Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.739
Cevap
188
Favori
1.591.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    bende oradan alacaktım e-fatura olduğu için yazamıyoruz dediler. bende faturada imei olmayınca yarın birşey olsa ben cihazın bana ait olduğunu bile ispatlayamam dedim ki garantide faturada imei olmayınca bu cihaza ait olacağını nerden bilelim tarzı davranış oluyormuş. inşallah sıkıntı yaşamazsın. n11 de soru-cevap bölümüne mevcut konuşmalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ormuh -- 8 Şubat 2018; 17:44:37 >
  • ormuh O kullanıcısına yanıt
    Valla yazan yazıyor, e-faturaya daha önce aldığım e-faturalara baktım hepsinde yazıyor. Bu tamamen firmanın sorumsuzluğu alacak arkadaşlar mutlaka imei numarası yazdırıp ellerini sağlama alsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    sorumsuzluk değil daha öte birşey n11 de soru cevapta ısrarla sordum ısrarla olmuyor dedi bence bir kasıt ver olayda.


    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ormuh -- 8 Şubat 2018; 17:50:57 >




  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Evet bencede sebebi bu olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teo80 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, güvenli klasör içerisine attığınız program, cihazda yüklü programdan farklı olarak yükleniyor. Yani telefondan o programı kaldırmalısınız. O program güvenli klasör içerisinde durmaya devam edecektir.
  • Hocam hepsini yapmama rağmen geçerli yazılım sürümünüz tarafından desteklenmiyor uyarısı alıyorum volte açmak istediğimde. Çözüm biliyor musunuz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guitar2006 G kullanıcısına yanıt
    Aod açıkken baya etkiliyor doğru ama ben kapalı haliyle yazdım yukardaki fikrimi gün aşırı tam şarj ile çeşitli kombinasyonlar deniyorum hocam .çift hat aktif kullanıyorum ,yarın tek hat aktif olatak kullanıcam çok fark edecekmi diye ama çok etkilemezse en az %30 fark var 7 plus ile aynı kullamımda . Yukardaki arkadaş yazmış 7plus 3 saatte şarj oluyor note 1,5 ona sayalım bu farkı diye ama ben gece şarja koyuyorum dolayısıyla ne kadar kısa sürede şarj ettiğim değil,gün içinde beni ne kadar götürdüğüne bakıyorum tek şarj ile ,diğer türlü ya full kullanmamanız lazım yada yanınınızda powerbank taşımanız lazım ama işin gerçeği powerbank taşıyıp yinede bu cihazın keyfini sürmeyi tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swashbucklerjr

    tam 8 yıllık iphone kullanıcısıyım. son yıllarda iphone'un zaman içerisinde çok yavaşlaması sebebiyle samsung'a geçmeye karar verdim. Yanlış anlaşılmasın eskiden de iphone zaman içerisinde yavaşlıyordu fakat son 2 sene içerisinde iphone 6 ve 6s inanılmaz yavaşlarken aynı zaman diliminde çıkan samsung note modelleri hala hızlıydı bu sebeple aklımdaki soruları bir kenara atıp önyargısız olarak samsung note almak istedim. Burada deneyimlerimi yazacağım, benim gibi iphone'dan geçmek ya da geçmemek konusunda kararsız kalanlara yardım edebilirim belki;

    Artılar;
    + Ekran inanılmaz, parlaklık olsun çözünürlük olsun mükemmel ötesi bir görsellik sunuyor. Zaten samsung ekran konusundaki başarısını söylemeye gerek bile yok. iphone X'in ekranı bile samsung tarafından samsung fabrikasında üretiliyor. Ekrana bayıldım diyebilirim. Bu ekrana sahip bir telefonda oyun oynamak, ya da herhangi bir şey izlemek müthiş keyifli. Ayrıca güneş altında ekranın görünmemesi gibi bir problem yok, plajda ya da açık mekanlarda kullanılabilirliği harika olmuş.

