Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (794. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.360
Cevap
170
Favori
370.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    En guncel olan surum numarasi suan icin 14.21.54

    YouTube_14.21.54_API19(arm64-v8a_armeabi-v7a_x86)(nodpi)(vDark-v2.0.8)-vanced


    dosya isimlendirmesinde resmi sitesindeki en idealidir sizdeki vdark denen koyu gri tonlu tema arayuzlu olarak gelmesidir...

    Black olani ise tam siyahtir ...


    apkmirror daki de gunceldir ama suan icin indirip test etmedim nihayetinde gunceldir ve suphesiz temali ama hangisidir tarafimca bilinmez bir renktedir ...
  • omerfaruk005 O kullanıcısına yanıt
    Majot arayuz ve Android suurm guncellemelerinde hep ifade etmisimdir ki : Temiz kurulum ve yedeklemelerinizi de manuel kendiniz yapin. Guncellemeleri de yaptiktan sonra cihaz bakimi yapilmalidir.


    Ek olarak malum BETA surecinde. Sona dogru yaklasilan yayinlanacak OTA firmware BETA guncellemelerinde bataryasina da bakacaklar.


    Tum marka model veya sistemlerde son betasinda batarya ve kullanim deneyimi iyilestirmelerinde son rutuslara bakilir...


    Yine ek olarak BETA olmasiyla Samsung Beta Service diye bir uygulama var. Cihaz her turlu kendiliginden raporlamaktadir teknik acidan vs... Elbette kendimiz de rapor olusturup gonderebiliriz...


    Kisacasi BETA da olagan seylerdendir ama yine de temiz kurulum ve manuel yedeklemelerimi de yapiniz. Belki daha iyi batarya ve cihaz deneyimi alabilirsiniz. Ben yapmistim iyi geldi. son beta guncellemesinden sonra da yapmak gerekirdi ama sahsen yapmadim. Bariz olumsuzluklar da suan icin yok gunluk kullanim icin idare edilebilir seviyededir....




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Dostum selam; Beta 3'ten Android 9'un Eylül sürümüne dönüş yapmanın imkanı var mı? Gördüğüm kadarıyla Kasım güncellemesiyle güncellenmiş yine. CSC kısıtlamasını aşabiliyor muyuz garantiyi bozmadan?
  • erdemms E kullanıcısına yanıt
    KASIM guncellemesi ile Android 9 lu Turkiye firmware e geri donus sorunsuz yapilabilmektedir garanti vs bozulmasi da yoktur . Samsung hicbirzaman Android surum gecisini yaparken bootloader guncellemesini de beraber yapmaz Amac geriye donulebilsin.


    Konuyu takip etmis olanlar bilirler ki : KASIM guncellemesi ile Bootloader surumu 3 ten 4 e gecilmistir. Birsekilde Bootloader 4 te olanlar Bootloader 3 lu olan Eylul yazilimlarina hatta bootloader 2 veya 1 li yillar onceki firmwarelere donus yapilamiyor!

    Ama biryerlerden okumustum ve sahsen de denemedim : Combination Firmware ile bootloader dusurulmesi sorunsuz olarak mumkunmus... Zaten Combination Firmware Bootloader surumu 4 olani da burada paylasmistim...


    Kendiniz deneyebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar pubg mobile oynarken telefon sıcaklığı 55-60 civarına yükseliyor (max 63) oyun oynarken telefon kaç dereceye kadar çıkabilir ileride herhangi bir problem olurmu sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinle tutabildiğin sürece sıkıntı yok. Çok sıcak olursa telefon sana söyler zaten. telefonu ısıtmanın zararı ne bileşen ömrünü kısaltırsın sadece. Belki amoled yanığı da bonusu olabilir. Performans düşmeleri başlar filan. O zamana kadar da yenisini alırsın zaten.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben resmi türkiye kasım güncellemesinden sd card ile güncelleyerek beta 3 e geçtim wipe yapmadım şuan beta 3 de recovery moddan wipe data yapsam sıkıntı yaşarmıyım ? Brick olma durumu falan varmı ?
  • sCrew41 kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım bir sıkıntı olmadı.
  • sCrew41 kullanıcısına yanıt
    Niye olsun ki ? Sonucta basarili bir sekilde beta3 e gecmissiniz. Ben beta2 de iken wipe yaptim bir sorun olmadi. Aksine oneririm. Her guncelleme sonrasi temiz baslamak idealdir. Aksi halde sorunun kaynagi eskilerden kalma seylerle bizleri yaniltabilir.

    Hafiza karti bilgisayar yoksa idealdir lakin hafiza karti ile FOTA update zip dosyasini hic onermem sadece ilk yontem olarak bahsettigim bilgisayar ve data kablosuyla adb sideload komut ile gonderimi en idealidir ...
  • Beta birden durakladı sanki 1,2,3, sonrası kesildihızlı geldi seyrek düştü oldu :D
  • wendor11 W kullanıcısına yanıt
    Amac hareket olsun degil :) . Sorunlar belli ki azalmis giderilmis. Samsung kendi icinde ayria birusu beta testlerini yapmaktadir. Sadece bizlere her internal build leri yayinlamiyorlar o kadar . Durduklari yok :) . Evet birseyleri her hafta sunmalari da gerekmiyor :) ...

