Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.739
Cevap
188
Favori
1.591.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12721273127412751276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AtahanGs A kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle anakart sorunudur. Yanmış olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AtahanGs A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam
    Anakart arızası gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam.
    Çarşıda 3 5 telefoncu gezdim.Samsung gruplarında sürekli bu şikayet geliyormuş.Batarya ile alakalı dediler.Daha sonra 250Tl fiyat çektiler tabikide ilk gördüğüm yere vermedim.Bir telefoncuya daha girdim Allah razı olsun arka camı dağıtmadan aldı.Cam masrafından kurtuldum.Şarj soketinden tutun ki bütün donanımlarına kadar söktük yanında durdum 4 saat boyunca.Hiç bir şekilde açılmadı cihaz.Anakarta akım gidiyor.Bu elinde bir cihaz var elektriği kontrol ediyor.Son kez denedik Samsung yazısını gördük ancak hemen kapandı.Anakart da fazla oynama yaptırmadım.Mercek ile tek tek aradık sorunun nerde olduğunu.Başka ekranı kırık note 8 getirdiler içine benim parçaları yerleştirdik yine açılmadı tepki yok.Onun ana kartını benim parçalara taktık yine tık yok.Adam kafayı yedi 8 dal sigara içittirdim :) sıkıntıdan adam 2 tane daha telefon tamircisi getirdi onlarda çözemedi sorunu.Cihazın bütün parçalarına bakıldı hiç bir sorun yok.Isınma sorunuda yok batarya değişikliğinden tutun anakart değişikliğine dahi gittik ama yok.Gül gibi telefonum yok oldu anlayacağınız.ALLAH kimsenin başına vermesin.Yaşadığım şehirde ki bir kaç ustayı arayarak sorunu anlattık Note 8 ile ilk defa böyle bir sorunla karşılaştıklarını söylediler.Parçaları tek tek satmaya karar vericem gibi.Telefonu kimse almıyor.100 tl veririm diyor.
    Ölünün de ölü fiyatı.
    1200tl ekran
    200 tl kamera filan derken bu şekil tek tek satıp yeni bir cihaz alacağım ya da cihaz elden ele dolaşıcak.
    Sorun şurda ki uzun saatler sürdüğü için yanlarında duramıyorum.Benim çalışan parçam ile bozuk bir parçayı veya yan sanayi bir ürün takabilirler.Anlayacağınız moralim alt üst oldu telefonsuz dolanıyorum ortada.
    2.el önerebileceğiniz telefon var mıdır ya da note 8 ile ilgili parça sorununuz varsa iletişime geçebilirsiniz hocalarım iyi akşamlar.




  • AtahanGs A kullanıcısına yanıt
    Allah Allah ilginç bir şey
    Ben kesin anakart gitmiştir diye düşündüm ama, demek ki sorun başkaymış
    İkinci el telefon olarak hangi marka düşünüyorsunuz bütçeniz nedir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Bende anakart gitmiştir diye düşünmüştüm.Sonunda sorunun nerde olduğunu bulduk.
    Anakart üzerinde şarj entegresi dediğimiz küçücük bir parça var.O kadar küçük ki mercekle bakıyorsunuz.Şans eseri bu parçayı değiştiriken power tuşuna bastık ve açıldı.Anakart üzerinde şarj entegresi yok iken açılıyor entegreyi anakarta bağladığımız zaman açılmıyor.Entegre anakarta kısa devre yaptırıyor yani.Sorunu bulduk ama entegrenin bir parça kodu var ve bu üzerinde yazıyor.Şarj entegresinin üzerinde ki parça kodunu görebilmek için anamız ağladı :D Neyse ki parça kodunu bulduk.İstanbulda toptancılarda varmış bu parça geç saat olduğu için ulaşamadık adamlara.O kadar saçma bir olay ki anlatamam size küçücük bir parça 2 dakika da hayatımı mahvetti.
    Ama hem telefoncuların hemde tamirci ustanın dediği telefonu elimden çıkarmam gerektiği
    Çünkü telefona yapılan işlemler telefonun ömrünü kısaltıyormuş.Bu arada yeni öğrendiğim bilgi Pubg telefonu öldürüyormuş.
    Isındıktan sonra oynadığınız geçirdiğiniz zaman telefonu öldürüyor.
    Isınma sorunu ve şarj entegresini bulursak direk satıp İphone merhaba diyeceğim.
    Gelişmelerde yine yazarım hocalarım sağlıcakla kalın :))




