Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48.394
Cevap
280
Favori
1.683.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Irak romunu kullanıyorum. Şimdilik memnunum bir sıkıntı görmedim. Bir şey farkettim, hızlı şarj kapalı olacak şekilde cihazı şarj ettiğimde cihazın ekran açık süresi 30 dakika arttı. Daha iyi oldu şarj süresi. Geçen yıl note 4 konusunda da konuşuldu bu baya, hızlı şarj ile dolum sonrasında hızlı boşaltıma sebep oluyor diye. Olabilir mi, şüphelerim var. Güncelleme ile geri getirilmesi de aklıma o durumu getirdi. Bir de arkadaşlar home tuşu ne durumda, uzun zamandır kullanlarda gevşeme ya da oynama var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qukkarccx

    Irak romunu kullanıyorum. Şimdilik memnunum bir sıkıntı görmedim. Bir şey farkettim, hızlı şarj kapalı olacak şekilde cihazı şarj ettiğimde cihazın ekran açık süresi 30 dakika arttı. Daha iyi oldu şarj süresi. Geçen yıl note 4 konusunda da konuşuldu bu baya, hızlı şarj ile dolum sonrasında hızlı boşaltıma sebep oluyor diye. Olabilir mi, şüphelerim var. Güncelleme ile geri getirilmesi de aklıma o durumu getirdi. Bir de arkadaşlar home tuşu ne durumda, uzun zamandır kullanlarda gevşeme ya da oynama var mı?

    Bence de var öyle bişey Hem note 4 kullandım hem şuan note 5 kullanıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6.0 guncellemesi note 5 icin nezaman cikti genelde 2 ay sonra geliyor tr'ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 6.0.1 920C modeli içim ilk Kamboçya ya 19 Şubatta verildi. Umarım çok bekletmezler Türkiye sürümünü. Samsung S4 Türkiye lolipop sürümü için ilk önce Rusya romu gelmişti ve geldiği gibi yüklemiştim. Türkiye'ye gelmesi aylar almıştı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar küçük bir sorum var. Telefonumu genelde sessizde (titreşimde) kullanıyorum. Ancak bazen elimin farklı bölgeleri Parmak izi okuyucusuna geldiğinde titreyerek uyarı yapıyor telefon bunu kapatabilme şansımız var mıdır? uyarı titreşimi yapmasın istiyorum kısacası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacksss


    quote:

    Orijinalden alıntı: lovekrand

    6s , 5s , 6 hepsi aynı zaten . Ben hepsini denedim. Note5 in okuma hızında bir sorun yok ama parmağın tamamen aynı kısmını okutman gerekiyor bir de cihazı uyandırmak gerekiyor açmadan önce yoksa zor okuyor.

    Merhaba ekran kapalı iken güç tuşuna basmadan direk parmak izi ile acabiliyormuyuz?

    Evet bunu bende merak ediyorum iphone daki Virtualhome gibi ekran kilitliyken sadece dokunarak aktif oluyor mu acaba tuşa basmadan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byshakram

    Merhaba, LGde ilk çıkan cihazlar genelde ya anakart yakıyor ya ekranı kayıyor illaki bir problem veriyor. G5 için en az 6 ay beklemelisiniz sorunsuz cihaz için. Note 5 için ise herhangi bir problemi yok 10 numara makine. Ha Samsung olduğu için benim makine 1,5 ay önce resetlemistim şimdiden kasmalar donmalar hafif hafif var. Arada resetlemek gerekiyor makineyi.

    6.0.1 de minik lagların alayını gidermişler. Çok başarılı buldum. Belli aralıklarla resetleyip cihazı kendine getirmelik bir olay kalmamış bence.Ki lollipop ta da cihazı çok şişirince kasım kasım kasılmıyordu zaten.Çok minik laglar görülebiliyordu cihazı stres altına sokunca.Kullanımı etkileyen bir şey değildi ama buttery smooth deneyimini zedeliyordu.6.0.1 de animasyonların davranış biçimlerini değiştirip düzeltmişler.5 gb boş yer kaldı hala akıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: frekans06

    Android 6.0.1 920C modeli içim ilk Kamboçya ya 19 Şubatta verildi. Umarım çok bekletmezler Türkiye sürümünü. Samsung S4 Türkiye lolipop sürümü için ilk önce Rusya romu gelmişti ve geldiği gibi yüklemiştim. Türkiye'ye gelmesi aylar almıştı.

