Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.360
Cevap
170
Favori
370.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada pie de simgeler ne kadae kötü görünüyor ya.



    Apple tarafı tasarımsal anlamda ilerlettikçe arayüzü. Bunlar basitleştirdikçe basitleştiriyor. Yani o nasıl bir simge o nasıl bir çizim ben anlamadım ya.

    Umarım anlatabilmişimdir. Şuan ki simgeler bile daha güzel. Metarial dediler bişeyler dediler gittikçe bozuluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende spigenin neo hybrid koruyucusu var. nano cam taktım fakat kenarlardan oturmadı. 3. günden içine toz doldu. şuan parama acıyorum. sizce spigen 9h alsam bu kılıfla uyum saglar mı kenarda yine sıkıntı olur mu
  • Arkadaşlar Note 5'ten Note 9'a geçtim ancak fotoğrafta çözemediğim bir konu var.

    Eski telefonumda kamera açıkken sağ tarafa tıkladığımda ampul işareti çıkardı ve onu aşağı yukarı kaydırınca fotoğraftaki ışık oranını ayarlardı. Karanlık ortamlarda bile diğer bir çok telefona göre daha aydınlık fotoğraf çekebilirdim, ya da isteğe göre tam tersini yapabilirdim. Note 9'da bunu bulamadım.

    Bunu belki pro modunda yapabilirim ama öncekinde auto'da yapabiliyordum. Bunda böyle bir imkan yok mu?
  • apaker13 A kullanıcısına yanıt
    Spigen in kendi aksesuarları birbiri ile uyumlu olur hocam sıkıntı çıkarmaz ancak cam koruyucudan ben de bezdim.

    En iyi cam karuyucu whitestone diye bir marka var tam yapışıyor ve oleophobic katmanı da var ancak tr de yok ve amazonda bile pahalı.

    En iyi çözüm bence film. Zaten cihazı düşürürseniz o camlar da çok korumuyor üstelik piyasadakileri cam koruyucuların bir çoğu ortadan yapışmıyor sadece kenarlardan oluyor o da kötü duruyor cihazda.(spigen in cami da ortadan yapışmıyor)

    Güzel bi film kaplama en iyi çözüm bence hem dokunma hassasiyeti hem de görüntü kalitesi icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • löpçük kullanıcısına yanıt
    Ayni sekilde yapilabiliyor. Otomatik modda yapilabiliyor.



    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apaker13 A kullanıcısına yanıt
    Ben dediğiniz ikiliyi kullanıyorum hocam spigen cam pek hoşuma gitmedi. O okadar iyi sildim yapıştırdım fakat geçen baktığımda sol alt köşeden araya toz aldığını farkettim. Köşelere sert bastırınca tam yapışmadığı anlaşılıyor çıt çıt ses geliyor. (bunu normal kullanımda duymuyorsunuz) Dokunma kaybı yok ama ne bileyim yinede çok içime sinmedi benim.
  • Türkiye cihazına sahip olan aralık güncellemesi yapan arkadaşlardan biri *#1234# yapıp ekran fotosunu atabilirmi acaba rica etsem?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betaya yeni update geldi. Önceki updateden (beta3) geçmek için ilgili xda postu:https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78556734&postcount=1261

    Basınç duyarlı home butonununun navbar kapalıyken çalışması düzeltilmiş. Onun dışında 1-2 ufak hata düzeltmesi. Sanıyorum stabil sürüm olabilecek seviyede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mali76

    Türkiye cihazına sahip olan aralık güncellemesi yapan arkadaşlardan biri *#1234# yapıp ekran fotosunu atabilirmi acaba rica etsem?

    yokmu yardımsever bi vatandaş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali76 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar su sorunu cozemedim. Ornegi burda gorebilirsiniz



