Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.394
Cevap
280
Favori
1.682.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, yanlış anlamayın ama bence hiç güzel olmamış. Zevk meselesi tabi, yine de güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar merhaba,

    Sizlerden ricam lütfen fazlaca artılayın ki konunun ilk sayfasında gözüksün ve herkes faydalansın.


    --- Tactile Player : 

    Bu uygulama sayesinde ses tuşları yardımıyla şarkı geçişlerini yapabilirsiniz. Örneğin 2 kere ardarda ses açma tuşuna bastığınızda 1 şarkı ileri, 2 kere ard arda ses kısma tuşuna bastığınızda ise 1 şarkı geri alabilirsiniz. Ayrıca bu uygulama Spotify da da işe yarıyor. 

    Peki bu uygulamayı nerde kullanabiliriz derseniz ; mesela otobustesiniz, otobüs aşırı dolu ve telefonunuz cebinizde. Telefonu elinize alıp şarkı atlatmak için uğraşmayıp bu uygulama ile cebinizdeyken rahatça şarkı atlatabilirsiniz. 

    Ayrıca bu özellik xposed framework ta gravity box ya da wanam xposed modullerinde bulunmaktadır. Yani anlayacağınız bu özellik normalde root ile kazanılacak bir özellik iken şuanda rootsuz olarak kullanabilirsiniz.. 

    https://play.google.com...droid.tactileplayerfree 

    --- Engelsiz --> Dns Değiştirici : 

    Bu uygulama ile engellenen bütün siteler artık Engelsiz :) 

    Bu uygulama bir VPN uygulaması değildir. Rootlu veya Rootsuz cihazların Dns ayarlarını otomatik olarak değiştirir ve VPN deki gibi yabancı ağlar üzerinden bağlanmadigi için olası bir guvenlik açığını engeller.. 3g bağlantılarda da geçerlidir.. 

    https://play.google.com...id=org.arcsoft.engelsiz 


    --- Finger Security : 

    Bu uygulama ile istediğiniz herhangi bir uygulamayı parmak izinizle koruyabilirsiniz. Boylece kimse sizden habersiz korudugunuz uygulamaya giremez.. başarılı bulduğum bir uygulama , tavsiye ederim. 

    https://play.google.com...kclephas.fingersecurity 

    --- AVD Video İndirme Yöneticisi : 

    Bugüne dek kullandığım en başarılı video indirme uygulaması. Herhangi bir siteden herhangi bir videoyu kolaylıkla indirmeyi sağlar. 

    https://play.google.com...ageek.videocatcher.demo 

    --- AZ Screen Recorder : 

    Bugüne dek yalnızca root ile yapılabilen ekran videosunu kaydetme özelliği bu uygulama sayesinde rootsuz bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ayrıca videoyu kaydederken sorunsuz bir şekilde ses kaydıda gerçekleştirebiliyor. 

    https://play.google.com...rat.screenrecorder.free 

    --- Tubemate : 

    İşini mükemmel yapan YouTube video ve müzik indirme aracı. İstediğiniz kaliteye göre YouTube videolarını indirebilir veya videoları mp3 formatında NOte 5 inize kaydedebilirsiniz.. 

    Tubemate uygulaması Play Store da bulunmadığı için link veremiyorum. Uygulamayı Google dan aratıp app olarak indirebilirsiniz.. 


    --- Facets-With Muzei : 

    Birbirinden güzel, alışılagelmişin dışında, çok farklı ve yüksek çözünürlüklü duvar kağıtlarını bulabileceğiniz harika bir duvar kağıdı uygulaması. Bu uygulama ücretlidir. 

    https://play.google.com...ippedout.android.facets 

    Ek olarak sizlere 2k ekranımıza uygun duvar kağıtlarını rahatlıkla nasıl indirebileceğimizi anlatmak isterim : 

    2k çözünürlüğü 1440x2560 'tır. Buna göre yapmanız gereken şey Google arama motorunu açıp wallpapers yazıp aratmak. Ardından Görsellere girip Arama Araçları sekmesinden Boyut u seçin. Çıkan menüden Tam Boyutu Siz Girin'i seçin. Bundan sonra yapmanız gereken yükseklik yazan yere 2560 genişlik yazan yere de 1440 yazmak. Bu aratmadan sonra çıkan bütün duvar kağıtları NOte 5 imizle uyumludur. İstediğinizi indirin ve kullanın :) 

    --- Camly Photo Editor & Collages : 

