Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.739
Cevap
188
Favori
1.591.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • snapdragon lu modelini kulananlar Google pixel 2 gcam uygulması ile gece performansında kamerada bir fark gördülerme low light denemeler de özellikle kumlanma noislenme durumu ne durumda htc u11 kullaanlar büyük fark gördüler .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Keşke hiç gelmese. Ben şimdiye kadar cihaza önemli artılar katan, cıhazın çıkış sürümündeki stabiliteyi bozmayan bir işletim sistemi sürümüne rastlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam 8 yıllık iphone kullanıcısıyım. son yıllarda iphone'un zaman içerisinde çok yavaşlaması sebebiyle samsung'a geçmeye karar verdim. Yanlış anlaşılmasın eskiden de iphone zaman içerisinde yavaşlıyordu fakat son 2 sene içerisinde iphone 6 ve 6s inanılmaz yavaşlarken aynı zaman diliminde çıkan samsung note modelleri hala hızlıydı bu sebeple aklımdaki soruları bir kenara atıp önyargısız olarak samsung note almak istedim. Burada deneyimlerimi yazacağım, benim gibi iphone'dan geçmek ya da geçmemek konusunda kararsız kalanlara yardım edebilirim belki;

    Artılar;
    + Ekran inanılmaz, parlaklık olsun çözünürlük olsun mükemmel ötesi bir görsellik sunuyor. Zaten samsung ekran konusundaki başarısını söylemeye gerek bile yok. iphone X'in ekranı bile samsung tarafından samsung fabrikasında üretiliyor. Ekrana bayıldım diyebilirim. Bu ekrana sahip bir telefonda oyun oynamak, ya da herhangi bir şey izlemek müthiş keyifli. Ayrıca güneş altında ekranın görünmemesi gibi bir problem yok, plajda ya da açık mekanlarda kullanılabilirliği harika olmuş.

    + S Pen inanılmaz kullanışlı bir donanım aleti. Ekran görüntüsü alırken, not alırken, görüntü üstüne yazı eklerken, mailleşirken, iş dünyasında ve herhangi bir pdf dokümanı üzerinde özelleştirme/kişiselleştirme kolaylığı sağlıyor. Ben gün içerisinde çokca kullanıyorum hem işim için hem de sosyal aktiviteler için.

    + Tasarım oldukça şık, görenler telefonu merak ediyor, ele tam oturuyor. Büyük gelir, taşıyamam gibi düşüncelerim vardı 5 günde alıştım telefona, şimdi diğerleri küçük geliyor.

    + Android'in sağladığı her türlü özelleştirme, kişiselleştirme gerçekten çok kullanışlı. bildirim ekranının istenildiği gibi düzenlenmesi, aynı anda birden fazla uygulamanın açılabilmesi, ekrana istenildiği gibi yerleştirilebilmesi iphone'dan sonra çok kullanışlı geldi bana, herkes sevmeyebilir.

    + Hız açısından yine telefon çok yüksek bir seviyede. tepkiler ve hız çok iyi. 6 gb ram bulunuyor içerisinde gerçekten hızı farkettiriyor.


    Eksiler;
    - Google market'i sevemedim. Apple store gerçekten çok önde burada. kategorilendirme açısından, uygulamaların app store tarafından bizlere tavsiye olarak sunulması açısından app store daha kaliteli.

    - Şarj yaklaşık 1,5 gün sürüyor yoğun kullanımda. Ekran çok kaliteli olduğu için şarjı tüketiyor ama bence büyük bir dert değil.

    - Kilit ekranda yani aslında always on display ekranında bildirim göremiyorum. Örneğin iphone'da whatsapp bildirimi aldığımda ekranda mesaj görünüyor ve ekran ışığı yanıyor. Always on displayda ses çıkıyor, mesaj simgesi çıkıyor ama whatsapp mesajı görünmüyor (telefonun kendi sms uygulamasının mesajı görünüyor) kilit tuşuna basıp ana ekrana telefon kilitliyken gidersem görebiliyorum. En çok sinir olduğum nokta bu oldu, siyah ekranda always on display modundayken whatsapp bildirimlerini görememek beni üzdü. eğer whatsapp'ın içine girip ayarlardan cevapla penceresini her zaman için açarsam görüyorum fakat bu seferde her kilit tuşuna bastığımda mesaja cevap vermek için ufak bir ekran açıyor bu da sinir bozucu.