    Androidi cok seviyorum tabiki ust sekment cihazlarda kullanilmasi cok keyifli yoksa bir zulum oluyor tek skntisi guncellemenin gec olmasi yaklasik bir yil olmustur note 4 umde 5.1 kullaniyordum dun note 5 aldim hala 6.0 sifirin olmamasi biraz tuaf umarim gelir yakinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu mi nin 20000 mah lık taşınabilir şarjını kullanan var mı. Gerçekten hızlı şarj ediyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out


    quote:

    Orijinalden alıntı: l

    Note 5 pil ve kamera olarak harika fakat, telefonda bir sorun vardı değiştirdik yine aynı sorun TELEFONU İKİ ELİN PARMAKLARI İLE TUTUP MESAJ YAZARKEN KENDİ KENDİNE Bİ SÜRÜ TUŞA BASIYOR ve daha kötüsü bu sorundan şikayetçi tek ben değilim. Cidden çok sinir bozucu, acaba cihazda nasıl bir hata var.

    Servis menüsünden mi ne öyle gizli bir arayüzde dokunmatik panelin fw sini güncelleyebiliyordun bir deneyin derim.

    Tamam saolun ama cidden çok sinir bozucu bi durum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phone info uygulamasından baktığımda orjinal CSC kodu boş,firmware ve aktif CSC de XSG Birleşik Arap Emirlikleri görünüyor,niye xsg yi seçti cihaz bilmiyorum.(cihaz rusya çıkışlı)
  • Note 5 in sarjından ben pek memnun degilim acikcasi 2k ekran vs sarj yiyor ama fazla kullanimda aman aman pil performansi ne yazik ki yok yada benim cihazin pilinde sorun var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung a karşı bi antipatim vardı ama gitgide azalıyor. Yani büyük ekran telefon istiyorum ama lg g5 de tipi hariç çok sağlam geliyor ekran küçük olmasına rağmen. Note 5 özellik açısından muazzam. Bilemedim ne napıcağımı. Dünya kadar para verip pişman olmak istemiyorum. Normalde s6 edge + , Note 5 ,Lg g5 arasında kaldım ama s6 edge + çok pahalı olduğundan eledim. G5 de ilk çıkanlarda kronik problemler olabilir demiş arkadaş ama işlemcisi için alınır yani. Sizce g5 i beklemelimi yoksa note 5 alsam mı? Veya başka tavsiyesi olan varmı? (s7 ,g5 gibi yeni nesil cihazlar çıkınca note5 fiyatı düşermi acaba? kafamda deli sorular..) İnternetten bütün note5 videolarını izledim. başka telefonlarla karşılaştırmalarını vs.. Note 5 hep üstün çıkıyor. Ama lg g5 kafamı karıştırdı. Değerli fikirlerinizi paylaşırmısınız...
  • ufuk164 U kullanıcısına yanıt
    Tam emin degilim ama titresim yogunlugundan titreşimli geri bildirimi yogunlugunu azaltirsan tepki vermeyebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum..
    Sizlerden deneyimli arkadaşlar fikir almak istiyorum.
    ben ilk defa samsung galaxy telefon alıcam.Ama çok araştırdım kafm çok karıştı.Note 4 ile note 5 arasında kaldım.Sizce Note 4 ün mü yoksa note 5 in mi pili daha uzun ömürlü
    yani en uzun pil süresi hangisinde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burhany43