    Tahmin ettiğiniz gibi fotoğraf düzenleme uygulaması. Diğerlerinden farklılığı ise tamamen profesyonel , gelişmiş bir efekt sistemi mevcut. Hatta o kadar gelişmiş ki fotoğrafınızı 3 boyutlu bile yapabiliyorsunuz (ücretli sürümünde mevcut). 

    https://play.google.com...s?id=com.camlyapp.Camly 

    --- Ringdroid : 

    Sevdiğiniz bir mp3 u zil sesi yapmak isteyipte sadece sevdiğiniz kısmını almak istiyorsanız Ringdroid sizin için biçilmiş kaftan. Bu uygulama Mp3 teki herhangi bir kısmı kolayca kesip, kaydedip, zil sesi yapmamıza yardımcı oluyor. 

    https://play.google.com...etails?id=com.ringdroid 

    --- Galaxy Button Lights : 

    Bildiğiniz üzere Note 5 imizdeki sanal butonların Işık Seviyelerini istediğimiz gibi duzenleyemiyoruz. Bu uygulama ile sanal butonların ışıklarını isterseniz hep açık tutun ya da istediğiniz kadar süre ile yansın ya da hiç yanmasın bütün kontrol sizde oluyor. 

    NOT: Güç tasarrufunda kullanılamaz.. 

    https://play.google.com...sane.galaxybuttonlights 

    --- Air Droid : 

    AirDroid, telefonumuza ya da tabletimize Windows’dan, Mac’den ya da webden, kablosuz internet bağlantısıyla ücretsiz ulaşmamizı ve yönetmemizi sağlar. 

    https://play.google.com...ls?id=com.sand.airdroid 

    --- Puffin Web Browser: 

    Adından da anlaşıldığı gibi web tarayıcısı olan bu uygulama standart tarayıcıların aksine içinde barındırdığı flash oynatıcı sayesinde, herhangi bir sitedeki herhangi bir videoyu çok rahat bir şekilde izlemenize imkan tanır. Diğer en önemli özelliği ise veri merkezi A.B.D olduğundan dolayı VPN ihtiyacınız olmadan direkt olarak yasaklı sitelere girebilirsiniz. Daha birçok özelliği olan bu tarayıcıyı şiddetle tavsiye ederim. 

    https://play.google.com...om.cloudmosa.puffinFree 


    --- Smart App Protector: 

    İstediğiniz herhangi bir uygulamayı kullanırken ekranının otomatik kapanmasını, ekran parlaklığının değişmesini, ekranın otomatik dönmesini engelleyebilirsiniz. 

    Seçilen uygulamaları hareket, şifre ya da desen ile kilitleyebilirsiniz. 

    Gelen veya giden aramaları engelleyebilirsiniz. 

    En çok kullandığım uygulamalardan biridir kendisi :) mesela gece yatarken elimi yan tuttuğumda otomatik olarak dönmemeye ayarlı olduğu için tarayıcı artık dönmüyor. 

    https://play.google.com...d=com.sp.protector.free 

    --- History Eraser : 

    Bu uygulama ile arama geçmişi, web geçmişi, çağrı kayıtları, tüm uygulamaların ön belleklerini, sms ve mms mesajlarını, panoya kopyaladıklarınızı hatta Play markette yaptığınız aramalara kadar herşeyi otomatik olarak silebilirsiniz. Tek yapmanız gereken hangi uygulama da hangi silme işlemini yapmasını istemeniz.. 

    https://play.google.com...id=mobi.infolife.eraser 

    --- People Edge For Note 5 : 

    Hani S6 Edge ve S6 Edge Plus modellerinde kenardan kaydırıp favori kişilerinize ulasıyorsunuz ya işte bu uygulama onun aynısını NOte 5 te yapmanıza imkan verir. Tek yapmanız gereken uygulamayı açın kişileri atayın. Artık sağdan sola ya da soldan sağa ekranı kenarlardan çektiğinizde favori kişilerinize ulaşabilir, mesaj atıp arama yapabilirsiniz. 

    Not: Uygulama ücretlidir. 

    https://play.google.com....neolanalang.peopleedge 

    --- Icon Changer Free : 

    Bu uygulama touchwizz arayüzündeki ikonları rootsuz olarak değiştirmenize yarar. Boylece kendi temanızı kendiniz oluşturabilirsiniz. Önce marketten ikon paketlerini beğenin sonra indirin ve uygulama içinde açın. İstediğiniz simgeyi istediğiniz bir uygulamanın simgesiyle değiştirip yeniden adlandırabilirsiniz. 

