Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1037. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.739
Cevap
188
Favori
1.590.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeni samsung one ui arayüz güncellemesi s8 s8plus ve note 8 e de gelecekmiş samnsung members bildirimler bölümünden betası için başvuru yapılabiliyormuş bende daha çıkmadı ama gelir herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Gerçekten iyi fiyatmış. Haberim olsa onu alırdım. Kısmet ya. Bu işin sınırı yok aldık kullanıcaz. Ben 5-6 senedir Iphone 5s kullanıyordum. Artık mecbur değiştirmem gerekiyodu. Büyük telefon kullanmadım hiç inş rahatsızlık vermez :D

    Bide bi arkadaş note9 un speni note 8 de çalışıyormu demiş. Varsa böyle bişi direk alırım kalemi. :D Sırf Selfi için bile güzel bir özellik. Cevapları takip edicez artık.
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Telefonlar artık ateş pahası. binlerce lira verilen bir cihazı korumak için 100 - 200 lira da rahatlıkla gözden çıkartılabilir.

    Spigen Slim armor kullanıyorum, ince ve koruyucu diye almıştım ama kalemin bulunduğu yuva, kılıfta açık olarak tasarlanmış. Şanssızlık bu ya, tam da kalem yuvasının olduğu yerden darbe aldı telefon. Darbe Kılıf'a geldi ama kılıf darbeyi absorbe edemedi ve telefonun kasası zarar gördü.

    Ben de UAG veya Tough almayı düşünüyorum.

    Sürekli kılıf değiştirmem derseniz UAG tavsiye ederim.
  • Bugün spigen kılıflarında hepsiburada üzerinden alınca baya indirim var mutlaka bakın derim. Düne göre baya düşmüş fiyatlar.
  • cureshutt C kullanıcısına yanıt
    Sözde n11 indirim günüydü ama amazon da sağlam indirim yapmış. Note 9 Spen yazma olarak çalışabilir ama bluetooth özellikleri olmaz bence çünkü kalem telefondan şarj oluyor bizde öyle bir mekanizmanın olacağını hiç sanmam. İşin bir de yazılım boyutu var tabii.
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    evet baya sağlam bir kampanya olmuş hem de samsung türkiye garantili. bence 23 kasımda amazonda black friday için yine iyi indirimler olacak gibi. Bayadır telefonsuzum 12 gün daha sabredemedim
  • Ben de beklemedeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar batarya kapasitesine baktım 3000 mah... telefonum tam 1. Yılını devirdi aslında fena değil.



    Sorum şu, samsung bunun belirli bir seviyenin altına düşmeyeceğini garanti ediyordu. Bu seviye neydi? Şimdi servise versem batarya değişir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cureshutt C kullanıcısına yanıt
    Note 9 un kalemi Note 8 de çalışmaz. Bluetooth ile kalemle eşleştirseniz bile. Note 8 'in kalem yuvasında note9 un kalemini şarj edecek bir mekanizma bulunmadığı için bir süre sonra Note9 kaleminin şarjı bitecek ve Note 8 kaleminden bir farkı kalmayacak.
  • Hocam aynı sorun bende de vardı, tam bildirim geldiğinde yakaldım, google play müzik ya da google play filmlerden geliyor o bildirim, ikisini de kapattım düzeldi.
  • Bu cihazın snapdragonlu mu exynos modelini mi tavsiye edersiniz ? İkinci el almayi dusunuyorum dikkat etmem gerek kronik sorun var mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redbaron_1234 R kullanıcısına yanıt
    Sağolun, kapattım bakalım düzelecek mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eveeet arkadaşlar. N9500 model telefon yüzünden Samsung defterini kapattım. Bu adamların saçma sapan hareketleri ve ürünlerinin arkasında durmaması gibi bir saçmalığın içinde olmamaya karar verdim ve Huawei P20 Pro ile yoluma devam etme kararı aldım. Herkese cihazıyla sorunsuz günler dilerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Beni düşündüren batarya ve amoled yanığı. Xiaomi note 5 pro var, batarya mükemmel. Günde bir kere şarj ediyorum (4000 mah) ve çok yoğun kullanıyorum 24 saat gidiyor. Ekran süresi 7 - 10 saat arası. Note 8 i böyle kullansam 3 kere şarj ederim sanırım. Ama s pene alıştığım içinde almamk için zor turuyorum kendimi. Paramı ayırdım. Fe için olumsuz şeylerden sonra xiomi ye yönelmiştim. Samsungun kullanışlı basit arayüzü ve kalem olayı bambaşka bi dünya. Şu telefon 4000 mah pil olsa 5 yıl kullanırsın belki. O yüzden kafam s9 plusa kayıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgibiyim -- 13 Kasım 2018; 11:37:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    En önemli bırakma nedeni volte vowifi özelliklerini kullanamadığınız için mi?

    Bir de huawei p20 proda çift hatlı modeller mevcut mu? Siz seçim yaparken tek hatlı modelini mi tercih ettiniz?

    Teşekkürler.
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bırakma nedeniniz yada gördüğünüz en büyük sorun neydi? açıklık getirebilir misiniz konuya...
  • Bende N9500 var güncelleme de gecikme dışında çok memnunum. İlerde değişeceği Note cihazda da mutlaka çift hat snapdragon olmazsa olmazım. Samsung hizmetleri berbat o ayrı güncelleme Türkçeleşme gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • svs S kullanıcısına yanıt
    Evet Volte ve vowifi. Ayrıca zaten bu özellikler çalışmayacaksa bunu GSM şebekesi zaten engeller. Telefona engel koymaları bana çok saçma geliyor. Tamam hadi gidip Note 9 alalım ki eşimde var. 10 ay sonra şunu konuşuyor olacağız ya yeni versiyonu vermeyeceklermiş. Kullanıcı arayüzünde şu olmayacakmış mış mış. AMİRAL gemisi telefona sırtını döndün mü bende sana dönerim. Ha j5 a5 bu modellere 1 yıl destek ver ki bu da çok yanlış anlarım. Kardeşim bu telefonları tonla paraya satıyorsun bizim paramızı almak için herşeyi yapıp 10 ay sonra yeni Uİ yi vermeyeceğiz note 8 ile Note 9 arasında donanımsal farklardan dolayı diyemezsin. iPhone 5s ile Xr aynı mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hsnygtclk H kullanıcısına yanıt
    Evet yazilimsal ve Android 9 ile bu ozellik Note8 e de gelecek .
  • 
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.