    + S Pen inanılmaz kullanışlı bir donanım aleti. Ekran görüntüsü alırken, not alırken, görüntü üstüne yazı eklerken, mailleşirken, iş dünyasında ve herhangi bir pdf dokümanı üzerinde özelleştirme/kişiselleştirme kolaylığı sağlıyor. Ben gün içerisinde çokca kullanıyorum hem işim için hem de sosyal aktiviteler için.

    + Tasarım oldukça şık, görenler telefonu merak ediyor, ele tam oturuyor. Büyük gelir, taşıyamam gibi düşüncelerim vardı 5 günde alıştım telefona, şimdi diğerleri küçük geliyor.

    + Android'in sağladığı her türlü özelleştirme, kişiselleştirme gerçekten çok kullanışlı. bildirim ekranının istenildiği gibi düzenlenmesi, aynı anda birden fazla uygulamanın açılabilmesi, ekrana istenildiği gibi yerleştirilebilmesi iphone'dan sonra çok kullanışlı geldi bana, herkes sevmeyebilir.

    + Hız açısından yine telefon çok yüksek bir seviyede. tepkiler ve hız çok iyi. 6 gb ram bulunuyor içerisinde gerçekten hızı farkettiriyor.


    Eksiler;
    - Google market'i sevemedim. Apple store gerçekten çok önde burada. kategorilendirme açısından, uygulamaların app store tarafından bizlere tavsiye olarak sunulması açısından app store daha kaliteli.

    - Şarj yaklaşık 1,5 gün sürüyor yoğun kullanımda. Ekran çok kaliteli olduğu için şarjı tüketiyor ama bence büyük bir dert değil.

    - Kilit ekranda yani aslında always on display ekranında bildirim göremiyorum. Örneğin iphone'da whatsapp bildirimi aldığımda ekranda mesaj görünüyor ve ekran ışığı yanıyor. Always on displayda ses çıkıyor, mesaj simgesi çıkıyor ama whatsapp mesajı görünmüyor (telefonun kendi sms uygulamasının mesajı görünüyor) kilit tuşuna basıp ana ekrana telefon kilitliyken gidersem görebiliyorum. En çok sinir olduğum nokta bu oldu, siyah ekranda always on display modundayken whatsapp bildirimlerini görememek beni üzdü. eğer whatsapp'ın içine girip ayarlardan cevapla penceresini her zaman için açarsam görüyorum fakat bu seferde her kilit tuşuna bastığımda mesaja cevap vermek için ufak bir ekran açıyor bu da sinir bozucu.

    - Klavyeye alışamadım. Özelleştirdim boyutu falan ayarladım ama asıl beni yoran 2 şey şunlar oldu; birincisi emojiler iphone'da ki gibi görünmüyor. ikincisi karakter tuşuna basınca tüm karakterleri aynı syafada göremiyorum örneğin "_" "-" ve "?" karakterleri farklı sayfada neden simgeleri böyle büyük neden aynı syafaya koymamışlar anlayamadım. Samsung klavye kullanıyorum Google klavyeyi sevmedim.

    Sonuç olarak aldığım üründen çok memnunum umarım arada kalanlara yardımcı olabilmişimdir.

    Klavye için SwiftKey çok güzel, deneyin isterseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar merhaba

    arkadaşıma note 8 alacağız

    çünkü kalem olayı var

    ayrıca başka cihaz kullanmıyor yıllardır

    note 1-2 kullandı şuan note 4 kullanıyor

    malum iki çeşit ürün var

    paraleller snapdragon yerliler exynos

    aralarında pek fark yok gibi

    testlerde exynos daha iyi görünüyor gerçekten değeermi exynos almaya

    ggda paralele 3340 istiyorlar

    delta garantili malezya çıkışlı snapdragon işlemcili

    yerli olan 3940

    aradaki farkadeğermi nedersiniz hangisiini alalım

    kronik bir sorunu varmıdır mesela bunların
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Snpdragon işlemci olanlarda radyo ve çift sim avantajı var. işlemci hemen hemen aynı. delta garantisini garanti yok gibi düşünün. (Acı gerçekler). ama note 4 ten dolayı samsung garantisini de pek önemsemiyorum :( fiyat olarak ise: 3940 - 3340 = 600 tl samsung garantisi 600 tl eder mi? karar sizin bence etmez.:)))) hepsiburada da 3340 tl (uygun iletişim.) bir yıllık fix paket 350 tl. hiç olmazsa telefon düşmelere karşıda önlem alınmış olur:)
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Ben 2 ay Hong Kong çıkışlı olan Note 8 i VoLTE desteklemediği ve WiFi bağlantı sorunu yüzünden Değiştirdim ve Samsung Türkiye garantili olan versiyonunu aldım,tavsiyem Exynos işlemcili olanı alın....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde wi-fi ile sıkıntı yaşıyorum



