Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.739
Cevap
189
Favori
1.590.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11411142114311441145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ekrem_6655 E kullanıcısına yanıt
    Çok sağol ekrem reyis ama senin tel türkiye garantili galiba ama aynı olaylar ithalatçıyada işler herhalde çok teşekkür ederim yardımın için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette işler elinde Yeter ki servis belgesi olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekrem_6655 E kullanıcısına yanıt
    Hazır buradayken bir soru daha sorayım telefon hangi evrelerde sizde olmadı ve toplam ne kadar süre telefondan uzak kaldınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilirkişi sizden telefonu aldıktan sonra 15 gün içinde hakem heyetine raporunu vermek zorunda ama 15 gün daha ek süre isteyebilir. Ancak genelde 15 gün içinde işi hallediyor. Yani 15 gün civarı telefonun elinde olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Dün Odin üzeinden bulgaristan romunu yükledim. Bir sıkıntısı yok şimdiye kadar. Ancak şunu merak ediyorum. Ota üzerinden güncelleme alabiliyormuyum bu romda. Yani Türkiye romu Android 9 a çıktığı zaman yazılımı tekrar değiştirmem gereken bir durum söz konusu mu? Geçmezem kaybım ne olur. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neroo1905

    Merhaba arkadaşlar. Dün Odin üzeinden bulgaristan romunu yükledim. Bir sıkıntısı yok şimdiye kadar. Ancak şunu merak ediyorum. Ota üzerinden güncelleme alabiliyormuyum bu romda. Yani Türkiye romu Android 9 a çıktığı zaman yazılımı tekrar değiştirmem gereken bir durum söz konusu mu? Geçmezem kaybım ne olur. Teşekkürler
    Türkiye güncellemesi geldiği zaman tekrar Türkiye romunu yüklemen gerekecek. Bundan sonra Bulgaristan güncellemelerini alacaksın eğer değiştirmezsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şöyle bir sorunum da var. Aracımda Android Auto kullanıyordum son iyileştirme güncellemesinden sonra araç modu diye birşey çıktı. telefonu araca bağlayınca araçtan telefon bağlantısını seçtiğim de android auto yerine samsungun araç modu aktifleşiyor ve bu uygulama hiç işlevsel değil. hele hele android auto yanında çöp. bundan nasıl kurtulabilirim. ne google haritaları ne de spotifyi kullanamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukukbey

    Dostum bu sürümde night modu var mı acaba ?
    YÜklediğim son Arnova sürümünde var ama kullanınca hata veriyor, diğer versiyonlardan birinde çalışıyordu
  • SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

    Herkese tekrar merhaba,

    Goodlock modüllerini kurduktan sonra açmakta sıkıntı yaşayanlar için şöyle bir uygulama oluşturdum ve play store'a yükledim. NiceLock adı, forumda paylaştığımın güncel versiyonudur, eksik bir modül yoktur. Badlock'da birkaç önemli modül eksikti.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluehorizonapps.nicelock3

    Ücretsiz sürüm. Ufak bir banner reklam koydum en alta şu anda yeni olduğu için görünmüyor, görünmeye başlayınca arada tıklayabilirseniz memnun olurum.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluehorizonapps.nicelock3Paid
    Reklamsız da şöyle bir versiyon yaptım, daha çok uluslararası sular için ama bunu da buraya koyuyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: svs

    Ah şu linkteki romu yükleme imkanınız olsa keşke çok büyük iş yapmış olacaksınız.
    http://tekhd.com/note8/#n8tmo

    İnşallah telefona zarar vermeden istediğiniz gibi kullanırsınız telefonu. Tehlikeli, riskli işler bunlar.
    aslında tek hd sitesindeki bilgiler biraz eskimiş. ondan daha iyidi ve kesin olam custom romlar yapılmış XDA Sitesinde . ve sürekli buglar için geliştirmeler ve güncellemeler yapılıyor. Xda sitesi de baidu sitesinden alıyor rom ları INGILIZCE KONUSUNDA SIKINTI YAŞAMAYAN BIR ARKADAŞ BIZE DESTEK OLSUN VE YA KENDISI YUKLEYIP BIZE YATDIMCI OLSUN. N9500 TGY SURUMLERI ICIN .

    site bu en son AURORA DIYE BIR SURUM YAYINLANMIS :


    https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-8/how-to/guide-n9500-unlocking-bl-twrp-t3696103/page77

    77. sayfadan itibaren geriye dönüp detaylar hakkında da bilgi sahibi olunabiliyor anladığım kadarıyla. anlayan bir ARKADAŞ ne yapacağımızı anlatırsa minnettar kalırız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 9 Mart 2019; 10:1:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aokyayk kullanıcısına yanıt
    Araçta mulimedia ekranından bağlantı ayarları var. Oradan mirrorlink yerine Android auto seçmelisin. Bi deneyin isterseniz...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raif Ulutürk

    Pie Nisan ayında verilecek N9500 lere. En azından öyle planladıklarını söylediler. Bende Exynos a göre daha az ve daha kararlı güncellemeler aldığımızı düşünüyorum. Psikolojik de denebilir fakat tecrübelerimiz psikolojik olmadığını gösteriyor.

