddi oranda uygun fiyatli da satilabilir ...



    Samsung amiral cihazlari dahil Apple ve digerleri dahil cihazin fabrikasindan montaj isciligi dahil maliyeti aslinda 250$ civaridir .Samsung bircok bileseni kendisi urettigi icin istedigi gibi gosterip maliyetli gibi de anlam algi olusturabilir .Hemen birileri der ki o fiyatin icinde yazilim ekibinin maasi reklam sevkiyat sayaacklar . Lakin bu cihaz karsiz diger giderli maliyeti 500$ bile yapmaz . Depolama birimleri maliyeti bile fikir verir 128 GB ile 521 GB dahili hafiza birimi maliyeti 2-3 Dolar oynar ... Ki genelde firmalar en buyuk kazanclarini yuksek depolama birimlilerden ayrica daha yuksek kar elde ederler ...



    En sicak bir ornek vermek gerekirse gecen yil Note8 hayrani bir DH uyesi bir arkadas ayni zamanda Samsung urunlerini resmi olarak turkiye garantili satan magaza sahibi bir arkadas Note8 ilk ciktiktan yaklasik 1 ay sonrasi magazasina gelis fiyatlarinda ciddi dususleri gorunce cok oldugunu ifade etti gorselleri de paylasabilirim dedi bazilarimiz inanmadi sok olmustuk haliyle o arkadasa belli ki birileri ulasmis ihtar vs vermis olaakki veya veririz diye o arkadastan ses seda duyulmaz olduk en azindan fiyat dusmeleri artmalari mevzulari ben takip ettigi kadairyla denk gelmedim ...


    Benzer fiyatlandirma dusus politikalari Note9 da da olacaktir .


    Sadece aylik Android guvenlik vs guncelleme kisminda ise 4 ay guncelleme almayaaktir. 5. ve 6. aylarindan sonra ise Android 9.0 anca gelecektir . Yazilimsal optimizasyonlar firmware sevoyesinde ise anca Ocak ayinda olacaktir. Yazilim ve fiyat ve donanimsal olasi sorunlara karsi revizyon durumu yeni seriler uretimi de ele alinca en ideal alma zamanlamasi yilbasi donemidir derim .




    Emaar magazalari haric hicbir yerden hatta Samsung Dijital Plaza diye tabir edilen Samsung magazalari ve Zincir Teknomarketler de dahil hatta MediaMarket taki hala direk Samsung Kore ile irtibadi olan Turkcesi de cokiyi olan Sohi hanimefendinin cabalari ile kampanyalarda tutarsizliklar vaatlerin tutulmamasi ozellikle eski cihazi getir yenisi al kampanyasionda mevcut cihazlara deger bicilmeisndeki magaza pesonellerin keyfi fiyatlandirmalarina maruz kalabilir siniz basima geldi en sonunda Emaar Magazasinda kampanyali ve ideal fiyatlandirma ile Note5 i iade ederek Note8 imi hediyesi ile aldim onsiparis doneminde .

    Beklene ne zaman fiyatlari duser sorularina da ozellikle 1 ay sonrasi beklentiler artacaktir ve uyeler arasinda Samsung magaza sahipleri de vardir hem bu baslikta suana kadar yazilari olan hem de Note8 ana konusunda da ama bilgi alma konusunda bir beklentiniz olmasin ne zaman kesin fiyatlar dusecek veya ne kadar olacak diye .. SAnirim Samsung SIKI takipte ;)

    Dedikodu gibi olacak ama Emaar in ilk Magaza Muduriyesi de pek profesyonel degildir kurallari esnek ama herkese esit davranmiyor onyargili durusu vardir olaki ufak tefek birseyler ters gitti baskalarina yapilan imkanlar dahilindeki bazi haklarinzi vermez. Kendiis sanirim yeni acilan Samsung Magazasinin Muduriyesi olacak hanimefendi ... Dikkatli olun . Hatasini kibarca da olsa inkar ediyor kendi bildigini diretiyor kaciyor baska personel usul hatalarini duzeltti ama baska konularda en basta yerine getirmedigi detaylari da olmustur . Sonucta cok dikatli olun .





    Samsung da gorevli veya bir yakinim Samsung idaresinde vs de yoktur . Ortamda bazi seyler eksik vey yanlis oldugunu gorunce paylasimlar analizler yapiyorum beni belki biraz farkli hem olumlu hemde olumsuz gosteriyordur elbet.


    Objektif olabilmek icin zaten kimse ile temasim da yoktur.


    DAha once de ifade etmistim gerci Snapdragon 855 ozellikle artik Samsung uretmiyor ve 7 nm teknolisi verimliligi ile 5G li cihazlar Aralik sonunda herkesin elinde olabilecektir bu ortamda Samsung onceki yilarda Nisan da S serisini satisa sunma ihtimali de duser . Note9 a esasli bir emek AR-GE yapilmamis olmasi da aacaba Yeni Amiral cihazlari Ocak Subat ta satisa mi sunulur ?

    Beklemeke fayda vardir.




  • cihat.tezer kullanıcısına yanıt
    Yanıma emektar J710GN mi ve N950FD ve N9500 lerimide alıp geliyorum. Fiyatlarına bakar değerlendireceğim. Birini buyback ile note9 a çevirebilirim bir ihtimal . Kampanyalara bağlı olarak.