    Mesela pasta ustundeki mumlari cekerken ates gene boyle oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik modda note5'te kamera acikken bir kez dokununda hemen isigi ayarlayabildigim cizgi cikiyordu. Bunda dokundugumda herhangi bir sey cikmiyor. Yukari asagi oynattigimda da super slow mod ile live focus modu arasinda gecis yapiyor. Diger yonde oynattigimda on arka kamera gecisi oluyor. Ön kamerayi actigimda bu isik ayari cizgisi var, ve istedigim seyi yapabiliyorum, ama ayni ayara arka kamerada ulasamadim. Tam olarak nasil yapiyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 31 Aralık 2018; 23:7:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • löpçük kullanıcısına yanıt
    Ekrana bir kez dokununca bende de çıkıyor ışık ayarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 21 aralıkta 512gb note 9 satın aldım. shop.samsung üzerinden. cep telefonunun küçük fotoğrafının sağ üstünde s3 frontier hediyeli ibaresi vardı. alım gerçekleştirdikten sonra mailime sadece cep telefonu ile ilgili alım bilgileri geldi. (internet alışverişimi hepsiburada.comdan yapıyorum genelde. hediyeli bir ürün olunca oda yazıyor her zaman.) bende bu yüzden müşteri hizmetlerini aradım. açan hanımefendi ilk önce öyle bir kampanya yok dedi. sonra telefonların bulunduğu sayfa da yazıyor girip bakın dedikten sonra evet gördüm saat gelmezse tekrar arayın dedi ve kapattık. diğer gün girdiğimde ise hediye ibaresi kaldırılmıştı. geçtiğimiz cuma telefonu teslim aldım. kutuda saat yoktu. aradığımda telefon sözleşme ile birlikte gönderiliyor saat ayrı gönderiliyor bekleme de kalın bilgilendirme maili alacaksınız dendi. (telefonu kredi ile aldım bu yüzden sözleşme geldi) bugün tekrar aradım durumu sormak için. alımınız da sadece telefon gözüküyor. kayıt açıyorum öyle bir kampanya var ise size dönüş yapılacak dendi. sanırım bu iş uzayacak ve saat hediyesi geçmiş bir kampanyaymış. ben o ibareye dayanarak alım gerçekleştirdim . farklı yerlerde bin lira daha ucuza bulunabiliyor. ve telefonu aldığımda görüştüğüm samsung çalışanı saat ayrı gönderiliyor beklemede kalın dediği için nasıl olsa gelecek diye telefonu açıp kullanmaya başladım. sizce saat gelmez ise tüketici hakem heyetine başvurayım mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lahmacunsavar

    Arkadaşlar merhaba 21 aralıkta 512gb note 9 satın aldım. shop.samsung üzerinden. cep telefonunun küçük fotoğrafının sağ üstünde s3 frontier hediyeli ibaresi vardı. alım gerçekleştirdikten sonra mailime sadece cep telefonu ile ilgili alım bilgileri geldi. (internet alışverişimi hepsiburada.comdan yapıyorum genelde. hediyeli bir ürün olunca oda yazıyor her zaman.) bende bu yüzden müşteri hizmetlerini aradım. açan hanımefendi ilk önce öyle bir kampanya yok dedi. sonra telefonların bulunduğu sayfa da yazıyor girip bakın dedikten sonra evet gördüm saat gelmezse tekrar arayın dedi ve kapattık. diğer gün girdiğimde ise hediye ibaresi kaldırılmıştı. geçtiğimiz cuma telefonu teslim aldım. kutuda saat yoktu. aradığımda telefon sözleşme ile birlikte gönderiliyor saat ayrı gönderiliyor bekleme de kalın bilgilendirme maili alacaksınız dendi. (telefonu kredi ile aldım bu yüzden sözleşme geldi) bugün tekrar aradım durumu sormak için. alımınız da sadece telefon gözüküyor. kayıt açıyorum öyle bir kampanya var ise size dönüş yapılacak dendi. sanırım bu iş uzayacak ve saat hediyesi geçmiş bir kampanyaymış. ben o ibareye dayanarak alım gerçekleştirdim . farklı yerlerde bin lira daha ucuza bulunabiliyor. ve telefonu aldığımda görüştüğüm samsung çalışanı saat ayrı gönderiliyor beklemede kalın dediği için nasıl olsa gelecek diye telefonu açıp kullanmaya başladım. sizce saat gelmez ise tüketici hakem heyetine başvurayım mı?
    Bence hakkınızı sonuna kadar arayın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: apaker13

