Benim hatırladığım, hızlı kablosuz şarj olan bir cihazın üzerine koyduktan sonra o seçenek aktif oluyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok sağol üstad sanırım bu karantinada yükleyeceğim. Bir sorum daha olacak. Daha evvelden s7 edge telefonuma aynı bu şekilde note 8 port rom yüklemiştim. Cihazı rootsuz kullanabiliyordum. Yine öyle bir seçenek var mı? Yoksa illa ki root olmalı mı? Biliyorsunuz bazı banka vs uygulamaları rootlu cihazlarda sorun yaratabiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam eğer buna eminsek kablosuz stand alacağım ama daha önceki romlarda bu menü gözüküyormuş. Şimdiki romda gözükmüyor. Tavsiye edeceğiniz link var mı acaba kablosuz stand için? Çok fazla fason ürün var sanırım orjinal olmayan. |
Hocam ben android 9 romdayım ve wifi araması var bende. Custom rom değil normal samsung tr romu. |
Arkadaşlar benim iki adet sorunum var destek olabilirseniz sevinirim.
desteklerinizi rica ederim |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Açıkçası ben pil performansından stock 9 a göre daha çok memnunum. Stock romda çok fazla bloatware ve arka planda güç tüketimi yaşıyordum. Bu romun tüm bloatwarelerden arındırılmış olmasından mı yoksa kernelinden mi bilmiyorum telefonun bataryayı daha çok tuttuğunu gözlemliyorum. Kamera konusunda da çekim kalitesinde eksi yok hatta bence artı var. Fakat pek çok kamera modu kayboldu(portre modu gibi) zaten kullanmadığım için sorun olmadı bana hocam. |
Hocam benim bildiğim kadarıyla sen sahada çalışıyordun ve kalem ile de işin oluyordu. Iphone ile nasıl yapacaksın o işi? Yani bazı şeylerden feragat edilebilir ama işin içinde kalem ile yapılabilen bir şey varsa note alternatifi yok gibi yani. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam wifi araması olmayan romun tam sürümü neydi hatırlıyor musun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Batarya konusunda memnunum hocam cihaz bakımı kısmına derin uykuya alma gibi bir ayar eklenmiş sık kullanmadığım uygulamaları oraya attım. Kamera da bazı modüller eksik, Android 10 un nimetleri gayet hoşuma gitti instagram kamera izni için yalvaracak durumda. |
![]() Yukarıda bir örnek paylaştım. İphoneda da note vari değişiklikler yapılabiliyor. Kalemle daha rahat olsa da iphoneda parmakla da istenilen şeyler yapılabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yanlış olmasın ben stock rom için konuştum. Port sondaki durumunu bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kamera uygulamasına yaptığınız güncellemeyi detaylı anlatabilirseniz yada bir bulut hesabına yeni halini yükleyebilirseniz çok makbule geçer. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Maalesef dosya 3gb'a yakın olduğundan bir yere yükleme konusunda yardımcı olamayacağım. Ayrıca rom sahibi olmadığımdan yanlışta olabilir. Adımlar bir kere yapınca oldukça basit. xda'daki konuda şöyle yazmıştım. İngilizce konusunda çevirmedim ama basit dilde, olmadı yardımcı olurum. What I have found is, apkswapper is windows app and found in xda here(https://forum.xda-developers.com/t/...ct-apks-from-any-custom-or-stock-rom.2337928/) * drag and drop rom file to blue area of apkswapper * Delete "FactoryCameraFB\FactoryCameraFB.apk" * inject new .apk file --> download camera file from apkmirror (https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-camera/samsung-camera-10-5-03-14-release/samsung-camera-10-5-03-14-android-apk-download/) * what will be the name of new camera apk file? should be same as before like "FactoryCameraFB\FactoryCameraFB.apk". Şöyle cevap vermişti: No need to rename. Then right click on any file in apkswap list and select compile. Bence asıl sorun olabilecek konu twrp yüklemek. O konuda dikkatli olmak gerekiyor. Ben bu konudaki adımları takip ederek yükledim. Sorun yaşamadım. https://forum.xda-developers.com/t/recovery-official-3-3-1-x-twrp-for-galaxy-note8-exynos.3832962/ Selamlar. |
Teşekkür ederim. Peki basit bir soru sorsam, daha sonra apkmirror dan camera uygulamasını indirip kursam düzelmez miydi? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |