Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.453
Cevap
157
Favori
386.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtcbk M kullanıcısına yanıt
    Ben fibabankayi aradim. Erken odeme var dedi. Odemediginiz aylarin faizini almayiz dediler. Ama ne kadar ne olur bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Arkadaşlar Bixbyi nasıl kapatabiliriz ya netten baktım sağa kaydırıp üç noktadan diyorlar ama orda kapatma gibi bir seçenek yok ki?
    Neden kapatılmak isteniyor bixby hocam ve neden 512 istiyorsunuz kapasite fazlasıyla yeterli değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 28 Ağustos 2018; 20:2:10 >
  • Soru soruyorum cevap yok. Sağolun

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Neden kapatılmak isteniyor: Hiçbir işe yaramıyor ve özel donanım tuşu var, donanım tuşu en kolay erişilebilen tus, ekranı kapatma/açma tuşu bile bixby tuşundan daha zor erişiliyor. Telefon cepteyken tuşa basıldığında ekran açıldığında ilk açılan şey bixby oluyor.

Daha önceki bixby versiyonlarında tek basma ile aktivasyonu kapatma ayarı vardı, Note 9 ile bu kaldırılmış. Bixby remap uygulamaları ile işe yarar hale geliyor bu ek tuş. cihazı sessize alma, ekran otomatik döndürmeyi değiştirme, spesifik başka işi yapma gibi şeyler atanabiliyor. Bu seçenekleri vermesi gereken Samsung'du.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYDzhoPPHRBZO -- 28 Ağustos 2018; 20:27:20 >
  • KYDzhoPPHRBZO kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, iphone' da ki ses kapama tuşu çok faydalı, böyle bir atama yapılabilirse harika olur.
  • 512gb lık ürün için varmı arkadaşlar bilgi? Halen kargolanmadı benim cihaz.
  • Samsung un ön siparişini seveyim

Ön siaparişin anlamı herkesten önce senin eline geçecek demek ama samsung bu algıyı değiştirdi sağolsun..

Samsung sitesi dışında kim almışsa kullanıyor ama bize 1 ekim...

Sipariş verirken 28 ağustos denildiği halde parayı cebe indirdikten sonra 1 ekim oluyor gelde uğraş şimdi..

Hiç mi değişmez bir marka...

3-7 iş günü içinde paranız iade deniliyor gelde 1 hafta da bunun çilesini çek Allah'ım sen sabır ver

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Custom rom ile oluyor o : çok da kullanışlı. Ben screenshot tuşu olarak kullanıyordum custom rom ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emocan21

Samsung un ön siparişini seveyim

Ön siaparişin anlamı herkesten önce senin eline geçecek demek ama samsung bu algıyı değiştirdi sağolsun..

Samsung sitesi dışında kim almışsa kullanıyor ama bize 1 ekim...

Sipariş verirken 28 ağustos denildiği halde parayı cebe indirdikten sonra 1 ekim oluyor gelde uğraş şimdi..

Hiç mi değişmez bir marka...

3-7 iş günü içinde paranız iade deniliyor gelde 1 hafta da bunun çilesini çek Allah'ım sen sabır ver
    Samsung’tan 1 kere önsipariş ile telefon aldım o bana yetti.. Bir daha asla bulaşmam.

• 1200gs kullanıcısına yanıt
    Bxactions uygulaması ile romsuz yapılabiliyor hocam. (S8 kullanıyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MichaelTownley M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Profilinden de baktim Note 9 da veya actigin konularda bir alaka goremedim .. Neydi sorunuz tekrarlar misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: datebir

2 modelde de ust on kameranin oradan dikkatli bakinca karsnlikta goruluyor
    Bende orda yok. Ses tuşlarının oradan Bixby butonun oraya kadar 2 cmlik yerde var. Tam karşıdan bakarken gece çok ince bir çizgi beliriyor. Ekranla metal birleşme yerinden. Ama çok ince. Ben telefonu suya sokuyorum. Su altında video çekiyorum. Bir kaçak yok demek ki. Olağan durumdur. Takmayın kafaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

Samsung'la görüştüm şimdi, dediğim gibi o ibare çıkana kadar sipariş verenlerin ürünleri bugünden itibaren sipariş sırasına göre kargolanacakmış o ibare çıktıktan sonra sipariş verenlerin ürünleri ise 01.10.2018'de kargolanacakmış. Korkuttun beni hocam ya =)
    Yok ben yorum yapmadım , ben sadece üsteki arkadaş 1 ekim dediğinde bakmıştım bir yarım saat kadar önce sanırım , neyse işte o uyarınca baktım, sadece okyanus renginde o ibare çıktı ve diğerlerinde hiç ibare çıkmadı , sadece onu paylaştım. İyi ki arayıp teyit etmişsin ama gene de samsung online a ben çok güvenemiyorum.

@dupont81 aman diyeyim derhal yollasınlar yoksa 1 elime kadar çılgın günler saatler dakkalar :P geçmez

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Merhaba. Profilinden de baktim Note 9 da veya actigin konularda bir alaka goremedim .. Neydi sorunuz tekrarlar misiniz?
    Buraya yazmak için illa Note 9 kullanmam gerekmiyor herhalde.

Demiştim ki nasil bir telefon parasına değer mi? Bir Allah'ın kulu da cevap vermedi. (İtici bir mesajsa özür dilerim)

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelTownley

Buraya yazmak için illa Note 9 kullanmam gerekmiyor herhalde.

Demiştim ki nasil bir telefon parasına değer mi? Bir Allah'ın kulu da cevap vermedi. (İtici bir mesajsa özür dilerim)

Alıntıları Göster
    6500 edecek cihaz yok piyasada, kampanyalarla 5200' e alabiliyorsanız güzel, yanında gelen kulaklık ile fiyat 4700' e kadar iniyor.

Şu mali şartlarda alınmalı, cihaza gelirsek dolu dolu bir cihaz, kesinlikle alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

6500 edecek cihaz yok piyasada, kampanyalarla 5200' e alabiliyorsanız güzel, yanında gelen kulaklık ile fiyat 4700' e kadar iniyor.

Şu mali şartlarda alınmalı, cihaza gelirsek dolu dolu bir cihaz, kesinlikle alınır.

Alıntıları Göster
    Sağolun. Almayı düşünüyorum

• Şu ışık sızması olayina bakiyim dedim. Benim telin solunda tamamen var , sagindaysa yarısından fazlasinda var. Şimdi bu sorun mu teşkil ediyormuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestrosdt

Şu ışık sızması olayina bakiyim dedim. Benim telin solunda tamamen var , sagindaysa yarısından fazlasinda var. Şimdi bu sorun mu teşkil ediyormuş?
    Net bilgi yok gibi ama hoş bir görüntü olmadığı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelTownley

Sağolun. Almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    kampanya ile nasıl 5200 e geliyor hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.