    bende spigenin neo hybrid koruyucusu var. nano cam taktım fakat kenarlardan oturmadı. 3. günden içine toz doldu. şuan parama acıyorum. sizce spigen 9h alsam bu kılıfla uyum saglar mı kenarda yine sıkıntı olur mu
    Neo hybrid kılıf kullanmadım bilmiyorum. Eğer kenarları çok inceyse (edge kismından basediyorum) yanlardan yine kalkma yapabilir. Kılıfsız kullanırsanızda kalkma yapabilir. Ben 9H kılıfı hem samsungun orjinal stand kılifıyla hemde spigenin arkası karbon desenli kılıfıyla kullaniyorum hiçbir problem yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese mutlu ve keyifli bir yıl dilerim. Biraz bişeyler yazayım dedim yeni yıl sabahı kahvemi yudumlarken..



    Note 9 ile beraberliğimizin 5. Ayındayım Dün itibariyle bu beraberliğe Galaxy Watch 46mm de eklendi.



    Daha öncede S8+ ve Frontier S3 kullanıyordum. Daha sonra 1 yıl Iphone X maceram oldu ve geçtiğimiz Ağustosta tekrar Note 9 alarak samsung a kesin dönüş yaptım.



    Galaxy watch materyal ve malzeme kalitesi olarak S3 e göre büyük değişim geçirip sınıf atlamış diyebilirim.Görüntüsü şahane..



    Note9 ile ilgilide her anlamda çok memnunum. Tek eksiği bence portre modu biraz daha iyi olmalıydı. Fotograf çekmeyi çok seviyorum ve portre modu iphone lara göre biraz amatör kalıyor. Bunun haricinde her konuda mevcuttaki bütün Apple cihazların içinden geçer..



    Aktif olarak hem Apple hem Samsung ekosistemindeyim. Evdeki televizyondan,bilgisayara,soundbar a ve giyilebilir teknolojilere hatta beyaz eşyalara kadar herşeyim samsung.



    Aynı anda Iphone X ve Ipad de kullanıyorum.. Cok fazla kullanmadığım birde mac book air im var.



    Sanıyorum Apple son demlerini yaşıyor artık.. Yakın gelecekte apple kullanışlılıktan uzak,teknoliji olarak geri kalmış ve pahalı bir markadan öteye gidemeyecek. Yani aynı Sony nin başına gelenler gibi bir durumdan bahsediyorum.. Zaten şuanda da sadece fanları alıyor yeni çıkan ürünlerini.. Çinliler ve koreliler uçtu gitti.. Çok fena bir yarış başlıyor her marka daha iyisini yapmaya uğraşırken yerinde sayanlar kaybedecek 2019 da.. 12gb ramli 8 cekirdekli uzay çağı telefonlar çıkmaya başladı. Samsungun da en büyük hamlesini Note 10 ile yapacağını düşünüyorum. Önümüzdeki agustosta tam anlamiyla eksiksiz ve müthiş bir cihazla karşımıza çıkacak gibi duruyor Samsung..



    Note 9 da kusursuz sayılabilecek şahane bir cihaz.. Hergün keyifle kullanıyorum. En büyük keyfimse bu şahane ekranda youtube dan 4k videolar izlemek. Stand kılıfla koyuyorum masanın üstüne takiyorum icon x kulaklikları yaninda kahve ve purom varsa saatlerce dururum bana kimse dokunmasın

    Ha bu arada en büyük tartışma konusu olan sarj süresiyle ilgili şunu söyleyebilirim benim hergün istisnasız minimum 15 saat kullanımım var. Bazen duruma göre 16-18 saat de alabiliyorum. Burada şarj süresini arttırmak tamamen sizin elinizde. Telefonda hiç oyun oynamıyorum mesela..

    Note 9 için teşekkürler Samsung.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 1 Ocak 2019; 10:43:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • löpçük kullanıcısına yanıt
    Bende cikiyor o isik ayari ama ben hic guncelleme yapmadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun sure yüksek parlaklıkta izleme de ekran yanığı oluşmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.