😆 Hadi ya olabilir mi😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android sürümü için dememistim miui 11 den 12 geldi android 9 dan 10 oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Note 8 ile bağlantısı nedir anlayamadım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
mutsuz olursunuz..huawei gibi banlandi xiaomi de...huawei nin yazılım desteği vardi az bişi idare ediyor ama xiaomi nin yazılım desteği yok o gücüde yok...( yazılım demek android güncellemesi demek değildir ) |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam iphone 11 sizi ekran olarak tatmin etmez bende alacaktim ama arkadas 11 pro harici kullanamazsin dedi.. evet maalesef tr de fiyatlar cok pahali.. bende vietnamdan siparis gececem gibi 12 pro kaydiyla 10 11 bin civari geliyor ... nacizane tavsiyem note 10 falan bakmaniz kaleme asina iseniz baska cihaz size yaramaz.. xiaomi alacaksiniz ama fb youtube vs kullanamayacaksiniz huawei gibi banlandi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Az ses nedeni rom değil kesinlikle, ahize temizlendi ve ses normale dondu. sakın disfırcasıyla filan temizlemeye çalışmayın işi bilen bir servise goturun hallederler (ücret bile almadılar, sürekli müşteri :))... bilgilerinize... romun tek sorunu bluetooth baglantılarındaki robotik ses ve cızırtılar onuda baglandıgında cepten bluetoothu kapatıp tekrar acarsanız düzeliyor hem araç android auto bağlantısında hemde bluetooth kulaklık bağlantılarında.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 19 Ocak 2021; 14:42:37 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Zararlı olacağını sanmam, bant sonuçta yapışıp içine kaçan pislikleri alıyor, çok derine gitmiyor zaten. Bahsettiğiniz katman hemen yüzeyde olmayabilir. Fırça vs sert olduğu için gözenekler içine girip daha çok zarar verebilir. Benim ahize tıkanmış ses çok az geliyordu, böyle temizledim ve ilk günkü ayarına döndü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurt disi kaydiyla 12 bine gelio 12 pro 128 ligi.. tr de 17 bin lira 5 bin kariniz oluyor.. bunu dememdeki amac samsung vb ornek s21 tr de 9 bin lira kaydiyla yurt disindan alirsaniz size 6-7 bin tl ye mal oluyor ... yani akraba vs varsa alinabilir yurt disindan hele note 10 note 10 daha uyguna bulunabilir.. ben arkadasa sordum 12 pro ikinci el nekadara bulabiliriz diye 7-8 bin tl ye bulabilecegimizi soyledi hatasiz olanlari.. kaydiyla 9 bine gelir nerdeyse 8 9 bin kar olur o acidan bakiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim de ses az geliyordu ve önce diş fırçası sonra da çift taraflı bant ile temizledim, düzeldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|