    - Klavyeye alışamadım. Özelleştirdim boyutu falan ayarladım ama asıl beni yoran 2 şey şunlar oldu; birincisi emojiler iphone'da ki gibi görünmüyor. ikincisi karakter tuşuna basınca tüm karakterleri aynı syafada göremiyorum örneğin "_" "-" ve "?" karakterleri farklı sayfada neden simgeleri böyle büyük neden aynı syafaya koymamışlar anlayamadım. Samsung klavye kullanıyorum Google klavyeyi sevmedim.

    Sonuç olarak aldığım üründen çok memnunum umarım arada kalanlara yardımcı olabilmişimdir.




  • Merhaba daha önce yazdım ama telefon kılıfı, kablosuz şarj ünitesi gibi konular daha çok ilgi gördüğünden cevap alamadım. Kuweitten Note 8 getirtme şansım var baya uygun bir fiyata denk geliyor. Ancak Samsung'un Türkiye için uluslararası garanti sunmadığını biliyorum. Kafamı kurcalayan Note 8'lerdeki açılmama sorunu. Bu sorun ilk parti ürünlerde mi vardı veya hala devam ediyor ama gündemde mi yok çözüm nedir yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
  • Ogulcanx O kullanıcısına yanıt
    Forumda cihazı farklı kaynaklardan almış bazı kullanıcılar bu durumu denedi, ben dahil hiç kimse açılmama sorunu yaşamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogulcanx O kullanıcısına yanıt
    Nacizane tavsiyem burdan ithalatçı garantili almanız.Hem arada çok fark fiyat olarak yok hemde nispeten garanti var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8, iphone x veya 8 plustan birini alacağım. Kağıt üstünde değil de bu modelleri kullanan birisi fikir verebilir mi? Bataryaları nasıldır? İos veya android farketmiyor. Ancak güvenlik önemli tabi. Önce X e karar verdim. Ancak sistemin tam oturmadığını ve satışlarda sorun olduğunu duydum. Sonra 8 plusa yöneldim. Ancak şu an 7 plus kullanıyorum. Note 8 tasarımı daha modern. Siz ne önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vaqabondx

    Hocam doğru hatırlıyosunda dosya sistemleri farklı gibi bişey bu. İosta WhatsApp media klasörü görünmediği için her zaman kaydet açıksa hepsi galeriye gidiyor senin dediğin ayarda sadece senin seçtiklerin gidiyor. Seçmediklerinde WhatsApp media klasöründe duruyor ama sen onu göremiyorsun ios görmene izin vermiyor.

    Burda galeri değil olay dosya sistemi açık olduğu için hepsi whatsapp media klasöründe duruyor cihaz üzerinden galeride görüyorsun ama aslında o resimler galeri klasöründe değil whatsapp media klasöründe. Senin dediğin şekil olması için kaydetmek istediklerini elle dcim klasörüne taşıman gerek gibi birşey. İşletim sistemi farkından kaynaklı bu durum. Burada istemediklerini elle silmen gerekecek hep.

    Bi arkadaş yıldızlamayı önermiş en basit yolu o gibi senin istediğinin. Kaydetmek istediklerini yıldızla geri kalanı topluca sil.

    aynen en iyisi o şekilde yapmak.. teşekkürler..




  • Satın aldığım kılıflar ulaştı, spigen liquid air ile spigen neo hybrid modeli. Ikisinide çok beğendim, ölçüleri aynı hemen hemen, neo hybrid alt ve üst tarafı, biraz daha kalın, kalın dediğim uzunlamasına daha kalın, telefonu kalınlaştırmıyor, liquid air a göre.