    Bu arada 1 aydır kordon için bıraktığım gear fit2pro mu da alayım bari. U Flex BT samsungWA ya yolluyacağım yerine altmodel sundular kabul etmedim kargoluyacağım sanırım yerine çek verecekler ama çek sadece sınırlı ürünlerde geçecek. Ne alengirli işler varsa beni buldu. Herşey samsung. Yakında samsung elektrikli araba çıkartsın onuda alacağız gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Gönlümden geçen SD855 beklemek.

    Çok ayrıntılı yazmışsınız emeklerinize sağlık.

    Mağaza müdiresi konusunda şu samsung u flex bt kulaklığımda aynı çelişkiyi yaşadım. İşin garibi bir çelişki daha var dur bir sonuç alayım bende detaylandurırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Yarina Exynos lu 8 GB RAM 512 GB deoplama birimli varyantina onsiparisi verecegim yuksek ihtimalle .
    Cihazlar magazalarda stoklanmis anlasilan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 8 Ağustos 2018; 23:56:16 >
  • An itibariyle note 9 Türkiye fiyatı belli oldu! Media Markt' da 6499 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf muhabbeti de başlar yakında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

    Kılıf muhabbeti de başlar yakında
    bende şimdi ona bakıyordum :P
    https://shiftdelete.net/galaxy-note-9-turkiye-fiyati-belli-oldu

    yazıya bakın içinde bizim burda konuştuklarımız fiyatın düşüşü vs falan filanlar her bir detay var
    yarına buyback ve lansmana özel hediyeleri caziplikleri görelim bakalım.

    kimbilir hani 6499 TL lik giriş seviyesi cihazı note8 i 4bin üzerine sayarlarsa birazda hediye verirlerse neden olmasın

    yarın ola hayr'olaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 9 Ağustos 2018; 0:42:2 >




  • media markt'ta 6499 hatta sepet ndirimi ile 6174 tl oldu bana.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Once idarelik bir kilif alinmali . Sonra da tecrube paylasimlari ile


    Tavsiyem ozellikle Note8 kullananlar hangi tasarimda ve markada kilif kullanmisa ona devam etsinler ozellikle ilk teslimati yapilacagi zaman .


    Ben de Note8 de birsuru kilif aldim hepsini de taktik gelir gelmez icime sinen kibar olanin aynisi satisa cikmis onu alacagim. Simdi paylasmak istemiyorum her ne kadar Note8 deki ile ayni olsa da pratiksel tecrubelerimle paylasirim ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mühendis tarihçi

    media markt'ta 6499 hatta sepet ndirimi ile 6174 tl oldu bana.
    Kod falan girmedin dimi otomatik düştü?
    Öyle alalım o zaman ne kadar inse kardır.

    06.09.2018 tarihinde stoklarımıza girecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 9 Ağustos 2018; 1:8:10 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Note 8 için Aksigorta ile işbirliği ile yapılan sigorta ile ilk kez bir Note serisini 2 kılıf (biri hala Samsung Emaar'da yok ve hiç satışa çıkmadı ilginç bir şekilde) almama rağmen hiç kullanmadım ve çok şükür bir şeyde olmadı.

    Bu seneki sigorta biraz daha farklı denilmekte ama yakın ise şartlar yine kılıfsız kullanarak keyif sürmek isterim şahsen.

    Saygılarımla...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mühendis tarihçi M kullanıcısına yanıt
    Sepette uygulanan indirim için herhangi bir işlem yaptınız mı ya da blr hakkınız filan mı vardı?

    Saygılarımla...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üye olun, internete özel ekstra indirimi kaçırmayın diyor.

    salt sayfayı açtım.
  • mühendis tarihçi M kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

    Gelmeden indirim uygulanan ender ürünlerden oldu :)
    Şimdiden keyifle, güle güle kullanın.

    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 9 Ağustos 2018; 1:34:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    teşekkürler faydalı olduysam ne ala.

    note 9 olmasa bile note 8 kesin alacağım. iyi geceler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IRoN

    Bilgilendirme için teşekkürler.

    Gelmeden indirim uygulanan ender ürünlerden oldu :)
    Şimdiden keyifle, güle güle kullanın.

    Saygılarımla...
    çek satışta 20-30 tl ye garanti bankası media markt %10 indirim kodu satıyorlar o kodla cihaz 5849 tl ye geliyor hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Reaver

    çek satışta 20-30 tl ye garanti bankası media markt %10 indirim kodu satıyorlar o kodla cihaz 5849 tl ye geliyor hocam

    Alıntıları Göster
    zam yapmışlar !

    quote:

    MEDIAMARKT %10 kod 50tl
    Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renklinot -- 9 Ağustos 2018; 1:57:12 >

    https://forum.donanimhaber.com/gittigidiyor-150-25-75-15-avansas-500-100-kod-yukko-250-30-kod-8tl-mediamarkt-10-kod--122496690


    ayrıca bende media markt a baktım indirim yok idi hesabımı sildim yeni üyelikte https://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/0318-sepette-yuzde-5-indirim.html

    Kampanya Koşulları

    Kampanya 7 Ağustos saat 22:00 – 11 Ağustos saat 07:00 tarih ve saatleri arasında mediamarkt.com.tr’dan yapılacak alışverişlerde, sepette yüzde 5 indirim şeklinde geçerli olacaktır. Kampanya, kullanıcıların login ( site üyeliği mevcut kullanıcılar ) kullanıcı olması durumunda aktif olacaktır. Üyeliği olmayan kullanıcılar kampanyadan faydalanamayacaktır. Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Tipografik hatalardan Mediamarkt sorumlu değildir. MediaMarkt; ürün , fiyat değişimi yapma hakkını saklı tutar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 9 Ağustos 2018; 2:38:44 >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.