    Günde 1-2 kere internet kullanılamıyor yada ip alınamıyor gibi hatalar alıyorum.

    Evdeki diğer cihazlar wi-fi sorunsuz kullanıyor

    Ben açıp kapatıyorum, ağı unutup tekrar parola ile bağlanıyorum vs sorun çözülmüyor.

    Modemi resetleyince ancak düzeliyor.



    Ne yapmak lazım sürekli modemi resetlemek sıkıntı veriyor.









    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • VectrAirliness kullanıcısına yanıt
    telefonunuz exynoslu mu snapdragonlu mu
  • ormuh O kullanıcısına yanıt
    Delta garantili garantisiz demek yanlış bence.

    Dikkat edilmesi gerekenler, telefonu mutlaka kılıfla kullanmak bu tüm servisler için geçerli, ezik olunca hemen hepsi garanti dışı sayıyor,

    Telefonu garantiye göndermeden önce videoya çekin hem telefonu hemde sorunu. Sorun çıkarsa telefonu sağlam gönderdiğinize dair elinizde kanıt olur. Haklarınızı bildikten sonra ister paralel ister distribütör garantili olsun hakkınızı hertürlü alabilirsiniz.

    Delta garantili telefonlarda yaşadığım olaylar

    LG g flex 7 ay kaldı, onlarca arama sonunda zar zor tamir görmüş g4 yolladılar (fatura adıma olmadığı için hakem heyetinede başvuramadım.

    LG G4 Bootlop oldu yolladım onuda geçte olsa anakartı değiştirdiler.

    LG g3 kasa çatlaması nedeniyle yolladık 20 gün olmadan kasayı ve pili değiştirip yolladılar.

    Xiaomi mi5 ekranına su döküldü, ekran bozuldu yolladım, ekranı değiştirip yolladılar garanti kapsamında.

    Xiaomi mi5 ekrana dokununca ekran kapanma sorunu başladı, yolladık sıvı teması var 150 lira istediler yaptırdık.

    Note 5 kamerayı açınca gıcırtılı ses ve sallayınca ses çıkıyordu. Pili az gidiyor şikayetiyle yolladım 10 günde pil ve kamerayı değiştirip yolladılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Baveran kullanıcısına yanıt
    ben samsung servisinden çektiğim kadae hiçbirşeyden çekmedim ama şikayet var sitesine delta ve güncel yazınca o kadar değişik şeyler okudum ki samsung en azından kibar dedim. :)
  • merhaba yeni kanalınız kayıtlı olsun.



    volte ile görüşme sırasında sure sayacının yanında hd yaziyor mu?



    yoksa sadece karşı tarafta volte varsa mi hd yazıyor



    yardımlarınız için tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ormuh O kullanıcısına yanıt
    Çok mağdur var özellikle lg telefonlarda kronik sorunlar nedeniyle herkesi aylarca mağdur ettiler. insanlar hakem heyetine dilekçe vereceğine, şikayet sitelerine yazıyorlar, adamlarda utanma yok zaten istediğin kadar şikayet yaz umurlarında olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnun kaldınız mı vr dan. Almaya değer mi, Bir kaç günlük heves alır sonra bir kenara atılır kalır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ithalatci garantili alacak arkadaslar ( ben de 2.yi oyle yapmak zorundayim renkten dolayi) guveniniz deltaya degil devlete yani hakem heyetine olsun. Dikkat etmeniz gereken kurumsal ve guvenilir satıcı. Cunku muhattabiniz satici olacak iadede... 100 lira fazla verin 2 ay sonra ortadan kaybolacak saticidan almayin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.