    Diğer bir güzel yanı ise gizlemek istediğiniz bir uygulamaya farklı bir simge ve ad koyarak kimsenin ne olduğunu anlamayacağı bir uygulama yaratabilirsiniz. 

    https://play.google.com...d=com.jy.iconchanger.ad 


    Umarım faydalı olur değerli arkadaşlarım :) 

    Herkese iyi forumlar dilerim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 11 Ekim 2015; 23:06:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok teşekkür ederim kendim ve arkadaşlar adına.

    Bu tarz yazılar esasında sadece en çok beğenilenler yerinde değil konu giriş sayfa metni içinde de yer almalı gerek sizin bu yazınız gere geçtiğimiz günlerde yazdığım yazı gerek diğer arkadaşların önemli paylaşımları giriş sayfasındaki metne konulmalı ki herkes yararlansın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk mesajin sahibiyle konussak konuyu devralsak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeride bazen kendi kendine bir spotify simge resmi beliriyor bu neden olabilir bir bilginiz var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

    Çok teşekkür ederim kendim ve arkadaşlar adına.

    Bu tarz yazılar esasında sadece en çok beğenilenler yerinde değil konu giriş sayfa metni içinde de yer almalı gerek sizin bu yazınız gere geçtiğimiz günlerde yazdığım yazı gerek diğer arkadaşların önemli paylaşımları giriş sayfasındaki metne konulmalı ki herkes yararlansın.

    Ne demek, rica ederim.

    Evet aslında öyle olmalı ama sevgili @smart hocam sanırım bu tarz paylaşımları koymak istemiyor konunun ilk sayfasına. Çünkü bir önceki uygulama paylaşımlarımı kendisine bizzat haber vererek paylaştım ama ilk sayfaya konulmadı. En azından sizler artılayın ki ilk sayfada gözüksün ve herkes faydalansın..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın gümüş renk note 5 teslim alacagım fakat hala kılıf ıcın karar veremedım.Şuan samsung note 5 glossy cover almayı dusunuyorum.Bu kılıf almıs olan varsa resım koyabılırse sevınırım
  • Arkadaşlar bugün arkadaşımın iphone 6 plus telefonunu kullanma şansı buldum, ios 9.0.2 baya takılma fps düşüşleri var menüde. Bu apple fanları niye güncellemeyi avantaj gibi gösteriyor her sürümde yavaşlatıyorlar cihazı? iPad air cihazım var 7.1de bıraktım mesela. Note 5 bu kadar işlevsellik daha iyi bir kamera deneyimi ve spen gibi harika şeylere sahipken biri neden iphone tercih eder merak ediyorum açıklarsanız sevinirim. Batarya olarak mı daha iyi bir tek plus?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kişiye resim ataması yapmak istediğimde sadece cihaz hafızasında kişiler karşıma çıkıyor. Galeriye girip düzenlenen yapmaya çalıştım. Rehberde kayıtlı birine resim atamasını nasıl yapabileceğibi bilen var mı acaba? Bu arada Samsung bu defa kamera işinde nokta atışı yapmış resim kalitesi harika!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

    Hocam canli resimleri koyabilir misiniz ? Ben de gri bekliyorum da hala canli canli goremedim.gormeden de almak istemiyorum. kaca aldiniz bi de ?

    Hocam Vatan dan 2.564,00 tl ye aldım, gümüş renk her yerde yok Türkiyeye gelmesi de şans oldu. Arkadaş resmini koymuş zaten.
    En iyi Cam Ekran filmi konusunda yardım bekliyorum.

    Bu arada donanım haber forum içinde aramayı hiçbir zaman ullanamıyorum, browser donup kalıyor, ben mi brşeyi yanlış yapıyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubeceren -- 11 Ekim 2015; 23:18:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

    http://m.ebay.com/itm/SAMSUNG-Galaxy-Note5-SM-N920-Genuine-CLEAR-Back-Cover-EF-QN920-w-Retail-Box-NEW-/271977830406?_trkparms=aid%253D222007%2526algo%253DSIC.MBE%2526ao%253D1%2526asc%253D20150519202348%2526meid%253D352abf448c844e35a8ae9e2aa459508c%2526pid%253D100408%2526rk%253D3%2526rkt%253D25%2526sd%253D281777711238&_trksid=p2056116.c100408.m2460&varId=570803214105

    Bu arka kapak samsung da 159 tl. Soygunculuk yafa milleti enayi yetine koymak! Ben bu linktekini aldım. 14 $ + 9 $ kargo. 1 ekimde aldım sanırım pazartesi elimde olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawyer.ÖUL

    Bir çok yerde android pişmanlık demişsiniz acaba note 5 alma nedeniniz nedir? Bu arada benim ki sadece merak.