    Samsung a karşı bi antipatim vardı ama gitgide azalıyor. Yani büyük ekran telefon istiyorum ama lg g5 de tipi hariç çok sağlam geliyor ekran küçük olmasına rağmen. Note 5 özellik açısından muazzam. Bilemedim ne napıcağımı. Dünya kadar para verip pişman olmak istemiyorum. Normalde s6 edge + , Note 5 ,Lg g5 arasında kaldım ama s6 edge + çok pahalı olduğundan eledim. G5 de ilk çıkanlarda kronik problemler olabilir demiş arkadaş ama işlemcisi için alınır yani. Sizce g5 i beklemelimi yoksa note 5 alsam mı? Veya başka tavsiyesi olan varmı? (s7 ,g5 gibi yeni nesil cihazlar çıkınca note5 fiyatı düşermi acaba? kafamda deli sorular..) İnternetten bütün note5 videolarını izledim. başka telefonlarla karşılaştırmalarını vs.. Note 5 hep üstün çıkıyor. Ama lg g5 kafamı karıştırdı. Değerli fikirlerinizi paylaşırmısınız...


    LG alacaksanız 4-5 ay beklemek gerek.Aceleniz yoksa bekleyin.Varsa Note5 size yeterli gelecektir.MM den sonra tam anlamıyla stabil oldu gibi zaten. Gayet akıcı ve sorunsuz bir cihaz. 3-4 sene kullanacaksanız bataryası çıkan bir telefona yönelin.Ben Note7 ye kadar kullanmayı düşünüyorum mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: artisttr19

    merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum..
    Sizlerden deneyimli arkadaşlar fikir almak istiyorum.
    ben ilk defa samsung galaxy telefon alıcam.Ama çok araştırdım kafm çok karıştı.Note 4 ile note 5 arasında kaldım.Sizce Note 4 ün mü yoksa note 5 in mi pili daha uzun ömürlü
    yani en uzun pil süresi hangisinde..

    Note4 eski Touchwiz i kullanıyor. Samsung un kasıyor diye eleştirilen yazılımını yani. Reviewerlar Note5 in daha uzun bir kullanım süresi verdiğini söylüyorlar ama kişiden kişiye değişiyor bu durum. Ki arkadaşta Note4 var ondan daha uzun ekran süresi alıyorum. İstisnalar olabilir tabi ki. Note4 ile Note5 arasında kalmak da pek mantıklı değil gibi. 700 lira fiyat farkı var. Note5 in muadili diğer telefonları inceleyin ona göre karar verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: beter.böcek

    Note 5 in sarjından ben pek memnun degilim acikcasi 2k ekran vs sarj yiyor ama fazla kullanimda aman aman pil performansi ne yazik ki yok yada benim cihazin pilinde sorun var :)

    Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fromhunt F kullanıcısına yanıt
    Hocam eski nesil sony'nin ürünlerini ve de giriş-orta seviye full hd ve altı telefonları da saymaz isek hemen hemen hiçbir amiral gemi diye tabir edilen telefon mükemmel bir şarj ömrü sunmuyor. Note4 ile 4.30-5 saat gibi bir ekran süresi alıyordum. Şu an note 5 ile de üç aşağı beş yukarı aynı süreleri alıyorum. Tabiki de bu söylediklerim 3G kullanımıdır. Wifi ile kullanırsanız bu süreler artacaktır. Note4 her ne kadar güzel bir telefon olsa da note 5 yeni nesildir. Şahsen ben 2 aylık teknosa cihazı denk geldi ve öyle aldım. Yoksa s7 edge yi bekliyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l

    Note 5 pil ve kamera olarak harika fakat, telefonda bir sorun vardı değiştirdik yine aynı sorun TELEFONU İKİ ELİN PARMAKLARI İLE TUTUP MESAJ YAZARKEN KENDİ KENDİNE Bİ SÜRÜ TUŞA BASIYOR ve daha kötüsü bu sorundan şikayetçi tek ben değilim. Cidden çok sinir bozucu, acaba cihazda nasıl bir hata var.

    Telefonu yere koyup parmaklarınızla normal bir şekilde yazdığınızda da kendi kendine tuşlara basıyor mu? Basmıyorsa elleriniz iridir.Çerçeveler de ince olduğu için dokunmatik de hassas olunca istenmeyen şeyleri algılıyordur.Elleriniz küçük değilse telefonu tek elinizle kullanarak yazın.İlginç bir şekilde s6 yı 2 elle kullanırken note5 i tek elle kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.