    İkisinin malzeme kalitesi aynı, yumuşak silikon, neo hybrid modelinde plastik çerçeve var sadece, görünüşü daha güzel duruyor,

    Telefonum note 5 gibi çerçeveli bişey olsaydı, liquid air tercih ederdim, ama note 8 çerçevesi ince ve kırılmaya daha müsait, ben kafam rahat olsun diyen arkadaşlar neo hybrid modelini tercih edebilir.

    Fiyatları n11 de bi mağazada uyguna bulunca ikisinide aldım, hediye çeki kullanarak dahada uyguna alabilirsiniz.

    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/galaxy-note-8-kilifspigen-neo-hybrid-orchid-gray-587cs22089-P233618921



    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/note-8-kilifspigen-liquid-air-armor-587cs22060-P228416508



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 8 Şubat 2018; 12:10:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Baveran kullanıcısına yanıt
    bendehttps://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/note-8-kilifspigen-rugged-armor-extra-587cs21833-P228416382 aldım bekliyorum şimdi kargolansada taksam. şuanki sıkıntım ekran camı almak kılıftan sonra arayışlara girecem . kullanan arkadaşlar yazsalar hangi cam taklarını sorunsuz olarak süper olacak
  • GÜVENLİ KLASÖR HAKKINDA
    arkaşalar güvenli klasör nasıl kullanıyor .. içine kimsenin girmesini istemediğim uygulamalar attım girilmesin diye ama giriliyor ekranda uygulama kısayolları duruyor. nerde hata yapıyorum acaba????
  • teo80 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Benim en sevdiğim model buydu ama kardeşim köşeleri tombul diye istemedi spigen flex ekran koruyucu aldım, oda yarın gelecek, güzel yapıştırılırsa iyi diyorlar bakalım gelsin onuda yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swashbucklerjr kullanıcısına yanıt
    Sanki ben yazdım tamamiyle aynı fikirdeyim.



    Şu whatsapp ve klavye olayına bi çözüm bulamaz mıyız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba, Ben Samsung Galaxy Note 8 SM-N9500 model Snapdragon işlemcili ve çift hatlı cihaz kullanıcısıyım. Daha önce forumda VoLTE ve görüntülü arama ayarlarının nasıl yapıldığını yazılı ve videolu olarak anlattım. Bu konuyla ilgili yeni açtığım Youtube kanalımda ilgili video mevcut.

    Ben çeşitli cihazları alıyor ve deniyorum. Eğer kanalıma abone olur ve beğen tuşu basarsanız çok çok memnun olurum. Artık bu konularda daha aktif olmaya çalışacağım.

    Lütfen desteklerinizi esirgemeyiniz. Şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

    Youtube Kanalımın Linki:https://www.youtube.com/channel/UCcQw3zBnDTyBuil1CFGYzlg

    Arkadaşlar bu işte daha çok yeniyim , henüz 2 gün oldu. Acemiliğimin kusuruna bakmayın. Elimden geldiğinde birşeyler yapmaya çalışacağım.

    Saygılarımla;
    Özcan DELİKANLI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özcan DELİKANLI -- 8 Şubat 2018; 13:33:32 >




  • Anesthesia` kullanıcısına yanıt
    Klavye olarak tavsiyem, klavyenin atası adeta babası SwiftKey tavsiye ederim, çıktığından beri kullanıyorum çok çok memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine sağlık hocam, abone oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baveran

    Klavye olarak tavsiyem, klavyenin atası adeta babası SwiftKey tavsiye ederim, çıktığından beri kullanıyorum çok çok memnunum

    Ne gibi özellikleri farklılıkları var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anesthesia` kullanıcısına yanıt
    Özelleştirme seçenekleri, tema seçenekleri çok güzel. Tahminleri çok iyi, hesabınla senkronize ettikten sonra yeni telefona geçince senkronize oluyor. Çoğu şeyde önerdiği kelimelere basıp yazıyorum, harfleri çok az kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 8 Şubat 2018; 13:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kanalınız hayırlı olsun. keşke kutu açma videosunu tek parça olarak çekseydiniz. n11 de hangi satıcıdan aldınız? faturada imei numaraları yazılmış mı?
  • 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.