    Alıntıları Göster
    Pie en son güncelleme olacak bizim için. Note 9 konusunda kullanıcıların yorumuna baktığımda, piedan memnun olan çok önemli bir kitle var. Memnun olmayan kişiler ise wipe cache yapmayıp, telefonu ota üzerinden güncelleyenler.

    cam scanner programını çok sık kullanırım. para verip lisans almama rağmen bulut hizmeti kesildi. yani evraklarım artık yedeklenmiyor. Dolayısı ile ben yeni güncellemeyi yaparken özellikle bu programın yedeklenmesini sağlayamayacağım. taradığım evraklar galeriye kaydediliyor, eyvallah ama ben başlıklı şekilde kaydediyordum. Marketteki başka hiçbir tarayıcı uygulaması bunun gibi hızlı ve pratik değil maalesef.

    Öte yandan şu çok konuşulan aktivite takip bilekliklerinden edinmek istiyorum. Hem gelen aramaları görebilmek, hem de özellikle direksiyondayken ufak tefek işleri yapabilmek istiyorum. Bu anlamda xiaomi firmasının mi band 3 modeli dikkatimi çekti. Ucuz ve işini iyi yaptığında hemen herkes hemfikir. Şu anda hepsiburada da yaklaşık 200 liraya satılıyor. İStanbul forum İstanbul avmde bu bileklik Tr garantili olarak o güne özel indirimli olarak 180 e satılıyordu ama eski versiyondu, almadım. Dün bursa kentpark avmde 230 liraya yeni versiyon, Tr garantili olarak satıldığını gördüm ama huaweinin de bir modeli aynı fiyat olunca vazgeçtim.

    Siz b konuda ne düşünürsünüz? Xiaomiyi alıp geçeyim mi , ne dersiniz ?
  • Ben de eskiden camscanner kullanırdım, sonra microsoft lens kullanmaya başladım, hem onedrive da direkt olarak saklıyordum, sonra lens e gerek kalmadı çünkü aynı fonksiyon direkt olarak one drive a da geldi. çok spesifik bir işlem yapmıyorsanız onedrive veya Google drive ın Scanner özelliğini kullanmanızı tavsiye ederim.

    Bileklik konusuna gelince. Samsung Gear s3 Frontier kullanıyordum, servis 3 kez batarya değiştirip cihazı bozdu ve içine su kaçınca da kullanıcı hatası olduğunu iddia etti. ana kart değişimi için 500TL para istediler (2018 Nisan ayında) yaptırmak yerine dolabıma kaldırdım. Eşime xiaomi mi band 1s almıştım, memnun olduğumuz için kendime mi band2 aldım, her şeyinden çok memnundum. samsung gear s3 den dolayı su geçirmezlik henüz hayatıma girmemişti. duşa havuza denize girerken çıkarmak doğal geliyordu. derken xiaomi mi band3 ü tanıttı. 2yi oğluma verip, 3ü kendime aldım ve halen kullanıyorum.

    Parasını sonuna kadar hak eden bir ürün, hatta fazlasını, takım elbise ile kullanım hariç hiç bir eksikliğini hissetmedim, günlük yaşantımda saat olarak kullanıyorum. su geçirmezlik muhteşem bir olay. kısaca hiç düşünmeyin gidin mi band 3 alın... nfs kullanıyorsanız nfs modelini almanızı tavsiye ederim.
  • N9500 tgy cihazına Çin için yayınlanan pie beta yükledim. Maalesef volte falan yok aktif değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engenek E kullanıcısına yanıt
    turkce dil varmi icinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbom0476 C kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yok. Sen kendin dosya ekleyerek yapıyorsun. O da yarım yamalak oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engenek E kullanıcısına yanıt
    Volte için telefona root atmak lazım. Hemen yukarıda custom rom için link paylaştım. Xda sitesinde, gayet güzel ve işlevsel romlar paylaşılmış. En mantıklısı da o bence. İngilizce varsa bakmanizda fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engenek E kullanıcısına yanıt
    quickshortcut programıyla IMS settings e girme imkanı var mı?

    Fırsatınız varsa deneyebilir misiniz?
  • Elinde temiz note 8 olan var mı arkadaşlar. Mate 20 lite aldım ama memnun kalmadım pek. Sanırım samsung alışkanlığımı terk edemedim. Garantili note 8 olan varsa fiyat verebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi mi9 almayı planlıyorum n9500 model note 8 var garantiside var 3100 tl fazladan kılıf cam ve ekran jelatini ve arka cam jelatini vericem yanında bilgin olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11411142114311441145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.