    Aşk gibi düşün yanacağını bile bile olursun elde değil.6 plus var note 1 note 2 note 3 ve note 4 aradada hep ios kullandım neden note 5 olmasın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Bende note 5 ve iphone 6s plus arasında kaldım o yüzden merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ne bilim ikiside ayrı ve güzel cihazlar.fiyat donanım dersen note ama iphonun da bir stabilitesi var o da cezbeden bir durum ve bide fiyat politikası servis anlayışı apple ı işaret etsede hangisini alırsan al pişman etmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frekans06


    quote:

    Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

    http://m.ebay.com/itm/SAMSUNG-Galaxy-Note5-SM-N920-Genuine-CLEAR-Back-Cover-EF-QN920-w-Retail-Box-NEW-/271977830406?_trkparms=aid%253D222007%2526algo%253DSIC.MBE%2526ao%253D1%2526asc%253D20150519202348%2526meid%253D352abf448c844e35a8ae9e2aa459508c%2526pid%253D100408%2526rk%253D3%2526rkt%253D25%2526sd%253D281777711238&_trksid=p2056116.c100408.m2460&varId=570803214105

    Bu arka kapak samsung da 159 tl. Soygunculuk yafa milleti enayi yetine koymak! Ben bu linktekini aldım. 14 $ + 9 $ kargo. 1 ekimde aldım sanırım pazartesi elimde olur.

    71 tl yapıyor TL fiyatı.Suan alıp almamak arasında cok kararsızım.N11 ve gg de bu kılıf 90 tl 'e bulunabılıyor.20 tl ıcın 2 hafta beklemeye değer mi onu düşünüyorum :)


    http://www.ebay.com/itm/271993958489?var=570815010926

    Suan istediğim gümüş renk TR de yok.Ondan sipariş verebilirim.Bu arada satıcı kargo için gönderi kodu verıyor değil mi ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..scream..


    quote:

    Orijinalden alıntı: IRoN

    quote:

    Orijinalden alıntı: ..scream..


    quote:

    Orijinalden alıntı: IRoN

    quote:

    Orijinalden alıntı: jinjin

    Benim icin tek bariz sorun keyif kaciran reklamlar, mobil interneti reklamlara harciyoruz bir de

    Habit browser'ı da tavsiye ederim denemedi iseniz.

    Gerek pil kullanımı ile, gerekse reklam engellemenin kendi tarayıcısı içerisinde mevcut olması ile, çok detaylı kişiselleştirme özelliklerine sahip bir tarayıcı.

    Saygılarımla...

    Yine sizin tavsiyeniz üzerine daha önce denediğim bir tarayıcı. Bilgilendirmeniz için tekrar teşekkür ederim @IRoN hocam :)

    Daha önce size de tavsiye ettiğimi hatırlayamadım. Sanırım yaşlılığın ilk belirtileri baş göstermeye başladı :)

    Peki, denedi iseniz fikriniz ? :)

    Saygılarımla...

    Estağfurullah ne yaşlılığı :) attığınız mesajlara bakılırsa benden daha gençsiniz :)

    Habit Browser'a gelince :

    fazlasıyla kişiselleştirme imkanı sunuyor. İstediğimiz bir özelliği istediğimiz şekilde yerleştirip çıkarabiliyoruz. Özellikle arama çubuğu ve yenile butonunun altta olması çok güzel.Kolaylıkla sayfayı yenileyebiliyoruz. Ayrıca bağlantı hızı da çok iyi bence. Note 5 in kendi tarayıcısından daha hızlı. Ancak elestirmem gerekirse çok detaylı bir kişiselleştirme sunuyor olması diyebilirim. Bilenler için güzel ama bilmeyenler için çok zor ve çok karışık gelebilir...

    Teşekkür ederim nezaketiniz için sevgili @..scream..

    Aynı fikirdeymişiz habit konusunda, buna da sevindim.

    Bu arada 45 e az kaldı :)

    Saygılarımla...