    Bazi modellere amiral son model cihazlar BETA bile sunmuyor ornek : Galaxy Fold ... Ekranindan katlanabilen cihaz... Fiyati da epey yuksek olan....

    Samsung mantalitesi hatasiz deneyimler veya beta olacaksa en az sorunlu halde sunma gibi ... Tahminim bu hafta sonuna kadar bir beta cikabilir :) ... Gecen yilin 2. sirasindaki amiral cihazlarindaki yayinlanma adedi ve sureci araligi genelde bu yilki ile bire bir .
  • Note 4 cihazım ile aldığımdan beri sorun yaşadım mecburi cihaz değişimi yapıcam mediamark bugün Son gün indirimi note 9 5.600 tl s10 e 5.500 tl bu ikisi ve s9plus arasında hangisini tavsiye edersiniz ? Fiyatlar nasıl sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S10e daha güncel bir cihaz, ben şahsen 4 aydır kullanıyorum. Note 9 ve S9 serisi son android güncellemesini alacaklar. S10e android 11'e kadar güncellenecek. Fakat s10e için 5500 lira biraz pahalı sanki, ben 4090 liraya almıştım internetten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gül_ym

    Note 4 cihazım ile aldığımdan beri sorun yaşadım mecburi cihaz değişimi yapıcam mediamark bugün Son gün indirimi note 9 5.600 tl s10 e 5.500 tl bu ikisi ve s9plus arasında hangisini tavsiye edersiniz ? Fiyatlar nasıl sizce?
    S9+ ile Note 9 arasında kalem, pil kapasitesi ve boyut harici kayda değer bir fark yok (iki telefona da sahibim) Bunlar arasında en çok fark yaratacak olan pil kapasitesi ve pil tüketim performansı olur. Kalan her şey hemen hemen aynı. Arkadaşın yukarıda dediği gibi maalesef Note 9 ve S9+ son büyük güncellemelerini alarak Samsung mezarlığına gömülecekler (ki bu nedenle bende yakında Android'e veda ediyorum)

    S10e en azından bir büyük güncellemeyi daha alır güncel cihaz, yaşı tutuyor yani Siz yine de karşılaştırmalı test videolarını izleyin, kullanıcılar zaten deneyimlerini paylaşacaktır. Ne alırsanız alın hayırlı olsun




  • Merhaba arkadaşlar,

    Note 9 umun bildirim sesi kendi kendine sıfıra geliyor. Rahatsız etmeyin modu falan açık değil. Routine olarak ayarlanmış bir şey yok. whatsapp mesajları geldiği halde ses çıkmayınca kontrol ediyorum. Bakıyorum sıfıra gelmiş. Başına gelen ya da çözümünü bilen var mı acaba?

    Teşekkürler, iyi forumlar.
  • renkli_ R kullanıcısına yanıt
    Aynı olay bende de oldu beta 4 beklemek zorunda kalacağız sanırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • renkli_ R kullanıcısına yanıt
    Bende de oluyor aynı durum telefonu sesli moddan titreşime alınca tekrar sesini açmak istediğimde seslideki eski seviyeye göre zil sesi kısılıyor bildirim ve sistem sesi tamamen kapanıyor.Cozumunu bilmiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iris Tarayicisi Google Android 10 API seviyesinde Note9 ve S9 lara gelecek.
    https://www.androidpolice.com/2019/12/12/android-10-beta-galaxy-s9-and-note9-iris-scanners-now-support-googles-new-biometric-api/

    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]


    Retina Tarama malum Note10 Plus Note10 ve S10 Ailesinde yoktur. Android 10 almasi acisinda Iris/ Retina Taramasi ozelligi faydalanacagiz.

    Boylece Google API si ile guncellenmis bircok uygulama bankacilik sifreli islemler ve icerik acmada kolaylik gelecektir.




  • Ekranin renk kalibrasyonunu yaoan bir kod vardi. Daha once burada bir arkadsimiz paylasmisti ben de telefonuma uygulamistim. Simdi o koda ihtiyacim var ancak bulamdim. Yardimci olursaniz sevinirim.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmessi kullanıcısına yanıt
    Merhaba benimde sarı s pen kırıldı bu kadar adi bir kalem olamaz arkadaki parlak kısımla sarı plastiğin birleştiği noktadan çit diye kırıldı. Garanti kapsamında yenisini verirler mi acaba ? Türkiyede sarı kalem yok bronz var. Çakma kalemler 40 liraya var fakat bluetooth yok cihaz onları görmüyor. Aliexpreste orijinal satan bir satıcı var tüm ürünleri samsung . Bi kaç ürün aldım satı kalemde aldım kutusunda orijinal geldi kullanıyorum. Kullanırken o kadar hassas tutuyorum ki hemen yuvasına geri sokuyorum dışarda en ufak baskıda kırılgan çünkü.

    Bu durum hoşuma gitmedi. Telefon aşırı sağlam ken s pen bu kadar kalitesiz olamaz samsunun hatasını bi çekiyoruz. 1 liralık tükenmez kalemleri zorladansa kırılmıyo bu s pen kürdan gibi. Arkadaşa nasıl kırıldığını gösterirken bidaha kırıldı 4 parça oldu gerçekten komedi gibi. Şikâyet var a yazicam. Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.