  • AtahanGs A kullanıcısına yanıt
    Telefon İstanbula kargolandı.
    İleri de başınıza böyle bir olay gelebilir veya anakart ile sıkıntı gelirse yardımcı olurum ve şunu demek isterim;
    Mardin'de kaçak yollarla telefon getiriliyor.İstediğiniz marka modelde bütün parçalar bulunuluyor.Telefonun şarj entegresi İstanbulda olduğu için oraya gitti ancak yapılmadığı durumda Mardin'den Note 8 anakartı getittireceğiz.Normal anakartlar 600-700 arasında ancak mardinden 250 tl ye kadar bulabilirsiniz.Telefoncum sürekli bunu yaptığı için 100Tl'ye buldu olmaz ise Mardin'den getireceğiz.
    Forumda herhangi biri Anakart ile sıkıntı yaşarsa iletşime geçebilir.
  • anil01 A kullanıcısına yanıt
    Boyle buyuk boyutlu bir FOTA guncellemesi akla kesin bircok seyde de iyilestirme degisiklik vs oldugu kanaati getirmektedir.

    Bakalim dikkatli cihaz sahipleri fark edebilecek mi ? Yoksa yabanci kaynaklardaki paylasimlara mi bakalim ...
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Dikkat ederseniz (öncekilerde de) tüm güncellemeler bu boyutlarda. Sizin yazdıklarınızı temenni etmekle birlikte bence güvenlik güncellemesi dışında çok da birşey yoktur. Ben yükledim. Bir fark göremedim kullanım olarak. Tabi ben farkedememiş olabilirim. İddialı değilim her şeye hakim olduğum konusunda :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende güncelleme indirildikten sonra yükleme ekranında hata verip yeniden başlıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak Android 10 planmamis S8 ler de dahil.

    Ama bugunki yeni bir haber Sammobile e gore : Samsung Temsilcileri halen S8 modelleri ve Note8 ler Android 10 ONE UI 2.0 gelecegini yazili ifade etmekteler.

    Umarim bizler yaniliriz da Samsung Android 10 ve ONE UI 2.0 i Note8 ve S8 lere getirir.
    Bir baska yolu ise custom rom lar. Lakin suan itibariyle Android 10 custom rom icrati yoktur.

    Kesinlik olmasa da bir ihtimal ilerki aylarda veya yillarda port edilmis Android 10 custom romlari gelebilir... Note4 Exynos ta boyle olmustu ama devamini getirmediler.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    haberi bende gördüm ama müteri hizmetlerinin yanlış bilgisi diye yorumladım
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt
    Samsung bu kadar buyuk ebatli guvenlik guncellemesi yayinlamasindan ibaret degildir. Belki de gorsel olmayan koklu bir guncelleme de gelmis olabilir. Sonucta bir caba vardir. Umarim planli eskitme niyetiyle olmaz :) .
  • oxgan kullanıcısına yanıt
    Yuksek ihtimalle indirilen FOTA .zip/.bin dosyasi intrenetteki parazitle butunlugu bozulmus veya eksik indirmis olabilir.

    Cozumu reovery den wipe cache yapip tekrardan ayni guncellemeyi indirmekten gecer.