  • Smart manager kullanmak ne kadar doğrudur. Ram temizleme ya da hafıza'da gereksiz verileri temizleme ne kadar doğru.Telefona olumsuz etkisi var mıdır özellikle ram temizlemenin. Bu soruları hakim olan arkadaşlar varsa cevaplar ve giriş sayfasına aktarılırsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    bilseydim nu kadar güzel olacağını biraz daha beklerdim bu renk için.. gerçekten çok güzel renk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

    quote:

    Orijinalden alıntı: frekans06


    quote:

    Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

    http://m.ebay.com/itm/SAMSUNG-Galaxy-Note5-SM-N920-Genuine-CLEAR-Back-Cover-EF-QN920-w-Retail-Box-NEW-/271977830406?_trkparms=aid%253D222007%2526algo%253DSIC.MBE%2526ao%253D1%2526asc%253D20150519202348%2526meid%253D352abf448c844e35a8ae9e2aa459508c%2526pid%253D100408%2526rk%253D3%2526rkt%253D25%2526sd%253D281777711238&_trksid=p2056116.c100408.m2460&varId=570803214105

    Bu arka kapak samsung da 159 tl. Soygunculuk yafa milleti enayi yetine koymak! Ben bu linktekini aldım. 14 $ + 9 $ kargo. 1 ekimde aldım sanırım pazartesi elimde olur.

    71 tl yapıyor TL fiyatı.Suan alıp almamak arasında cok kararsızım.N11 ve gg de bu kılıf 90 tl 'e bulunabılıyor.20 tl ıcın 2 hafta beklemeye değer mi onu düşünüyorum :)


    http://www.ebay.com/itm/271993958489?var=570815010926

    Suan istediğim gümüş renk TR de yok.Ondan sipariş verebilirim.Bu arada satıcı kargo için gönderi kodu verıyor değil mi ?

    Ben 1 ekimde sipariş verdiğimde gg ve n11 gibi sitelerin hiç birinde stokta yoktu. Ayrıca gittigidiyor, n11 sitelerinde satılan ürünün orjinal olup olmadığı ile ilgili şüphelerim var. Bu konuyu satıcılar ile teyit edersen 20 lira için 2-3 hafta beklemeye değmez. En azından ben beklemezdim. Onun haricinde gsmavm sitesinde (orjinal samsung ürünleri satar bu site) var aynı kılıf orada da 109 lira civarındaydı, ben aldığımda stokta yoktu ama bir kaç gün sonra stoğa girmişti.
    Kargo takip numaralı olarak geliyor. Benimki şu anda Ankara P.İ.M ulaşmış mesala. Muhtemel bugün yada en geç yarın teslim edilir.

    Not: bu arka kapak modelinin iki çeşidi var. birincisi şeffaf cam şeklinde olan, bu clear cover olarak geçiyor ve fiyatı biraz daha düşük. İkincisi ise telefonun kendi renginde olan, bu da glossy cover olarak geçiyor. Benim aldığım glossy cover modeli.

    Linki de bu:
    http://www.ebay.com/itm/281795491323?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=580791532726&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

    edit:
    Kılıf, yani arka kapak biraz önce geldi. Siparişten sonra elime geçmesi 11 gün sürdü. Güney Kore'li Sammobile firması tarafından Korea Post kanalıyla takipli kargo olarak gönderiliyor. 14,5$ ürün + 9$ kargo ile yaklaşık 70 liraya mal oluyor. Orjinal Samsung ürünü olduğunu söyleyeyim. Çakma bir ürün değil yani. Kullanım konusunda fikrim ise oldukça şık bir kapak, koruyuculuk konusunda nasıl olur bilemiyorum ama bir spigen yada verus beklememek lazım. Telefonun alt 2 ve üst 2 köşesinden tutuyor sadece. Telefon arkası üzerine yada köşeleri üzerine düşerse ilk darbeyi alır sonra muhtemelen kapak telefondan ayrılır. Ekrana temperli cam, arkaya bu kapak şeklinde kullanabilirsiniz. Çok da şık durur. Dediğim gibi telefonu çok düşürme eğiliminde olanlar kullanmasın. Kılıfım olsun ama telefonum da zarif dursun, ben zaten dikkatliyim derseniz tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans06 -- 12 Ekim 2015; 14:57:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..scream..


    quote:

    Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

    Arkadaşlar google play store'da hangi oyunu indirmeye çalıştıysam (asphalt 8 , modern combat 5 , game of war ) hepsinde hatalar verdi ve 2 ile 3 kez denemek zorunda kaldım o şekilde indi bu neden kaynaklanıyor. Wifi ile indiriyorum hep.

    Bu sorun Google Play ile alakalı. Note 5 ile ya da evinizdeki Wifi ile hiçbir şekilde ilgisi yok.

    Bu sorunu ben de defalarca yaşadım.

    Google buna neden bir çözüm bulmaz?
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.