    Ya da SamFirm ile indirio Odin le dowload moduna alip HOME_CSC li olani secip sanki FOTA dan aliyormuscasina guncelleme de yapabilirsiniz.
    Gerekli klavuz talimatlar ilk sayfamizda gorsel olarak ta mevcuttur.
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Bu olay aslinda gecen yilin son aylarinda da tekrarlanmisti :) . Yani insanlik hali bir hata durumu da yok. Musteri Temsilcileri inatla ayni hatayi devam ettiriyorsa ya gercekten guncelleme gelecek ya da koca bir yalanin marka imaji zedelenmemis diye umut pompalayip yeni cihazlarda Note10+ Note10 S20 lerde ve diger orta ust vs cikan Samsung cihazlarinda musterilerin kararlarinda caydirici etki yapmamasi icin bilerek yalan da soylenmis olabilir ...


    Hadi bir kere oldu aylar once ama tekrar olunca insan naiflige vurmamli bence :) .


    Yillar once Note4 Exynos varyanti donanimsal 64 bitlik ti yazilim guncellemesi ile pekala 64 bitlige gecis yazilimsal olarak mumkunken soz verilmisti resmi agizlardan zaman sonrasi birseyler uydurup guncellemeyi vermediler!

    Samsung boyle ...


    Ben yanilayim da Andorid 10 versin Gunah Kecisi olmaya raziyim DH uyelerince :) ...
  • Benim şöyle bir düşüncem var ne kadar doğru bilmiyorum. Note 10 android 9 ile çıkıp şuan 10 güncellemesi aldı. Note 10 lite direkt olarak android 10 ile çıkacak. Yani note 10 android 11 ile son güncellemesini alcağını düşünüyoruz normalde ancak lite için 12 son güncelleme olabilir ve çok saçma olur bu yüzden samsung note 10 ailesinde 3 adet büyük güncelleme verebilir.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aynı fikirdeyim. Söylediğiniz gibi, gönül ister ki 10 verilsin haksız olalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 25 Ocak 2020; 11:58:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crackzz C kullanıcısına yanıt
    Lite Android 11 alcak ve bitecek . 12 Alsa bile herhalde Android 13 ciktiginda anca alacaktir .. Olme eseggim bahar geldi :) ...


    Note serisi cikisi neden yeni islemciler tanitilmasi arefesinde ve Android te inatla eskimis veriyor ?


    Normalde Note10 Android 10 ile gelmesi gerekirdi. Hatta biraz daha gec piyasaya sunulmali idi Aralik gibi boylece Snapdragon 865 li olurdu ...

    Samsung her detayda her kademesinde felaket...

    Note10 modelleri Turkiye de pek tutumadi Android 13 alsa ne yazar :) ... Yine yavaslamalar asiri pil tuketimi planli eskitmelere maruz kalacak. Note9 un basina gelmedik sey kalmadi Samsung tarafindan ... On kamerasi gece modu cok basarili idi Beta surecinde sonra kaldirdilar malum Note10+ ve Note10 da ki dandik on kamerasi yuzunden. Gerci gunduz modunda fotograf cekim performansi kalitesi Note9 dan geride ...

    Note8 icin bundan sonra yapilaak seyler 3. parti uygulamalarla cozum uretmek olmali derim..
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt
    Belkide aklinizdaki haber/gelisme aylar oncesinki ise aman degil yenisi gecen gunlerde cikmisti iste haberi :
    https://www.sammobile.com/news/samsung-customer-reps-still-say-galaxy-s8-and-note-8-will-get-android-10/


    YIL 2020 Samsung umut veriyor! Bence toplu dava acilabilir . Tuketiciyi yaniltmaktalar ve akli sira kendi imajlarii marka imajlarini boyle koruyacaklarini saniyorlar olay S8 Note8 degil mevcut yeni her cihaz alacaklar ve yeni almislarin iade edebilme potansiyeli icin ...
  • Merhaba,

    Wo-wifi ı daha önce aktif kullanabiliyorken şimdi aktif edemiyorum.(Tüm ayarlar açık)

    Yardımcı olabilecek var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 26 Ocak 2020; 9:21:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onr4249 kullanıcısına yanıt
    Hattın vodafone mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12721273127412751276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.